Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Ken-значи ли това,че вече си го подкарал?Дай малко инфо де! :speak:

Това обаче е Evaluation copy!Аман ...все пак май ще се появи офишъла!

Как да го подкарам, като още не съм го свалил. Няма сийд.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Свалям го с 500 Кб??????Има си сийд!И в монинова са го пуснали!Там е с около 400КБ

Свалям го с 500 Кб??????Има си сийд!И в монинова са го пуснали!Там е с около 400КБ

Късметлия ! При мен е мнооооого бавно.

Но аз не бързам.

браво бе младежи

аз заредих и 3-те тракера и пак са само 200кБ...уффф, но пък за сметка на това качвам с 6-700....ахиахаи

дори и 77 се дръпна по-бързо

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Alert don’t download from torrent : Please Don’t Go for any Torrent from mininova or bay of pirates. Mr. D Confirmed that this is a Fake one somebody uploaded build 7077 as Build 7100 Check the proof here. Bookmark this site for every Windows 7 news.

http://www.ihackintosh.com/2009/04/windows...ial-rc-release/

http://www.ihackintosh.com/2009/04/windows...-available-now/

При мен под 500 май не пада,след 1.11 4ас ще се свали,сега падна на 400 и нещо там

Keys to Activate Windows 7 RC Build 7100 : Windows 7 Build 7000 beta keys can be used to activate Windows 7 Build 7100 RC. If you don’t have a key pick any key given below.

________________________________________________________________________________

_____

Users can activate the 32-bit flavor of Windows 7 Build 7100 with the following product keys:

6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73

TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC

GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY

4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH

QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

Users can activate the 64-bit flavor of Windows 7 Build 7100 with the following product keys:

7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3

RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH

482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M

JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4

D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9

Някой от БГ на 100% ми пусна ~3МБ в мининовата...дано не спре:yanim:

едит: и в замундата го метнаха

едит2: ае..готово, свали се.. сега да се мъчим пак да трия старата без формат...

Редактирано от SeeKnDestroY (преглед на промените)

Грешка ли ще е да си карам с Windows 7, като основен.Тоест, да заменя Vista със 7-цата ?

не е препоръчително бета ОС да се използва като основна

но половината от потребителите писали в двете теми за 7 са точно така

ако смяташ че ще се справиш - не е грешка

не е препоръчително бета ОС да се използва като основна

но половината от потребителите писали в двете теми за 7 са точно така

ако смяташ че ще се справиш - не е грешка

При мен до момента включително като основна ОС е Официалната БЕТА пусната на сайта на Уиндоус 7 и работи без никъкви проблеми.

Въпроса ми е излезналият в замунда релийз който се води уж официален RC Ultimate истински ли е ?Струва ли си да го слагам или да си карам с билд 7000?

да, истински е

ако се откажеш ще чакаш 5-ти или 15.05 за официалното пускане за широката публика

и аз се замислям дали да не изчакам

да, истински е

ако се откажеш ще чакаш 5-ти или 15.05 за официалното пускане за широката публика

и аз се замислям дали да не изчакам

Абе чудя се дали да не изчакам верно,че като чета постове за всичките тия бозови релийзи преработвани,мачкани,джаскани и незнам,какво си,вече се чудех има ли смисъл изобщо след малко 7000 работи като пушка.Дава бъгове естествено,но като цяло съм супер доволен.

И пак не мога да го събудя ...ей аман..поне sleep-a да бяха оправили!Това вече ми образува нерва!Само от кофата става! ;)

И пак не мога да го събудя ...ей аман..поне sleep-a да бяха оправили!Това вече ми образува нерва!Само от кофата става! ;)

Sleep-а отдавна е оправен.Поне при мен/а и не само при мен/ отдавна няма проблем.Явно е нещо свързано с BIOS на дъното или пък хардуер.....

Sleep-а отдавна е оправен.Поне при мен/а и не само при мен/ отдавна няма проблем.Явно е нещо свързано с BIOS на дъното или пък хардуер.....

Добре де колега!Явно е е при мен.Режима е S3, всички настройки са като по учебник!Къде да търся тоя проблем!Дай едно рамо,а?

Добре де колега!Явно е е при мен.Режима е S3, всички настройки са като по учебник!Къде да търся тоя проблем!Дай едно рамо,а?

Трудно ми е така да помогна,без никаква информация.

Сега си направих експеримент- единия от компютрите ми е с билд 7000,редовно ъпдейтван.Влиза и излиза от режим sleep, без никакъв проблем.А в началото си спомням,че имаше проблеми.Т.е в движение са решили проблема....

Не знам,все си мисля,че проблема е в BIOS,т.е. както ти писах в предния пост.....Провери си версията,ъпдейти,не ползвай бети....

Редактирано от ivo464 (преглед на промените)

Най доброто досега - 7100, не че съм очаквал друго.

За първи път видях използвана RAM памет 416мб, от 1024, без да съм спирал или променял услуги, без никакви промени от тези по подразбиране, нова инсталация. И с работещи скайп - 3.8, ие, есет смарт 3 макар че нещо не я харесва вече вина, но работи, но с отметка да не реве action center.

и две думи за инсталацията:

1. Веднага след инсталацията отварям "Computer", дял "С" с десен бутон, properties, таб security,долу advanced. В новия прозорец таба Owner, Edit... и се правя собственик. Същото с дял Д.

2. Спирам UAC и рестарт.

Това е тунинга на системата, сменил съм режима на захранването от Control Panel\System and Security\Power Options от балансирано на максимална производителност, все пак съм с настолен комп, не с лаптоп.

За мрежата у дома - Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center, Change advanced sharing settings, на всички отметката на първата възможност, само на предпоследната - Turn off password protection sharing - избирам, и мрежата си върви с вин ХП на стария комп.

Да работи един два дни и почвам да тунинговам :P

И тая вечер трудна за подкарване програма като Autodata 3.18 тръгна от раз :P, само че понеже няма в инсталатора win7 избрах vista

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

УРААААААААААААААААА, линейджа тръгна. И км плеяр работи на пушка. Явно в 68 и 77 е имало някакъв бъг и са го оправили.

Сташек, търси хора с твоя хардуер. И виж дали при тях застива. 100% съм убеден че е от драйвери и бъгове в уиндоуса.

Aimp, opera, skype 3.8, wow, nod32 4 - всичко върви на 6. зарежда изключително бързо и разпозна целия ми хардуер. единствения недостатък за мен е че иска прекалено много дисково пространство (поне ултимат версията с която съм - 7100 х86)

7100 тук се държи много прилично. Засега всичкия софтуер който ползвам работи перфектно. :help:

Здравейте .

Аз съм с 7106 ако някой има информация моля да каже какви са промените и дали да го сменям .

Благодаря предварително. ;););)

Редактирано от purpur (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.