Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филмите и книгите

Featured Replies

А аз ви препоръчвам следната поредица по романа на Ан и Серж Голон:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Аз вече си я свалих и гледах. На мен лично много ми хареса.

Аз съм ги гледала и на мен пък не ми харесаха. Нямаше нищо кой знае какво, за да ме грабне.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

• Отговори 563
  • Прегледи 151,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Май бързам, но субтитри има ли някъде дори на англ от два три дни го мисля този филм

Мерси, че се стараете да го намерите, но май скоро няма да го има с хубаво качество, поне докато е по кината. Така съм забелязала, че повечето филми спрат ли да ги дават по кината се откривах в нета с хубаво качество.

Момичета, някой гледал ли е филма - Tribute / Подвластност (2009) по романа на Нора Робърдс "Как ангелите плачат"?Чудя се дали го бива защото книгата нещо не ме очарова. Ту я почвам, ту я оставям.

Момичета, някой гледал ли е филма - Tribute / Подвластност (2009) по романа на Нора Робърдс "Как ангелите плачат"?Чудя се дали го бива защото книгата нещо не ме очарова. Ту я почвам, ту я оставям.

Аз гледах и четерите филма, които пуснаха по книги на Нора. Този ми е на трето място. Аз ги класирах така:

1. Northern Lights 2. Midnight Bayou 3. Tribute 4. High Noon

Принципно не е зле филма, пича е готин, ама главната ми взимаше здравето. Самата актриса, ми идеше да я пребия с гайчен ключ, много ме дразнеше. Все лепи някви тъпи физиономии и ти се пули насреща. Иначе и четерите филма са много по-добре направени от предишните четири. Актьорите са по-добре подбрани и се доближават много до представите които си бях създла докато четях книгите.

Изгледах го преди малко и наистина не е лош. А що се отнася до Британи Мърфи тя освен за лигави комедии за друго не става и много се учудих, че са я избрали за нещо по сериозно. А тези двата филма - Northern Lights и Midnight Bayou по кои книги на Нора са направени и от къде да ги изтегля ?

• Автор

Принципно не е зле филма, пича е готин, ама главната ми взимаше здравето. Самата актриса, ми идеше да я пребия с гайчен ключ, много ме дразнеше. Все лепи някви тъпи физиономии и ти се пули насреща. Иначе и четерите филма са много по-добре направени от предишните четири. Актьорите са по-добре подбрани и се доближават много до представите които си бях създла докато четях книгите.

Мене не ме дразнеше толкова,но имах усещането,че се държеше все едно и правят фото.Особено като тръгнеше да върши някаква работа.Излиза наща и облеченааа,ама-всичко в тон и подбрано.Все едно няма да работи, а ще позира.После хвана оня ми ти чук и изглеждаше много фалшиво.Все едно се чуди от правилната страна ли го държи.

А тези двата филма - Northern Lights и Midnight Bayou по кои книги на Нора са направени и от къде да ги изтегля ?

Съответно Далече на север и Полунощ в стаята на сенките.

За съжаление не намерих субтитри за останалите три филма, явно има само за Tribute.

Ау момичета, от днес по БТВ от 13 часа, започват да дават "Легендата за търсача", първи сезон. Сериала е направен по книгите на Тери Гудкайнд " Мечът на истината". Супер много му се радвам. А от 9-ти, в интернет илиза първата серия от новия втори сезон. :clap: Много яко сериалче, който не го е гледал препоръчвам да го пуска

Ето няколко снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

А това е главния :lick lips:

Публикувано изображение

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Здравейте! онзи ден гледах един филм който се казва Подвластност,та той се оказа по романа на Нора Робъртс "Как ангелите плачат " има някои разлики но сяжетът е спазен.Можете да го гледата в Dubindbg.eu

Ау момичета, от днес по БТВ от 13 часа, започват да дават "Легендата за търсача", първи сезон. Сериала е направен по книгите на Тери Гудкайнд " Мечът на истината". Супер много му се радвам. А от 9-ти, в интернет илиза първата серия от новия втори сезон. :lick lips: Много яко сериалче, който не го е гледал препоръчвам да го пуска

Мерси Инче, изпуснах 10 минути но щом казваш, че е добър ще го гледам. Първи сезон целият ли е по Първото правило на магьосника или е сборен?

Мерси Инче, изпуснах 10 минути но щом казваш, че е добър ще го гледам. Първи сезон целият ли е по Първото правило на магьосника или е сборен?

Ами аз не съм чела книгите, още им се надзландисвам, ама мисля, че са сборни. Принципно всяка серия е отделна, но с обща тематика. Главния Ричард, е голям бонбон, а Кейлън, която се пада главната е много сладка. :lick lips: Само Зед, магьосника е малко грозноват пенсионер, ама нищо, преживява се. Филма може да се каже, че е исторически, но има много екшън, магии, има и любов :love: Много е хубав филма. Предполагам, че и книгите ще са много интересни. :clap:

Аз съм чела само "Първото правило на магьосника" и от това което гледах до тук филма започва с нея. На мен книгата много ми хареса, с нея се зарибих по фантастиката. Просто е по достъпна, лека за четене, абе като за начинаещи.

Аз съм чела само "Първото правило на магьосника" и от това което гледах до тук филма започва с нея. На мен книгата много ми хареса, с нея се зарибих по фантастиката. Просто е по достъпна, лека за четене, абе като за начинаещи.

Аз я имам, ама все намирам нещо друго за четене. Щото като я гледам ква е тухла четворка и не ми се ще да я почвам. Сигурно ще я чета с години. :lick lips:

За втори път се подвуумих дали да не пиша в ТАЗИ тема, но...

Филм по "Яж, моли се и обичай"

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Елизабет Гилбърт e млада омъжена жена, която не е щастлива от семейния си живот. След мъчителен развод и бурна любовна връзка тя е съсипана и объркана, но и свободна както никога преди. Лиз се отправя на едногодишно пътешествие в търсене на щастието и равновесието в живота си. Най-напред прекарва четири месеца в Рим, където учи италиански с помощта на красиви братя близнаци, въздържа се от романтична обвързаност (въпреки близнаците) и напълнява с десет килограма. След това прекарва четири месеца в ашрам в Индия, където установява, че за да постигнеш просветление, трябва да си готов дори да ставаш посред нощ и да търкаш пода на храма. Там успява да обуздае част от демоните в себе си. Накрая се озовава на Бали, където беззъб шаман на неизвестна възраст й показва нов път към покоя - просто седи и се усмихвай. И ето че щастието бавно пропълзява в нея и я завладява. / www.books.bg

"Успокояваща и вдъхновяваща, написана с невероятно остроумие, тази книга е за всеки, който някога е губил нещо или си е казвал, че би трябвало да има и друг, по-добър път." / Ню Йорк Таймс

Култовото пътешествие към себе си, наречено "Яж, моли се и обичай", продължава на големия екран. Наскоро Paramount Pictures обявиха, че са откупили правата за заснемане на нашумелия автобиографичен роман на Елизабет Гилбърт, като главната роля е поверена не на кой да е, а на хубавата жена Джулия Робъртс. Очаква се лентата да тръгне по кината през 2011. А дотогава продължавайте да препрочитате "Яж, моли се и обичай" и не губете надежда – продължението вече е в ръцете на преводачката Мария Михайлова. / www.prozoretz.com

Вчера си дръпнах "Търсача" интересно ми се стори. Мерси много... Гледала съм всичките филми по книгите на Нора Робъртс, като цяло не са лоши, но не могат да се сравнят с книгите. Ще е страхотно да направят филм и по книгите от поредицата "... в смъртта" ;), но трябва да се изпипат както трябва!

Вчера си дръпнах "Търсача" интересно ми се стори. Мерси много...

Гледала съм всичките филми по книгите на Нора Робъртс, като цяло не са лоши, но не могат да се сравнят с книгите.

Ще е страхотно да направят филм и по книгите от поредицата "... в смъртта" ;), но трябва да се изпипат както трябва!

О да "Легендата за Търсача" е много як сериал. ;) Иначе много ме съмнява да направят филми по някоя от поредицаите на Нора, особено за "В смъртта" защото там има разни летящи коли, високи технологии и т.н. за които ще са нужни ефекти, а ефектите изискват пари, а и за 20 и косур филма да се ангажират едни и същи актьори също ще е скъпо. По мои наблюдения избират книги които сравително лесно, и така да се каже на полеви условия могат да се заснемат. Публикувано изображение
  • Автор

Вчера си дръпнах "Търсача" интересно ми се стори. Мерси много...

Гледала съм всичките филми по книгите на Нора Робъртс, като цяло не са лоши, но не могат да се сравнят с книгите.

Ще е страхотно да направят филм и по книгите от поредицата "... в смъртта" :wors:, но трябва да се изпипат както трябва!

То някаква компания купила правата някъде 2003 година,ама нищо още не са направили.И последните новини са,че вероятно няма и да има филм.По чуждите форуми само разискват кой да играе Рурк,Ив и другите герои.

То някаква компания купила правата някъде 2003 година,ама нищо още не са направили.И последните новини са,че вероятно няма и да има филм.По чуждите форуми само разискват кой да играе Рурк,Ив и другите герои.

Аз тва го бях видяла, за Рурк, бяха избрали Хю Джакмън, много е готин :speak:
  • Автор

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:speak::wors:

Те това са моите убавци,ама е ясно,че третият ми най-`аресва.При това е синеок.Втория е най-зле,а първия не прилича много на Рурк.За съжаление-негово ;) .

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Аз бих избрала Хю Джакман. Според мен е страхотен, освен че е идеален за ролята на Рурк  . Този на втората снимка Джерард Бътлар ли е, запрелича ми на него ама не съм много сигурна? Третия не го познах.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Ау момичета, от днес по БТВ от 13 часа, започват да дават "Легендата за търсача", първи сезон. Сериала е направен по книгите на Тери Гудкайнд " Мечът на истината". Супер много му се радвам. А от 9-ти, в интернет илиза първата серия от новия втори сезон. :) Много яко сериалче, който не го е гледал препоръчвам да го пуска

...

Чела съм цялата поредица "Меча на истината", която се състои от 12 книги - невероятно фентъзи е!

Изтеглих си първия сезон от Замундата и, честно казано, още по средата на втория епизод направо изтрих сериала от компа си.

В сравнение с книгите, сериала е абсолютна плиткоумна боза.

Чела съм цялата поредица "Меча на истината", която се състои от 12 книги - невероятно фентъзи е!

Изтеглих си първия сезон от Замундата и, честно казано, още по средата на втория епизод направо изтрих сериала от компа си.

В сравнение с книгите, сериала е абсолютна плиткоумна боза.

А на мен ми приличаше на сериал на Дисни, приятно за убиване на времето, но имаше серии, на които от скука превъртах напред.

• Автор

Аз бих избрала Хю Джакман. Според мен е страхотен, освен че е идеален за ролята на Рурк . Този на втората снимка Джерард Бътлар ли е, запрелича ми на него ама не съм много сигурна? Третия не го познах.

Аха,Джерард Бътлър е.Много не го кльопам.

Има едно фенско видео обаче,нещо като екранизация на трилогията "Кръгът" на Нора,та там ме изкефи като вампир.То май и снимките,които са ползвали са от "Дракула"2000.Много е сладък с дълга коса и блед тен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.