Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Featured Replies

Доколкото разбрах Руми има рожден ден.Извинявам се ако бъркам-тези дни не съм много в час.

Честит рожден ден!Здраве и много радост ти желая.

Публикувано изображение

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 194,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Руми, все така да ни радваш, мила. Много любов от мен! Да си щастлива! Наздраве! :P

Публикувано изображение

Руми, честито, пак. Няма да се повтарям с пожеланията. Надявам се, че си изкарала един чудесен ден, пълен само с положителни емоции.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Честит рожден ден! Желая ти много любов и щастие и да внимаваш какво си пожелаваш, защото мечтите се сбъдват понякога :rolleyes:

Честит рожден ден отново Руми, с най-добри пожелания от мен! Бъди много щастлива!

Хайде и тук да те поздравя. Мило утрепах се от мръсната дума днес та не моем ся търся ,убавини, но пожеланията съм обадила вече. Дано си купонясваш още здраво.

Публикувано изображение

МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ РУМИ!

и много книжки за превеждане

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РУМИ!

Пожелавам ти от сърце щастие,здраве и късмет,много любов,успехи и пари!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Руме, честит рожден ден!

Всичко най-хубаво и прекрасно, само усмивки и радости в живота, децата и цялото семейство винаги да те радват, и във всеки един краткосрочен или дългосрочен план само успехи и все така страхотни преводи!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :yanim:

Мили момичета горещо ви благодаря за пожеланията.Днес, като по-специален ден получих двата си най-скъпоценни подаръка.Един от вас вчера – качения превод и другия от дъщерите ми които ми подариха картичка в която и трите бяха написала сихотворението „ти в люлката си ни люляла и над нас по цели нощи бдяла“.Това ми показа,че до тук живота ми не е бил изживян напразно – имам много скъпи приятели във ваше лице и любящо семейство.Пожелавам тези неща на всяка от вас!

А това е от мен виртуална почерпка за здраве.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

• 2 седмици по-късно...
:cool: Искам да изразя безкрайната си благодарност на Виолета от Варна която бързо и с много нейни усилия сбъдна една моя мечта.Т.Е. да видя електроните копия на книгите на Дара Джой на хартия.Днес се видяхме и когато ми ги даде едвам не се разплаках.Страшно съм ти благодарна Вили. :baby::wors: :wors: :wors: :wors:

Публикувано изображениеСЪНИ!

Ако не стигнат думите добри,

изречени за твоя празник светъл,

ще викна от високите гори

аз думите добри на ветровете.

Ако не стигнат песните сами,

за тебе само пяти, недопяти,

ще моля аз далечните земи

за тебе да изпеят най-добрата.

Ако усмивките не стигнат днес,

за твоя празник радостен да греят,

на слънцето ще пратя нова вест

за тебе само днеска да се смее. Публикувано изображение

Съни, честит рожден ден! И тук ти пожелавам същото, което и в тракера, но да ти се умножава постоянно!!!!Публикувано изображение

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СЪНИ!

Публикувано изображение

Съни, на този мистичен ден 24.06. ти пожелавам всички да са със теб. А какво значи Всички - ти си знаеш. Еньовден е дар за теб!

Благодаря на всички ви за хубавите пожелания. Дай боже всички ни само убавини напред и за дълго. Руме ша цитирам Ван. Таз бирена торта изтрепа рибата вееееееее хихихи. Благодаря още веднъж ама аз купона ша го продължавам и днес, че пак ша празнуваме одъртяване. Нема само аж я хихи.

Аз вчера бляла някъде, ама щом купона продължава и днес, :lol6:

Мила Петя, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

Пожелавам ти здраве,

то се подразбира.

Пожелавам ти дълъг живот,

и това е повече от ясно!

Но освен здраве и дълъг живот

ти пожелавам вълнуващи дни,

приключения и безброй вълшебства!

Живей на 100%.

Весел празник и наздраве! :P

Публикувано изображение

Честит имен ден и от мен, Пете! Пожелавам ти всичко най-хубаво и много усмивки. Весел и запомнящ се празник! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.