Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

http://www.prometeo.de/2009/04/windows-7-rc-ab-5-mai/
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

само не ми казвайте че го докопахте!!!току що сложих 7106 английската версия-адски добре се чувства на машината ми!По бърза е от 77-цата!Ако обаче имаме RC-то....аре давайте колеги!Чакаме!

Само да те попитам, колега, от къде успя да се сдобиеш с 7106 английска? Аз намирам само такива, на които пише в коментарите менте.

ПС. Интересно как веднага скочиха на 7200, ами какво за 7120, 7150 :help:

Редактирано от yankod (преглед на промените)

Момчета,7106 англето не е менте-тя доколкото ми обясниха е вътрешна за Майкрософт и така е изтекла!Минах на нея,защото в сравнение с 7077 определено е по бърза!Видимо!Знаете ,че от самото начало ги подпуквам всичките и 7106 определено е най добре представящата се за мен досега!Независимо,че се явява по стара от 77-цата,аз определено я намирам за стабилна и повтарям ..видимо по бърза!

Още нещо версията е само Ultimate..ето ви е чека:

MD5: c71e8d32829ac920986f5edfad8d6b88

SHA1: 9f7ddf775c1767dbfd3e6fb1806160a992125f2d

CRC32: ffffffff

eDonkey/eMule: 32646e181f6e5a32e7dfff094fcbcd6a

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Момчета,7106 англето не е менте-тя доколкото ми обясниха е вътрешна за Майкрософт и така е изтекла!Минах на нея,защото в сравнение с 7077 определено е по бърза!Видимо!Знаете ,че от самото начало ги подпуквам всичките и 7106 определено е най добре представящата се за мен досега!Независимо,че се явява по стара от 77-цата,аз определено я намирам за стабилна и повтарям ..видимо по бърза!

Откъде е изтеглена ?

Мининовата,проверена е от Орбит,после се постна и там!

Голямо мълчание бе хора.Нямали развитие относно RC то?

Голямо мълчание бе хора.Нямали развитие относно RC то?

Какво развитие повече искаш ?

Нали си написаха хората. Пуснат е за OEM партньори (от Dell и HP не чакам подаръци). От 5 май за платените абонати на TechNet, за останалите от 15 май.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Какво развитие повече искаш ?

Нали си написаха хората. Пуснат е за OEM партньори (от Dell и HP не чакам подаръци). От 5 май за платените абонати на TechNet, за останалите от 15 май.

Доколкото разбрах в момента е достъпен за сваляне за MSDN и TechNet платци, а на 5 май ще го пуснат публично!

Доколкото разбрах в момента е достъпен за сваляне за MSDN и TechNet платци, а на 5 май ще го пуснат публично!

И за така знам :)

След като серизно го разходих вчера и днес колеги,ми се струва че 7106 англето си е 7077 ,а не 7076, при това с оправени бъгове!Не претендирам за достоверност,това е мое впечатление.Реално всичко,което е оправено в 77-цата е оправено и тук,само дето е по бързак,което ме навежда на мисълта,че има некви дребни промени по ядрото явно!Може и да греша,но не виждам нещо,което да го няма в 77-цата!

След като серизно го разходих вчера и днес колеги,ми се струва че 7106 англето си е 7077 ,а не 7076, при това с оправени бъгове!Не претендирам за достоверност,това е мое впечатление.Реално всичко,което е оправено в 77-цата е оправено и тук,само дето е по бързак,което ме навежда на мисълта,че има некви дребни промени по ядрото явно!Може и да греша,но не виждам нещо,което да го няма в 77-цата!

cool.gif Не се сърди но напразно се мъчиш да откриеш нещо ново в тази самоделка,това си е чиста 7077 версия която китайците изкараха под номер 7106 и сега е на английски език.Без цифров сертификат е... много добре го наеш..мисля. Чакаме нещо по-свежо

което ме навежда на мисълта,че има некви дребни промени по ядрото явно

Надали ще правят промени по ядрото толкова късно.

cool.gif Не се сърди но напразно се мъчиш да откриеш нещо ново в тази самоделка,това си е чиста 7077 версия която китайците изкараха под номер 7106 и сега е на английски език.Без цифров сертификат е... много добре го наеш..мисля. Чакаме нещо по-свежо

Build 7106, which leaked the other day in chinese, is in fact 7076 with a revved up build number. So currently 7077 is the newest from a code perspective as 7106 does not contain the new visual style elements (updated taskbar buttons etc…) that are in 7077.

и аз съм доволен от "китайчето", по лекичко е и бързичко, за първи път след 7022 да нямам проблем след чиста инсталация на моята щайгичка ;)

Досега само след надграждане ми вървяха, макар че виначи пробвах с чиста инсталация, а 7057 направо ми заби на чисто.

Няма проблем със заспиването, с десктопа, въпреки старата ми Радеон 9550, лети просто.

Може и китайци да са я правили, но добре са се справили. Ако е така майкрософт да спират разработката и да копират от тия хакери :P

редакция: И за първи път ми разпозна целия хардуер, досега след инсталация теглеше от нета драйвери за уебкамерата и аудиото - вградено на дъното е.

нова редакция щото съм втрещен :clap:

открийте разликата :wors:

post-10839-1240235144_thumb.jpg

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

разликата е ясна от поне 3 издания насам (освен ако не са 2 разлики)

мдам...3 месеца в повече - повод за радост

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...2699&st=300

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Няма за какво да се сърдя колега!Както казах,това са си мои лични впечатления!При мен това "китайче" е по бързо от 77,а както виждам и Gaffer и на това мнение.Просто споделям това,което виждам,а за моя комп,то 06 е по-бърза..това е братче!

Може ли някой да ми препоръча удобни плейъри за Win 7 че използваният до сега от мен - KMpl нещо не си взаимодейства по най добрия начин с уиндоуса...

Редактирано от flawless (преглед на промените)

Няма за какво да се сърдя колега!Както казах,това са си мои лични впечатления!При мен това "китайче" е по бързо от 77,а както виждам и Gaffer и на това мнение.Просто споделям това,което виждам,а за моя комп,то 06 е по-бърза..това е братче!

Как определяш, че е по-бързо ?

Може ако си направил сравнение при включени едни и същи сервизи, ефекти и т.н.

А за това, което казва

gaffer
"за първи път ми разпозна целия хардуер, досега след инсталация теглеше от нета драйвери за уебкамерата и аудиото".

Ами това означава, че ги е разпознал и е изтеглил необходимите драйвери.

Аз пък съм доволен от 7077, при мен също свали необходимите драйвери, работи стабилно и по-скоро ще изчакам да излезе официално RC, вместо да си правя експерименти с други версии. Доста приложения качих и не ми се занимава наново с всичко.

Може ли някой да ми препоръча удобни плейъри за Win 7 че използваният до сега от мен - KMpl нещо не си взаимодейства по най добрия начин с уиндоуса...

Вече сме обсъждали въпроса малко по-назад в темата. Ползвай си уиндоус медиа плеър или класическия медиа плеър с някой от комерсиалните пакети с кодеци напр. к-лайт. Работи супер!

TУК.Обърнете внимание за това кога се смята да излезе RC-то!!!Края на май колеги!!!Поне според wzor.A сега ако някой е наясно да постне!!! biggrin.gif:mark:

Добре бе пич.За какво ни е това, като вече е ясно кога ще излезе запубликата на 5 май,а вече излезнало за Производителите и за платените акаунти на Technet

Явно не си прочел всичко пич! cool.gif Wzor визира КРАЯ на май !!

По нашей информации публичная версия Windows 7 Release Candidate 1 станет доступна только в конце мая месяца!

;) Да,края на май визира Wzor и ще излезне прав.Окончателната картинка ще е ясна в края на април - началото на май. Ето за справка какви са финалните хардуерни изисквания на Windows 7 :

1 GHz 32-bit (с поддържка х64 за 64-битова ОС) или 64-bit процесор

1 GB оперативна памет 2 Gb за х64

16 GB свободно пространство на твърдия диск 20 GB за х64

128 MB видеокарта с поддържка DirectX9 и драйвери не по-малко WDDM 1.0

1 GB оперативна памет 2 Gb за х64

Тoва е нещо ново за мен..признавам!Бре,наистина ли само 2 гъби ще стигат.....ако е така екстра!

Днес апропо пускат Rc-to за "богоизбраните".Очаквам още довечера да се появи по тракерите!

То, че ще стигат ще стигат(даже и Vista x64 можеш да подкараш с 2GB) ама няма никакъв смисал да си с х64 и по-малко от 4GB. Само дето win-a ще ти галта повече рам от 32 битовия, а като си с малко рам -2GB - по-добре си ги пази за кеширане или за програми. Пак казвам като си с 2GB няма смисъл да си x64 защото е абсолютно сащия win, само че повече рам ти галта.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.