Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

• Автор

Моля,за извинение спомените ми са добри,но....що се отнася до "Касандра",това е сценарий,който после е адаптиран.Той така е и издаден-Кинороман.Днес бях у мама и проверих.

То голяма драма стана, почти като в сериалите дето обсъждаме - за "Касандра" хубаво, ама въпросът беше за "Есмералда", но както и да е.

По темата - захващам "Зимни огньове", отдавна не съм чела от компютъра, но силно се надявам да си заслужава - все пак е Джоана!

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

То голяма драма стана, почти като в сериалите дето обсъждаме - за "Касандра" хубаво, ама въпросът беше за "Есмералда", но както и да е.

По темата - захващам "Зимни огньове", отдавна не съм чела от компютъра, но силно се надявам да си заслужава - все пак е Джоана!

Е да де,аз един вид се извиних,че бях патка. :):dog84::clap: А "Зимни огньове",си струва.Напоследък все чета от компа и някак му свикнах,макар да е по-бавно.

Е да де,аз един вид се извиних,че бях патка. :):dog84::clap: А "Зимни огньове",си струва.Напоследък все чета от компа и някак му свикнах,макар да е по-бавно.

Аз пък да си призная честно, на компа чета много по-бързо отколкото на книга. Но може би е така поради простата причина, че няма откъде да си купувам книгите на български и един вид дотолкова съм му свикнала, чеу улавям много думи наведнъж.

Иначе сега чета "Брачни игри" на Фийдър и до момента е интересна. Поне не ми е доскучало все още. Да видим по-нататък...

Прочетох "Онази ощ" на Линда Хауърд, уникално интересна книга, има екшън, драма, смях и много сладки романтични мигове. Съвременна е, но я препоръчвам горещо а всеки който иска да се потопи в една невероято завладяваща история :);):clap:

Аз изпапках книжлето за последният женкар на Конито, много симпатична книжка......., но моят фаворит си остава Женкарят и Разбойничката.

Прочетох "Хазартна игра" (A Game of Chance, 2000) на Линда Хауърд - петата от серията за Макензи - на руски, и макар да не е толкова приятно като да си четеш на бг, книжката си заслужава! Много страст, шпионско-приключенски елементи, силни герои и неповторим език, който дори на руски не си губи очарованието! За осиновения син - Чанс - на Мери и Уолф е.

А преди това и "Черния рицар" на Кони Мейсън - хубава, типично рицарска история, с много обрати в интригата.

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Чета "Бриджит" на Джоана Линдзи, а след това се колебаля коя да започна...дали "Роуз" от 7 невести, за 7 братя или "Мъжът на моите мечти"...

За "Мъжът на моите мечти" хич не се колебай, по обща преценка, това е една от най-добрите в жанра. И е поредица.

Интересна, забавна, романтична, сблъсък на силни характери, абе... няма какво да ти я хваля. Сама ще се убедиш.

Що се отнася до каубойските, там не съм спец. Четох само "Бък", и тя ми хареса.

Чета "Бриджит" на Джоана Линдзи, а след това се колебаля коя да започна...дали "Роуз" от 7 невести, за 7 братя или "Мъжът на моите мечти"...

И двете са хубави,зависи какво ти се чете сега :yanim:

Роуз и Лили най-много ми харесават от невестите :P

Аз започнах на Кристина Дод - "Още един скандал" и за сега е доста добре :) Ох Мадлин как се прави на прислужница и вкарва някакви размишления хихи

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

И двете са хубави,зависи какво ти се чете сега :yanim:

Роуз и Лили най-много ми харесават от невестите :P

Ами в настроение съм за смях и перипетии, за противоборство на силни характери, а доколкото съм чела коментари Меган и Девлин са точно това, а за невестите не знам почти нищо.

Аз започнах на Кристина Дод - "Още един скандал" и за сега е доста добре :yanim: Ох Мадлин как се прави на прислужница и вкарва някакви размишления хихи

Много хубава книжка, интересна и динамична. Лично на мен обаче повече ми хареса втората книга от поредицата - "Твоята целувка", за братовчедката на Мадлин, която е супер сладурана. Препоръчвам ти я, сигурна съм, че ще ти допадне.

Дяволска Клопка - Джейн Ан Кренц.

Много хубава книжка, интересна и динамична. Лично на мен обаче повече ми хареса втората книга от поредицата - "Твоята целувка", за братовчедката на Мадлин, която е супер сладурана. Препоръчвам ти я, сигурна съм, че ще ти допадне.

Аз се чудих коя от двете да започна първо. :)

Следваща на ред е "Твоята целувка".

Прочетох "Брачни игри" на Фийдър.

Книжката е интересна, лека, приятна и забавна. Имаше много сладки и остроумни моменти при главните. Хареса ми това, че не е от типичните исторически книги където главната е недокосната девственица и когато за първи път прави секс да разбере какво прекрасно чувство е, и тем подобни.

Нямам думи, с които да ви вдъхновя да я прочетете, но единственото, което мога да кажа е, че не би трябвало и да бъде изхвърлена от списъка ви с избори. :offtopic_s:

Сега съм подхванала "Дар от злато" на Кренц. Надявам се да е хубава.

Тъкмо приключих "Бриджит" на Джоана, ами какво да кажа - много ми хареса! Имаше война, тръпка и много любов. А милата Бриджит е такова всеопрощаващо малко "съкровище" - прости всичко на главния и на брат си...Единственото, което не ми хареса е това, че главния наби главната, но...простено да му е :offtopic_s: все пак стана толкова миличък и сладък, че..абе как да не му простя. ↲Джоана Линдзи е една от любимите ми авторки и колкото повече книги прочитам, толкова повече ми харесва..като наркоманка съм :blush:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Снощи свърших с поредицата за Аркейн и съм искрено и тотално пленена и очарована.

Абсолютно пристрастена съм към всички таланти.

Тръпка ми беше всяка история и ми е доста трудно да си избера фаворити.

Сега ме гложди страшно любопитство около Фълън Джоунс.

Надявам се да има самостоятелна история и за него.

И в трите книги само това ме ядеше постоянно,с какъв ли талант ще е неговата партньорка.

Мисля че ще е голяма емоцията около неговата история.

Снощи свърших с поредицата за Аркейн и съм искрено и тотално пленена и очарована.

Абсолютно пристрастена съм към всички таланти.

Тръпка ми беше всяка история и ми е доста трудно да си избера фаворити.

Сега ме гложди страшно любопитство около Фълън Джоунс.

Надявам се да има самостоятелна история и за него.

И в трите книги само това ме ядеше постоянно,с какъв ли талант ще е неговата партньорка.

Мисля че ще е голяма емоцията около неговата история.

И аз така.То в последната книга му бе намекнато,че ще му трябва асистент на Фалън и явно ще си вземе.Виж какво открих,макар книгата да излиза чак 2011 година.

IN TOO DEEP is the book that fans of the Arcane Society have been waiting for: Fallon Jones's story. The mysterious director of the modern day psychic detective agency, Jones & Jones, gets a new assistant with secrets of her own. Together they confront the dangers of passion and a couple of deadly paranormal mysteries - one from the past and one from the present.

И аз така.То в последната книга му бе намекнато,че ще му трябва асистент на Фалън и явно ще си вземе.Виж какво открих,макар книгата да излиза чак 2011 година.

IN TOO DEEP is the book that fans of the Arcane Society have been waiting for: Fallon Jones's story. The mysterious director of the modern day psychic detective agency, Jones & Jones, gets a new assistant with secrets of her own. Together they confront the dangers of passion and a couple of deadly paranormal mysteries - one from the past and one from the present.

Охххххххххххх,мале-малеееееееееееееееее.

Дано доживеем да го видим и на български.

Като прочетох,вярвай,направо настръхнах от кеф ;)

Уляляяаааа, настръхнах в очакване.

Аз чета "Диамантения залив" на Линда Хауърд, тя е в поредица със "Среднощна дъга", главните герои са най-добри приятели и колеги :clap: :clap: :clap:

Аз пък точно сега съм подкарала книга на Дж.Фийдър.Тя милата много ме беше издразнила,ма не помна скоя книга и не я четях.

Ма като няма кво,хванах "Жена с минало" и макар да съм в началото,върви обещаващо.

Аз чета "Диамантения залив" на Линда Хауърд, тя е в поредица със "Среднощна дъга", главните герои са най-добри приятели и колеги :baby: :baby: :)

Страхотна поредица и трите книги са адски интересни и изпълнени с динамика.

Аз най-харесвам първата,просто Джейн и Грант са ми слабост.

Особеното мислене на Джейн е адски свежо и рядко срещано .

Но Кел е такъв един мрачен и очарователен ,пък страаастеннннннн,еххххххххх :P

И "Твоята целувка" прочетох. "Още един скандал" сякаш малко повече ми хареса,но и двете книжки са хубави.

И "Твоята целувка" прочетох. "Още един скандал" сякаш малко повече ми хареса,но и двете книжки са хубави.

Аз също предпочитам "Още един скандал". "Твоята цулевка" е сладка книжка, но другата ми е по на сърце, тъй като характерите на главните са доста по-бурни и взривоопасни. Пък и бяха по-забавни.

Аз иначе продължавам да чета "Дар от злато" на Кренц и до момента съм доста доволна от книжката. Много е интересна и ме задържа пред телефона (понеже там я чета).

Започнах да чета Фалшивият годеник на Дебора Рейли. Първо огромни благодарности на преводачката Ели.

В началото съм, но ми харесва и то много. Има лек хумор в разговорите между двете приятелки, много ми допадна. Главната ще се окаже май като грозното патенце, такива предчувствия имам. Може би главния ще й помогне да покаже скритата красота в нея. Особено както я описва със сочни устни, големи очи..... Е, ще видим.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.