Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6xx - дискусия

Featured Replies

Опитай следното: влез в менюто за настройки на Анти-хакера и от "Настройки" на Системата за засичане на нарушения задай време за бан / блокиране / на атакуващия компютър примерно на 1000 минути.

Мерси много,направих го.Дано вече не ме притеснява толкова често ;)

• Отговори 654
  • Прегледи 121,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

това го видях,проблема е с касперски анти хакер а не с KIS 6

Както се казва: "Господ дава, ама в кошара не вкарва"! Не визирам персонално никого!

така да е.ако трябва ще махна KAV6 и к анти хакер

ще сложа KIS6 за да ползвам това

това го видях,проблема е с касперски анти хакер а не с KIS 6

така да е.ако трябва ще махна KAV6 и к анти хакер

ще сложа KIS6 за да ползвам това

Почти едно и също е! Просто задай същите правила в Анти-Хакера, които съм описал за КИС и проблемът ще бъде решен.

Различни ип-та ми атакуват компа като KIS изписва следното съобщение Intrusion.Win.LSASS.exploit или DoS.Generic.ICMP.Smurf или Intrusion.Win.DCOM.exploit или Intrusion.Win.LSASS.ASN1-kill-bill.exploit а това е последното Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern.Има ли някакъв начин да спра тези напасти да не ме тормозат постоянно?

Различни ип-та ми атакуват компа като KIS изписва следното съобщение Intrusion.Win.LSASS.exploit или DoS.Generic.ICMP.Smurf или Intrusion.Win.DCOM.exploit или Intrusion.Win.LSASS.ASN1-kill-bill.exploit а това е последното Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern.Има ли някакъв начин да спра тези напасти да не ме тормозат постоянно?

Няма начин да спреш напастите, освен да си спреш нета. И понеже това не е нужно, махни отметката в KIS, която позволява уведомяване на отбити атаки и си готов. Пак ще те атакуват, но няма да ти излиза досадното съобщение на екрана. Не се притеснявай от честотата и броя на атаките, вероятността да те пробият е съвсем минимална.

А случайно да си сървър в локална мрежа? Какъв интернет ползваш и какви програми, които ползват интернет?

А случайно да си сървър в локална мрежа? Какъв интернет ползваш и какви програми, които ползват интернет?

Не е редно да отговарям вместо mantodeus, но понеже проблемът ми е до болка познат, ще си позволя да предположа: не е сървър, абонат е на LAN и поне 90% от атаките са от локални IP-та. Имал съм стотици, понякога и хиляди (веднъж малко над 6000) такива атаки за един "среден компютърен ден", т.е. около 15-16 часа, но така и не успяха да направят никакви поражения. Затова и му отговорих по-горе по този начин.

intrusion detection-a задължително деактивираш да те уведомява, защото ще откачиш :rolleyes:

ХаХа лесно позна hlevoust найстина не съм сървър и съм на лан и Ип-тата са локални много добре.Разбрах как да го изключа.Мерси много

Да не изключиш компонента, само нотификациите, за да няма рев :baby:biggrin.gif

аве хора дайте някой засвета линк да си дръпна касперския като бял човек, все попадам на куци калинки.Благодаря предварително,

:ph34r:

Вчера имах доста атаки на упорити хакерчета, които се бяха устремили да пробият защитата ми, но уви, без успех, а толкова се стараеха момчетата! :sobbing:

Интересно ми беше, че по време на атаките не можех да влезна в калдатата и един много популярен тракер у нас. Във всички други сайтове влизах, но в тези два не успявах...някой да знае причината?! ohmy.gif

Ако е така (което ме съмнява) значи са успели момчетата :)

Сериозно - калдата има проблеми с връзката, интернета - нормално да дропи - събираш две и две. А атаките - това е мит. Крайните потребители са най-защитени в това отношение, виж хакер да прецака дейтабейса на сайт е ежедневие.

Вирусче със сигурност ще си намериш, стига да положиш усилия. Да се намери някой да те атакува и успее по мрежата - не вярвам :sobbing:

Кой е Калоян? Администратора не се ли казваше Калин?

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

аве хора дайте някой засвета линк да си дръпна касперския като бял човек, все попадам на куци калинки.Благодаря предварително,

:)

Kaspersky Anti-Virus 6.0

Kaspersky Internet Security 6.0

Като ти се отвори страницата си избираш най-подходящия за теб сървър.

Ох, де такъв хакер да се намери, който да ми пробие защитата, под дърво и камък го търся, но като си няма човек късмет... :P:sobbing: :sobbing:

Иначе, за калдатата, знам че след нововъведенията на Калоян, сайтът стана още по-бъгав! :Pbiggrin.gif

Не се заричай, че току виж съм се навил да ти пробия защитата. Все пак знам каква защита ползваш (и съответно как да я пробия) ;)

Вирусче със сигурност ще си намериш, стига да положиш усилия. Да се намери някой да те атакува и успее по мрежата - не вярвам :)

Кой е Калоян? Администратора не се ли казваше Калин?

Ако не си спре защитата и вирусче няма да си намери, което да я порази.

оо, щом това било панацеята, как до сега не сме разбрали...фенщина. Тихичко моля :)

По простата причина, че аз отдавна си търся такъв вирус. Няма фенщина, няма нищо. Намерих едни стелт вирусчета и едни полиморфни, които обаче след ъпдейт на програмата ги засече и не можаха да се скрият...

А ти се здържай от постове като този, защото ще ги трия!

Има технология, която вирусите използват, за да се скрият от антивирусните програми. Разпознават определена сигнатура в ядрото на антивирусната програма. Така я разползнават и се скриват от нея. Въпросът е какво прави антивирусната, за да противодейства на това! При касперски това противодействие се прави с всеки ъпдейт.

п.п. Не съм казал коя (кои) антивирусна ползвам!

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Kaspersky Anti-Virus 6.0

Kaspersky Internet Security 6.0

Като ти се отвори страницата си избираш най-подходящия за теб сървър.

Не се заричай, че току виж съм се навил да ти пробия защитата. Все пак знам каква защита ползваш (и съответно как да я пробия) :clap:

Ако не си спре защитата и вирусче няма да си намери, което да я порази.

градско мерси много свирни да пием по едно

Ха, това се казва добра новина, ето една рибка, най-после! :angry::wow::clap:

Тigertron, ако успееш да ми хакнеш машината, обещавам ти една вечеря в най-луксозния китайски ресторант в Пловдив (и двамата харесваме китайската кухня, нали?! :P :P :P )

Хихихихихихиихихи гледай рибката да не ти влезе в компютъра! Това ще е най-лесно изкараната вечеря!

Ще ти кажа само едно: Аз използвам съвсем различни техники, за достъп до ресурси на друг компютър. Щом можеш да отваряш сайтове и да използваш ICQ, тогава и влизането ти в компютъра няма да е трудно. Браузърът ти изпраща заявки към определен сървър, който ги обработва и връща резултат. Ами .... ако върнатият резултат е от мен, а твоят браузър си мисли, че е от сървъра? ..... :hush::wors::)

Сега,тя тая работа не е точно боб чорба-сипваш и сърбаш.............. :ph34r: При нейната защита не мисля,че ще стане!

Хи-хи-хи...Много научнофантастични филми си гледал явно!

Няма нищо, все пак е хубаво на един човек да му работи фантазията, иначе не може да мечтае... :ph34r:biggrin.gif

Разрешавам ти да използваш всякакви техники, дори и кунг-фу. :speak:laugh.gif

Молбата ми е само към админите на любимия ми сайт - kaldata.com, да не съдействат по никакъв начин на Tigertron.

Нека играта да бъде честна и да започне сега!

Tigertron, залагаш ли си модераторското място в раздела - " Сигурност и антивирусна защита"?

Не успееш ли, просто ми отстъпваш мястото си! ;)

Предлагам да спрем "спора" до тук, защото стана вече закачка и се натрупа офтопик!

:eek:

Само ще кажа, че филмите които гледам са от:

HACKERS.jpg

където ежедневно се публикуват "бюлетини" за новите дупки в сигурността и как да бъдат прескочени новите защити.

Както и да е, с глупости не ми се занимава, но да - залагам модераторското си място.

И както казах:

Предлагам да спрем "спора" до тук!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте cool.gif .Имам едно малко питане към вас : Използвам KAV 6.0.0.303 , преди няколко дена си инсталирах AVG Anti-spyware 7.5, биха ли могли да си пречат резидентните скенери на двете програми,мога ли да оставя резидентния щит включен и на AVG-то или да е включен само на KAV (него и изобщо не смятам да го изключвам).

Поздрави.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.