Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой плейър предпочитате?

Featured Replies

КМplayer има супер голям проблем с четенето на HD, когато не ползвате карта на нвиидиа. Със CoreAVC се оправя работата. ама слабо. Последната версия е МНОГО тежка. При настройки за Quality на мен лично ми насича абсолютно всичко, от показването на менюто до плейването на видео. Препоръчвам и аз POTplayer, лек, с всички нужни кодеци за 1080 поддържащи и АТИ и нвидиа карти. Няма нещо, дето да не ми го е отворил. Малко се дъни на мп4 файловете, ама е доста рядко.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 494
  • Прегледи 92,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Търся безплатна програма която да подкарва blue ray от твърдия ми диск,ако има такава..платени и кракнати не ми се инсталират.

http://www.digiarty.com/

Free Bluray Player

Support commercial and homemade Bluray. The only free Bluray decrypt and backup solution in market. Compatible with BD+ and AACS protected Bluray. Play Bluray from hard disk backup files and virtual driver.

Изглежда добре,мисля да го пробвам,мерси.

Този плеър ги чете без проблем. И субтитрите зарежда. Абе добър е.
  • 1 месец по-късно...

Търся някакъв хубав с доста функции/ефекти плеър. Вие какви ползвате на мен ми трябва да си настроя хубаво звука да има добър еквалайзер и някои друг ефект да мога да правя в реално време. Някакви предложения ?

Плеър за какво ? аз за музика ползвам AIMP3, а за филми KMPlayer, PotPlayer (BG) и TotalMedia Theatre 5

Аз ползвам Медиа Плейър Класик и ГОМ плейър много съм доволен и са безплатни естествено . Успех в избора о/

Толкова много съм сменял, че вече дори не ги помня... Сякаш най-доволен съм останал от KM Player... Новите модели обаче ми дават разни бъгове след известно време ползване: например като превърташ напред или назад забива и трябва да се намесват Ctrl+Alt+Del :D . На някой друг да му се появява такъв проблем? Иначе за музика е готина Song Bird.

Да за музика, и аз ползвам AIMP3 и съм доволен ,но ми се иска нещо повече :D

Аз за нещо повече използвам това, което е по от долу на линка.Не знам да ли това имаш на предвид.Ако е това пробвай го и, ако нещо те затрудни питай:

http://www.winamp.com/plugin/enhancer-017/81361

Плеъра с най-много функции,със собствени кодеци, с отлично работещ еквалайзер с възможност за много настройки, който възпроизвежда както аудио, така и видео и който ползвам като основен и ти препоръчвам: http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49254

Хм. Аз през годинките минах през Winamp, J. River Media Center ( може би най ми харесваше, но бе платен) AIMP и се спрях през последните 2-3 години на MediaMonkey, ако разбира се става въпрос за музика. За мен по-важно от настройките на звука е удобството при работа, което предлага тоя плейър. За филми си ползвам Goom Player главно заради лесния достъп до субтитрите и някои други функции, без да се ровя из разни контекстни менюта и да се чудя кое къде беше. А ако искам да си пусна някой HD филм, ползвам стандартния Media Player Clasic, идващ с кодеците K-Lite. Чисто и просто товари най-малко позастарелия ми процесор.

http://www.kaldata.com/forums/topic/195317-link-aimp3-free-audio-player/page__p__2251285#entry2251285

Няма какво да говорим - по-добър от winamp е.

Толкова много съм сменял, че вече дори не ги помня... Сякаш най-доволен съм останал от KM Player... Новите модели обаче ми дават разни бъгове след известно време ползване: например като превърташ напред или назад забива и трябва да се намесват Ctrl+Alt+Del :D . На някой друг да му се появява такъв проблем?

Иначе за музика е готина Song Bird.

И на мен също :D

J River Media Center е според мен най-добрата програма за организиране на едно място на колекциите от музика, филми /видео клипове, снимки, книги и други документи. Има изключително много възможности за настройване и след като ги проучих успях да я направя да изглежда и да работи точно така, както на мен ми харесва. За музика имам и добре настроeна portable версия на foobar. За видео - Gom Player и SMPlayer.

Да уточня за плейърите:

JRiver Media Center. Отличен външен вид, отлична работа като каталог на всички мултимедийни файлове в компютъра (а и на други видове файлове - документи, книги - може да се конфигурира по много начини). Удоволствие е да се гледат снимки с него, музика да се слуша, видео също (макар че по предлагани допълнителни екстри отстъпва от да кажем mediamonkey за музика или smplayer за видео. Но това, което го няма не е толкова нужно, а и от каталога на JRIver има връзки за отваряне с външен софтуер на всички видове файлове, които са в него). Освен това той е пригоден да се ползва и с дистанционно, и да бъде нещо като телевизор, но на който дават това, което пожелаеш :). Така че например възможност да прави screenlist или други подобни явно не са мислени да се въвеждат и няма нужда от тях като се има предвид предназначението на програмата. Минуси - настройването на JRIver е доста сложно. Освен това при мен някои видеота не тръгват въпреки че използвам собствените му кодеци, с които всичко всичко трябва да е наред по принцип...... Току що някакво DVD с концерт на Portishead ми даде грешка :( ... Има описание как да се превключи към работа с други кодеци (ffdshow, CCCP и така нататък), но аз не успях да го накарам да заработи с тях... Като цяло JRiver е отличен продукт. Има 30 дни пробен период, струва си да се разгледа и според мен няма друг софтуер медиа център, който в момента да е истински конкурент на Jriver (като се има предвид колко добре изглежда този плейър и медиа център, и многобройните възможности за настройки според личния вкус на всеки един потребител, които предлага).

Gom Player (безплатен). Отличен външен вид. Бързо зарежда, има много опции и екстри при гледане на видео, удобен за ползване. Много добър избор за видео плейър и върши чудесна работа. Със собствени кодеци е и ако нещо не тръгва предлага да свали допълнителни от страницата си.

SMplayer (безплатен, отворен код). Това е програмата, с която гледам/слушам тези файлове, които са проблемни при отваряне с други плейъри. Много е лека откъм изисквания за хардуер, затова на по-слаби компютри, при пускане на висококачествено видео, или ако някой формат не се отваря коректно - SMplayer е насреща :). Начинът, по който изглежда програмата е нещото, което според мен има нужда от подобряване. Smplayer ползва собствени кодеци. Има интерфейс на много езици включително български. Има portbale версия, която може да се носи насам натам и просто да се копира след преинсталиране на операционната система, и ще работи със запазени всички настройки. С други програми (първите две например) е по-сложно - обикновено имат export/import user configuration settings, но аз винаги ценя повече истинския portable софтуер.

Редактирано от Tiho (преглед на промените)

Задачата да намериш добър плеър е "трудно" занимание . Всеки си харесва нещо и толкова. Ще направя една препоръка към автора на тема . Има десетки плеъри който можеш да изтеглиш и да пробваш (така и така ще го правиш,друг начин няма ) ,та моя единствен съвет е - използвай отделни плеъри за слушане на музика и гледане на филми .Повечето от най-добрите са структурирани по този начин -с определена насоченост.

http://www.kaldata.c...ction=cat&id=15

http://win.softpedia...player&x=18&y=5

http://www.digital.b...o17.html?page=1

http://www.brotherso.../audio_players/

Успех ти желая ,в намирането на това което ще задоволи изискванията ти .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.