Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

Амиии скоро не съм готвила нищо... мама е в отпуск xD (Мойта тема има голямо развитие бе ... лелее... xD)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Яйчица по панагюрски

Публикувано изображение

gotvetesmen.com

с такава салата - няма име

Публикувано изображение

blogspot.com

:)

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Моля, пишете и наименованията на ястията, които публикувате. Темата освен илюстративен, има и информативен характер и се обезсмисля, ако се налага да гадаем. Посочването на източника на снимките (ако не са ваши, разбира се) е силно препоръчително както заради правилата на форума, още повече заради начина, по който е формулирана темата и заглавието й, а и не на последно място - от чисто морална гледна точка. Благодаря предварително за разбирането.:)

Аз мисля да сготвя за вечеря задушени картофки със свинско или мусакичка, а може и да врътна една шопска с 50 грама гроздова и за основно яйца на очи.

Няма да готвя...Купих 10 кюфтака, сега ще настържа ряпа с моркови, ама първо ще си сипя от любимото бяло винце...

сготвих кюфтенца,с картофки и някакви гадни каламари и лучени кръгчета

Аз си сготвих много вкусен грах.Ще си отворя някакъв буркан със зимнина, примерно кисели краставички,после ще десертвам плодова салата със сладка сметана и две ябълки.

Спанакопита

Публикувано изображение

kulinarno-joana.com

:)

Горда съм от себе си, че вчера най-накрая правих сам-самичка пълнени чушки. Не знам защо, но досега ми изглеждаше доста трудно начинание. Е, справих се значително добре, имайки предвид, че за пръв път правих и застройка :cool: хих, задобрявам малко по малко

Споделете!Със своите идеи ще помогнете на тези, които все още се чудят какво да сготвят! :cool:

Пържена скумрийка с картофена и зелева салата.За десерт компот от дюли.

Ми тъй като мама я няма ... ще панирам чушки май ..

брай ... и да оставиш на батко си малко :baby:

само таратор ще си направя :indian:

Ми тъй като мама я няма ... ще панирам чушки май ..

кюфтета сос с някаква салата,за десерт-ябълки.

кюфтета сос с някаква салата,за десерт-ябълки.

И аз днес спретнах кюфтенца, при мен със сос бешамел. За десерт коледен сладкиш с кока-кола и маршмелоу.

1.Руло Стефани 2.Зеленчукова кремсупа 3.Зеленчуци с ориз

Аз вече сготвих пилешка супа.То не е един ден, омръзнало ми вече,ама няма как давайте идеи ясно е че всички готвим,поне да обменяме идеи. Какво мислите? :blink:

Аз вече сготвих пилешка супа.То не е един ден, омръзнало ми вече,ама няма как давайте идеи ясно е че всички готвим,поне да обменяме идеи. Какво мислите? :blink:

На обяд правих спагети за по-бързо,залети с доматен сос и сирене и масло.За вечеря прясно зеле една тенджерка с пет средни картофа вътре,намачкани на пюре.Слагат се малко домати от консерва и 1 глава кромид лук.Манджата е достатъчна за 3-4 порции.Трябва да се ядат по-прости храни преди празниците.

Трябва да се ядат по-прости храни преди празниците.

Прости и постни едно и също ли е?

Свински котлети с кисело зеле в гърненце (тренировка за Коледа, само дето тогава ще има зайче, беконче и стафиди)

Публикувано изображение

Свински котлети с кисело зеле в гърненце ..

като прочетох "гърненце", се присетих как преди си правехме боб в тенджерата под налягане и слагахме вътре пушени свински ребра, накрая го оставяхме малко да поври и в гърне. Май ще трябва да си припомним за какво ставаше на вкус :)

Иначе аз приключих първата си пилешка супа, застроих си я, без да пресека яйцето :D Не знам защо досега ме беше страх да правя супи...

Споделете!Със своите идеи ще помогнете на тези, които все още се чудят какво да сготвят! :rolleyes:

Направих макарони с гъби, кромид лук,краве масло,доматен сос и лют червен пипер.Всичко се вари в сурово състояние като супа.Пожелание може да се сложи зелена подправка.

Айде пак съм аз :whist: парени кренвирши , парени яйца , млечна салата , лютеница и нещо лютиво... :)

Нещо я развалиха каймата за Принцеси,ама ще се бутне на мусака :offtopic_s:

Направих една пастърмица от телешко сърце и сега ще чакам като куче на терасата 7 дни...:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.