Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорим в рими

Featured Replies

Замряха Римите, замръзнали в калта оклюмали главички, те като кокиченца с надежда плаха очакват Пролетта!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.vbox7.com/play:50c8e9c2

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 410,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• на Простотията Министъра
    на Простотията Министъра

края на горната рима: хайде ходи си и ти... **** Въпросче: Някой може ли ми каза ползата от таз зараза? Влизам да убия време не да се погубвам мене... А прочетеното тука... става саамо за боклука...

на Простотията Министъра

който минуси ми слага веч е време да си ляга знам че съм му във главата и персона съм "нон грата" Но това не означава.. път на х(цвър)я да ми дава. нека тъй да се получи да го тъпчи бясно кучи!

на Простотията Министъра

ще ти говоря за любов не не не съъм готов... пил съм вече пет кафета и си правя моабета. значи пак не ти хареса римата му на певеца. Хубаво тогава зная где за тебе ще е рая. ходи си във павликени с в

Публикувани изображения

Замряха Римите, замръзнали в калта

оклюмали главички, те

като кокиченца с надежда плаха

очакват Пролетта!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.vbox7.com/play:50c8e9c2

Затишие - да се порадваме на пролетта

и така - до колене в калта

ще пазим едничката надежда -

...нали всичко до това се свежда ...

Ако нещо бъркам - поправи ме!

И все пак - извини ме!

Но така го мисля аз

в този късен час.

----------------------------------------------------------

:no-no:

Заредени с вяра и любов, сърцата ни са силни, мълвящи: Винаги готов! през дните меркантилни. Посрещащи и хубаво, и зло с усмивка на лицето, да потанцуваме с живота и нека пролетно да е! дано! и слънцето да свети! А нощем с младите звезди да си шушукаме на воля, ей време спри де, спри! любов в сърцата ни ромоли

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Като маргаритите нежни, красиви и чисти. Като божура засмени. Като бръшляна упорити, събрали в себе си на слънцето лъчите. Като елиците ползвайте си иглиците. Като липата уханни и ласкави. Като върбата мъдри и жилави. Като лалетата жълти и лилави. Като лозата. Като тревата. Като свободата на листата. Бъдете! Нека всеки човек стане цвете.

:(Хахаха, Говорим в рими, докажи ми, че говорим в рими:( ако не,кажи ми, че не говорим в рими:blink:

Благодаря, благодаря ти Ади благодаря на всички баби млади благодаря на всички благи чички де стихчета редят като карфички /с иглотерапия се сичкото лекува де що наболва почва да кротува/ Поезията тук е позитивна красива, нежна, кротко - ексклузивна Да Ви чете чиляк е просто удоволствие като за гладна сган- керван със продоволствие. Затуй Ви, поетеси и поети изпращам ярки, розАви привети... :)

Ах, как приспивно

шепне тишината...

защо не пишете бре

...хвана Ви ината?!

нали все стихченца

редите като перли

изкуствени

пластмасови

...от нерви

лекувате се

с правилните рими

пришпорвани от

похоти незрими.

къде сте

поетеси и поети

къде сте

музи

в тиквени карети?

Публикувано изображение

Ще има да ни викаш - тоз живот и скапан - и изнервен ни съсипва! И пътя стръмен- гаден и суров - че време не остава за Звездите! http://prikachi.com/images.php?files/1491096Y.jpg

Какви звезди - това са светлинки от кръчми, галантерии естради... умът ми спи - през снежни равнини безбрежни безнадеждни палисади.

Какви звезди -

това са светлинки

от кръчми,

галантерии

естради...

умът ми спи -

през снежни равнини

безбрежни

безнадеждни

палисади.

Ми да!

От тези кръчми и естради

сега всички сте заспали.

Офелия - днес изгряваща звезда

а снощи беше мъжката мечта.

Почини си!

Сред безбрежни снежни равнини

за довечера сили събери...

:rolleyes:

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

Мъжки и женски мечтите проблясват в оранжево-черна тъма Като бойна сирена свисти Сватисхана - върлуват вампири в нощта

Привет нова линия, привет! Думички свежи в малък букет! Офелия... приятно ми е - Дездемона, почти задушена, но не от Отело, а дългата зима набръчка ми челото. нещо се цупя, нещо скрибуцам, не летя, не тичам, а вяло си куцам, само вътре в мен пее тихо сърцето, (то все не е в час-клетото)...

...така се счупената ваза фрагментира /разфръкнали парченца самота/ и само празнотата си вибрира в свободна, бегранична пълнота...

с нежния полъх

ароматните думи

скъсяват разстояния...

щипчица милост

подправя горчива печал,

определено състояние,

в което

единствено

владетел е http://www.youtube.com/watch?v=d1BgYTZ4Mxc.

отдавна отдавна сърцето е стрито в кристалчета сивичък прах далече далече в небето открито дъхът замръзнал е в страх

Живяло някога в далечна страна малко и плахо момиче, сега е вече голяма жена и още се учи как да обича. Преди много години(разказа ми веднъж) срещнала странник-интересен мъж и той и отключил сърцето, научил я как да го пази от омраза, от горест, от ревност и мъст, и от страха, извиращ на талази. Когато си тръгвал и върнал ключа и няколко думи и казал: ето-това е моята тайна- не го залоствай, остави го така, нека е отворено за всички, но приготви си малка игла и над всяка кървава диря бродирай, дете, бродирай цветя!

...бродирам върху канавата от вчерашни изтлеяли мъгли с игла от писък стреснал тъмнината и с перли от пресъхнали сълзи

ирония, нали? от песъчинка дребна, попаднала във мида, се ражда перла... и как боли когато миговете черни разкъсат тишината? минават години, празни дни в болка пропилени, но перлата... тя не спира да блести! от чисти сълзи е родена

Ирония? - арония, без захар и в хармония с какаов кейк... Начичена с бижу от перли - спомени от мидена агония. Ирония.

Агония? О, не! Смъртта на мидата дарява живот- реверанс на преходното пред вечността- безвремие (което за по-кратко) наричаме своя любов. И в нея се вричаме, а дори не знаем как да обичаме, забързани нанякъде с прашните си спомени- незабравени страдания, слагаме витла за вятъра и него да заловим, да оплетем и подчиним... ето това е агония! и не помага добрата арония, в глътките чай и не помага и най-богатия, дори лъвския пай.

Уф, омръзна ми от стара ряпа настъргана на баклава омръзна ми да гледам сива зацапана с петна стена омръзва все да се преживя изтлеялата нищета уж мила е, добра, красива а си мирише на смъртта...

Очаквах душата ми да спасиш от мрачния затвор на плътта, но ти дойде и само тялото ми в надгробен камък гравира. А нея я няма - уплашен търсих в безплодния студен камък, но намерих единствено моите удушени блянове от костеливите ръце на мъката! Явно там при сътворението не са ми вдъхнали крила...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Без криле без ръце без душа разжежена; /строшено кристално сърце/ под нежния полъх на анемония спим край мъртво горчиво море...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.