Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Здравейте въпроса ми е за Антивирусните начи:

Сега съм със AVG8 Четох коментарите и сега ще си изтегля Avira тегля е от замундата така четох че добра комбинция е Avira+Comodo ама като четох коментарите ужас ме хвана Публикувано изображение

Така искам да попитам как най безопасно да инсталирам Новата Антивирусна Програма Avira

И да питам да тегля ли Comdo FireWall или да си остана с тази на Windowsa

И кое върви в комбина с Avira

Благодаря предварително ;)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте въпроса ми е за Антивирусните начи:

Сега съм със AVG8 Четох коментарите и сега ще си изтегля Avira тегля е от замундата така четох че добра комбинция е Avira+Comodo ама като четох коментарите ужас ме хвана Публикувано изображение

Така искам да попитам как най безопасно да инсталирам Новата Антивирусна Програма Avira

И да питам да тегля ли Comdo FireWall или да си остана с тази на Windowsa

И кое върви в комбина с Avira

Благодаря предварително :sobbing:

Абе как ше теглиш АВ програма от Замунда бе! Публикувано изображение Изтегли си я от тук:Avira AntiVir Premium-eng. или ако предпочита руски от тук :Avira AntiVir Premium-rus

Тук в раздела за промоциите има вного ключове за Авирата, така, че няма проблем с регистрацията. За стена може да си сложиш и PC Tools Firewall- проста е, не иска много човъркане а и е една от най-добрите.

Откакто имам интернет, го получавам през рутер - слагал съм различни антивирусни и досега вирус не съм имал, освен някой, откриван в момента на сваляне на някой файл, или след сканиране на свален вече.

Откакто имам интернет, го получавам през рутер - слагал съм различни антивирусни и досега вирус не съм имал, освен някой, откриван в момента на сваляне на някой файл, или след сканиране на свален вече.

Иване, я прочети малко по-внимателно поста си!

Някой има ли представа F-prot 3.16 дали все още се обновява - става въпрос за архаичен комп

:)

Не се поддържа повече (от доста време). Ако ще ползвате отново F-Prot трябва да надградите до версия 6 ! Публикувано изображение

Иване, я прочети малко по-внимателно поста си!

Какво имаш предвид?! Ако не е ясно - искам да кажа, че не съм имал заразяване, засягащо функционирането на операционната система - т.е. нещо да ми се е "скапало" заради вирус.

Eто една интересна случка от преди малко: получавам по кю линк към нещо (exe - файл) - свалям и - честито: вирус, но по данни от антивирусната е изтрит. Интересното идва после: пиша на изпращача защо така и той: не не съм пращал. Много съм склонен да му вярвам - и което е най- интересното като върнах назад виждам, че линка със съобщението е отпреди 2 дена и от друг час, а като го получих си беше от днес и преди малко. Това какво може да е?!

Какво имаш предвид?!...

Рутерът не спира/пуска вируси, предназначението му е съвсем друго - той е по-скоро механична стена, но не само. Та затова и не разчитай на него да те пази...

За да бъдем добре защитени можем да бъдем само по 2 начина:

Безплатен и Платен!

Ето моите 2 избора:

Безплатен

1.Вариант

1.Avira Antivir-Free version(No Antispyware Modyl)

2.Comodo BoClean-Antispyware(Free and Lite)

3.Comodo Firewall Pro

или Online Armor Free(като безплатната версия е доста орязана!)

2.Вариант

1.Avast Home Version

2.Comodo Firewall Pro

или Online Armor Free

3.Вариант

1.Rising Antivirus

2.Comodo Firewall Pro

или Online Armor Free

Като задължителни добавки Скенери от рода на:

Malwarebytes Antimalware-Free Version

SuperAntispyware-Free Version

A-Squared-Free version

p.s.Лично мнение,че Sanboxie е задължителна за сигyрно сърфиране ,а и... не само!

Платена

1.Вариант-и единствен

1.Kaspersky Internet Security-защото от всичките AV само той си заслужава парите като цялостен Продyкт:

AV,Antispyware,Firewall и т.н.

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

За да бъдем добре защитени можем да бъдем само по 2 начина:

Безплатен и Платен!

Ето моите 2 избора:

Безплатен

1.Вариант

1.Avira Antivir-Free version(No Antispyware Modyl)

2.Comodo BoClean-Antispyware(Free and Lite)

3.Comodo Firewall Pro

или Online Armor Free(като безплатната версия е доста орязана!)

И пак сесещаме за промоциите. При мен е така точка 1:

1.Avira Antivir Premium -с 6 месечен ключ от промоцията (With Antispyware Modyl)

2.Comodo Firewall Pro

3.Споменатите по-горе задължителни допавки, че и още доста подобни....

Което е подобрен безплатен вариянт.

И пак сесещаме за промоциите. При мен е така точка 1:

1.Avira Antivir Premium -с 6 месечен ключ от промоцията (With Antispyware Modyl)

2.Comodo Firewall Pro

3.Споменатите по-горе задължителни допавки, че и още доста подобни....

Което е подобрен безплатен вариянт.

Да,...ти и аз знаем за промоции,но има ужасно много потребители които не знаят.

А ако попаднеш в такъв момент,че няма промо а ти трябва кей????

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

А ако попаднеш в такъв момент,че няма промо а ти трябва кей????

Няма да се подсигуряваш в последния момент в противен случай,трябва да се обновяват наново дефинициите,докато не излезе нещо на хоризонта.

а какво ще кажете за Comodo Internet Security и по-специално за 64-битовата версия?

"""Платена 1.Вариант-и единствен 1.Kaspersky Internet Security-защото от всичките AV само той си заслужава парите""" Androcure06, че то безплатните ти варианти с някои прибавки и подобрения са доста по-добри за домашно ползване... Грешиш само на финала на мнението си и ако желаеш, ще продължа серията с доказателства за реалностите за руската програма! Няма значение, че и тя ми е уж любимка...Важно е да не е скучно - пък и пак съм на китайска "територия" - с достъп до техни данни... Искаш ли ? Единственият риск е някои да помислят, че Касперски е най-трагично справящият се продукт - това обаче не е така. Поздрави

• 2 седмици по-късно...

"""Платена

1.Вариант-и единствен

1.Kaspersky Internet Security-защото от всичките AV само той си заслужава парите""" Androcure06, че то безплатните ти варианти с някои прибавки и подобрения са доста по-добри за домашно ползване... Грешиш само на финала на мнението си и ако желаеш, ще продължа серията с доказателства за реалностите за руската програма! Няма значение, че и тя ми е уж любимка...Важно е да не е скучно - пък и пак съм на китайска "територия" - с достъп до техни данни... Искаш ли ? Единственият риск е някои да помислят, че Касперски е най-трагично справящият се продукт - това обаче не е така. Поздрави

ТНН ще се радвам ако започнеш да ми четеш постовете!!!!

Казвам,че ако ще трябва да се плаща за АV то моя избор е КИС-защото само той си заслужава да се плати!

АВ +Стена+Анти+.......

Най-добрата антивирусна прогарама съм си аз самият щото не кликам където не трябва, а иначе съм инсталирал ето тази щото е швабска и е без пари и разпознава всички вируси също като платената й версия дето я продават по магазините даже в Германия.

http://www.free-av.com/

ТНН ще се радвам ако започнеш да ми четеш постовете!!!!

Казвам,че ако ще трябва да се плаща за АV то моя избор е КИС-защото само той си заслужава да се плати!

АВ +Стена+Анти+.......

Чета ги с интерес - мнението ми е различно, защото колкото бих си купил ESET SS, точно толкова бих си купил и KIS 2009...Допускат доста пропуски и несправяния. За компютри за работа или за служебно ползване има по-добри според мен , а за домашно ползване - при наличието на Comodo IS Free не виждам смисъл да си купувам каквото и да било друго. Comodo IS Free в много отношения е по-добър и от повечето платени решения - но не е за начинаещи ползватели-защото вероятно те всичко ще разрешат, а това обезсмисля тази защитеност. Поздрави

Чета ги с интерес - мнението ми е различно, защото колкото бих си купил ESET SS, точно толкова бих си купил и KIS 2009...Допускат доста пропуски и несправяния. За компютри за работа или за служебно ползване има по-добри според мен , а за домашно ползване - при наличието на Comodo IS Free не виждам смисъл да си купувам каквото и да било друго. Comodo IS Free в много отношения е по-добър и от повечето платени решения - но не е за начинаещи ползватели-защото вероятно те всичко ще разрешат, а това обезсмисля тази защитеност. Поздрави

Честно казано Comodo IS Free е нива над всички прехвалени платени корпоративни програми за защита като единствения и недостатък е че наистина не е за начинаещи.Дори и без дефениции стената вижда всичко и блокира невидимите заплахи в нета без предупреждения.Също така не е за хора които си инсталират всяко нещо изскочило им в интернет,но такива потребители не може да ги опази нито една защитна програма,защото рано или късно ще се издъни ако няма дефениции.

Ама ти пак въртиш към безплатни неща!!!

Има хора които искат да си кyпят!!!!

Кис е тази на която нищо не и липсва.

Ето това казвам!

Comodo....комодо е стена и въобще която и да е била стена с HIPS приложение не е за Начинаещи!

Ама ти пак въртиш към безплатни неща!!!

Има хора които искат да си кyпят!!!!

Кис е тази на която нищо не и липсва.

Ето това казвам!

Comodo....комодо е стена и въобще която и да е била стена с HIPS приложение не е за Начинаещи!

Няма нищо лошо tanganika да се възхищава от HIPS приложение. Нищо ново под слънцето. Но за съжаление tanganika едва ли влиза в нета без виртуализация, защото активно използва Returnil или Sanboxie. Това подвежда доста хора, които не знаят за какво става дума. Обикновено така наречените "майстори" или "гурута" не използват защита за операционната си система. Явно натам е тръгнал...

Няма нищо лошо tanganika да се възхищава от HIPS приложение. Нищо ново под слънцето. Но за съжаление tanganika едва ли влиза в нета без виртуализация, защото активно използва Returnil или Sanboxie. Това подвежда доста хора, които не знаят за какво става дума. Обикновено така наречените "майстори" или "гурута" не използват защита за операционната си система. Явно натам е тръгнал...

За разлика от вас нямам виртуална машина и ползвам администраторски акаунт винаги не се страхувам от несправяне на защитата ми.Вероятно съдиш по себе си и заключаваш че не казвам цялата истина,Returnil и Sanboxie не ги ползвам откакто ползвам Комодо.преди да ползвам CIS се чувствах несигурен признавам си "дали ще има дефиниции или няма да има туй е въпроса" сега не са ми нужни,мислете го вие които разчитате на евристиките.

..............Returnil и Sanboxie не ги ползвам откакто ползвам Комодо..........

Toва просто не е вярно. Не ме карай да ти търся логовете. Преиграваш, няма смисъл...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.