Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

1. Жуневиев и Ашел - Сърце под маска/ с риск да ме набият - няма по-готини от братя Малори , но да дадем шанс и на другите. 2.Стивън и Клейтън - Тези двамата са всеобщи познайници 3.Кристен и Селиг - Отдай ми любов и Сърца в пламъци 4. Джейми и Мери - Венчило с дявола - двете сестрички са големи сладурани - нищо ,че Мери е с второстепенна роля/ Колин и батко му Кейн 5. Хюстън и Блеар Чандлар 6. Братя Аскот - Четирилогията 7. Уесли и Клейтън - Лея и Реагън 8.Доминик и Саймън льо Сабре 9.Братя Макензи 10. Ерик и \|Конън Норвежки - невероянти, смели и властни ............... мъже мечта

• Отговори 941
  • Прегледи 295k
  • Създадено
  • Последен отговор

Петето доста ни върза ръцете този път със "забраната" да гласуваме за братята Малори и братята Рандолф, ама и други подобни неустоими убавци има в романите ни Публикувано изображение

1. Клейтън и Стивън Уестморланд - "Уитни, моя любов" и "Преди да те срещна". Както се казва no comment :handshake:

2. Кейн и Колин - от серията Crown's Spies на Джулито

3. Нейтън и Джейд - Сънчо, чакаме включване, да знаеш и то с огроооооооооомно нетърпение Публикувано изображение

4. Валериън и Фелън Ромни - "Лунен танц", Ан Стюарт. Валериън ми беше невероятно сладък даже и в образа на жена (не вярвах, че някога ще напиша такова нещо,уаууу). Публикувано изображение Харесвам силни, първични мъжаги, надарени и с много интелект (леле, къде ги тия, май само в сънищата Публикувано изображение)

5. Джудит и Себастиан Дейвънпорт - "Неукротимо сърце" на Джейн Фийдър. Първото изречение в анонса на книгата наистина е много точен : "Те са наистина непобедим отбор - обаятелната Джудит Дейвънпорт и нейният брат Себастиян"

6. Милисънт и сестра й Джоун - "Преплетени сърца" Джоана Линдзи. Много ми се щеше да има книжка и за сестрата-близначка, с която колкото са еднакви външно, толкова са противоположни като характери: Милисънт - проклета, опака, инатлива, Джоун - отстъпчива, услужлива, винаги готова да помогне. Но какво ли би се случило, когато срещне мъжа, предизвикващ и дразнещ ?

7. Дъглас, Райдър и Синджан - серията "Bride" на Катрин Каултър.Сладури, с достоен за възхищение инат гонят целите си докрай Публикувано изображение

8. Трей и Клейтън Хоторн - "Вярност" и "Чародей" на Катрин Сътклиф.

9. Катрин, Бриджит, Хедър и брат им Ричард Деврьо - серията "Deveraux" на Патриша Грасо.

10. Братя Аскот - мъжаги и половина, ех Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Моята класация тази седмица... 1. Дъглас, Райдър, Тайлър и Синджан Шербрук (Катрин Каултър) 2. Доминик и Саймън (Елизабет Лоуел) 3. Сабрина и Мери Верик (Грешницата - Лори Макбейн) 4. Рейн и Алекса Гарик (Кат Мартин) 5. Джони и Роби Кари (Сюзън Джонсън) 6. Елизия и Иън Димарайс (Дяволско желание - Лари Макбейн) 7. Колин и Кейн (Джули Гарууд) 8. Нейтън и Джейд (Джули Гарууд) 9. Деър и Бен Пенрод (Кони Мейсън) 10. Хюстън и Блеър Чандлър (Джуд Деверо)

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

...

6. Милисънт и сестра й Джоун - "Преплетени сърца" Джоана Линдзи. Много ми се щеше да има книжка и за сестрата-близначка, с която колкото са еднакви външно, толкова са противоположни като характери: Милисънт - проклета, опака, инатлива, Джоун - отстъпчива, услужлива, винаги готова да помогне. Но какво ли би се случило, когато срещне мъжа, предизвикващ и дразнещ ?

...

Хихи, Боби, чудех се за тези двечките дали да ги наредя в класацията си. "Преплетени сърца" е една от любимите ми книги на Джоана. :) Много добре си го написала. :)

1.Куин-Нора Робъртс

2.Макейд-Нора Робъртс

3.Хойт и Кийън-Нора Робъртс

4.Станисласки-Нора Робъртс

5.Макензи-Хедър Греъм

6.Хюстън и Блеър-Джуд Деверо

7.Трите принцеси(с кайма :) )-Кристина Дод

8.Макензи-Макуин-Елизабет Лоуел

9.Доминик и Саймън-Елизабет Лоуел

10.Елизабет и Лайла-Сандра Браун

Поради това,че хората четящи съвременни романи не участват активно в класациите Публикувано изображение не виждам смисъл да обеснявам пространно избора си.

Ето ме, и улучвам страхотна класация, Пете мило, ама много лошо така без Малори, но мисля, че ще се справя. :speak:

1. Шанел и Далден, поредица Ли-Сан-Тер на Джоана Линдзи, съответно от "Синеокият варварин" и "Heart of a warrior"

2. Хюстън и Блеър - Джуд Деверо, "Сърце от лед" и "Сърце от Пламък"

3. Ерик и Конар - Хедър Греъм "Робинята на викинга" и "Господарят на вълците"

4. Гавин, Стивън, Рейн и Майлс - Джуд Деверо "Джудит", "Алисия", "Клариса" и "Фиона"

5. Ейдън, Шон и Дарси - Нора Робъртс "Даровете на слънцето", "Сълзите на луната", "Сърцето на океана"

6. Дъглас, Райдър и Синджин - Катрин Каултър "Невестата от Шербрук", "Непознатата от Ямайка" и "Сътби в окови"

7. Лъки, Чейс, Сейдж на Сандра Браун от едноименните книги.

8. Кейн и Колин - Джули Гарууд "Ангел пазител" и "Принцеса Алесандра"

9. Джейд и Нейтън - "Ангел пазител" и "Брачна авантюра"

10. Катрин, Бриджит, Хедър и Ричард - Патриша Грасо "Смарагдова магия", "Шотландска красавица", "Неверница в Сарая" и "Любимецът на кралицата" ("Жрицата")

7.Трите принцеси(с кайма :speak: )-Кристина Дод

Кои са трите принцеси с кайма? Че седя и се чудя ли чудя, и не се сещам за квп иде реч Публикувано изображение

Кои са трите принцеси с кайма? Че седя и се чудя ли чудя, и не се сещам за квп иде реч Публикувано изображение

Това са Кларис,Ейми и Сорша от поредицата "Изгубените принцеси".Чела съм само "Вълнуващи нощи" за принцеса Кларис,но там бе и по-малката сестра Ейми.(За третата не се знае къде е,но е сгодена и годеника й е тръгнал да я намери)

Те двете пътуват заедно и изкарват прехраната си с мазила и гримове.На Ейми обаче й писна и се отказа повече да мисли за завръщане в родината.Затова избяга от Кларис.Книгата завършва многобещаващо с писмо на Ейми до Кларис ,с което й казва,че е отвлякла някакъв благородник и смята да вземе откуп за него.А той има някакви алчни роднини,които с удоволствие ще се отърват от него.Втората книга изглежда обещаваща и забавна.

Това са Кларис,Ейми и Сорша от поредицата "Изгубените принцеси".Чела съм само "Вълнуващи нощи" за принцеса Кларис,но там бе и по-малката сестра Ейми.(За третата не се знае къде е,но е сгодена и годеника й е тръгнал да я намери)

Те двете пътуват заедно и изкарват прехраната си с мазила и гримове.На Ейми обаче й писна и се отказа повече да мисли за завръщане в родината.Затова избяга от Кларис.Книгата завършва многобещаващо с писмо на Ейми до Кларис ,с което й казва,че е отвлякла някакъв благородник и смята да вземе откуп за него.А той има някакви алчни роднини,които с удоволствие ще се отърват от него.Втората книга изглежда обещаваща и забавна.

Доста добре звучат, мерси много. Ще взема и аз да я прочета тази "Вълнуващи нощи" и дай боже скоро да издадат и останалите Публикувано изображение

1. Хюстън и Блеър Чандлър - Джуд Деверо 2. Морган, Робърт и Доминик Слейд - Шърли Бъзби 3. Травис и Уесли Станфорд - Джуд Деверо 4. Олаф и Ерик - Хедър Греъм 5. Братята Аскот - Джуд Деверо 6. Дежйми и Мери - Джули Гарууд 7. Бен и Деър Пенрод - Кони Мейсън 8. Стивън, Джефри и Бранд Де Уорън - Бренда Джойс 9. Ерик и Конар - Хедър Греъм 10. Кристен и Селиг - Джоана Линдзи

Ето я и моята класация: 1.Клейтън и Стефан Уестморланд - Джудит Макнот 2.Никълъс,Рейд и Сторм Браг - Бренда Джойс 3.Гевин, Майлс, Стивън и Рейн Аскот - Джуд Деверо 4.Джейд и Нейтън - Джули Гарууд 5.Хюстън и Блеър Чандлър - Джуд Деверо 6.Антония и Антъни Лам - Вирджиния Хенли 7.Слейд,Джеймс и Едуард Деланза - Бренда Джойс 8.Стивън и Майкъл Кениън - Мери Джо Пътни 9.Трите Принцеси (Кларис,Ейми и Сорша) - Кристина Дот 10.Клейтън и Трей Хоторн - Катрин Сътклиф

И моята класация: 1. Клейтън и Стивън Уестморланд - Джудит Макнот 2. Семейство Бюканън - съвременната поредица на Джули Гаруд 3. Дъглас и Райдър Шербрук - Катрин Каултър 4. Доминик и Саймън льо Сабр - Елизабет Лоуел 5. Колин и Кейн - Джули Гаруд 6. Хънтър и Кейс Максуел - Елизабет Лоуел 7. Валериън и Фелън Ромни - Ан Стюарт 8. Братя Аскот - Джуд Деверо 9. Карълайн, Вивиан и Порция - Тереза Медейрос 10. Чейс и Хоуп Тесие - Катрин Стоун

И моята класация: 1.Маги, Бриана и Шанън Конканън - Нора Робъртс 2.Травис и Уесли Станфорд - Джуд Деверо 3.Рейчъл и Райли О'Рорк - Мари Ферарела 4.Брандон и Джеф Бърмингам - Катлийн Удиуиз 5.Хюстън и Блеър Чандлър - Джуд Деверо 6.Доминик и Саймън - Елизабет Лоуел 7.Стивън, Джефри и Бранд Де Уорън - Бренда Джойс 8.Семейство Бюканън - Джули Гаруд 9.Кейн и Колин - Джули Гаруд 10.Джейд и Нейтън - Джули Гаруд

• Автор

Момичета вече избрахме и десетте ни любими братя и сестри, гласувахме за близо 50 предложения. Ето ги и най-добрите: На десето място с 23 точки, героите на Хедър Греъм, братята Джеймс (Заложницата) и Джарет Маккензи (Бегълката) от поредицата за Флорида Девета позиция за Кони Мейсън, представена с героите от дивата Австралия, Бен (Смела любов) и Деър Пенрод (Дръзка любов), които събраха 24 точки. Мога да кажа че са герои които бая препатиха, покрай жените си и заради собственото си твърдоглавие, но пък за сметка на това показаха завидни характери, заслужават позиция в големите десет. Приятно изненадана съм от осма позиция, запазена тази седмица за едни от личните ми фаворити, но за съжаление герои от нетолкова популярен роман - Рейчъл и Райли Орурк от "Лунна страст" на Мари Ферарела с 25 точки. Кроткият като агънце Райли и вечно командващия дявол в женски образ - Рейчъл - страхотна комбинация! Седмото място е разделено - половинка за братята Доминик (Най-силната магия) и Саймън Льо Сабр (Омагьосаните) на Елизабет Лоуел с 32 точки - страхотни персонажи - твърди характери, красиви мъже, и на капак влюбени. Плътно до тях са героите на Джуд Деверо - Травис (Рийгън) и Уесли Станфорд (Лея). Шести тази седмица - за семейство Шербрук - и по точно Дъглас, Райдър и сестра им Синджан, тримата събраха 35 точки. В средата на класацията Нейтън и Джейд, демек Джули Гарууд, демек Crown spice, събраха 47 точки, без коментар. Четвърта позиция с 48 точки - братята Аскот на Джуд Деверо. За тях малък коментар - всеки един от четиримата показа страхотни качества в отредената му книга (е имаше и не чак толкова добри - магарешката упоритост на Гарет и слонската отмъстителност на Рейн), като цяло ги представят много различни, всеки със собствени цели, идеали и разбирания, но факт кръвта вода не става, опреше ли се до чест, любима жена и нарнена гордост, ставаха като еднояйчни близнаци, само малко хуморът им куца, за да са идеални! Трета тази седмица отново Гарууд този път с братята по кръв и шпионаж - Колин и Кейн, те събраха 50 точки. Среброто тази седмица е за любимият ни разкаял се грешник Клейтън (Уитни, моя любов) и брат му Стивън (Преди да те срещна) на Джудит Макнот, събрали 55 точки. Аххх, тези Уестморланд, какъв ген какво чудо, любимият ми типаж герои, английски благородник, презадоволен от благата на живота, къпещ се в женското внимание, умерено арогантен и адски красив, и в същото време, сериозен, когато се налага хладен, но и отговорен, страстен, абе разбирате ме какво искам да кажа, как не взеха първата позиция още се чудя... И не я взеха, защото само дами гласуваме, пък женската солидарност е пословична - първо място с 71 точки за сестрите Чандлър - Хюстън (Сърце от лед) и Блеър (Сърце от пламък).От героите за които гласувахме, като че ли между тях връзката е най-силна (което си обеснявам с това че в останалите роднински връзки са намесени мъже, а при тях липсва тази чувствителност). Отнвово коренно различните характери, скрити под пластовете муселин, но пък за сметка на това еднакво темпераментни и справедливи, горди и красиви и т.н. ясно е че са идеални. Толкова за тази класация, само нещо за последно - учудващо поне за мен - надмощие за Деверо с 3 нейни позиции. Тази седмица идва ред на дискусия за бъдещия проект на форума, за който трябва да благодарим на Мия. Нейната идея е заедно да създадем перфектния роман и тъй като ще пишем заедно е редно и заедно да решим за основите върху коите ще стъпим. Питам ви за мъжки персонаж, женски, място за развитие на романа и епоха. Трудно ще се стигне до консенсус, както се казва свят голям, шашкъни много, но като знам колко са близки вкусовете ни за любимите книги, нищо чудно и тук лесно да стигнем до съгласие. Предполагам че ще има, както имена, като и характери и база, които ще се откроят в няколко мнения, но въпреки това запазвам правото на Мия, тя да реши за крайните титуляри. Надявам сте да сте много активни, вярвам че ни чака голямо забавление. Започвам аз: място - Лондон - обяснявам, английската аристокрация позволява да я мяташ насам натам, от балният салон героите могат да бъдат впуснати в морско приключение към екзотичните страни, интригата може да се завърти около брак по сметка, нечий дебют, борба за наследство, отмъщение за поругана чест и т.н. изобщо могат да се комбинират безброи варианти епоха - началото на 19 век, и по-конкретно след 1815 г., войната с Наполеон е свършила, някакви сериозни борби за престола няма доколкото ми е известно, мисля че е идеално... Ще ви помоля тези две неща да уточните повече, колкото до героите, три неща за тях - име, външност и произход, като по-специално за външността, ясно е че и двамата ще са уникално красиви, трябва да определим по-основните, отличаващи белези, за всичко останало всяка от нас си има воъбражение! Моите герои: и за мъжете и жените, харесвам традиционните имена господинчото е Александър (обожавам го това име, толкова че живот и здраве ако си имам момченце - познайте как ще се казва), по възможност, най-малко граф, произход, майка англичанка, баща шотландец, на външен вид - чернокос със адските сини очи и госпожица Катрин, позволява няколко обръщения от страна на приятели, на родители, на любимия, по произход - за титла не знам, това ще го реши този който стартира, но нея като нищо може да я оставим бедна и нетитилувана, мисля че трябва да е чиста англичанка, а за външност - червенокоса, със тук -таме златисти отблясъци, със зелени очи. Това е от мен, вие сте наход!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Добър вечер на всички ;) Първо да кажа,че искам заедно да решим нещата,а не аз да определям каквото и да е било ;) Така...Съгласна съм с казаното дотук Пете, не е нужно да променяш нищо :) Моите предложения са следните:

1.Време - Аз съм за началото на 19 век - умирам за това време просто..на сърце ми е .. 1815 е идеална година .Лично на мен ми харесва повече 1819,тъй като 19 ми е сред любимите числа..но сега за 4 години проблем няма :P

2.Място - Лондон - аристократи,балове,интриги,скандали..след това действието може да се пренесе навсякъде..например в милата Шотландия :)

3.Той - много висок,внушителен,черна коса,сини или сиви очи ( да вдъхва респект и страх :P) - херцог..примерно 2-ри херцог.. да речем баща му да е бил граф по наследство,но е участвал във войни и е бил деен политик и краля,доволен от службата му го е направил херцог.Най-много ми харесва името Дерек,тъй като има много мъжествено звучене,поне според мен,а аз обичам точно такива мъжки имена..и до колкото знам значението на името е хубаво (пълководец,водач),Бенджамин също ми харесва..

4.Тя - ниска,не много..но да е доста видима разликата й с главния Публикувано изображение ,зелени очи или синьозелени,тъмна коса (черна или кестенява) и много джуки,за да подсилват женствеността й...и разбира се алабастрова кожа Публикувано изображение..дъщеря на граф или виконт.Аз също като Тихи мисля,че главната ще е добре да е със смесена кръв,защото това предлага още възможности за развитие на действието..може майка й да е французойка или ирландка,а баща й съответно англичанин ..или обратното...Предлагам името Лорена,а също и Елизабет..

Имам предпочитания към темата "Брак по сметка/неволя",защото фактът,че главните герои почти не се познават,позволява действието да се насочва както към комедията,така и към драмата..Харесва ми идеята да се вкарват екзотични елементи в сюжета..общо взето харесват ми всякакви идеи:)

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Веднага се разписвам и аз. ;)

Място: Лондон, може и провинцията на Англия. И аз като Петето съм с предпочитания към английската аристокрация, определено възможностите за разнообразие са големи. Мисля си за нещо от сорта да започнем действието от Англия и да поразходим героите я до Франция, я до арабските страни, може би и Италия...

Епоха: Ще каже човек, че сме се наговорили, Пете. И аз съм за началото на 19 век, но войните с Наполеон не ми пречат, може да се вложи някоя интрига.

Главните герои:

Той: Ох, с имената съм много зле, но сега ми е на ума да го кръстя Никълъс. Англичанин, по принцип нямам претенции каква ще е титлата, но ми се иска да е мъж с големи отговорности, а това предполага маркиз/херцог. И разбира се, ще е впечатляващ, залагам на комбинацията черна коса и зелени очи (днес видях едно момче с убийсвени зелени очи... ех).

А...

Тя: Ще се казва Доминик, майка й ще е французойка, а баща й - англичанин. Реших баща й да не е много високопоставен, може би само пер, но затова пък майка й ще е френска графиня с голямо наследство във Франция. Колкото до външността, искаше ми се да е някоя интересна, запомняща се комбинация. Накрая се спрях на светлокестенява коса (до русо) и виолетови очи.

Та това измисли моята скромна личност. Дано ви хареса. ;)

...

господинчото е Александър (обожавам го това име, толкова че живот и здраве ако си имам момченце - познайте как ще се казва), по възможност, най-малко граф, произход, майка англичанка, баща шотландец, на външен вид - чернокос със адските сини очи

...

Мамооо, Пете, то все едно моя мъж описваш: чернокос с "честни" сини очи, с произход: от чистокръвен македонски род, е малко надвишаваме 100-те кг, ама в това му е чара Публикувано изображение Извинявам се за "лиричното" отклонение, но не можах да се устискам като видях описан "мъжът на моите мечти" Публикувано изображение

И едно въпросче, ако може: за главните само външност ли ще гласуваме или и за характери :)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Мамооо, Пете, то все едно моя мъж описваш: чернокос с "честни" сини очи, с произход: от чистокръвен македонски род, е малко надвишаваме 100-те кг, ама в това му е чара Публикувано изображение Извинявам се за "лиричното" отклонение, но не можах да се устискам като видях описан "мъжът на моите мечти" Публикувано изображение

И едно въпросче, ако може: за главните само външност ли ще гласуваме или и за характери :speak:

Хихих Боби, знам аз къде са хубавите мъже, за малко и аз да стана македонска снаха, ама пу да му се невиди, отърва се господина Публикувано изображение

Колкото до въпросчето, само външност, характерите на героите ще се проявят в зависимост от пишещия и от това в каква ситуация ще ги постави!

Много ще се радвам ако Мия, изявиш някакво мнение, притеснявам се че може да не ти допада това което подхванах Публикувано изображение

Всичко,което предложихте дотук ми допада..Пете,не се притеснявай за нищо,аз страшно много харесах идеята ти да направим класация,а също и предложенията за романа,така че моля те не се притеснявай,че и аз започнах да се притеснявам :) Не искам да налагам мнението си,а всички заедно да решим и измайсторим нещо..няма значение,че аз съм я предложила идеята,така че нека просто да се забавляваме ;) Целувки на всички.. и приятен ден от мен :P

Място:

Лондон, Англия.

Епоха:

Началото на 19век.

Той:

Името му може би Тристан - това е името на главния герой от един от любимите ми филми - "Легенди за страстта" и много ми харесва. А външно - мисля, че всички мислим горе долу по един и същи начин - муслкулесто тяло, черна коса... а очите сини или може би зелени. Англичанин, а за титлата може би бъдещ граф или виконт.

Тя:

Елизабет - напомня ми на героинята на Джей Остин от "Гордост и предразсъдъци". Майка и може да е ирландка(може да е наследила характера на майка си, тъй като те си падат малко по - буйни, а на мен тези героини лично повече ми харесват), а баща и англичанин, може и да е граф, а може и не. Външно - тъмночервена коса - като вино, и очите синьозелени.

Сюжета може да е брак по неволя...

Това е от мен! Публикувано изображение

Редактирано от desi_boneva (преглед на промените)

Място на действието : Лондон и провинцията също може да учества с някой стар семеен замък до брега на морето.

Епохата : може би 18-19 век , какво ще кажете да е между две столетия - да има посрещане на новия век с бал с маски и там да се срешнат за първи път главните?????

Той: Висок задължително , тъмна коса (ТЪМНО КЕСТЕНЯВА ИЛИ ЧЕРНА), строен с добре оформени крайници и широки рамене, красиви ръце и виолетово-сини очи или смарагдово зелени. За характера какво да ви кажа - умен, проницателен, хладнокръвен и чаровен, сложен характер с много качества, искам да има и убийствена усмивка. За името нямам претенции -може нещо по-засукано. Нека да е с титла поне Маркиз.

Тя : Средно висока, грациозна с финни крайници, смесена кръв, но нали съм си националист да кажем че баба и е била от Балканите или Източна Европа от там е наследила и дивия си и непокорен характер, майка французойка и баща англичанин. Косата нека да е кестенява с червеникави отблясъци , очите да са пъстри кафяво-зелени с гъсти дълги черни мигли за които повечето жени биха убили. И нали е отчасти от балканите - големи устни, с правилни черти и изключително красива. За името също съм без претенции нека да е нещо необикновенно и да стои тежко. Да говори три езика и да е от не много богато семейство, може да има и някакъв талант, например да стреля с пистолет или да разгадава загатки.

Толкова от мен, че да не ви напиша роман без да искам . хи-хи-хи Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Място: Да започнем в Англия, Лондон и провинцията (Той в Лондон, Тя в провинцията) а после където ни отведе вятъра, пардон сюжета :)

Време: Началото на 19 Век (след войната)

Той: Името му е Никълъс, 29 годишен, висок на ръст, внушителен със много сериозен, интелигентен, може би и малко плашещ поглед. Mургав е, с черна коса, тъмносини очи, високи скули и добре оформена, чувствена уста. Майка му е много красива испанка (може пък във вените и да тече и малко циганска кръв :P ) баща му е английски лорд. Той е херцог.

Тя: Казва се Александра (Алекс) 19 годишна е, средна на ръст, крехка но много пламенна и палава червенокоска с искрящи зелени очи. Майка и е ирландка, баща и англичанин.

И аз съм за сюжета "брак по неволя" Публикувано изображение

За първи път и аз да се включа в нещо Публикувано изображение Дано да Ви допадне... Публикувано изображение

Място - Англия, Лондон ( Той в Лондон, а нея си я представям пристигнала от друго място и по стечение да обстоятелствата попаднала в Лондон. )

Време - И аз съм за 19-ти век

Той - Някой беше споменал името Дерек . и аз съм за него. Много висок с внушителна мускулеста фигура, тъмна малко по-дълга чуплива коса, кафяви или зелени очи, чувствена уста. Представям си го с титла, но не от благородно семейство. Получил я е чрез заслугите си, със изключително скандално поведение. Загадъчен тип, нещо от рода на главния в "Отмъстителят".

Тя - За името може би Албина. Висока с дълги крака, дълга и права кестенява коса, красиви и дълбоки виолетови или зелени очи. От богато семейство, но в момента е в непозната за нея Англия, останала без пари и не познава никого. Характерът и е силен, може да отговаря подобаващо на главния и да се създават доста комични ситуации. Но пък е изключително нежна и женствена, въпреки честите им разправии тя се нуждае от него и мъжката му сила.

Сюжет . Всички са за брак по неволя, и аз мисля че би се получило добре. :inlove1:

Ето моето предложение: Място: Англия, Лондон и провинцията.... Епоха: 18 - 19в. Той: Казва се Доминик, красив, тъмнокос, мургав, със сиво - сини очи и разбиваща усмивка, около 30-те години, тъкмо му е време за женене, аристократ (нямам претенции за титлата) с лоша слава (женкар) Тя: Казва се Фредерика, червенокоса, изкрящи зелени очи, средна на ръст шотландка или ирландка, около 20 годишна, много палава и буйна (може нейното безрасъдство да довежда до брак по неволя)

Айде и аз :)

Място - Англия, Лондон

Време - 19-ти век

Той - Александър (Алек), Херцог, богат, и греховен, мургав с черна коса, зелени очи, с високо, мускулесто и стройно тяло на римски бог, и усмивка на херовим. Около 27-28 годишен. Арогантен женкар, отегчен от ежедневието, търсещ нова тръпка в живота си.

Тя - Валентина (Вал), на 20 години, с позлатена от слънцето кожа, буйна кестенява коса и виолетови очи, дребничка, с хубаво, стегнато тяло. Израснала само с баща си, заможен собственик на корабна компания, и четеримата си по-големи братя, в Америка, тя е самостоятелна, дива и непокорна, като дивия запад. Идват в Англия, за четенето на завещанието на един далечен чичо, на баща й. Главния си я харесва на момента, тя пък него не.

Сюжет - Естествено "Брак по неволя"

Заглявие - "Залог за любов"

Айде и аз :rolleyes:

Място - Англия, Лондон

Време - 19-ти век

Той - Александър (Алек), Херцог, богат, и греховен, мургав с черна коса, зелени очи, с високо, мускулесто и стройно тяло на римски бог, и усмивка на херовим. Около 27-28 годишен. Арогантен женкар, отегчен от ежедневието, търсещ нова тръпка в живота си.

Тя - Валентина (Вал), на 20 години, с позлатена от слънцето кожа, буйна кестенява коса и виолетови очи, дребничка, с хубаво, стегнато тяло. Израснала само с баща си, заможен собственик на корабна компания, и четеримата си по-големи братя, в Америка, тя е самостоятелна, дива и непокорна, като дивия запад. Идват в Англия, за четенето на завещанието на един далечен чичо, на баща й. Главния си я харесва на момента, тя пък него не.

Сюжет - Естествено "Брак по неволя"

Заглявие - "Залог за любов"

Охооо Инче ти я започна че чак го озаглави бе душице ама и продължи де - ще става интересно Публикувано изображение Макар че е малко различен от моя този ми хареса много и може да се каже ми грабна интереса още в описането, освен другото името Александър / Александра е на второ място сред любимите ми след Никълъс :computer2:

Браво мила :line dance:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.