Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6xx - дискусия

Featured Replies

Румба, не ти ли ограничава трафика, бре? :rolleyes:

Със сигурност, но не се усеща осезаемо при сравнително ниските скорости. Де да бе така и с високите...

• Отговори 654
  • Прегледи 121,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Румба, не ти ли ограничава трафика, бре? :rolleyes:

...бях с NOD32...един приятел ме посъветва и дойде да ми инсталира Касперски...не забелязвам промяна, въпреки че съм чувал коментарии от рода на "тежка е и товари компютъра"...ама сега вече съм в "черния списък" заради нелицензиран ключ и ако периодично ще ми създава тези главоболия...ще се върна към NOD-а...там нямах такива проблеми...

Със камък на сърцето, за да не протроша компа пак, натиснах Repair на програмата. За моя огромна радост КАВ вече се ъпдейтва нормално. Е, поне до 2009 =) Благодаря ти MELL-даде ми смелост!

Та така и да не пиша излишни коментари-има ли по-нова версия от КАВ 6.0.2.614?

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7.0.0.119 TR

http://www.kaldata.com/comments.php?id=225...light=kaspersky

Нямам проблеми с трафика :rolleyes:

Kaspersky ANTI-VIRUS. За другата програма, нямам много добри отзиви :jumping11:

Здраствайте отново. Както се досещате пак имам проблем с Антивирусната- цък Що стана така?

Хайде моля Ви отговорете!

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Как мога да Updat`на kaspersky v.6.0 без да вразвам лаптопа си към интернет.Знам че става по някакъв начин защото има updat`и в интернет но незнам точно как да ги използвам.Някои ако знае би ли дал малко Info....

Предварително благодаря!!!!!

Само на мен ли ми се струва или тази тема би имало много по-подходящо заглавие "Как да обновим Kaspersky без да сме си купили лиценз за нея" , а tigertron :)

Ако нямаше лиценз въобще нямаше да работи програмата.

Само на мен ли ми се струва или тази тема би имало много по-подходящо заглавие "Как да обновим Kaspersky без да сме си купили лиценз за нея" , а tigertron :bye1:

Не, ако нямаш лицен въобще не можеш да обновяваш програмата. А темата си беше нужна, когато в опциите на програмата нямаше дистрибутивно обновяване и нямаше как да се знае кои файлове да се свалят от нета за обновяване на програмата където няма интернет. Помогнала е на доста хора .. така че ... не разбираш значението й май ;)

• 4 седмици по-късно...

Свалих си Kaspersky 6.0.1.411 инсталирах я и всичко беше ок. намерих и български за антивирусната, но когато го инсталирах изчезнаха всички букви

dibujoyu3.jpg

Опитах се да преинсталирам антивирусната, но ми казва, че за да я преинсталирам трябва да затворя Kaspersky, което не става. Нямам представа от къде да я затворя. Помогнете

Кликаш с десния бутон на мишката върху иконата на Каспера в трей бара долу в дясно и даваш ексит --> Start -->Programs -->Kaspersky --> Modify,repair or remove.Даваш на последното и махаш програмата.Според мен обаче трябва само да махнеш БГ пака и ще се оправят буквите.За да инсталираш БГ трябва да изключиш Self defense на програмата след това инсталираш БГ-то и рестартираш програмата.

Не мога да кликна с десния бутон, кликвам и нищо не ми се показва. А като отида на Start -->Programs -->Kaspersky --> Modify,repair or remove ми изписва, че за изтрия програмата трябва да изляза от нея. Има ли някакъв друг начин освен с десен бутон.

Махнах и папката с БГ пака и пак не се оправи.

А когато го инсталирах направих всичко както беше написано в обяснението за инсталация, включително и да изключа Self defense на програмата.

Start-->Run -->пишеш msconfig , влизаш на Startup и махаш отметката на процеса -avp- ,рестартираш и програмата изобщо няма да се зареди при стартирането на Уиндоуса.Така ще можеш да премахнеш програмата от там откъдето ти казах и след това си инсталирай някоя друга версия щото тази може да е бъгната.

програмата си има ориг. руско меню,достатъчно разбираемо не я зацапвай с никакви други файлове ако изкаш да работи ohmy.gifпрограмата си има ориг. руско меню,достатъчно разбираемо не я зацапвай с никакви други файлове ако изкаш да работи ohmy.gif

Не мога да кликна с десния бутон, кликвам и нищо не ми се показва. А като отида на Start -->Programs -->Kaspersky --> Modify,repair or remove ми изписва, че за изтрия програмата трябва да изляза от нея. Има ли някакъв друг начин освен с десен бутон.

Махнах и папката с БГ пака и пак не се оправи.

А когато го инсталирах направих всичко както беше написано в обяснението за инсталация, включително и да изключа Self defense на програмата.

Отваряш програмата (натискаш ляв бутон на мишката върху иконата) и натискаш клавиш F12 - трябва да стане та английски и от там оправяш проблема. Не се е оправило след махане на БГ-то защото не е изключена самозащитата.

Ох благодаря много на всички,нямате си напредстава колко ми помогнахте.Страшни сте.Още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ.

• 1 месец по-късно...

Значи имам следния проблем с касперски иконката не свете както по принцип трябва в чарвено ами е такава безцветна както когато е изкл. пускам я и Ми дава там нещо на англииски и От там разбирам че иска да са упдайтва след упдайта не става нищо пробвах ре инстал но няма Ефект плсс хЕлппп

528849_orig.jpg ето и снимка на ситуацията

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

1.Решението на проблема:

http://www.kaspersky.com/faq?chapter=18111...p;qid=186806413

2.Или пробвай с ръчно обновяване:

http://www.kaspersky.com/avupdates

П.П. не е ли време да минеш на по-нова версия:

http://www.kaldata.com/comments.php?id=241...light=kaspersky

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Проблем с ъпдейт на Kaspersky Internet Security 6.0.0.3

Значи проблема е следният :

Касперски не ми се ъпдейтва от 2 дни ,а ми показва че не се изисква

актуализация . 583090_orig.jpg

Ключа не ми е в черния списък а ми показва че е валиден

до 28.06.2008г .583096_orig.jpg

Може ли някой който ползва същият Касперски "Kaspersky Internet

Security 6.0.0.300 " да каже дали и при него има същия проблем.

Може ли съвет как да отстраня проблема

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

След рестарт на компютъра ми се появи следното :

Дефинициите не са актуални , но пак не ми дава да се ъпдейтне и ми изписва - не се изисква актуализация

583146_orig.jpg

Виж тази тема:

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=49176

От настройките за ъпдейт трябва да добавиш следния сървър: http://dnl-eu1.kaspersky-labs.com

Аз го добавих и се обнови нормално.

Успех!

Редактирано от vlad_angeloff (преглед на промените)

Виж тази тема:

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=49189

От настройките за ъпдейт трябва да добавиш следния сървър: http://dnl-eu1.kaspersky-labs.com

Аз го добавих и се обнови нормално.

Успех!

От мен едно голямо БЛАГОДАРЯ!!! ;)

Mod. Edit:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

iovi

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Когато започне обновяване на Касперски/6.0.1.411/ ми се рестартира компютъра. Иначе, няма проблеми държи се добре и, когато започне ъпдейта или аз го предизвикам отново рестартира. От какво може да е? Благодаря!

• 4 седмици по-късно...

Здравейте !!!!

Имам 2 компа вързани във вътрешна мрежа за споделен нет.

И на двата има инсталиран KIS 7.0.0.125.

Проблема е следния:

На основния комп се получава това съобщение:

-Scan Generic UDP !Attacker;s IP.....на втория комп.....Protocol\Service: UDP on local port........

И веднага блокира 2-я комп.

Искам да ПОМОЛЯ за помощ за този проблем.

Благодаря предварително !!!!

:blink:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.