Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Регионалните настройки проверени ли са? Настройките на плеара проверени ли са? Грешка в субтитрите да е търсена? Случайно да ползвате FlexType за езиците...? Коя е операционната система и версията на плеара?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

1. Текущо Местоположение: България 2. Настройките на плеъра - гледал съм само за субтитрите и ми излиза само един език - английски (макар че са направени на български) и все пак излизат на маймуница 3. Не съм търсил грешка в субтитрите - във всеки файл за субтитри го има проблема изглежда е от плеъра 4. не използвам FlexType 5. уиндоус 7 ултимейт; KMPlayer 3.0.0.1440 ПС. не съм сигурен колко бита е уиндоуса :yanim: името на папката програмни файлове е "Програмни Файлове(х86)" ...

Редактирано от ratewis (преглед на промените)

Пробвахте ли да го деинсталирате и инсталирате на ново? Или със друг плеар да пуснете същата медия? По принцип от горният пост всичко изглежда точно...

Хорa със KMPlayer изведнъж субтитрите започнаха да излизат на маймуница :yanim: плс хелп

Оправи си регионалните настройки и ще ти се оправят субтитрите http://www.kaldata.c...howtopic=157909

пробвах със Media Player Classic - Home Cinema и GOM Player но без успех :(

Оправи си регионалните настройки и ще ти се оправят субтитрите http://www.kaldata.c...howtopic=157909

мс много пич :):):yanim::wors::down::wors: получи се :wors:

Натисни F2, влез в Subtitle Processing, в подменю Font Style и пробвай в CharSet да настроиш на Cyrillic. :speak: Edit: Вече са ти намерили решение, но и с тази настройка може. :yanim:

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Плейърът е страхотен, но се чува леко едва забележимо пукане от задните колони на genius 5.1 5005. Звуковата карта е Creative X-Fi Titanium. От какво може да е проблема, дайте няккави идеи.

• 1 месец по-късно...

Изтеглих последната версия на KMPlayer от този сайт, но не мога да направя така, че субтитрите да ми излизат в черното поле отдолу, вместо в картината на филма. Пробвах от настройките - Субтитри --> Показване в VMR повърхност, но не става. Приятел пробва от там и каза, че при него е станало. Някакви идеи защо при мен не става и как да го оправя? Благодаря предварително!

Кой е "този сайт". Кой е Windows-a (или пък може и да не е Weindows, кой знае). Каква е резолюцията на екрана и резолюцията на филма или поне отношенията (16:9, 4:3). Дали ще може скрииншот на проблема.

Прави се в две стъпки:

1. Десен бутон на мишката > Video (Advanced) > Video Render > Overlay Mixer

2. Десен бутон на мишката > Subtitles > Draw To Overlay Surface

+ При нужда да се види как са настройките в това меню: десен бутон на мишката > Subtitles > Subtitle Alignment

Друг вариант: http://www.kaldata.c...5

PS: Понякога търсачката на форума прави чудеса.:D

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Прави се в две стъпки:

1. Десен бутон на мишката > Video (Advanced) > Video Render > Overlay Mixer

2. Десен бутон на мишката > Subtitles > Draw To Overlay Surface

+ При нужда да се види как са настройките в това меню: десен бутон на мишката > Subtitles > Subtitle Alignment

Друг вариант: http://www.kaldata.c...5

PS: Понякога търсачката на форума прави чудеса. :)

При мен менюто е по-различно, явно съм с друга версия на KMPlayer. Ето скрийн:

Публикувано изображение

Ето версията, която изтеглих и си инсталирах. С Windows XP съм. На BS Player-a си излизат както трябва, така че явно си е от настройките на KMPlayer-a.

Някакви идеи?

В "Опции" маркирайте "Разширено меню". После от менюто за "Език" изберете да е на английски, за да можете да намерите необходимите настройки, дадени в предишния ми пост. След това може да си върнете настройките за език и на менюто, с които сте в момента. :biggrin:

Здравеите, видях че има тема и реших да попитам..... КМР-то преди ми сканираше харда и ми изкарваше филмите така

Публикувано изображение

и немога да го направя....

============================

версия: 3.0.0.1440

windows 7 professional 64 sp1

нямах добавката изобщо, изтеглих KMP_Album_Art.swf версия: 0,9 и нестана зарежда и това е.... сега ще преинсталирам и ще опитам вашия начин :biggrin: готово, влязох в папката на програмата и си пуснах KMPSetup и от там си го настроих, сега всичко е 6 благодаря за отделеното време :ph34r:

В "Опции" маркирайте "Разширено меню". После от менюто за "Език" изберете да е на английски, за да можете да намерите необходимите настройки, дадени в предишния ми пост. След това може да си върнете настройките за език и на менюто, с които сте в момента. :yanim:

Получи се! Благодаря много за помощта!

Ползвам го от доста време, но сега тука един лаптоп не мога да подкарам m2ts файл. Дава ми грешка, мога да я копирам ако някой иска да я види. ОС - Windows 7 - x64.

Здравейте проблема ми е следния когато пусна филм на KMPlayer и започва да ми насича на рядко е и за секунди ама е дразнещо как мога да го оправя!

Редактирано от IwChOoOoOo (преглед на промените)

Каква ти е конфигурацията? Може да ти е слаб компа или да имаш вируси, които ти натоварват много процесора или паметта! Филмите с хубаво качество ли са/720p или 1080p/ или обикновени?

Значи както си гледам филм и ми забива за около 10,15 секунди и тая работа с забиването се повтаря на 20,30 минути!

2,2 GHz нищо не значи. Просто това не е начин за сравняване на процесори. За съжаление много хора не го знаят това. Под по-конкретен се има предвид: Intel Core i3 2100 3,1 GHz Kingston 2х2 GB 1600 HyperX BenQ G2222HDL 1920 на 1080 пиксела... И на видеото най, ама най-грешно е да се мери според паметта му. Това е най-малкото, което е от значение... Съвсем просто пример е как HD5570 с 2 GB памет е 3-4 пъти по-слаба от GTX 460, която има 768 MB видео памет... Това да не е лаптоп?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.