Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

При положение, че ползвам Opera, общо взето нямам нужда от антивирус, и ей така, колкото да има, съм сложил Eset Smart Security.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

NOD32 - лицензиран. Досега не съм имал проблеми. Доскоро бях с касперски, но съм останал с впечатление че бави много компютъра. Имаше една гадинка от която касперския не можа да ме отърве, а нода се справи.

Гласувах за Касперски :P Страхотен Антивирус,добра интернет защита,хубав интерфейс/само скиновете за него си струват да го купиш,за другото нямам думи/.С него съм от няколко години,минах през различните 4 ки,5 ки,6 ци-сега със Великолепната седморка се чуствам страхотно! За тези които казват -"Касперски е тежък" казвам "тежък-дръжки,виж убиец за гадини "ДА" Публикувано изображение

Вече повече от година се доверявам на Аваст про,досега не ме е предала.Ползвам я в комбинация със защитната стена на Комодо и не съм имал проблеми.За моите нужди това е напълно достатъчно.Успех!

Брей, май успях да убедя хората коя е най-добрата :-) Вденете, че най-добра няма. Моята антивирусна действа безотказно, откакто имаше осем битови компютри :-) Дефиниции не обновявам, по-скоро ги забравям :-)

Про версията -има я в ДАТА.БГ с кейгена.Аз съм със същата+ comodo firewall,нямам никакви проблеми.

Аз ползвам НОД32 Бизнес Версията с КОМОДО файъроул :)

При положение, че ползвам Opera, общо взето нямам нужда от антивирус, и ей така, колкото да има, съм сложил Eset Smart Security.

Това ми хареса !

Може и да почнат спорове,но за момента Eset Smart Security,не е "колкото да има",а е най-доброто на пазара !

Да подкрепя nighty и аз. Много е добре, ако някой успее да се сдобие с пиратска версия на "Сливовата" наречена "Троянска Сливова Отлежала", а ако намери и модифицираната версия - "Домашна" още по-добре, а от там нататък не само от вируси в комп(от)а варди, ами и от някой разпространяващи се в човешка среда.

аз съм с Trend micro internet security pro 2008 и съм много доволен е малко е тежка но целта оправдава средствата Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Отначало бях с , Symantec Antivirus , но с тази антивирусна само си прецаках компа! И се наложи преинсталация качих си , Nod32 и нямам проблеми. Преди няколко дни имах някви троянци в explorer.exe всичките вредители утепах с тоя Nod32...

Извод: Nod32 is the best!!! :yanim:

Редактирано от Haryy_Potter (преглед на промените)

"Сливова". По възможност да е домашна и отлежала в дъбово буре, демек Pro версия, не Lite. Сканира се само ако няма да се шофира. Като удариш няколко скан-а и ти дреме на гъзъ какво има в комп(от)а. Желателно е да се използва в пакет със защита от spyware - "Пушена сланина" или по-скъпата Pro версия "Филе Елена". Корпоративната версия (стек) може да се използва в мрежа от повече клиенти, фенове на "Сливова" Pro.

НАЙ-ДОБРАТА АHТИВИРУСНА В СВЕТА ! ! ! :)

П.П. Докато го четох се спуках да се смея ! Публикувано изображение

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

Сливова". По възможност да е домашна и отлежала в дъбово буре, демек Pro версия, не Lite. Сканира се само ако няма да се шофира. Като удариш няколко скан-а и ти дреме на гъзъ какво има в комп(от)а. Желателно е да се използва в пакет със защита от spyware - "Пушена сланина" или по-скъпата Pro версия "Филе Елена". Корпоративната версия (стек) може да се използва в мрежа от повече клиенти, фенове на "Сливова" Pro.

Е , не...

Братле , спуках се от смях докато ти чета поста :)

BitDefender 2008 :angry: иначе в момента съм с

Kaspersky Internet Security...

Аз съм за Kaspersky Antivirus 6 сега съм с нея и съм много доволен.Бях с AVG след това с Avast нищо не откриват, като си качих Kaspersky на компютъра и ми намери около 2000 заразени файла. :rolleyes:

Редактирано от buffalo69 (преглед на промените)

Преди бях фен на нода, но тия тъпаци го развалиха, не мога да намеря фикс или крак за 3 версия. Затова сега съм на касперски, малко идва тежка като играя и затова тогава я спирам но иначе е перфектна, това което най много ми допадна е че с раз изтрепа гнусните мигащи и святкащи реклами в браузъра ми.

Аз ползвам НОД32 и съм много доволен,но съм ползвал и AVG Free която също е добра,но НОД повече ми допада и не мисля да го сменям засега.

Аз лично съм много доволен от avast! Antivirus не натоварва и нямa никакви проблеми! :P

Редактирано от Usher_xXx (преглед на промените)

Аз използвам 30 дневната версия на NOD32 3.0 и съм много доволен от нея. Не ми натоварва машината, бързо сканира хард диска и до колкото разбрах има телефон за съпорт в случай на проблем на българската страница на нод.

Аз използвам avast!4.7 Home Edition.Лично на мен доста ми допада.Безплатна,лека и непробиваема.

Ами откакто имам собствен компютър (година и 2 месеца) съм със Битдефенфър... Хвана ми няколко вируса преди да са влезли в компа, пусна 2 или 3, после сам си ги намери и му казах да ги изтреби... От около 3 месеца съм с 10-та версия и нямам и помен от вируси... Не знам какво повече може да иска човек от антивирусна :)

NOD32

Вече три години съм си с нея и не я заменям за друга

Още помня какво чудо беше с компчето-в началото бях с тая измислена Панда (кой ми я инсталира забравих ама ако се сетя :) )

Та сканира за нула време,на компчето пак му зле

Тогава научих за бай Нод-аз така му викам,айде пандата у гората

Що троянци намери и що папки три-бедна ви е фантазията

Публикувано изображение

Та от тогава не си го давам за нищо

:)

NOD32 е най-доброто на пазара, но в момента ползвам Avira AntiVir, защото е безплатна :)

Плюсове на нод32

Плюсове

+ лесна инсталация

+ бързо и задълбочено сканиране :)

+ бързо сканиране

+ удобен интерфейс

+ Има си модули AMON , DMON , IMON и EMON - които са много удобни ;)

Минуси:

- Не е безплатна

:hush:

Плюсове на нод32

Плюсове

+ лесна инсталация

+ бързо и задълбочено сканиране :)

+ бързо сканиране

+ удобен интерфейс

+ Има си модули AMON , DMON , IMON и EMON - които са много удобни ;)

Минуси:

- Не е безплатна

:hush:

И втори минус - не лови достатъчно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.