Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

• Автор

Въх, започнах Омъстителят на Мадейрос, ама честно казано тия странни времена от сорта на 13век ми идат малко мърлявки и неразбрани. Ще я довърша де, ама доста ще се помъча

Ами малко й е кофти началото, но нататък не е толкова зле книжлето - има добри попадения, така че давай смело (има къде къде по-лоши книги)! Аз лично много я харесвам :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Дано и аз се надявам :yanim:

И на мен.Бях очарована от другете й книги,но тая малко ми секна ентусиазма.Дори по-странното,е че в началото по-ми хареса от след средата.

Пете, от 2-3 часа я боря, а съм само на 102ра страница - срамота бе!

Колкото ми хареса Мадейрос досега, толкова сега ме разочарова. Има идея в книжката, ама нещо не й е как трябва с движенията. Като установя какво ще си кажа.

Инче, огромни благодарности, мила, за инфото на "Сладка лятна буря" kiss.gif Направо ме спечели за фен на книжката. :ph34r: В момента съм подхванала "Завръщане към рая" на Шърл Хенке (много силен и разтърсващ роман) и веднага след това захапвам лятната буря - обичам в книгата да има и разтоварващи, забавни моменти, а също и по-сериозни и силни чувства, от които да те свие под лъжичката и да ти се разтупа сърцето. 55f98aa59e661c3e682c9b6fd2a316e1.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Инче, огромни благодарности, мила, за инфото на "Сладка лятна буря" kiss.gif Направо ме спечели за фен на книжката. :ph34r: В момента съм подхванала "Завръщане към рая" на Шърл Хенке (много силен и разтърсващ роман) и веднага след това захапвам лятната буря - обичам в книгата да има и разтоварващи, забавни моменти, а също и по-сериозни и силни чувства, от които да те свие под лъжичката и да ти се разтупа сърцето. 55f98aa59e661c3e682c9b6fd2a316e1.gif

А мило, ти хубаво четеш "Завръщане към рая" тя е много яка, а "Аарон и Магдалена" чете ли? Че и тя е страхотна. И двете книжки са убиец, дори сега ми се прииска пак да ги прочета :)

А мило, ти хубаво четеш "Завръщане към рая" тя е много яка, а "Аарон и Магдалена" чете ли? Че и тя е страхотна. И двете книжки са убиец, дори сега ми се прииска пак да ги прочета ;)

Ооооо,да, първо осветках "Аарон и Магдалена" - страшно силна книга, направо съм възхитена dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif Честно да си призная, започнах я с малко резерви, че в книги, в които е намесена Испанската инквизиция малко ме травмират, обаче романа е толкова грабващ и завладяващ, че като я захапах, докато не я оглозгах, не спрях. Сега съм в началото на "Завръщане към рая" и очакванията ми са, да е още по-силна от "Аарон и Магдалена" 0eff9151ac40bbed1a40af126f16bc9e.gif Подозирам, че в романа ще има две паралелни истории - и за двамата братя: Риго и Бенхамин, а аз все още не мога да реша кой ми е по-голям сладурчо, такива чаровници са и двамата, макар и пълни противоположности като характери kiss.gif Отдавна не ми беше влизала под кожата книга, така здраво, както тези двенките. Направо съм очарована 882d2b6652603e166b1b10bef7987266.gif

Уф, ти друга работа нямаше ли си, сега требе да я дира да я чета, че няма да мирясам докато не я изгълтам. А съм си планирала за тая седмица да изручам първата и втората книга на Дара Джой, дето са в поредица с "Надарения", подготвям се психически за тях. А денс с много страх хващам "Люби ме тази нощ" на Нан Райън. Тя пише хубаво, ама резюмето за самотната вдовица, и мъжемразеца с малък син, който започва да работи за нея, не ми са много по вкуса. ;)

Инче, тези на Дара Джой, дето са в поредица с "Надарения", има ли ги преведени на български, или са на английски или руски?

Ако са на български или руски, и ги има сканирани, моля те пусни по един линк!

Ооооо,да, първо осветках "Аарон и Магдалена" - страшно силна книга, направо съм възхитена dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif Честно да си призная, започнах я с малко резерви, че в книги, в които е намесена Испанската инквизиция малко ме травмират, обаче романа е толкова грабващ и завладяващ, че като я захапах, докато не я оглозгах, не спрях. Сега съм в началото на "Завръщане към рая" и очакванията ми са, да е още по-силна от "Аарон и Магдалена" 0eff9151ac40bbed1a40af126f16bc9e.gif Подозирам, че в романа ще има две паралелни истории - и за двамата братя: Риго и Бенхамин, а аз все още не мога да реша кой ми е по-голям сладурчо, такива чаровници са и двамата, макар и пълни противоположности като характери kiss.gif Отдавна не ми беше влизала под кожата книга, така здраво, както тези двенките. Направо съм очарована 882d2b6652603e166b1b10bef7987266.gif

O да и двамата ги има как се влюбват. Макар че повече е съсредоточено върху Риго. Но и двамата са прекрасни, и те са си почти близнаци, като се изключи, че единия е рус и със светла кожа, а другич чернокос с по-тъмна кожа. Така ги описват сякаш са си пълно копие на Аарон. :) А той къвто бонбон беше.... ;)

Инче, тези на Дара Джой, дето са в поредица с "Надарения", има ли ги преведени на български, или са на английски или руски?

Ами мила, аз ще си ги чета от книгите. Че преди време си ги купих на английки. Но мисля, че ми се намират нейде и в електронен вариант, та после ще ровна и ако ги намеря ще ти ги пратя. :)

На български не са преведени.

На руски има издадена само първата Knight of a Trilion Stars - "Звездный рыцарь".

Втората не е издавана на руски, но в Лейди'с клуб има фен превод

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Преборих го тоя Омъстител. Доста неизпипан финал. Разочарована съм. Можеше да спретне поне още една глава към финала. А не да го претупва така завоалирано и неясно. Няма да я слагам в онази тема, защото не е стряскаща и няма нищо извратено. Но определено съм разочарована.

Снощи дочетох Бойд и Кейти, много приятна среща с Малори отново,книжката е много приятна и забавна, а Кейти колоритна и пряма. Малко липсваше силната любовна история, но останалото го компенсираше. Много интересно беше как Джеймс и Антъни съветваха Бойд как да я спечели, нали не била тяхна, а после като се оказа че е се обърнха на 180 градуса.

Аз съм на вълна Елизабет Лоуел,много ми харесват тези нейни книжки,в момента съм на продължението на Жена без лъжи и съм очарована,но както някой каза и на мен не ми допадат тези мустаци,какво толкова ги е харесала не знам.

Аз съм на вълна Елизабет Лоуел,много ми харесват тези нейни книжки,в момента съм на продължението на Жена без лъжи и съм очарована,но както някой каза и на мен не ми допадат тези мустаци,какво толкова ги е харесала не знам.

мм,и аз съм на същата книга,страхотна е,просто перфектна

колкото до мустаците,винаги когато прочета,че мъжът има мустаци се отърсвам и си казвам,мне няма мустаци и така,само го изключваш и толкова :cool:

Аз пък съм на Дракона със зелените очи пак на Мадейрос, добре започва да видим натам :cool:

Жанееее! Пак ми свършва четивото, душо, нали си знаеш, че ще те пресрещна с някой тъмен ъгъл :)

току що прочетох книгата на Марлис Мелтън Не ме забравяй страхотна книжка.Има интрига и любов,някъде четох че е някаква поредица,вярно ли е?И имали и други сканирани книги :cool::)

току що прочетох книгата на Марлис Мелтън Не ме забравяй страхотна книжка.Има интрига и любов,някъде четох че е някаква поредица,вярно ли е?И имали и други сканирани книги :) :)

Ох аз съм чела и останалите "В тъмнината" "Време за бягство" и "Набелязана мишена". Да ти кажа на мен на сърце ми лежи "В тъмнината" и много харесвам "Набелязана мишена", после в класацията ми са "Не ме забравяй" и "Време за бягство". Но като цяло авторката е много добра. Страшно ми допада, че главните са морски пехотинци. Надявам се да издадат скоро и другите книги. А ако ги няма сканирани, да знаеш, че по книжарниците още се намират. :cool:

Ох аз съм чела и останалите "В тъмнината" "Време за бягство" и "Набелязана мишена". Да ти кажа на мен на сърце ми лежи "В тъмнината" и много харесвам "Набелязана мишена", после в класацията ми са "Не ме забравяй" и "Време за бягство". Но като цяло авторката е много добра. Страшно ми допада, че главните са морски пехотинци. Надявам се да издадат скоро и другите книги. А ако ги няма сканирани, да знаеш, че по книжарниците още се намират. :cool:

Ще ги потърся наистина много ме заинтригува :)

На български не са преведени.

На руски има издадена само първата Knight of a Trilion Stars - "Звездный рыцарь".

Втората не е издавана на руски, но в Лейди'с клуб има фен превод.

Гане, благодаря ти! :wors: Невероятна си! :) "Звездния рицар" си го намерих снощи, след като се порових, ама до "Реджар" не успях да стигна... Така че днес много ме зарадва! За всеки случай си снех пак и двете. Фен-превода си го копирах глава по глава в .doc формат, така все пак е по-удобно.

Инче, и на теб благодаря за това, че ги спомена - иначе изобщо нямаше да тръгна да ги търся!

Сега се връщам при Арчър и "Pearl cove" ...

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Аз пък съм на Дракона със зелените очи пак на Мадейрос, добре започва да видим натам :wors:

Жанееее! Пак ми свършва четивото, душо, нали си знаеш, че ще те пресрещна с някой тъмен ъгъл :)

ти пък кога успя,много си бърза.когато кажеш няма проблем :yanim:

Най-накрая й видях сметката на "Кристалната пантофка" - Линда Джонстън. Малко ме поизмъчи, в началото се четеше леко и неусетно, до към средата, после взеха да се разтягат едни лукуми, малко забуксува действието в продължение на около 20-тина листа, може би и повече. След това нещата пак се раздвижиха, но като стигна до развръзката... то една дъъълга развръзка беше... Не мога да кажа, че книгата е лоша, но на места ме издразни, мисля, че и превода спомогна за това, някои изречения бяха отровено нелогични. И все пак не съжалявам, че я прочетох, като цяло е приятно книжле.

• Автор

И аз да се отчета, преди час подкарах "Тази нощ или никога" на Дара Джой и съм много доволна! Няма нищо по-добро от една хубава сватба на най-големия лондонски развратник, при това още на 60 страница :super: Хлое просто ми обра всички точки - много здраво го преметна! Освен това нещо други ми направи впечатление, споменаха някакъв борец за правда, ама във Франция - Черната роза, и какъвто го описват Лорд Секс - несериозник и нехранимайко, да не се казвам Петя, ако не са един и същи човек!

Пу-пу да не си урочасам книжлето, че нещо напоследък хич не ми върви четенето (особено на исторически книги), но до тук съм без забележка! :clap:

ти пък кога успя,много си бърза.когато кажеш няма проблем :doh:

Аз даже съм се помотала :) Снощи опатках и на Катрин Сътклиф Моя единствен обич (за втори път я чета - все така хубава). Остана ми само Бък-и, че искам първо да преочета онзи Джейк ли беше или какво, че обичам по хронология да си ги чета.

И аз да се отчета, преди час подкарах "Тази нощ или никога" на Дара Джой и съм много доволна! Няма нищо по-добро от една хубава сватба на най-големия лондонски развратник, при това още на 60 страница :super: Хлое просто ми обра всички точки - много здраво го преметна! Освен това нещо други ми направи впечатление, споменаха някакъв борец за правда, ама във Франция - Черната роза, и какъвто го описват Лорд Секс - несериозник и нехранимайко, да не се казвам Петя, ако не са един и същи човек!

Пу-пу да не си урочасам книжлето, че нещо напоследък хич не ми върви четенето (особено на исторически книги), но до тук съм без забележка! :nono:

За Тази нощ или никога - определено няма да съжаляваш, книжката е уникална, а аз обещавам бяла риза да ти купя ;)

Най-накрая й видях сметката на "Кристалната пантофка" - Линда Джонстън. Малко ме поизмъчи, в началото се четеше леко и неусетно, до към средата, после взеха да се разтягат едни лукуми, малко забуксува действието в продължение на около 20-тина листа, може би и повече. След това нещата пак се раздвижиха, но като стигна до развръзката... то една дъъълга развръзка беше... Не мога да кажа, че книгата е лоша, но на места ме издразни, мисля, че и превода спомогна за това, някои изречения бяха отровено нелогични. И все пак не съжалявам, че я прочетох, като цяло е приятно книжле.

Евала,Тихчо,възхитително търпелива си.Радвам се,че я доведе до финала...Надявам се и аз някой ден да си седна на д-то и да приключа с недовършените заглавия.

Пу-пу да не си урочасам книжлето, че нещо напоследък хич не ми върви четенето (особено на исторически книги), но до тук съм без забележка! :)

Звучи доста обещаващо,ще взема и аз да й хвърля едно очо :wors:

Аз прочетох "Аристократът" на Катрин Каултър-много свежа история.Стилът е чудесен,нищо не й липсва,нито пък има нещо в излишък,перфектни герои,много добър диалог,а сюжетът си е мечта като за съвременен роман - Американски футболист наследява дядо си - английски лорд,но за да получи наследството трябва да се ожени за една далечна братовчедка,с която напрактика няма кръвна връзка - голямо шоу,страшно сладка книжка.Препотъчвам ви я горещо!

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Миа, мерси, мила. Обаче наистина съм герой, тръгнах да довършвам и друга книга от захапаните и позорно зарязаните - "Големият лош вълк". Тука Петето ще ме бие, защото наистина книгата е яка, но когато я почнах още нямах тренинг да чета от компа, а сега съм се усъвършенствала и мисля, че ако не днес, то утре ще й видя сметката /пу пу, да не ми мине котка път, че все като си правя планове, те отиват по дяволите/.

А "Тази нощ или никога" е супер книжле. Само като се сетя за гардероба и копчето и падам под масата. Тези, които са я чели, ще ме разберат, а другите, ако им е любопитно, да я почват. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.