Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитки и поздравления от и за Вас, момичета.. ;)

Featured Replies

Искам да поздравя Уиш и Нел... специално и за това,че имам имен ден да не остават с лоши впечатления...не зависеше от мен нищо :)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 194,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честит имен ден мила Петя!

Публикувано изображение

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ПЕТЕ!!!

Пожелавам ти да си жива и здрава,много щастие,късмет,много любов и много пари!!!

Публикувано изображение

Аз, като супер страстна привърженичка на шоколада, ви пожелавам

ЧЕСТИТ ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ШОКОЛАДА

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Книжно човече, Херцогиня и Слава Честит рожден ден, момичета? Сбъдване на всички мечти и желания! Нека да сме много щастливи!

Честит рожден ден, момичета! Бъдете живи и здрави и все така прекрасни! Миме, Жани, пожелавам ви от все сърце най-послушните деца и най-любящите съпрузи! :biggrin:

Публикувано изображение

Мили момичета,

желая ви много здраве и късмет!

От любов и щастие да не се отървете!

Честит рожден ден и от мен, момичета! Всичко най-хубаво, сладко и прекрасно, само щастие, любов и здраве. Много успехи, дерзайте все напред и се усмихвайте постоянно, защото усмивките са това, което правят нещата по-светли и красиви! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Честит рожден ден Петя,

много, много ни липсваш тукПубликувано изображение

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Честит рожден ден, Пете :cool:

Честит рожден ден! Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!post-302228-0-99606300-1310572372_thumb. Приятно изкарване на празника

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПЕТЕ!!

БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА МОИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ ТЕБ!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Петенце, честит рожден ден, мила. Много целувки и усмивки :whist:

Публикувано изображение

Ах, Пете, аз малко на патерици ти го пожелавам, за което ти се извинявам от сърце, но Честит рожден ден, мила! Всичко най-хубаво от живота, много успехи, усмивки и радости. Само хубави неща да ти се случват и все така напред върви! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Честит рожден ден, Иве!

Пожелай си нещо, а аз ще стискам силно палци да ти се сбъдне!! Бъди жива и здрава и мноооого обичана!

Публикувано изображение

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВЕ!

Публикувано изображение

Желая ти много здраве, късмет и любов.Всичко, което си пожелаеш, да се сбъдне!

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Нека и тук да ти честитя рождения ден, Иве!(: Пожелавам ти всичко най-най, умножено по много пъти, защото го заслужаваш и нека дните ти винаги да са светли и красиви, изпъстрени с много радости, усмивки и емоции.

Публикувано изображение

Честит рожден ден, Иве!

Публикувано изображение

Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет. Любов и успехи. И повечко свободно време за любимите ти книги!

Весел празник.

О-о-о, момичета, БЛАГОДАРЯ от все сърце на всички Ви! :giggle1: Страхотни пожелания! Много много целувки и прегръдки от мен! (От много празнуване чак сега успях да вляза, та затова и сега отговарям! :) )

Публикувано изображение

Малко на патерица, но с най-искрени пожелания

Честит рожден ден!

И аз малко на патерица :clap: но ти пожелавам всичко най-хубаво и всичко да ти върви по мед и масло в живота http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Публикувано изображение

Редактирано от margc (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.