Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

• Автор

Ето ги и десетте най-добри, хмм, да речем поредици на Нора Робъртс. Страшно се обърках кое е самостоятелна книга и кое не. Но предполагам, че интересуващите се от резултатите ще се досетят :rolleyes: 10. Честни предателства - 8 т. 9. Честни илюзии - 9 т. 8. Семейство Станисласки - 12 т. 7. Сестрите Конканън - 13 т. 6. Кралското семейство Кордина - 20 т. 5. Братята Маккейд - 23 т. 4. Братята Куин - 25 т. 3. Макгрегър - 35 т. 2. В смъртта - 39 т. 1. Кръгът - 48 т. Благодаря на всички, които взеха участие. Новата класация е вдъхновена отново от любимите ни сюжети: Десетте най-добри книги с брак по неволя ;)

• Отговори 941
  • Прегледи 295k
  • Създадено
  • Последен отговор

1. Сега и Завинаги - Джудит Макнот

2. Пламък - Констанс О'Баниън

3. Брачна авантюра - Джули Гарууд

4. Ще те открия някой ден - Лайза Клейпас

5. Скандална нощ - Тереза Медейрос

6. Магията на страстта - Мери Спенсър

7. Венчило с дявола - Джули Гарууд

8. Нещо прекрасно - Джудит Макнот

9. Роза през зимата - Катлийн Удиуиз

10. Кралството на мечтите - Джудит Макнот

Браво мила, тоя път удари джакпота, страшно хубава класация.

1. "Венчило с дявола" Джули Гарууд (Тука принципно думите са излишни, но все пак, това е най-великата книга, която съм чела, затова нека й отделим малко внимание. Героите са страхотни, сюжета е прекрасен, любовната история уникална, и ако не се лъжа, точно от тази книга се пръкна израза "Брак по неволя")

2. "The Wedding" Джули Гарууд (Тази книжка е позната само на част от читателите, които са се престрашили да я четат на английски език, продължение е на "Венчило с дявола" и е страхотна. Главния и главната се запознават когато той е в пубертета, а тя малко момиченце. Още тогава тя мечтае да се омъжи за мъж който сама си избере, затова като го вижда почва да ходи подир него и да му предлага да се оженят. Вече пораснали, нея я сгодяват за най-злия враг на нашия, за мъжа убил баща му, и той уж за отмъщение се омъжва за нея. А тя приема, защото нашия коварн планинец иска да избие хората на баща й. Има една много яка реплика. Главния пита наща:

- Какво точно каза на пратеника, милейди? Помниш ли точните думи на последното ти предложение за брак към мен?

- Предполагам, че съм казала 'Ще се ожениш ли за мен?'.

Конър се усмихна, наведе глава и я целуна, достатъчно дълго, за да замая главата й.

После повдигна глава, взря се в очите й и най-накрая проговори.

- Да, Брена, ще се оженя за теб.

3. "Покорителя" Джоана Линдзи (Това е един от най-гоините примери за брак по неволя. Особено като братята на Джорджина смачкаха Джеймс от бой преди да ги венчаят)

4. "Принцеса Алесандра" Джули Гарууд (Беше страхотно как в началото докато Колин постоянно намираше кусуи на годениците които си избираше Алесандра, после реши, че трябва да се ожени той за нея, и тъй кат тя не го искаше я умаскари пред семейството му)

5. "Алисия" Джуд Деверо (Много жарък пример за Брак по неволя, нито един от двамата не желаеша брака, а той се състоя, и от там започва веселата част)

6. "Роза през зимата" Катлийн Удиуиз (Също страхотна книга, особено частта в която главия все се правеше на два различни човека, ту беше съпруга й, ту настоятелен ухажор)

7. "Скандална нощ" Тереза Медейрос (Главните бяха много готини)

8. "Златната невеста" Хедър Греъм

9. "Нещо прекрасно" Джудит Макнот

10. "Сега и Завинаги" Джудит Макнот

• Автор

Моята класация: 10. "Покорителят" на Джоана Линдзи - толкова назад само поради факта, че семейният живот бе точно 100 страници, демек много малко, иначе супер ярък пример за Брак по неволя и от двете страни! 9. "Сърце от лед" на Джуд Деверо - харесвам повече книгата за Блеър, но тук ставаше въпрос за брак между две абсолютни противоположности и заради това Хюстън печели! 8. "Брачна авантюра" на Джули Гарууд 7. "Неочакваната годеница" на Джейн Фийдър - тук ще обърна повечко внимание. Любимата ми книга от тази авторка. Главните бяха принудени да се оженят за да се запази зестрата в семейството, и при двамата липсваше възторг и в началото едвам се понасяха, но в крайна сметка белите на Фийби спечиха сърцето на Катон. Отново пълни противоположности - Фийби раздърпано, разхвърляно природно бедствие, а Катон едва ли не един от най-могъщите хора в Англия, отговорен и перфектен във всяко едно отоншение, смятайте сами за какъв сблъсък става на въпрос! 6. "Златната невеста" на Хедър Греъм 5. "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз 4. "Венчило с дявола" на Джули Гарууд 3. "Не предавай любовта" на Хедър Греъм 2. " Най-силната магия" на Елизабет Лоуел 1. "Пламъкът и цветето" на Катлийн Удиуиз Коментарът ми за последните пет, това е тежката артилерия в този тип сюжети, еднакво любими книги, които няма да обяснявам колко пъти мога да ги прочета без да ми омръзнат! :huh::newspaper::camera2: П.С. Инчеее, защо измъчваш така бедната ми душа, а предполагам и не само моята!!! :yanim:

Моята класация:

10. "Покорителят" на Джоана Линдзи - толкова назад само поради факта, че семейният живот бе точно 100 страници, демек много малко, иначе супер ярък пример за Брак по неволя и от двете страни!

9. "Сърце от лед" на Джуд Деверо - харесвам повече книгата за Блеър, но тук ставаше въпрос за брак между две абсолютни противоположности и заради това Хюстън печели!

8. "Брачна авантюра" на Джули Гарууд

7. "Неочакваната годеница" на Джейн Фийдър - тук ще обърна повечко внимание. Любимата ми книга от тази авторка. Главните бяха принудени да се оженят за да се запази зестрата в семейството, и при двамата липсваше възторг и в началото едвам се понасяха, но в крайна сметка белите на Фийби спечиха сърцето на Катон. Отново пълни противоположности - Фийби раздърпано, разхвърляно природно бедствие, а Катон едва ли не един от най-могъщите хора в Англия, отговорен и перфектен във всяко едно отоншение, смятайте сами за какъв сблъсък става на въпрос!

6. "Златната невеста" на Хедър Греъм

5. "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз

4. "Венчило с дявола" на Джули Гарууд

3. "Не предавай любовта" на Хедър Греъм

2. " Най-силната магия" на Елизабет Лоуел

1. "Пламъкът и цветето" на Катлийн Удиуиз

Коментарът ми за последните пет, това е тежката артилерия в този тип сюжети, еднакво любими книги, които няма да обяснявам колко пъти мога да ги прочета без да ми омръзнат! :angry::lol6::P

П.С. Инчеее, защо измъчваш така бедната ми душа, а предполагам и не само моята!!! :P

Какво пак аз? С кое те мъча мило? Публикувано изображение

Моята класация е следната:

1. Венчило с дявола - Джули Гарууд

2. Удоволствието на краля - Хедър Греъм

3. Цената на рая - Катрин Каултър

4. Дивата котка - Хедър Греъм

5. Джудит - Джуд Деверо

6. Скандална нощ - Тереза Медейрос

7. Дяволско желание - Лори Макбейн

8. Нещо прекрасно - Джудит Макнот

9. Лея - Джуд Деверо

10. Сърце от лед - Джуд Деверо

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

• Автор

2. "The Wedding" Джули Гарууд (Тази книжка е позната само на част от читателите, които са се престрашили да я четат на английски език, продължение е на "Венчило с дявола" и е страхотна. Главния и главната се запознават когато той е в пубертета, а тя малко момиченце. Още тогава тя мечтае да се омъжи за мъж който сама си избере, затова като го вижда почва да ходи подир него и да му предлага да се оженят. Вече пораснали, нея я сгодяват за най-злия враг на нашия, за мъжа убил баща му, и той уж за отмъщение се омъжва за нея. А тя приема, защото нашия коварн планинец иска да избие хората на баща й. Има една много яка реплика. Главния пита наща:

- Какво точно каза на пратеника, милейди? Помниш ли точните думи на последното ти предложение за брак към мен?

- Предполагам, че съм казала 'Ще се ожениш ли за мен?'.

Конър се усмихна, наведе глава и я целуна, достатъчно дълго, за да замая главата й.

После повдигна глава, взря се в очите й и най-накрая проговори.

- Да, Брена, ще се оженя за теб.

С това мила, сега ми иде да си изям шапката, защото когато ме натискаха да уча английски, аз се дърпах като магаре на мост и ревях с пълно гърло:

"Не ща езицииии, искамммм математикааааааа" сега мога въпросната математика да си я бия в главата.

А и едно въпросче, ти какви други книжки донесе от чужбината?

С това мила, сега ми иде да си изям шапката, защото когато ме натискаха да уча английски, аз се дърпах като магаре на мост и ревях с пълно гърло:

"Не ща езицииии, искамммм математикааааааа" сега мога въпросната математика да си я бия в главата.

А и едно въпросче, ти какви други книжки донесе от чужбината?

Ами значи, имам 16 исторически романа и 6 съвременни, имат много сладки поредици, кижките са сини, като алекини горе-долу, на кориците са пичове и бременни жени, мъжете в тях са все милионери, милярдери, плейбои и главните в началото на книгата още забременяват, и книгите се въртят около това, как супер богатия пич, се мъчи да накара главната да с еоженят, уж заради детето, ама не баш. Много са леки и интересни за четене, тънички са и са на чист книжовен английски (Историческите книги в Шотландия са най-вече за шотландски леърди и т.н. затва всичко е на техния диалект, и се четат по-зорно.). Още имам на Джули Гарууд, тази "The Wedding" и "The Lion's lady" тази е от поредицата на "Принцеса Алесандра" и "Брачна авантюра" и е за най-добрия приятел на брата на Колин от "Принцеса Алесандра". На Джоана Линдзи си взех "The Pursuit", тя е третата книга от поредицата "Мъжът на моите мечти" и "Разбойникът и зеленооката", разправя се за щерката на двамата от "Разбойника и Зеленооката". Също така си взех първите две книги от поредицата Ли-Сан-Тер "Warrior's Woman" и "Heart of a warrior", те са за родителите и брата на главната от "Синеокият варварин". И последните две са ми на Дара Джой, първата и втората от трилогията на "Надарения" "Knight of a trilion stars" и "Rejar". Ама съм чела само 5 книги от всичките. В шотландската ми дебитна карта има 4 паунда, и с тях не мога да си купя нищо тук, ама една за една книга от амазон ще стигнат, та се чудя сега коя да взема, май ще е на Тереза Медейрос, тази която е за брата на главния от "След Полунощ", за друга не се сещам. Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Отново страхотна класацийка и то за най любимия ми сюжет - Yupyy Публикувано изображение мога да видя кои не съм чела и ги взимам в списъка си за четене Публикувано изображение

Ето я и моята класация:

1- Кралството на мечтите - Джудит Макнот - според мен е най добрия пример за брак по неволя, и двамата не искаха да се женят (главната беше съгласна дори да я затворят в манастир вместо да се омъжи за главния) и какво ли не казаха за другия...

2- Венчило с дявола - Джули Гарууд - май и в тази класация ще я видим в първата тройка

3- "The Wedding" - Джули Гарууд

4- Нещо прекрасно - Джудит Макнот

5- Сега и Завинаги - Джудит Макнот

6- Алисия - Джуд Деверо

7- Покорителят - Джоана Линдзи

8- Брачна авантюра - Джули Гарууд

9- Лея - Джуд Деверо

10- Скандал - Бренда Джойс

1. Принцеса Александра 2. Роза през зимата 3. Мъжът на моите мечти 4. Графинята и сребърния меч 5. Ангел на нощта 6. Кръстоносеца и Венчило с дявола 7. Покорителят 8. Нежен бунт 9. Сърце под маска 10. Заложница на съдбата и Невестата на Шеулбрук. Сещам се поне още 10 страхотни книги, но класацията е топ 10 ;););)

Ето го и моя вариант на новия ТОП 10: 1. Най - силната магия - Елизабет Лоуел 2. Покорителят - Джоана Линдзи 3. Венчило с дявола - Джули Гарууд 4. Пламъкът и цветето - Катлийн Удиуиз 5. Нежен вихър - Джоана Линдзи 6. Скандална нощ - Тереза Медейрос 7. Никол - Джуд Деверо 8. Роза през зимата - Катлийн Удиуиз 9. Обещай ми вечността - Кони Мейсън 10. Шотландска красавица - Патриша Грасо

Ето и моите топ 10:

1."Алисия" Джуд Деверо

2."Лея" - Джуд Деверо

3."Брачна авантюра" - Джули Гарууд

4."Покорителя" - Джоана Линдзи

5."Удоволствието на краля" - Хедър Греъм

6."Венчило с дявола" - Джули Гарууд

7."Принцеса Алесандра" - Джули Гарууд

8."Ще те открия някой ден" - Лайза Клейпас

9."Златната невеста" Хедър Греъм

10."Скандал" - Бренда Джойс

Страхотна класация, пропуснах поне 5 от любимите си книги, ето и моите топ 10 : 1.Принцеса Александра - Джули Гарууд / направо обожавам тази книга, чета я поне веднъж в годината/ 2.Венчило с дявола - Джули Гарууд 3.Мъжът на моите мечти - Джоана Линдзи 4.Разбойникът и зеленооката - Джоана Линдзи 5.Нежен бунт - Джоана Линдзи 6.Покорителят - Джоана Линдзи 7.Ангел на греха - Джоана Линдзи 8.Обичай само веднъж - Джоана Линдзи 9.Невестата от Шербрук - Катрин Каултър 10.Брачна авантюра - Джули Гарууд

Моята класация на една от най-любимите ми теми Публикувано изображение

1. "Венчило с дявола", Джули Гарууд

2. "Брачна авантюра" , Джили Гарууд.

3. " Преплетени сърца", Джоана Линдзи - този роман няма да се уморя да го включвам до втръсване във всички класации :rolleyes: Сгодени от деца, главните се ненавиждат заради недоразумение, но колкото и да се противят не могат да устоят на невероятното привличане по между си. Романът е типичен пример за сюжет "Брак по неволя" Публикувано изображение

4. "Нещо прекрасно", Джудит Макнот

5. "Продадена принцеса", Арнет Лем

6. "Годежът", Арнет Лем - страхотна история с изключително странен мотив за "брак по неволя" Публикувано изображение

7. "Светлина в мрака", Кристина Дод - един от най-силните романи от тази любима авторка, в който отново съдбата се намесва, за да събере главните. :rolleyes:

8. "Брачно предложение", Джейн Фийдър - много обичам романи, в които главния се жени за главната с цел отмъщение, но тя успява да му натрие хубаво вирнатия нос

9. "Скандал", Бренда Джойс - ех, голям кеф беше като му затръшна всички врати и го заключи отвън, пред очите на всички гости след погребението на дядото на главния.Публикувано изображение

10. "Съпругата янки", Линда Леъл Милър

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Такаа... тази класация буквално я съставих на две на три, защото ако бях тръгнала да се замислям над местата... и един месец нямаше да ми стигне. Ето го крайния резултат:

1. "Принцеса Алесандра" - Джули Гарууд / Вече може би прави впечатление, че тази книга ми е ужасно любима. Вече не ми останаха думи да я хваля, така че ще я оставя сама да говори за себе си. А и мястото, което съм й отредила в случая. :help: /

2. "Сърце от лед" - Джуд Деверо / Страхотен хумор и уникални сцени. /

3. "Златната невеста" - Хедър Греъм / Цялата трилогия е трепач. /

4. "Удоволствието на краля" - Шанън Дрейк / Абсолютно брак по неволя. Да не говорим, че героите се подчиняват и на различни крале, което още повече нажежава отношенията им. /

5. "Мъжът на моите мечти" - Джоана Линдзи / Има ли нужда да коментирам? /

6. "Преплетени сърца" - Джоана Линдзи / Тук подкрепям, Боби, страхотна книжка. Така съм се забавлявала с белите, които все вършеше Милисънт. /

7. "Завинаги в твоята прегръдка" - Катлийн Удиуиз / Много хубава книга, препоръчвам я. /

8. "Лудетина" - Вирджиния Хенли / Огнени характери в действие, не трябва да се пропуска. /

9. "Ангел на греха" - Джоана Линдзи / Хихи, само като се сетя, че се женят под дулото на оръжие... ако на това не му се вика брак по неволя, не знам на кое. /

10. "Цената на рая" - Катрин Каултър / Главния герой заслужаваше голям пердах, но книжката е много хубава и забавна. /

10.Най-силната магия-Елизабет Лоуел 9.Скандал-Бренда Джойс 8.Дяволско желание-Лори Макбейн 7.Цената на Рая-Катрин Каултър 6.Лея-Джуд деверо 5.Венчило с Дявола-Джули Гарууд 4.Роза през зимата-Катлийн Удиуиз 3.Шепотът на розите-Тереза Медейрос 2.Таен обет-Сю Рич 1.Кралството на мечтите-Джудит Макнот П.С. Не съм включила нищо от поредицата Малори,за да дам шанс и на останалите заглавия ;) Като гледам как всички сме се побъркали по тях,те оглавяват половината класации :P

П.С. Не съм включила нищо от поредицата Малори,за да дам шанс и на останалите заглавия ;) Като гледам как всички сме се побъркали по тях,те оглавяват половината класации :P

Четем си мислите като гледам. ;) И аз поради същата причина не ги включих в класацията си.

Ето и моята класация: 10. "Скандал"- Бренда Джойс 9. "Голямата новина"- Сандра Браун 8. "Скрити огньове"- Сандра Браун 7. "Златната невеста "- Хедър Греъм 6. "Брачна авантюра" - Джули Гарууд 5. "Чейс"- Сандра Браун :wow: 4."Кралството на мечтите"- Джудит Макнот :cupid: 3."Нещо прекрасно" - Джудит Макнот :inlove1: 2. "Венчило с дявола"- Джули Гарууд :white flag: 1."Сега и завинаги"- Джудит Макнот :love: Жалко, че класацията има само 10 позоции...

post-219809-1250181171_thumb.jpg

post-219809-1250181200_thumb.jpg

Такааа, доживях да се включа в класация, че пропуснах вече няколко с това море, а и по технически причини,затова отдавна не съм писала във форума. 10. Невестата от Шербрук- Катрин Каултър 9. Алисия- Джуд Деверо 8. Лея- Джуд Деверо 7. Продадена принцеса- Арнет Лем 6. Венчило с дявола- Джули Гарууд 5. Брак за една година- Вирджиния Хенли 4. Шепотът на розите- Тереза Медейрос 3. Лудетина- Вирджиния Хенли 2. Сърце от лед- Джуд Деверо 1. Роза през зимата- Катлийн Удиуиз

е и аз да се включа,все не ми оставаше време да надникна тук ;) така: 1.Сега и завинаги,Джудит Макнот - определено ми е фаворит,героите са много сладки 2.Скандал,Бренда Джойс 3.Чейс,Сандра Браун - толкова си подхождаха,а го разбраха накрая чак 4.Покорителят,Джоана Линдзи - добре,че момичета с вашите препоръки ме накарахте да прочета цялата поредица,но определено тази ми е любима 5.Шотландска красавица,Патриша Грасо - главният определино постъпи много гадно,но накрая му простих ;) 6.Нещо прекрасно,Дж.Макнот 7.Лудетина,В.Хенли - какни характери,какво нещо,направо искри пускаха 8.Твоята магия,Дж.Линдзи - ох май трябваше по напред да я сложа :hush: ,все така става май повече не се сещам ;)

• Автор

Момичета приключихме и тази класиция, гласувахме за общо 50 книги, предложенията ви бяха доста разнообразни, но в крайна сметка, челната десятка се подреди отново по очакван начин. Ето ги и десетте най-добри брака по неволя: 10. "Сърце от лед" на Джуд Деверо с 21 точки. 9. "Златната невеста" на Хедър Грем и "Мъжът на моите мечти" на Джоана Линдзи си поделят тази позиция с по 22 точки. 8. "Алисия" на Джуд Деверо с 23 точки. 7. "Кралството на мечтите" на Джудит Макнот с 28 точки. 6. "Нещо прекрасно", отново Макнот с 35 точки. 5. "Сега и завинаги" отново Джудит Макнот и "Брачна авантюра" на Джули Гарууд с по 37 точки. 4. "Принцеса Алесандра" на Джули Гарууд с 41 точки. 3. "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз с 42 точки. 2. "Покорителят" на Джоана Линдзи с 45 точки. 1. "Венчило с дявола" на Джули Гарууд с 97 точки. Коментарът ми: смазващо предимство за Джули Гарууд, и трите й книги намериха място в класацията и този път госпожа Линдзи й диша прахта. Много се радвам за "Роза през зимата" и третото й място, интересното е че тази книга беше предложена почти от всички, което й донесе тази позиция, книгата я заслужава. Безкрайно съм учудена от присъствието на трите книги на Джудит Макнот, ако не ме лъже паметта тя за пръв път влиза в челна десятка, и то какъв старт - цели три позиции са за нея! Лично аз не съм чела книгите, но явно в този сюжет е силата на писателката, трябва да се коригирам в най-скоро време. Всяка една от книгите сме я коментирали до блока и до втръсване и не мисля да се повтарям, отново, просто е излишно. Темата тази седмица, е доста трудна, поне според мен, десетте най-добри приятели, да изберем най-добрите приятелства, които са ви впечатлили заради силата им, верността, честта, подкрепата и т.н.

1. Дерек & Никълъс Идън( Малори - Джоана Линдзи )

2. Джеймс & Конрад ( Малори - Джоана Линдзи)

3. Нейтън & Колин ( Джули Гарууд )

4. Ранулф & Уолтър ( "Златокосият великан" - Джоана Линдзи )

5. Алекс & Алуин ( Марша Кенъм )

6. Дерек & Лили ( "Мечтая за теб" - Лайза Клейпас )

7. Антъни & Джордж Армхерст ( Малори - Джоана Линдзи )

8. Джулия & Лоугън ( Лайза Клейпас )

9. Елизабет & Александра ( "Ад и Рай" - Джудит Макнот )

10. Уитни & Ник Дьовил ( Джудит Макнот )

На местата,където става въпрос за повече от една книги съм писала само имената на авторките :ph34r:

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Тъкмо се засилих да търся в книгите бракове по неволя и разбрах,че съм закъсняла.Е,малко скитах тези дни и проблема е в мен.Поне съм доволна от третото място на моите любимци Иърин и Кристофър.

• Автор

Тъкмо се засилих да търся в книгите бракове по неволя и разбрах,че съм закъсняла.Е,малко скитах тези дни и проблема е в мен.Поне съм доволна от третото място на моите любимци Иърин и Кристофър.

Съжелявам Пепи, но бяха минали почти десет дни и беше време за нова. Чакам те за настоящата класация :)

Я сега да видим новата класация .......................... мхммммм тук ще трябва да се помисли сериозно. Както обикновино съм солидарна към жените - но за жалост такова приятелство е рядкост : 1. Трилогията на фийдър за Фийби, Порша и Оли - и тяхната плитка- знак на приятелство. Мадлин и Елионор - Още един скандал и Твоята целувка , двете книги са свързани и разказват за две първи братовчедки, които са и най-добри приятелки, но са в роднинска връзка затова незнам дали влизат в класацията - приятелството им е невероятно. 2. Мегън и тифани - Мъжът на моите мечти 3. Габриел и Рамзи и третия женкар от сагата Женкарят и разбойничката и Съблазнена от един женкар 4. Кристофър и турчина от Танцуващия дявол, на пича окото му нямаше да мигне да заколи Девлин ако Кит не беше оцелял, след като тя го гръмна. 5. Найтън и Колин - тези красавци на Гарууд да ги коментирам ли? ;)))))) 6. Падналите Ангели на Пътни, не съм чела книгата за Люсиен, но не се съмнявам че е верен приятел поне от другите романи. 7. Тримата приятели на Рединг от трилогията - лорд Рейвънскрофт, лорд Сейнт Обин и граф Морган 8. Алекс , Софи и Сенджън от трилогията на Каултър 9. Сега като се замислих ми се иска да включа и приятелство между мъж и жена, много хора твърдят ,че такова няма но аз не съм съгласна затова .....Габриел и Ричард от В плен на моите желания (не минахме без Джоана колкото и да се старах) 10. Събрина и двамата близнака розбойника от Грешницата на Лори Макбейн Постарах се да не пиша за Малори на Джоана защото там винаги е ясно, мисля че спазих и условието да няма роднински отношения между приятелите и да няма двойки където единия е влюбен в другия, като се замисля се сещам за още няколко , но тези десет са ми показали най- дълбоко приятелство. Това е от мен момичета :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.