Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз съм с Avast, и не е кой знае колко хубава..

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

NOD32... Засега не виждам нещо по-добро... Kaspersky също е добър, но доста по-тежък и бавен...

• 2 седмици по-късно...

Аз съм с Avast!Бях с една кракната версия на Kaspersky но за нищо не ставаше след инстала на Avast съм много доволен !

След последната преинсталация 10.10.2005-та ми бяха сложили касперски изкарах доста време с нея но един път к'во и стана.. някав черен списък ли к'во беше дори не си спомням вече и от тогава съм със NOD32 и съм доволен от нея..

Преди ползвах Active Virus Shield, но след като спряха поддръжката (преди известно време имаше все още упдейти, сега незнам как е) минах на Kaspersky Anti-Virus 7 и съм доволен от него. Верно, че не е от най-леките програми, но... :gift:

ESET NOD 32. Касперски е много добър, но не ми се хабят толкова ресурси за антивируса. И без това компа ми е от старото поколение .. ;)

възможно е, стига да се разрешат повече от 10 отгвора - Phpbb го може, не вярвам при inision да не може.

Аз дадох празен глас. Защото разчитам на Panda, NOD32, F-secure, Kaspersky и Antivir.

Пандата бая товари и не хваща всичко. И аз разчитам на Avira Aniivir. За да не спорим излишно коя е по-добра по добре посетете http://www.av-comparatives.org/. Тези хора дават много точни характеристики на най-добрите. Аз винаги проверявам от там на какво да заложа.

Пандата бая товари и не хваща всичко. И аз разчитам на Avira Aniivir. За да не спорим излишно коя е по-добра по добре посетете http://www.av-comparatives.org/. Тези хора дават много точни характеристики на най-добрите. Аз винаги проверявам от там на какво да заложа.

Тези сайтове не са много обективни...А и има друга тема по въпроса:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=19113&hl=

Както и тази:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry451829

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Ползвам NOD32 в комбинация с Zone Alarm + Spyboot S&D + AdAware 2007 Free и засега съм много доволен :)

Тези сайтове не са много обективни...А и има друга тема по въпроса:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=19113&hl=

Както и тази:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry451829

Може и да не са много обективни но аз се доверих на спецовете там- дръпнах си антивир и ми изчисти неща които преди нод, касперски и панда не успяха-говоря за 60-тина заплахи от всякакъв тип

Имам чувството, че при инсталацията си антивирусните намират някакви измислени вирусчета, само за да покажат, че са по-добри Публикувано изображение

Доказвал съм си го с Panda и Avast. Само NOD32 не ми е правил това :)

Какво ще кажете за Avira AntiVir? Напоследък чувам доста добри неща за нея

Насочи се към Topper :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showuser=218

И аз ги чувах. Та дори я сложих на служебния си компютър и няколко дни бях доволен от нея. Намери разни боклуци след изтичане срока на платения NOD32, а и онлайн скенерите бяха сравнително благосклонни.

После взе да ми прави някакви номера - безпричинно затормозяваше системата (таск менажера - до 90%!,) и твърде бавно започна да сканира свалени файлове. Оказа се някакъв вирус, потвърден от онлайн скенерите на Kaspersky и Panda, последният го ликвидира безцеремонно, а аз ликвидирах Avira Antivir.

А какво мислите за Avast! ,понеже съм и голям фен.И ако някой знае нещо повече за новините около нея да каже-по точно дали ще се планува нещо от рода на Internet Security.

А какво ще кажете за тая "картинка" ;)http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2007_08.php ? Много хора се доверяват на тези сайтове-те са сертифицирани и международно признати. Говоря за този, ICSA LABS, VIRUSBTN. Top ten reviews винаги ще слагат на първо място това дето на тях им носи печалба-на този сайт не може да се има доверие. Публикувано изображение

И аз ги чувах. Та дори я сложих на служебния си компютър и няколко дни бях доволен от нея. Намери разни боклуци след изтичане срока на платения NOD32, а и онлайн скенерите бяха сравнително благосклонни.После взе да ми прави някакви номера - безпричинно затормозяваше системата (таск менажера - до 90%!,) и твърде бавно започна да сканира свалени файлове. Оказа се някакъв вирус, потвърден от онлайн скенерите на Kaspersky и Panda, последният го ликвидира безцеремонно, а аз ликвидирах Avira Antivir.

Май само при теб е станало така. Досега ми е хващала ВСИЧКО и компа си работи добре.

Май само при теб е станало така. Досега ми е хващала ВСИЧКО и компа си работи добре.

Току що си я инсталирах и ми откри 3 вируса (засега, все още сканира) които NOD32 не можа да хване. Е да.. по-тежка е, но май си заслужава. Luke Filewalker си върши добре работата Публикувано изображение

Току що си я инсталирах и ми откри 3 вируса (засега, все още сканира) които NOD32 не можа да хване. Е да.. по-тежка е, но май си заслужава. Luke Filewalker си върши добре работата Публикувано изображение

Абсолютно Публикувано изображение

А какво мислите за Avast! ,понеже съм и голям фен.И ако някой знае нещо повече за новините около нея да каже-по точно дали ще се планува нещо от рода на Internet Security.

Става но има и по-добри. :speak:

Kaspersky Antivirus има ли и безплатна версия или е само платена?

Няма безплатна версия до колкото знам.Сменил съм много антивирусни но повярвайте ми по-надеждна от Kaspersky няма!!! Публикувано изображение

Avast Home Edition, ползвам я от доста време и никоха не ми е правела мизерий като по-горе изброените програми. Лека е, не товари, въобще не се усеща. Предупреждава за заплахи и вируси и дава няколко възможни опций за действие. Интересното, е че винаги има препоръчана опция ако не знаеш какво да направиш. Регистрацията е за срок от 1 година, прави се безплатно в сайта им. Обновява се всеки ден.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Като ще е гарга-да е рошава.Никакви компромиси-Kaspersky Internet Security 7.0 125 Final.

• 2 седмици по-късно...

И аз ползвам Kaspersky Internet Security ама 6 версия щото нещо ключовете за 7мата версия много хора ги ползват и антивирусната се прецаква кагато се разбере че се ползат повече от 1 човек пък и трудно се намират работещи.

Принципно антивирусната програма според мен трябва да е лека и да не се усеща от системата. Тя е създадена да помага и да предпазва от вируси, а не да натоварва и да изисква постоянно внимание от потребителя. Затова аз съм се спрял на две антивирусни програми, които смятам че са добри и същевременно почти незабележими като действие и като ресурс. Това са Avast! и NOD32. Въпроса е обаче коя от двете с какви предимства изпъква пред другата и същевременно какви недостатъци има спрямо нея, или с две думи....Нека да направим един сравнителен тест между двете програми, като същевременно разискваме плюсовете и минусите им!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.