Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

То имената може и да не са, но от заглавието който си избрала се подразбира че трябва да се очаква доста обещаващ сюджет; хайде малко мотивация и от мен /не обичам името "Гейбриъл" ама очаквам с нетърпение да чета за твоя Гейбриъл и как преодолява преградите Публикувано изображение

А може ли в книгата ти да има и отвличания, малки комични недоразумения, закачки и т.н. :) Ха ха виж ме пък и мен /сякаш това е концерт по желание ама няма как не можах да се стърпя че щото обичам много да ги чета тези от тоя сорт :)

Хехе, отвличания и комични недоразумения има в "Дебютантката" Публикувано изображение

• Отговори 941
  • Прегледи 294,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хехе, отвличания и комични недоразумения има в "Дебютантката" Публикувано изображение

Олееей, благодаря ти Тихи, тъй е хубаво че вече си имаш собствен роман (де да имах и аз толкова въображение и кураж!) вече започнах да я чета :) Суперско е че не се наложи да свалям файла, че защото както казах и преди; не мога да свалям книги освен от chitanka Публикувано изображение

Между другото като казах chitanka се сетих: искам да ви поздравя - теб, cheetah, pepetia, thefunfamily за преводацията ви - вчера прочетох "Да се влюбиш в негодник" в chitanka превода ми хареса много и веднага погледнах кой го е провел и видях че сте вие, моите поздрави...

Но защо аз щом като мога да свалям от chitanka пък не мога да свалям от 4storing и account-co ???? :)

Олееей, благодаря ти Тихи, тъй е хубаво че вече си имаш собствен роман (де да имах и аз толкова въображение и кураж!) вече започнах да я чета :) Суперско е че не се наложи да свалям файла, че защото както казах и преди; не мога да свалям книги освен от chitanka Публикувано изображение

Между другото като казах chitanka се сетих: искам да ви поздравя - теб, cheetah, pepetia, thefunfamily за преводацията ви - вчера прочетох "Да се влюбиш в негодник" в chitanka превода ми хареса много и веднага погледнах кой го е провел и видях че сте вие, моите поздрави...

Но защо аз щом като мога да свалям от chitanka пък не мога да свалям от 4storing и account-co ???? :angry:

От една страна си е постижение, че съм написала толкова, но от друга... не знам дали ще го завърша, както ще забележиш последната глава е качена миналия август, а от тогава съм написала само още половин глава, даже по-малко. Затова не се противя на заплахите на Xesi, че ще ме тормози да я свърша, защото точно това искам и аз. :)

Малий и мен ли са ме писали там?! Аз имам само три глави, приноса ми е прекалено малък, за да ми благодариш. Все пак се радвам, че ти е харесал превода. ;)

И мисля, че вече наистина е време да спрем да флуудим темата. :)

Прехвърлете се в дискусионната, иначе аз ще ви прехвърля.. :angry:

• Автор

Моята класация: 10. Даренго де Навар - Краят на дъгата, Ребека Брандуей, направо ми звучи като Спиди Гонзалес 9. Аугуста - Рандеву на Аманда Куик - просто си представям 100 годишна бабичка, а тук вмъквам и партньора й Тобиас (синоним ми е за шофьор, нз защо правя такава асоциация) 8. Борегар - Неуловимия пламък на Удиуиз, абсолютна подигравка с героя, добре че му викаха на галено Бо 7. Лавиния - Любов по неволя, пак Аманда Куик, не знам нарочно ли го прави 6. Аздис Йона - безумие, и на мен лично по-скоро ми навява мъжко име, ама ... 5. Рийган - Джуд Деверо, нищо против книжката е невероятна, но това е толкова безвучно... 4. Ровена - Отмъстителят на Тереза Медейрос, да я беше кръстила Копана (знам че ударението е друго, ама пак дразни) 3. Син Джин - Лунна страст, няма да коментирам 2. Тука поставям всичко на Джейн Фийдър - Проция, Фийби, Катон, Руфъс (това по върви на куче) Алисдеър, Пен (женско име)... 1. Сора - светлина в мрака, трудно ще повярвам че на английски има някакъв смисъл или звучи по-добре И извън класацията, едно именце, което се сетих че страшно харесвам - Аштън, независимо за мъж или жена много пасва

Ето я и моята класация : 1. Уон Тел - Магическо докосване на Стела Камерън 2. Пърсивъл или Пърси - приятеля на така познатата ни фамилия Малори :angry: 3. Табита - не помня от коя книга е 4. Темпъл Лонгуорт - Керван за Багдад на Нан Раян 5. Рийгън или Реган 6. Алпин Маккей 7. Порция 8. Бакстър 9. Руфъс 10. Имоджин

Хайде и аз да дам своя принос: :P

1. Публикувано изображение Уон Тел - Магическо докосване на Стела Камерън

2. Публикувано изображение Аздис Йона - Лунна красавица на Хелън Митермайър

3. Публикувано изображение Енвил - Тайният огън на любовта на Дебора Сатинууд

4. Публикувано изображение Карес - Самотникът и лилията на Даян Г. Робинсън (звучи ми като кариес)

5. Пакстон Гаяр Шамберлен - Целувка в нощта на Дженифър Хорсман (е, това ако не е подигравка: всяко от трите имена звучи ужасно, а взети заедно са направо бедствие)

6. Темпъл Лонгуорт - Керван за Багдад на Нан Райън (хубаво е да те боготворят, ама чак пък толкоз)

7. Шоз Савидж - Огньовете на рая - Бренда Джойс (без коментар!)

8. Грешам Седжуик - Рицарят на нейните мечти на Лайъл Сейнт Джеймс (какво ли е сгрешил горкия, че да го нарекат така?)

9. Публикувано изображение Магнус Фитцджулиън - Очите на любовта на Маги Дейвис

10. Джеръми Бонд - Обичай ме Мариета на Дженифър Уайлд (Бонд... Джеймс Бонд)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор

Ето я и окончателната десятка за десетте най-противни имена в романите: 10. Синджан Шербрук от "Съдби в окови" с 15 точки. ;) 9. Хонория Стърлинг от "Огърлицата" с 16 точки - иуууууууухххххххххххх 8. Темпъл Лонгуорт от "Керван за Багдад" с 17 точки - лонгур :) 7.Аугуста от "Рандеву" с 19 точки - направо се учудвам че не е по-напред, отвратително име :) 6. Уон Тел от "Магическо докосване" с 20 точки - не съм чела книгата, но по името съдя че действието се развива в Китай !? 5. Син Джин от "Лунна страст" с 21 точки, голям любимец ми е този герой, но авторката просто се е подиграла с него, пък и син или червен джина все не става за пиене, не е ли домашна ракийка, не ми го хвали... 4.Руфъс Декатур от "Откраднатата годеница" с 24 точки - напълно заслужено... И престижната тройка: 3. Аздис Йона от "Лунна красавица" с 28 точки, Хеси се изказа доста сполучливо за това название, казвам название щото то това име ли е изобщо... 2. Предишният победител в класацията за второстепенните ни любимци днес отнася среброто с цели 30 точки - Пърси от всички книги за Малори, между другото съкратеното му име направо звучи сладко в сравнение с Пърсивал :no-no: 1. И победител - Порция с 40 точки отново "Откраднатата годеница" - за мен двойка кебапчета с лютеница, ужас, абсолютно заслужена победа за Джейн Фийдър, в почти всичките й книги на които съм попадала, пада яка гавра с героите... :shock11: Толкоз за тази класация, поне се посмяхме, благодаря на всички включили се! Тази седмица ви питам за десетте най-добри книги на Джуд Деверо, очаквам мненията ви!

Ето я и окончателната десятка за десетте най-противни имена в романите:

...

Толкоз за тази класация, поне се посмяхме, благодаря на всички включили се!

Тази седмица ви питам за десетте най-добри книги на Джуд Деверо, очаквам мненията ви!

Язък, толкова се надявах да спечели любимото ми псе.. Е, поне среброто взе.. :lock:

А за Деверо ще трябва да се помисли, те всичките й книги са хубавиии Публикувано изображение

Ето моята класация: 1. Лея 2. Алисия 3. Сърце от пламък 4. Сърце от лед 5. Никол 6. Рийгън 7. Черния отмъстител 8. Джудит 9. Фиона 10 . Клариса

За съжаление не съм изчела всичко на Джуд Деверо, но каквото съм прочела е било страхотно......и така ето моята класация: 1. Спомен 2. Сърце от лед 3. Сърце от пламък 4. Никол 5. Рийгън 6. Лея 7. Черния отмъстител 8. Фиона 9. Алисия 10. Джудит

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Ето и моя избор: 1. Сърце от лед 2. Сърце от пламък 3. Принцесата 4. Фиона 5. Алисия 6. Лея 7. Черният отмъстител 8. Джудит 9. Клариса 10.Ангел за Емили

И от мен: 1 – Лея 2 - Сърце от лед 3 – Никол 4 – Рийгън 5 – Изкусителката 6 - Сърце от пламък 7 – Джудит 8 - Алисия 9 - Клариса 10 – Фиона

Не съм чела всичко на Джуд Деверо но сега когато ги класирам видях че са станали точно 10 ;) Ето я: 1 - Спомен 2 - Фиона 3 - Алисия 4 - Джудит 5 - Клариса 6 - Сърце от лед 7 - Лея 8 - Никол 10-Сладък лъжец 11-Рийган

Ето и мойта класацийка: Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

1. Сърце от пламък

2. Сърце от лед

3. Принцесата

4. Черният отмъстител

5. Завоевание

6. Кралицата дева

7. Алисия

8. Фиона

9. Клариса

10. Джудит

И от мен :) 1.Никол 2.Рийган 3.Лея 4.Сърце от лед 5.Сърце от пламък 6.Принцесата 7.Черния отмъстител 8.Дукесата 9.Сладък лъжец 10.Спомен

"Шо така бе ора" Топ: 10 1. Клариса 2. Сърце от пламък 3. Фиона 3. Принцесата 4. Сърце от лед 5. Алисия 6. Лея 7. Черният отмъстител 8. Джудит 9.Ангел за Емили 10. Лея

Хайде и аз да се включа Публикувано изображение

1. Сърце от лед

2. Сърце от пламък

3. Черният отмъстител

4. Принцесата

5. Джудит

6. Завоевание

7. Алисия

8. Фиона

9. Никол

10. Кралицата дева

1. Сърце от лед 2. Сърце от пламък 3. Никол 4. Лея 5. Рийгън 6. Джудит 7. Алисия 8. Кралицата дева и ... май други не съм чела, но ще се постарая ;)

Хайде и аз да се включа: 1. Сърце от пламък 2. Сърце от лед 3. Сладък лъжец 4. Черният отмъстител 5. Принцесата 6. Джудит 7. Алисия 8. Фиона 9. Клариса 10. Кралицата дева

Да се включа и аз :cheers: 1. Сърце от лед 2. Сърце от пламък 3. Никол 4. Лея 5. Рийгън 6. Принцесата 7. Завоевание 8. Кралицата дева 9. Спомен 10. Черният отмъстител

1. Принцесата 2. Фиона 3. Лея 4. Черният отмъстител 5. Алисия 6. Никол 7. Сърце от пламък 8. Кралицата дева 9. Спомен Това е от мен

• Автор

Ето я и моята класация:

1. Сърце от пламък

2. Сърце от лед

3. Фиона

4. Джудит

5. Алисия

6. Рийган

7. Принцесата

8. Клариса

Моля не ме линчувайте,но само тези съм чела от книгите на Деверо, за което обещавам скоро да се поправя Публикувано изображение

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Крайно време е да се отчета за класацията. Особено след като това е любимата ми авторка, която притежава неудържимо чувство за хумор и умее да създава уникални, незабравими герои /и най-вече героини/. 1. Сърце от пламък 2. Сърце от лед 3. Черния отмъстител 4. Спомен 5. Никол 6. Рийган 7. Лея 8. Принцесата 9. Джудит 10. Ангел за Емили

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Ето и аз да се включа в класацията на една от най-любимите ми автори :) 1.Сърце от лед 2.Сладък лъжец 3.Лея 4.Рийгън 5.Кралицата дева 6.Джудит 7.Фиона 8.Алисия 9.Сърце от пламък 10.Спомен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.