Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Featured Replies

Честит рожден ден кукличке! :) Да си жива и здрава и много щастлива. Абе, дете ти няма ли да идваш насам лятоска?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 194,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честит Ви 8-ми март, момичета!

Да сте все така красиви, много щастливи, и много обичани!!!

Публикувано изображение

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Нека здраве, щастие, късмет да Ви напътстват за напред! Много радост и пари - по вода да Ви върви! От любов да сте пияни и винаги засмяни!

Честит празник на всички дами, посещаващи форума!

Айде и от мен и тук честит 8-ми март на всички прекрасни дами, ще покажа мен с какво ме поздравиха, поздрав и за вас специални, дори и за не-фенките на италианските отбори :beat:

post-279894-0-08378700-1299561133_thumb.

Момичета, страшно много ви благодаря за прекрасните пожелания. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Невероятни сте!

Гале, надявам се тази година да си дойда за малко поне.

Честит осми март на всички ви!

Публикувано изображение

Само усмивки и радости ви пожелавам и все така хубави да си бъде и отвътре, и отвън!

Честит осми март, дами! Бъдете винаги усмихнати, щастливи и свежи като пролетта :)

Честит 8-ми март! Много здраве,щастие,късмет и много Любов. :speak:

Честит 8ми Март на всички дами! Бъдете живи и здрави, много обичани, уважавани и ценени!

Публикувано изображение

Пожелавам ви все сърце здравето никога да не ви предава,щастие и късмета да са ръка за ръка с вас,а и не на последно място любовта да е със вас и в добро и в лощо!И весело изкарване на празника!

ГАЛЕ,СКЪПА,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!! Да се свети имети ти.Бъди здрава, щастлива, много голяма късметлийка и много,много обичана!!!

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Хайде и аз да поздравя именичката, да си жива и здрава и още дълги години да носиш името си с гордост :rolleyes: Наздраве !

Оооо,благодаря! Я по случая да ви черпя една паста и мохито.На Гергьовден повече,че мама ме е нарекла на дядо.За днешния ден научих едва преди 3-4 години.ама го отбелязвам и него/по-скоро приемам поздравления :rolleyes: /

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Оооо,благодаря! Я по случая да ви черпя една паста и мохито.На Гергьовден повече,че мама ме е нарекла на дядо.За днешния ден научих едва преди 3-4 години.ама го отбелязвам и него/по-скоро приемам поздравления :wub: /

Благодаря за почерпката!!!

Ама ти не се притеснявай, ние и на Гергьовден няма да те подминем.Само че, тогава Слънце, до тази почерпка ще трябва турнеш и едно печено агне – хихихи :lol6:

Честит имен ден и от мен, Гале. Жива и здрава и много щастлива! Публикувано изображениеПубликувано изображение
Аз малко на патерици, ама Честит Имен Ден, Гале! Пожелавам ти само всичко най-хубаво! :)

Честит рожден ден MariTe,

много смях и любов желая от сърце!

Публикувано изображение

И честит имен ден,на всички, които празнуват на Тодоровден

Публикувано изображение

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Публикувано изображение Честит рожден ден, MariTe! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Честит имен ден на всички празнуващи и по-специално на hercoginqta! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображениеMariTe !!!

Много здраве, щастие и късмет.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!!

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Честит Рожден Ден, MariTe!

Пожелавам ти само всичко най-хубаво и прекрасно, много усмивки, щастливи моменти и успехи постояннно в живота ти. Дерзай напред и води битките си с хъс!

Публикувано изображение

Честит Имен Ден на всички именници! Със здраве името си да носите и само хубаво да получавате от живота! :cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.