Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похвалете се с компютъра си

Featured Replies

БРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР...

Нико,

Ай,честито!Дълги километри!И...поздрави Кико,ако го засечеш на някой вираж!

(няма а те бъзикам повече на таa тема :D:D:D )

пп Щях да се похваля и за "картичката",която получих от теб,но по-късно.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 427,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дойдоха чарковете днес. Сега ми остават само скобите за водния блок и всичко това(плюс още няколко неща) трябва да влезе в онова дървеното от другата тема. Обаче като гледам как ме сърбят ръ

• Янко Влахов
    Янко Влахов

А защо изобщо му се връзвате? Ако наистина е поръчано подобно нещо, то това са едни от най-глупаво похарчените пари.

• Айде да почнем на чисто! Няколко снимки от днешното почистване. Машината от подписа:         За жалост в mallbg.com се беше изчерпала R9 290 за 500 лв., иначе щях да се подсиля с нея. Ам

Публикувани изображения

Честито и от мен. И добре дошъл в G27 клуба. Ако играеш BF4 не се учудвай ако влезеш и не можеш да се движиш. Идейка от мен - врътни кормилото и глей кво става:wink12: Преживях го тея дни този ужас.

Чакаме наистина само Кико да му се накани и да скочи и той на едно. Не че моето не събира прах в момента,но като го имаш и се присетиш ,винаги може да го развъртиш.....

Ако не ги играеш още горещо мога да ти препоръчам Dirt Rally и Project Cars.Особенно втората функционира уникално.Без настройки без нищо,палиш и тръгваш.

Нико. Имам абсолютно същото бюро като твоето :D. Хаха.. купих го през 2011г.

Моето PC е:

Gigabyte 970A DS3P

AMD FX-6100, Hexa Cores, 6MB, 3.3GHZ

LC Power LC CC 120 - охлаждане на процесора

Corsair VENGEANCE 2X4GB RAM, 1600MHZ,

Seagate Barracuda 1TB

ATI Radeon 7750HD, 2GB, GDDR3, 128bit

Cooler Master - 600W

Един от компютрите вкъщи. Показвам снимки от програми, защото не ми се занимава да снимам с фотоапарат. Пак заради най-големия трол в този форум ''dl777'', който не спира да ръси глупости в хардуерните раздели.

v4IEiFv.png

Сега ако познаеш модела на процесора ще е чудо!:D

Ето го и моя кашон ;) Вече е с видеокартата тука, снимал съм второто SSD, защото то не е вързано в момента, понеже нямам SATA кабел.

12583687_936361969782394_954330844_n.jpg

12606771_936361959782395_452660184_n.jpg

12607017_936362019782389_692222519_n.jpg

12626220_936362069782384_2137989524_n.jpg

12583821_936362076449050_835069484_n.jpg

12575755_936361963115728_999578781_n.jpg

• 2 седмици по-късно...

Аз съм с лаптоп,който вече е на почти 5 години,но все още става за работа :)
модел:Acer Aspire 5542G

M320 processor AMD Athlon 2.1 GHz x2

видео карта:ATI Mobility Radeon HD4570

512 VRAM

РАМ:4 gb.

хард 500gb

батерия 6 клетъчна на доизживяване държи половин час ;d

Моето PC е:

Gigabyte Z97MX

i7-4790K 4.0GHZ

Corsair H80i  - охлаждане на процесора

Corsair VENGEANCE 2X8GB RAM, 2400MHZ,

WD Black 1TB

Geforce GTX 980Ti ( GV-N98TXTREME-6GD ), 6GB, GDDR6, 384bit

Corsair AX 860i - захранване

SSD - Kingston Hyper X 240GB

Bitfenix Prodigy M - кутия

Corsair SP 120 - вентилатори

20160203_215324.jpg

Venbelkin за това ПЦ което не вярвам да е твое, можеш само да си мечтаеш и да си запазиш картинката. Но пък кой знае може и да го притежаваш, просто трябва да докажеш със снимки на лист върху който е написано ника ти от форума.

Кутия: DeepCool Tesseract SW
Вентилатори за кутия: 2x DEEPCOOL Fan 120mm LED Xfan Blue + 2x ARCTIC Fan F12 - 120mm, 1350rpm
Захранване: Fractal Design, Integra M 550W
Дънна платка: Gigabyte B85-HD3-A
Хард диск: Seagate Barracuda 6Gb/s , 7200rpm, Cache - 64MB, Model: ST1000DM003
Видео карта: вградена процесорна 
Процесор: Intel Pentium G3440, (3M Cache, 3.30 GHz), Dual core, Integrated graphics
Охладител за процесор: Стандартен (в комплект с процесора)
Рам памет: Kingston HyperX Fury Savage - 8GB, 1600Mhz, CL9

Периферия:

Монитор: Acer Predator 24-inch Full HD Gaming Monitor
Клавиатура: Gigabyte GK-K6800
Мишка: Bloody Terminator TL8
Буфер/система: Genius SW-G2.1 3000
Слушалки: Hama Fire Fighter
Рутер: TP-LINK TL-WR841N

преди 21 часа, goodly написа:

Venbelkin за това ПЦ което не вярвам да е твое, можеш само да си мечтаеш и да си запазиш картинката. Но пък кой знае може и да го притежаваш, просто трябва да докажеш със снимки на лист върху който е написано ника ти от форума.

Или просто завиждаш?!? Аз не видях да си дал снимка, която да доказва, че притежаваш изброените части.

Редактирано от KiLLeR ;]] (преглед на промените)

на 24.01.2016 г. at 13:08, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Ето го и моя кашон ;) Вече е с видеокартата тука, снимал съм второто SSD, защото то не е вързано в момента, понеже нямам SATA кабел.

12583687_936361969782394_954330844_n.jpg

12606771_936361959782395_452660184_n.jpg

12607017_936362019782389_692222519_n.jpg

12626220_936362069782384_2137989524_n.jpg

12583821_936362076449050_835069484_n.jpg

12575755_936361963115728_999578781_n.jpg

Някое приятелче ти позволи да си снимаш името до неговия компютър ли ? :)

преди 1 час, Росен Р. Александров написа:

Някое приятелче ти позволи да си снимаш името до неговия компютър ли ? :)

Е то поне да бе за хвалба...като например Бентлито на комшията, та да се снимам до него. Роска, излагаш се. Ти така ли се снимаш? Оная "геймърската" антика разкара ли я? Винаги съм се чудел, защо хората ползват Линукс. Сега ми просветна. Нямат хардуер да играят, та се оправдават със слабостите на Линукс. Удобно. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

- NZXT ALFA MID TOWER BLACK CASE

- INTEL CORE 2 QUAD Q9650

- GIGABYTE EP45 UD3P

- MUSHKIN RAM 2x2 DDR2 1066MHz

- SAPPHIRE RADEON NITRO R9 380 2GB

- FORTRON AURUM S 600W GOLD

- CREATIVE AUDIGY SE (saund card)

- ADATA SP920 SSD 128GB SATA3

- WD 500GB BLACK SATA 2

- HL-DT-ST DVD SATA

- SAMSUNG SYNC MASTER T24D390 24" TV

- SONY MHC RG 595 2x180w+180w RMS

7,3 оценка на уин 7 64bit :)

Редактирано от Петроff (преглед на промените)

преди 2 часа, Кико написа:

Е то поне да бе за хвалба...като например Бентлито на комшията, та да се снимам до него. Роска, излагаш се. Ти така ли се снимаш? Оная "геймърската" антика разкара ли я? Винаги съм се чудел, защо хората ползват Линукс. Сега ми просветна. Нямат хардуер да играят, та се оправдават със слабостите на Линукс. Удобно. 

Не Линукс го ползвам по други причини от 2006та насам, и не се касае до слабост на хардуер или нещо подобно. А се касаеше до бъканата с вируси локална мрежа на Мариан Джелепски в Севлиево. Agentpat може да те светне той нали е Севлиевски брус. :D

Та за коя антика говориш ?

Не разбираш ли че на много от хората компютрите им вършат работа. Дори и да са остарели и пенсионирани. Като искам да играя игри ще купя Fury X или за същите пари PS4.

Знаех че ще възтанеш да защитиш своя възлюбен :D

ето я геймърската ми антика.

K2Pq4Qh.jpg

ПС: тая калдата хептен я насраха..

http://s018.radikal.ru/i522/1602/49/dda3a5721253.jpg

Редактирано от Росен Р. Александров (преглед на промените)

преди 2 минути, Росен Р. Александров написа:

Не Линукс го ползвам по други причини от 2006та насам, и не се касае до слабост на хардуер или нещо подобно. А се касаеше до бъканата с вируси локална мрежа на Мариан Джелепски в Севлиево. Agentpat може да те светне той нали е Севлиевски брус. :D

Че кой те е бил по главата да му ползваш мрежата? Имаше и други алтернативи! Не съм му ползвал никога мрежата, макар че ме навиваха за това.

ам кой ли не ме навива... После покрай моя човек Боян Владовски минах на Киви.. Боян сигурно го знаеш беше до Прима, аз там работех в неговия ПК магазин.

на 2/6/2016 at 3:33, goodly написа:

..

Що пък да не е негово ? 

пс 

Такава снимка "върви" ли ,или съм отишъл до приятеля с компа да пиша коментари в калдата ? :) 

Screenshot (2).png

преди 12 минути, Росен Р. Александров написа:

ам кой ли не ме навива... После покрай моя човек Боян Владовски минах на Киви.. Боян сигурно го знаеш беше до Прима, аз там работех в неговия ПК магазин.

Не го познавам лично. На Киви бях няколко години и се махнах заради някакъв суич по мрежата, които лятно време го нагряваше така слънцето, че всеки следобед нямах по няколко часа нет. Накрая не издържах и минах на БТК - там пък цяла година имаше друг проблем, но поне постоянно имах интернет.

Всъщност, нета на Киви все пак го има в дома ми - на него е закачен втория и третия компютър. За радост тези проблеми вече ги няма, защото минаха на оптика.

преди 9 минути, tux написа:

Що пък да не е негово ? 

пс 

Такава снимка "върви" ли ,или съм отишъл до приятеля с компа да пиша коментари в калдата ? :) 

Screenshot (2).png

Е ти си стар познайник. Поне на мен :> Слакуер маняк :>

преди 4 минути, Agentpat™ написа:

Не го познавам лично. На Киви бях няколко години и се махнах заради някакъв суич по мрежата, които лятно време го нагряваше така слънцето, че всеки следобед нямах по няколко часа нет. Накрая не издържах и минах на БТК - там пък цяла година имаше друг проблем, но поне постоянно имах интернет.

Всъщност, нета на Киви все пак го има в дома ми - на него е закачен втория и третия компютър. За радост тези проблеми вече ги няма, защото минаха на оптика.

Най-накрая а ? :D когато бях по Сивлиево се налагаше да се ползва VPN за Киви. Често пъти се губеше нета в 5та глуха 

преди 4 часа, Кико написа:

....Винаги съм се чудел, защо хората ползват Линукс. Сега ми просветна. Нямат хардуер да играят, та се оправдават със слабостите на Линукс. Удобно. 

Тц тц тц тц .....  Мога да ти изброя сто причини защо ползвам Линукс Дистрибуции..... другото няма да го коментирам!

преди 2 часа, Росен Р. Александров написа:

Е ти си стар познайник. Поне на мен :> Слакуер маняк :>

...

МММ и чакаме нова версия скоро ;)

преди 35 минути, tux написа:

Тц тц тц тц .....  Мога да ти изброя сто причини защо ползвам Линукс Дистрибуции..... другото няма да го коментирам!

МММ и чакаме нова версия скоро ;)

Споко, бъзикам се. И с тоя Линукс играеш? Какво?  Тетрис и Метро?

преди 6 минути, Кико написа:

Споко, бъзикам се. И с тоя Линукс играеш? Какво?  Тетрис и Метро?

ММ ама друг вид игри ;) 

Ще играя като почнат да пишат драйвери като хората и да портват игрите като хората.Ама има и добри попадения все пак.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.