Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове

Featured Replies

Само в българския език има дума с три предлога: ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ !
  • Отговори 2k
  • Прегледи 198,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само в българския език има дума с три предлога: ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ !

само дето според правилата за правопис на българския език е неправилно да се слага повече от един предлог :)

само дето според правилата за правопис на българския език е неправилно да се слага повече от един предлог :)

да, ама това не пречи тази дума да съществува и да се употребява повсеместно и дори да характеризира цялостното положение в страната, нал тъй ? :whist:

да, ама това не пречи тази дума да съществува и да се употребява повсеместно и дори да характеризира цялостното положение в страната, нал тъй ? :whist:

Док, това че много хора правят нещо неправилно не го прави правилно. Да, в разговорния език :P

ИЗПОНАСРАХМЕ СЕ е уголемително на глагола "насрах се",

изразяващ резултата от огромен провал или катастрофалните последици от нещо.

Смисъла на живота: серем за да ядем и ядем за да серем!

Пожелания на модерна циганка-гледачка към минаваща девойка:

Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти кажувам, имйел шъ пулучиш!

Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш!

Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма!

Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест!

Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре.

Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета...

Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки.

Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера!

Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш!

Да ти са напълни компа с вируси дано!

Виндовса да ти висне кът` г*за на прабаба ми!!!

Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш!

Да ти го нахакат здраво в айпито!

Имйела със спам да ти затрупат!

Само грозни аватари да намираш!

Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий!

Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите!

Жена приказва на мъжа си: - Скъпи, събуй ми обувките. - Скъпи, съблечи ми роклята. - Скъпи, събуй ми чорпогащника. - Скъпи, махни ми сутиена. - Скъпи, събуй ми и бикините и никога не ги обличай пак!

Учени установили,че максимално допустимото време за сън при жените е седем часа. Щото ако спят повече храната свършва и става много мръсно и разхвърляно. :ph34r: P.S.Честит празник. :giggle1:

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

-Тате, тате, какъв празник е 8-и март??? - Същият като Хелоуин, сине! Пияни вещици обикалят улиците.....

В детската градина учителката кара децата да броят. Стоянчо: – Едно, две, три, четири... Гошко: – Пет, шест, седем, осем... Иванчо: – Девет, десет, вале, дама, поп Ахмед отива при доктора: -Докторе много деца имам а ми се прави секс, кажи какво да правя, изпиши ми нещо да си спра белтъка. -Ето тук едно лекарство има, значи струва 50 лева. -А-а-а, докторе от къде да взема толкова пари?! -Ами, тогава, преди да го хвърлиш си го извади. -Е, баш тогава, докторе, не мога. -Ахмед, Айшето косми под мишниците има ли. -О-о-о, докторе, битер гора е. -Значи преди да го хвърлиш и дръпваш един косъм и тя сама ще се дръпне. След една седмица Ахмед дошъл и казал: -Докторе, давай друго лекарство, това свърши.

Млада съпружеска двойка се кара. Жената, цялата в сълзи, крещи, че между тях всичко е свършено и че тя заминава завинаги при майка си. Събира вещите си , мъжът й й дава пари за път, тя ги преброява и възмутено възкликва: - А за обратен билет?!

По какво се различава програмист от админ?

Странично наблюдение:

Програмистът си мърмори под носа "логично" всеки път, когато се бори с проблем, админът мърмори "странно".

Съпруг се прибира вкъщи. - Знаеш ли какво казват? - пита жена си той. - Нашият портиер бил спал с всички жени от блока, освен с една! Жена му отвърнала: - Това трябва да е онова момиче от трийсет и шести апартамент - никой не си пада по него.

Синът на Бил Гейтс пита баща си: - Тате, искам да правя секс вече, какво трябва да направя? - Много е просто, синко. Вземи само най-хубавата ми кола от гаража, облечи си най-хубавия костюм и заведи мадамата в най-луксозния апартамент. Купи й най-големия букет цветя. А после наеми президентския апартамент в най-скъпия хотел и ще бъде твоя. - Но, тате! Къде са романтичните разходки по време на залеза, четенето на стихове на лунна светлина, флиртуването... - Момчето ми..всичките тези неща са ги измислили Linux - феновете за да имат безплатен секс.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Девойка отива в село на гости у баба си. - Бабо, а къде тук може да се ходи нощно време? - Ей в тая кофа, сине... В зоомагазин: - Искам да купя подскачащата костенурка. - ...Няма такова животно...о-о-о, по дяволите, забравил съм да изключа подгрева на пясъка...

Разхождайки се по улицата, детективът забелязва на отсрещния тротоар човек, който разхожда кучето си и казва на приятеля си: - Този човек живее в много тесен апартамент. - Как позна? - Елементарно! Кучето му маха с опашка отгоре надолу, а не отляво надясно, както другите кучета.

Кой какво ще поиска:

Алчният, лукавият и мързеливият ще поискат за себе пари!

Политикът - власт и влияние!

Те обаче не са щастливи!

Болният ще поиска здраве!

Гладният – хляб!

Самотният – любов !

Нещастният – внимание!

Любопитният – книга!

Щастливият обаче не ще поиска нищо!

Геймър умира и попада в Ада. След няколко дни изпълзявайки пак на “горната” земя и примижавайки от силната слънчева светлина, възкликва: - Егати скучната игра, само девет нива!

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Красива програмистка забременяла. Отива при гинеколог и пита: - Докторе, не можем ли да направим "undo" ? A той веднага отговаря: - Не, за съжаление вече сте записали промяната на диска.

Това не е виц, а самата истина!

Човечеството е заплашено от три беди:

- невежеството на свещениците,

- материализма на учените и

- безчинствата на демократите

Платон

Два сапуна си говорят: -Защо си толкова отслабнал ? -Защото се къпя много често :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.