Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Norton, но засега най - съм впечетлен от malware Публикувано изображение

Редактирано от kage (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Прилича на Евроанкета - само Norton е "гост" от друг континент. Не може ли анкетите да са две - една за програми от Европа и още една подобна за програми от другите континенти. Обаче пак ще са налице по-малко от половината възможности.Не е ли странно да липсват McAfee,Avira,Trend Micro,a-squared Anti-Malware, Comodo IS, Sophos,Dr Web,Microsoft,Quick Heal,Rising...

OT Aвира няма по добра. Едно нещо ме дразни , когато сканира те пита за всеки 1 файл дали да го трие... а не после като ги намери всички и да те пита дали да триеш или не...

Само защитата в реално време те пита за файл по файл. Скенера може да се настрои или да ги трие сам и да прави копие в карантината или след извършването на цялостната проверка да ти даде отчет с възможни действия за всички намерени зловредени файлове...

Прилича на Евроанкета - само Norton е "гост" от друг континент. Не може ли анкетите да са две - една за програми от Европа и още една подобна за програми от другите континенти. Обаче пак ще са налице по-малко от половината възможности.Не е ли странно да липсват McAfee,Avira,Trend Micro,a-squared Anti-Malware, Comodo IS, Sophos,Dr Web,Microsoft,Quick Heal,Rising...

Затова има отговор друга...гласуваш там и поясняваш за коя програма си дал своя вот и евентуално ЗАЩО.

Авирата я забравих по невнимания е съм помолил модератора да я вмъкне вместо G-data. Що се касае за другите, споменати от теб, програми, не мисля, че ще наберат гласове. Посочените програми са най-изпоплазваните в света, а и са най-разпростарени в България. Има ли смисъл да присъства програмата "Х", при положение, че освен теб, никой друг не я е чувал, камо ли ползвал. Ако ползваш по различна от споменатите програми, просто гласувай "друга"!

Момчета,обидно е 'Тренда' да го няма измежду изброените.Смятам,че е по-достоен от Аваст.

Готина тема! Дадох глас за Касперски, защото като че ли на него най-много вярвам. Ползвам го още от версия 4, но за жалост мн ми бави boot time-а(2009,2010) на лаптопа. В момента ползвам ESET NOD32 Antivirus, който е значително по-лек и мисля е чудесна алтернатива на руснака.

Дадох глас за Касперски :P

Най-после успях да я настроя :)Публикувано изображение

LIS по точно, че Аваст те пита всеки път когато намери вирус дали да го изтрие ;).Когато бех с Авира тя сканира и накрая си триеш сичко. ;)

Глас за Касперски. Тествал съм повечето антивирисни, но за мен Касперски е номер 1 - изключително добър контрол над всичко което става в компютъра, отлична интеграция в операционната система. Имам 3 машини и на трите съм сложил легални версия. Това е продукт за който с удоволствие плащам и в който имам пълно доверие. :yanim:

Разбира се,че гласувам с две ръце за Касперски!Тя е моята любима антивирусна програма и й имам страшно голямо доверие.Никога не ме е предавала,а напротив-защитава ме безупречно!!!Един път бях си сложил ЕСЕТ НОД 32 версия 4 напълно легална само за около половин-един час и я деинсталирах.След това сложих Касперски интернет секюрити 2009 и ми откри цели 107 троянеца.Докато имам компютър само Касперски ще използвам,защото ме пази най-добре.А и сега като ми изтече лиценза на КИС 2009 и минавам на КАВ 7,защото от една промоция,която Freddy написа ще си я ползвам една година напълно легално.Това е.

Публикувано изображение

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Разбира се,че гласувам с две ръце за Касперски!Тя е моята любима антивирусна програма и й имам страшно голямо доверие.Никога не ме е предавала,а напротив-защитава ме безупречно!!!Един път бях си сложил ЕСЕТ НОД 32 версия 4 напълно легална само за около половин-един час и я деинсталирах.След това сложих Касперски интернет секюрити 2009 и ми откри цели 107 троянеца.Докато имам компютър само Касперски ще използвам,защото ме пази най-добре.А и сега като ми изтече лиценза на КИС 2009 и минавам на КАВ 7,защото от една промоция,която Freddy написа ще си я ползвам една година напълно легално.Това е.

Публикувано изображение

Баси, какво прави през този половин-един час ?

Еййй....забравил съм Авирата! Публикувано изображение би ли махнал F-Secure и на нейно място да сложиш Авира-та?

Направих желаните корекции. Малко със закъснение, но сутринта форумът не беше достъпен, а после не съм се спирал пред компютър. Ако има още нещо, пишете тук или на ЛС.

iovi, може ли да добавиш и Comodo.Просто ми е любопитно колко хора го ползват. ;)

Няма проблем, кажете само на мястото на коя програма. Както споменах, максимумът на отговори е 10. Като гледам до сега, Panda е без гласове, може да я махнем.

На мястото на Panda, тъй като няма гласували за нея. :lol6:

П.П

Благодаря!

не, не...Панда да остане...!

ние няма да гласуваме ( конфликт на интереси Публикувано изображение )

Бит Дефендъра за мен е най-добрата поне за сега от всички ползвани,няма досадни питания кво да прави и тн и ако случайно е влязъл вирус при скана веднага го трие а не като някои програми да пише че не може да го изтрие.Така че това е от мен.

Досега предпочитах Windows Live OneCare с много уговорки - не поддържа български език, няма възможност за прецизни настройки и т.н. OneCare няма място в тази анкета поради заслужената си непопулярност в България (и не само).

Но вече съм се спрял на безплатната Microsoft Security Essentials. Нищо че е бета - ограничена тестова версия. Засега Microsoft Security Essentials се представя доста прилично, надявам се със следващите версии да се изчистят проблемите. Надявам се когато излезе стабилна версия на Microsoft Security Essentials тя да заеме полагащото и се място в анкета като тази, но засега няма смисъл да се добавя.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Kaspersky Forever естествено за него дадох глас.

Симпатизирам преди всичко на тези програми с добра поддръжка,високо засичане на заплахите и минимум фалшиви сработвания.

Живота е динамичен,заплахите растат прогресивно и приканвам ползващите - Пращайте файлове и помагайте на ползваните програми пък и не само на тях.

Поздрави

ESET NOD32- ESET Smart Security- хората ,които ги ползват-знаят защо... Публикувано изображение

ESET NOD32- ESET Smart Security- хората ,които ги ползват-знаят защо... Публикувано изображение

Не бих ползвал нищо различно от ESET Smart Security !

Дори само ESET NOD32 !

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения . Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка

http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.