Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

Супа-топчета .... имам сготвена ;) само ще направя салата .

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Днес си правих спагети :P Залях ги с доматен сос, в който имаше малко ситно нарязана шунка, маслини. А после настъргах отгоре малко сирене и кашкавал

Днес съм изключително активна в кухнята.За обяд скумрия на фурна и пюре,току що баницата скочи във фурната,а след цигара време подхващам мусаката:cheers:

Днес съм изключително активна в кухнята.За обяд скумрия на фурна и пюре,току що баницата скочи във фурната,а след цигара време подхващам мусаката :cheers:

Миличка, да не ставате нощем да хапвате?

За аперативче арменски коняк, от мой приятел от Армения, от менюто и аператива на Путин а и на целия Кремъл. И леко по селски бе изтестван със шопска салата, датски шоколад и някакви пурички. После печено прясно пиле с масълце. Сега си сипах една купа ямболски сладолед и усещам, че леко взе да ми се приспива и се чудя защо ли Публикувано изображение

Имам чудесни праскови тип Хале и пъпеш но не останаха сили за тях. Хладилника ухае убийствено като го отворя Публикувано изображение

Миличка, да не ставате нощем да хапвате?

:)Нощем нищо не може да ни вдигне от кревата:huh:Просто ме удари музата днес и се развихрих.

М/у другото такава баница за пръв път творя.Донесоха ми вчера тесто за пици с цел да се правят от него мекици,а то накрая баница излезе.

Таратор и печени пилешки крилца с картофи...

тези кюфтета от гъби ме заинтригуваха - как се правят? Може ли да дадеш рецептата и да споделиш дали са се получили добре? И от какви гъби са?

тези кюфтета от гъби ме заинтригуваха - как се правят? Може ли да дадеш рецептата и да споделиш дали са се получили добре? И от какви гъби са?

Ето, всичко е написано тук...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1495437 :P

мисля пържени филии със сладко от боровинки и айрян за пиене :bye1:

а аз за днес планирам дроб сърма... мммм... много обичам. И кюфтетата от гъбки ще ги спретна, ако ми остане време

Поръчката е за един много шоколадов кекс с натурален шоколад. (понякога го правя и с обикновен млечен)

Но ми се иска да поекспериментирам с любимото ми съчетание - бял шоколад+кокос. Публикувано изображение

За себе си... ще видим. Салатка, най-вероятно.

мисля пържени филии със сладко от боровинки и айрян за пиене :wors:

Имайте милост, бе хора Публикувано изображение

за вече сготвих - мусака с тиквички, но имах глупостта да си купя от Била ориз Clever и стана отвратно... направо за боклука... Никога не си купвайте тази гадост

Имам една глупост, която обикновено се получава доста добре... Запържвам малко лук, добавям месо, за предпочитане телешко, щото не обичам мазно свинско, пък трудно се намира чисто свинско месо, като стане готово месото слагам ?! макарони и домати... Малко подправки разбира се и когато доматите се слеят (така да се каже) със всичко друго наливам малко вода, колкото да потъне всичко, оставям го точно 5 мин и е готово. Отнема 20мин готвене и 15-тина минути приготовления. Изглежда уйасно на външен вид, но на вкус е екстра.

По поръчна на празнуващата днес моя "Вуйна",ще стогтвя след малко-пилешки пържоли с глезотии,картофено пюре и шопска салата:)

пържени яйца , шопска салата , а за пиене нектар от круши :lol6:

Пак бяхме на пилешки бон филета днес и салта. Домати, крастависи, сирене, босилек и зехтин / купих си зехтин / Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.