Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

а за компютър с параметри hdd 250gb, ram 2gb и cpu 2.6ghz, SP2 AVG подходяща ли е? на стария комп бях с NOD 32 и бях мн доволна обаче той беше доста немощен, старичък и бавен, така че... ;)

Редактирано от Lady_Death (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

а за компютър с параметри hdd 250gb, ram 2gb и cpu 2.6ghz, SP2 AVG подходяща ли е? на стария комп бях с NOD 32 и бях мн доволна обаче той беше доста немощен, старичък и бавен, така че... ;)

Сега с тези характеристики,няма да ги усетиш и Nod32 и AVG8.Aко мислиш да ползваш отново Nod32 ,то го ползвай лицензиран,без кракове фиксове и др. глупости.

В противен случай AVG8 Free е за предпочитане пред кракнатия или фикснат Nod.

а за компютър с параметри hdd 250gb, ram 2gb и cpu 2.6ghz AVG подходяща ли е? на стария комп бях с NOD 32 и бях мн доволна обаче той беше доста немощен, старичък и бавен, така че... ;)

Да би трябвало да не се усеща,ако при тези показатели ти е бавна системата не е от антивирусната.Сканирай със Malwarebytes Anti-Malware вероятно имаш вирус може да си я свалиш от тук http://www.kaldata.com/comments.php?id=396...ghlight=malware Пиши какво е открила или публикувай логфайла който ще ти покаже след сканирането.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Да би трябвало да не се усеща,ако при тези показатели ти е бавна системата не е от антивирусната.Сканирай със Malwarebytes Anti-Malware вероятно имаш вирус може да си я свалиш от тук http://www.kaldata.com/comments.php?id=396...ghlight=malware Пиши какво е открила или публикувай логфайла който ще ти покаже след сканирането.

хех, не си ме разбрал правилно, супер си ми е компа, имах предвид че предишния ми беше бавен :wors: новия ми е в действие едва от 2 дни и просто се чудя каква антивирусна да му сложа, иначе върви повече от перфектно! сега има AVG8 и просто се чудех дали да слагам друга :idea:

Редактирано от Lady_Death (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, кажете каква антивирусна програма да използвам на компютър със следните характеристики: CPU PIII 900MHz 2556MB RAM 20GB HDD 8MB Video Card Пробвал съм много но за сега не съм открил никоя която да не товари компютъра и наистина да е добра.

Здравейте,

кажете каква антивирусна програма да използвам на компютър със следните характеристики:

CPU PIII 900MHz

2556MB RAM

20GB HDD

8MB Video Card

Пробвал съм много но за сега не съм открил никоя която да не товари компютъра и наистина да е добра.

Avira, nod32, avast, norton

Здравейте,

кажете каква антивирусна програма да използвам на компютър със следните характеристики:

CPU PIII 900MHz

2556MB RAM

20GB HDD

8MB Video Card

Пробвал съм много но за сега не съм открил никоя която да не товари компютъра и наистина да е добра.

Аз ти препоръчвам да си сложиш AVG Free, като анти-вирусна защото е лека, скенерът е добър и е с анти-спайуеър!

Като защитна стена, веднага слагай Comodo Firewall Pro, ако ти е малко сложничка за разбиране, тогава можеш да преминеш на PC Tools Firewall!

Avast пък дава доста фалшиви тревоги и затова не ти го препоръчвам.

Искам да питам в момента съм с Аvira Free има ли смисал да слагам firewall(сега съм с Windows Firewall)

Може и да си останеш с Windows Firewall ,но зависи с каква ОС си и дали я обновяваш редовно, ползваш ли рутер и какъв модел .

Зависи и от доставчика ти.

Дай повече информация.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Аз съм с Panda Internet security 2009 и нямам абсолютно никакъв проблем, лови всичко и чисти сама всички вируси и други опасни програмки!Препоръчвам я! :)

Искам да питам в момента съм с Аvira Free има ли смисал да слагам firewall(сега съм с Windows Firewall)

С уиндоуската стена компютъра ти е разграден двор.Препоръчвам ти Comodo IS Free интегрирания пакет с антивирус,но трябват добри настройки на стената и си решаваш проблемите със заплахите в нета.Мога да ти помогна с настройките.Лично предпочитам CIS защото досега не е пропуснал нищо до компютъра без мое позволение,всички други защтитни програми са се дънили дори и платените.

Що така бре Соти? Нали караше без антивирусна програма Публикувано изображение

С ново PC съм :P:lol6: а иначе ще може ли Avira+Comodo Free?

С ново PC съм :P:lol6: а иначе ще може ли Avira+Comodo Free?

Ще може! това е едно от най-добрите решения!

С ново PC съм ;) ;) а иначе ще може ли Avira+Comodo Free?

Може ако искаш антивирусната да ти отброява ментета (но не всеки път,защото всички имат пропуски без дефиниции) които едва ли ще тръгнеш да си инсталираш.Истинските заплахи са невидими.

Добре някои да каже коя версия на комодо и настройките ако може :P

Сложи най-актуалната за момента версия,щом си на SP3,същото важи и за тези които са под Vista.

Comodo Firewall Pro – кратко ревю.

P.s. Преди да започнеш инсталацията,изключи Windows Firewall ръчно и дръпни кабела.

Не ти препоръчвам CIS с антивирусния модул Comodo AntiVirus.

Бих ти препоръчал Avast Home 4.8 1296 в комбинация с Comodo Firewall Pro е много добро решение и съвместимост.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Вече съм с Avira+Comodo(с насткойките) нямам проблеми освен това че ме пита всичко което пусна и трябва да давам по 2,3 пъти ок

Редактирано от sotkata (преглед на промените)

Вече съм с Avast+Comodo(с насткойките) нямам проблеми освен това че ме пита всичко което пусна и трябва да давам по 2,3 пъти ок

Предполагам си инсталирал комодо с по-подразбиране...ако беше избрал Firewall+Leak protection нямаше да пита толкова много и Defence+ пак щеше да работи...инaче добър избор и аз съм с тази комбинация от 3 месеца и съм доволен. Тук таме някоя пусната буба която Super anti-spyware Free & MBAM салгат на топло-така получавам доста добра безплатна защита :yanim: Ако имаш въпроси знаеш къде съм. Публикувано изображение

Предполагам си инсталирал комодо с по-подразбиране...ако беше избрал Firewall+Leak protection нямаше да пита толкова много и Defence+ пак щеше да работи...инaче добър избор и аз съм с тази комбинация от 3 месеца и съм доволен. Тук таме някоя пусната буба която Super anti-spyware Free & MBAM салгат на топло-така получавам доста добра безплатна защита ;) Ако имаш въпроси знаеш къде съм. Публикувано изображение

И аз съм така Avira+Comodo и за сканиране SUPERAntispyware+MBAM :P

И аз съм така Avira+Comodo и за сканиране SUPERAntispyware+MBAM ;)

Горе си написъл AVAST! :P

Горе си написъл AVAST! :P

А да не съм забелязал сега ще го оправа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.