Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой плейър предпочитате?

Featured Replies

Пробвай KMPlayer, няма да съжаляваш, може да го използваш за почти всякакви формати. :)

• Отговори 494
  • Прегледи 92,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Най-лекия за мен е pot player. Чете всичко и възпроизвежда с лекота дори и на по стари машинки тежки mkv файлове.

• 8 месеца по-късно...

Здравейте,

търся някой хубав плеър който няма да орязва качеството на HD филмите за сметка на това да не забива. Пробвал съм с KM Player обаче се усеща голяма разлика като гледам на TV-то през компа и като гледам от вградения плеър на телевизора. И ми трябва някой плеър който не разваля качеството, защото ме мързи всеки път като си изтегля филм да го качвам на флашка и да го гледам през плеъра.

smplayer или главната му съставна част mplayer

http://www.mplayerhq.hu/design7/news.html

има възможности за postprocessing, но трябва много корав процесор, ако искаш да набичиш качеството до макс... ако процесора ти е слаб, плеърът може доста да облекчи натоварването, но то не  може да се мери с ниското натоварване, при плеър, който ползва хардуерното ускорение на видеокартата...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

CPU-то е AMD Athlon X2 II 270 3.40GHz

VGA: AMD Radeon HD 7750 1GB GDDR5

Според мен някой плеър който ползва видеото ще е супер, понеже видеото има възможност дори Ultra HD да възпроизвежда (уж де).

Splash Pro EX е специално оптимизиран за HD, като използва и хардурерно ускорение на видео адаптера.

Splash Pro EX е специално оптимизиран за HD, като използва и хардурерно ускорение на видео адаптера.

Тук си прав и имаш плюс от мен,но Splash  е в пъти по орязан откъм функции,настройки и прочее и Potplayer-a го бие и по качество,стига да имаш необходимите параметри на ПЦ ,за да му направиш допълнителните настройки с други кодеци ,рендери,филтри и тем подобни (но да не задълбавам,че има доста какво да се пише по тоя въпрос за настройките),които изискват по-големи ресурси от ПЦ-то!!!  ПП -като гледам конфигурацирацията на автора му позволява да извлече доста от плеъра !!!

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Тук си прав и имаш плюс от мен,но Splash  е в пъти по орязан откъм функции,настройки и прочее и Potplayer-a го бие и по качество,стига да имаш необходимите параметри на ПЦ ,за да му направиш допълнителните настройки с други кодеци ,рендери,филтри и тем подобни (но да не задълбавам,че има доста какво да се пише по тоя въпрос за настройките),които изискват по-големи ресурси от ПЦ-то!!!  ПП -като гледам конфигурацирацията на автора му позволява да извлече доста от плеъра !!!

А след като направиш всички тези настройки, ще превърнеш Pot в Splash, сериозен съм.

Splash ползва собствени кодеци, които са оптимизирани за енкодинг на HD, трудно ще успееш да настроиш Potplayer дори да доближи качеството му.

Здравейте,

търся някой хубав плеър който няма да орязва качеството на HD филмите за сметка на това да не забива. Пробвал съм с KM Player обаче се усеща голяма разлика като гледам на TV-то през компа и като гледам от вградения плеър на телевизора. И ми трябва някой плеър който не разваля качеството, защото ме мързи всеки път като си изтегля филм да го качвам на флашка и да го гледам през плеъра.

Какъвто и плеър да ползваш на компа си, на тв-то винаги картината изглежда с по-добро качество, отколкото на монитора.

Може би единствено Splash-а, ако ти даде някакво подобрение - в смисъл, ако го пуснеш през него и с кабел към тв-то.

Тази вечер като гледам филм преди да почна ще изпробвам написаните от вас плеъри да видя при кой ще върви най-добре.

А след като направиш всички тези настройки, ще превърнеш Pot в Splash, сериозен съм.

Splash ползва собствени кодеци, които са оптимизирани за енкодинг на HD, трудно ще успееш да настроиш Potplayer дори да доближи качеството му.

Ползвал съм ,тествал,играл съм си с настройки на абсолютно всички плеъри.Имам дори Splash Pro Ex ,който съм си закупил за 29 долара,ако не се лъжа беше.След ,,откриването,, на Potplayer-a не си и помислям за друг.Splash-a e много добър плеър,но няма нищо ,което го няма при Pot-а ,а точно обратното.А дали с Pot не вадя по-добро качество на възпроизвежданите файлове в сравнение със  Splash?-всеки да пробва и да си прецени.Не искам да изпадам в безмисленни спорове!Изразил съм мнение и не го налагам на никой!Всеки да си ползва каквото иска...

Ползвал съм ,тествал,играл съм си с настройки на абсолютно всички плеъри.Имам дори Splash Pro Ex ,който съм си закупил за 29 долара,ако не се лъжа беше.След ,,откриването,, на Potplayer-a не си и помислям за друг.Splash-a e много добър плеър,но няма нищо ,което го няма при Pot-а ,а точно обратното.А дали с Pot не вадя по-добро качество на възпроизвежданите файлове в сравнение със  Splash?-всеки да пробва и да си прецени.Не искам да изпадам в безмисленни спорове!Изразил съм мнение и не го налагам на никой!Всеки да си ползва каквото иска...

С ""papugai" няма да спориш!  Видиш ли мнение от него, заобиколи го.  Нямал хардуерно ускорение Pot! Той ще каже! Вярвам ти, защото имаш отличен телевизор и съм сигурен , че си правил стотици проби с различните софтуери. То си личи от постовете ти! Пък и накрая! Който с какъвто иска да си гледа, тебе и мен хич не ме е еня! Който го може, гледа, който не умее - блее по месечината!

С ""papugai" няма да спориш!  Видиш ли мнение от него, заобиколи го.  Нямал хардуерно ускорение Pot! Той ще каже! Вярвам ти, защото имаш отличен телевизор и съм сигурен , че си правил стотици проби с различните софтуери. То си личи от постовете ти! Пък и накрая! Който с какъвто иска да си гледа, тебе и мен хич не ме е еня! Който го може, гледа, който не умее - блее по месечината!

За плеъри пък специално мога да споря с всеки ,но не искам наистина.Честно като му прочетох поста се изхилих,ма това е друг въпрос.Благодаря за съвета :) Само бих допълнил за ,,евентуални,, опоненти  защо пък например го предпочитам пред KMPlayer-a (и двата са на един и същ разработчик знаят повечето) и защо е по-добър?Ами защото PotPlayer е написан на език за програмиране VC + +, което го прави по-бърз и стабилен, за разлика от KMPlayer, който е написан на Delphi--туй за тези,които разбират за какво иде реч ;) ПП-пък всеки да си гледа с каквото си иска :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Ти от толкова заобикаляне си направил кръг около мен и не можеш да се откъснеш от притеглянето ми.

Започни да не ме споменаваш във всеки твой пост, че почва да ме дразни незнаието ти по всеки един коментиран от теб въпрос.

.Честно като му прочетох поста се изхилих,ма това е друг въпрос

Аз пък се забалвявам с лъжите ти, че дори си си го бил купил, което е възможно, защото иначе нямаше така да се изхвърляш, че бил по-добър.

А и ако имаше дори минималните знания, за които претендираш, щеше да ползваш MPC Home Cinema, защото това е бил, е, ще си остане най-доброто.

Редактирано от Papugai (преглед на промените)

Аз пък се забалвявам с лъжите ти, че дори си си го бил купил, което е възможно, защото иначе нямаше така да се изхвърляш, че бил по-добър.

А и ако имаше дори минималните знания, за които претендираш, щеше да ползваш MPC Home Cinema, защото това е бил, е, ще си остане най-доброто.

Както кажеш шефе :clown: Аз пък продължавам да се забавлявам с теб-за което ти благодаря :) Нищо лично ;) Поздрави!---Иначе по темата-каквото има да казвам съм го казал! Успех на питащия и нека сам си прецени кое е по-добро според него!

• 7 месеца по-късно...

Значи сега съм с VLC Player и имам гаден лаг на един 720 p Филми ако знаете някой по лек плеяр с който да няма лаг на филмите моля кажете!!!

Лага ти е от хардуера не от софтуера. Никакви плеари не могат да ти го компенсират. Ако  не е от хардуера е от смотания филм  който си свалил  от торентите.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Значи сега съм с VLC Player и имам гаден лаг на един 720 p Филми ако знаете някой по лек плеяр с който да няма лаг на филмите моля кажете!!!

Дайте някакви данни за компютъра, с догадки няма да стане.

Ето и компютъра ми Intel Celeton D 346 ; Видео карта ATI Radeon Xpress 200 Series ; Ram 1,50 GB ; операционна система Windows Ultimate 32 Бита.

Не е от плеъра, а от компютъра. Стар и слаб е, сложил си му и Win7 (и кой знае още какво), и очакваш да ти вървят гладко 720p филми  :D . Ами - няма как да стане.

За филми KMPlayer и Potplayer но по често използвам Potplayer KMPlayer го осраха от всякаде :)

За известно време пробвах 5-6 плеъра и се спрях от няколко дена на SMPlayer.Най ми хареса от всичките,има БГ език и не мисля да го сменям.Като втори резервен съм си инсталирал и Mirillis Splash PRO HD Player. ;)

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

От сума ти и време вече - Splash, намирам го за перфектен. За резерв държа последна версия на GOM - харесвам си го открай време, най-вече заради перфектния звук, който друг подобен не вади.

Но рядко ги ползвам, предпочитам външните плеъри.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.