Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Nikssi първата ми работа ,която беше след като сложих отново ЕSS е да видя MicroAV , защото последния път се издъни Сега са я добавили, засича го Публикувано изображение

С точно класифициране на 2 троянеца от AVG 8.0.173. Бързички са, нали? Публикувано изображение
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Първо защо ти е промоция? Регистрираш се и получаваш напълно редовен лиценз макар и триален за програмата.Имам съмнение,че при нея нещата са различни TRIAL и FULL

tanganika ще имаш ли куража да пробваш този файл където се издъни. Но без подсигуряване ... http://scanner.microantivirus2009.com/36/?...010000000"

Интересно ми е дали вече я засича.Ако да значи да ми благодарят Публикувано изображение

чичо Сам блокира при самото цъкане на линка някакво opera.exe с много подробно описание.каза че блокирал някаква атака но не разбирам къде съм се издънил с този файл за първи път го виждам.само за една минута и като цъкам на този линк отново нищо само бяло нито атаки нито известия абсолютно нищо да не е вече в дефинициите на NAV 2009?

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

чичо Сам блокира при самото цъкане на линка някакво opera.exe с много подробно описание.каза че блокирал някаква атака но не разбирам къде съм се издънил с този файл за първи път го виждам.само за една минута и като цъкам на този линк отново нищо само бяло нито атаки нито известия абсолютно нищо да не е вече в дефинициите на NAV 2009?

Чети постовете внимателно.Никъде не съм писал,че ТИ си се издънил.Отговора ми беше във връзка с желанието ти да инсталираш ESS,която се издъни тогава на този файл.Виж прочети внимателно става въпрос за ESS в червено съм маркирал за какво става въпрос.

/ehttp://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1108803

Вече го засича...Чети какво пишат всички колега.

Трупаш постове с безсмислици.Че,като ти отговарям и аз се приравнявам към тебе...

Защо ли го правя изобщо.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Чети постовете внимателно.Никъде не съм писал,че ТИ си се издънил.Отговора ми беше във връзка с желанието ти да инсталираш ESS,която се издъни тогава на този файл.Виж прочети внимателно става въпрос за ESS в червено съм маркирал за какво става въпрос.

/ehttp://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1108803

Вече го засича...Чети какво пишат всички колега.

Трупаш постове с безсмислици.Че,като ти отговарям и аз се приравнявам към тебе...

Защо ли го правя изобщо.

"tanganika ще имаш ли куража да пробваш този файл където се издъни. Но без подсигуряване ... "тука не си пояснил кой се дъни и се подразбира че съм аз защото в това изречение няма кой друг.не че се обиждам но поне не помня да съм правил експерименти с това.отговаряш ми защото не пиша безмислици а честно казано не ме интересува кой на какво ниво ме поставя всеки има право на собствено мнение и не се сърдя на никого.има логика да трупам постове но ако ми се плащаше иначе за какво.

"tanganika ще имаш ли куража да пробваш този файл където се издъни. Но без подсигуряване ... "тука не си пояснил кой се дъни и се подразбира че съм аз защото в това изречение няма кой друг.не че се обиждам но поне не помня да съм правил експерименти с това.отговаряш ми защото не пиша безмислици а честно казано не ме интересува кой на какво ниво ме поставя всеки има право на собствено мнение и не се сърдя на никого.има логика да трупам постове но ако ми се плащаше иначе за какво.

Публикувано изображение

Ти май наистина имаш ...... проблем.Сега дали ще видиш и да престанеш с безмислените си постове.

Сега ще обясня и с думи.Отговаряше на колегата в предният си пост,че имаш някакво намерение да пробваш програмата ESS от темата с промоциите ето цитата ти:

да съгласен съм и скоро мисля да пробвам ESS от промоцията.много хора го оплюха само защото не давал сигнали като другите.

който е отговор на горният пост - ето и него:

Софтуера бил ли е закупен или е бил с фикс? Има голяма разлика междру фикса и закупения.

и накрая се стигна до моят въпрос към тебе ТУК http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1108803

Сега надявам се да съм бил пределно ясен и да си ме разбрал.

• 4 седмици по-късно...

Незнам за вас пичове, от 4 месеца някъде съм с Norton Internet Security 2009

и съм много доволен :

Публикувано изображение

1. Не товари РС-то

2. Хвана ми няколко троянеца след KIS2008

3. Има много удобна екстричка : Cards & Log-ins...

4. Лесен интерфейс

5. Lifetime 15 days trial :P

Поздрави и чакам мнение и на друг, който се е сблъсквал с нея.

Лека вечер !

Ad- Aware - Se 1. Много лека 2. Открива почти сякъкав вид вирус 3. Работи се много удобно :whist:

Ad- Aware - Se

1. Много лека

2. Открива почти сякъкав вид вирус

3. Работи се много удобно

:P

Това не е антивирусна програма и е странно как ти открива вирусите.
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте Темата наистина е много добра. :ph34r: Не мога да разбера защо се споменават основно Касперски и Нод. За Нода имам мнение пропуска троянци особено от руски програми, той е единствената програма която съм виждал вируса да го затрие, просто ядрото си отиде. Верно, че е бръз ама бързата работа срам за майстора. Ако имате важна информация мисля, че Нода не е за предпочитане. Относно касперски нямам наблюдения, аз използвам платена антивирусна програма няма да е спомена за да не прозвучи като реклама. Скенера DR,WEB е доста добър изчиства от почти всички вируси обаче сканирането е препоръчително да се прави в режим Safe Mode на Windows. Препоръчително е поне веднъж месечно да се прави сканиране с него. Задължително използвайте пакет с вградена стена за по голяма сигурност. И най важното е не сваляйте от съмнителни сайтове информация.

Здравейте... Относно касперски нямам наблюдения, аз използвам платена антивирусна програма няма да е спомена за да не прозвучи като реклама.

Касперски Лаб предлагат ли безплатни продукти?

Касперски Лаб предлагат ли безплатни продукти?

Не съм сигурен, просто не го познавам като продукт, аз съм доволен от моята антивирусна програма, и не съм правил проучвания.

Касап 2009, защото реже опашките на всичката измет из нета. :speak:

Защо не рекламираш без притеснения - аз например всичките ги харесвам и са ми интересни. Поздрави

Защо не рекламираш без притеснения - аз например всичките ги харесвам и са ми интересни. Поздрави

Ако към мен се обръщаш аз "рекламирам без притеснения", безкрайно доволен от многогодишната ми практика с него от версия 3 досега. :speak:

Мнението на infobg имах предвид. Напоследък предпочитам не интегрираните пакети, а комбиниране на най-добрите защитни стени с най-добрите антивируси. Причината е в незадоволителното справяне на повечето защитни стени. Поздрави

Мнението на infobg имах предвид. Напоследък предпочитам не интегрираните пакети, а комбиниране на най-добрите защитни стени с най-добрите антивируси. Причината е в незадоволителното справяне на повечето защитни стени. Поздрави

Да имаш право, но всичко това струва повече пари, а и поддръжката е сложна. Аз използвам пакета на Panda и няма проблеми с нея, тя е интелигентен софтуер, който сам се оправя с вирусите/няма карантина/ и "лекува" заразените файлове Обаче забавя малко машината, но правиш компромис за сметка на сигурността. Изцяло на български е интерфейса цената е добра и получаваш 3 лиценза делите си ги с някой и излиза около 30лв на година на човек. В момента ще започна тестове на новите версии 2009 защото ми предстой подновяване на лиценза.

Не съм сигурен, просто не го познавам като продукт, аз съм доволен от моята антивирусна програма, и не съм правил проучвания.

Въпроса ми беше риторичен.Касперски Лаб НЕ предлагат безплатни продукти.

Справка =>> http://www.kaspersky.ru/homeuser

Panda Antivirus Pro 2009 бе оценена като най-добра от съфорумци тук при независимо тестване. Пробвах я преди месец - отстраних я заради несправяне само с един единствен троянец. То не ми е за първи път да съм прибързвал в преценки. Хареса ми програмата като цяло - а истината е, че всички по нещо пропускат. Поздрави

Panda Antivirus Pro 2009 бе оценена като най-добра от съфорумци тук при независимо тестване.

Програмата е оценена в много престижни форуми и списания за софтуер, не съм я тествал още но отзивите са добри. Относно троянеца изписали ти нещо и как разбра, че наистина е вирус. Програмата не пита какво да прави а направо действа. Евристичното сканиране е едно от най добрите в бранша, когато се появи зараза някъде, вируса се изпраща за анализ и веднага се информират всички потребители за него. Освен това защитната стена непрекъснато проверява връзките с интернет, и съмнителните процеси веднага се стопират и информира потребителя за опасност. :sobbing:
http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1155138 Виж коментар 302. Преди да го напиша изпратих съмнителен файл на Вирустотал - така видях класифицирането- после Авира го неутрализира. "Самоинициативният" съмнителен файл беше explorer.exe и е установим при смяна на защитни стени - вече съм забравил коя точно го прехвана. Panda тогава го пропускаше. Поздрави
  • 1 месец по-късно...

Ако можете да ми препоръчате добра антивирусна, защото с AVG не ми засече 2 вируса които засякъх с Kaspersky и с нея същото..... 2. Ако може някой да даде БГ интерфейс за AVG 8.0 :rolleyes:

Препоръчвам ти Avira, Norton, Kaspersky, Avast. Avira и Avast ги има и като безплатни версии

Ако можете да ми препоръчате добра антивирусна, защото с AVG не ми засече 2 вируса които засякъх с Kaspersky и с нея същото.....

2. Ако може някой да даде БГ интерфейс за AVG 8.0 :lol6:

Защо не пробваш Panda IS 2009, една от водещите антивирусни има БГ интерфейс, прихваща и елиминира по голямата част от вирусите, а в момента мисля, че още има промоция за безплатен едногодишен лиценз.

Ако наистина искаш добра антивирусна която почти на 100 процента ще те защитава то сложи Бит Дефендер и край с проблемите.От 3 години я ползвам и досега не съм и мал проблеми с вируси не можел да се изтрие и там подобни като при други антивирусни,но малко трудно се намират серийни номера но не е невъзможно.Успех с истинската антивирусна. :lol6:Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.