Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

първо докато се прибирах звъннах на една приятелка и и направих предложение, което тя не можа да откаже. После купих предложението - 4 на брой. Поочуках го с дървения чук, подредих го в една троянска керамична тавичка, капнах малко олио, добавих бяло винце, чер пипер на зърна и две дафинови листенца. И го чакам да се запече до златисто.

Отворих една бутилка червено вино да диша..........

Салатката мисля да я пробутам тя да я направи Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Пържена пастърва с пържени картофки. тряваше само една да изям ама на, лакомо ду@е, сега няма място за бирата :speak: Вънка взе да гърми, дано капне малко да захлади малко от малко.

НИЩО , днес на мен ще готвят (поне така си мисля) Публикувано изображение

НИЩО , днес на мен ще готвят (поне така си мисля) Публикувано изображение

Искам и аз така Публикувано изображение

В момента съм сложила супа от тиквички. Гледам, че във фризера има и грах, ама ще го оставя друг за друг път, че нещо не ми се разправя.

Eдит: Не ми се разправя, но сварих мляко с ориз за чедото, то пък взе че излезе половин голяма тенджера... ще се пръскаме от ядене Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

за вечерта - спагети ще са , с някакъв вълшебен фикс, ....да става голям микс . Малко кайма ще добавя , и чубрица няма да забравя . :go ahead:

за вечерта - спагети ще са ,

с някакъв вълшебен фикс,

....да става голям микс .

Малко кайма ще добавя ,

и чубрица няма да забравя . :)

Гости искаш ли сега,

дялба да направиме така-

спагетките от теб

бирата от мен...

Че мене ме мързи-

а мързела грози

ще карам на аванта

но само днес заранта. Публикувано изображение

Гости искаш ли сега,

дялба да направиме така-

спагетките от теб

бирата от мен...

Че мене ме мързи-

а мързела грози

ще карам на аванта

но само днес заранта. Публикувано изображение

.. айде щом те мързи ,

...пък и да не те грози ,

взимай бирата - студена ,

чакам те от всякога по- засмена Публикувано изображение

...готова е вече - схемата ,

но май объркахме темата Публикувано изображение

Взех си охладени пилешки пържоли от гърди.Ще ги метна на скарата. После ще ги комбинирам с картофки (все още не съм решил дали да бъдат варени или пържени), салатката е задължителна - днес от село заредих домати, краставици, чушки и леко люти чушлета, магданоз и прясно овче сиренце. Въпросът е - да уважа ли тази храна с винце или да съм трезвеник ? :angry:

Днес смятам да хапвам навън ! Иначе ще си направя един айрян сега Публикувано изображение

Таратор, пиперки с ориз, бобена салатка ;)

Току-що бутнах дробчетата във фурната. Осолих ги, залях ги със зехтин и подправка за пиле. Нарязах лук на филийки, който ще сложа 15 мин, преди да ги извадя. А като ги извадя от фурната, ще настържа малко кашкавал отгоре им :) Нарязах и шопска салата. Това ще е за тази вечер :computer8:

Току-що бутнах дробчетата във фурната. Осолих ги, залях ги със зехтин и подправка за пиле. Нарязах лук на филийки, който ще сложа 15 мин, преди да ги извадя. А като ги извадя от фурната, ще настържа малко кашкавал отгоре им :huh:

Нарязах и шопска салата. Това ще е за тази вечер ;)

мн. Апетитно :)

> За вечерта : принцеси + айрян

Банички със спанак и кашкавал,току-що ги вадя - щом и писаната иска,ще се яде значи :P

Бени, по това време на нощта, ти си герой Публикувано изображение

Аз ще правя пилешко с ананас днес :ph34r:

Ами аз по нощите готвя,не се спи от жегите,та като захладнее на 15-тия етаж тогава

:clap:

А знаете ли какво е сованенца?

Довечера ще я бъркочкам нея.

P.S.И без това тази нощ ще валят звезди-пожелайте си много хубави неща,непременно ще се сбъднат,знам

:yanim:

Направих лазанята с къпани кори и сирники за следобедна закуска. Сега отивам да си доработвам

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.