Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Благодаря за предложенията, имам winamp , но съм си свикнала с BS Player и затова ми се искаше да си оправя плейлиста... :withballoon2: P.S. Може ли да ми кажеш откъде да си изтегля - AIMP2 ?

Редактирано от pamelinka (преглед на промените)

• Отговори 443
  • Прегледи 115,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Здравей,

.mp3 - можеш да слушаш с доста програми като WMP,iTunes,winamp,MPC - HC,QuickTime,VLC и др.

За мен най-удобен и практичен player е AIMP2 за .mp3 с много скинове заема твърде малко оперативна памет, което е +

Публикувано изображение

А тази програма работи ли със мултимедийни копчета? Като например: Next track, stop , play и т.н?

За мен най-удобен и практичен player е AIMP2 за .mp3 с много скинове заема твърде малко оперативна памет, което е +

AIMP2 - Тази програма е страхотна! Добре, че спомена за нея, специално за музика - е по-добре от BS Player

• 2 месеца по-късно...

Имам проблем с гаджетите на Windows 7 :( Както знаете с натискане на десният бутон на мишката можете да ги включите и следователно да изберете предпочитаният гаджет, обаче проблема е такъв че изобщо не ми се зареждат.Опитвах с многократно рестартиране на компютъра, но отново и отново не ми се появяват. Моля ако може да ми помогнете! Благодаря ви предварително :)

• 3 месеца по-късно...

Добър ден тряа ми програма която превежда казаното в BS player примерно ако говорят на английски като я вкюча да говорят на БГ .. Аз лично се съмнявам да има точно такава програма , но един приятел каза че има защото един негов приятел я ималл....

Няма такава програма. То егати процесинга е необходим: а) тъй като говора не е изцяло на отделна пътечка (поне аз не съм срещал такова нещо) трябва да се отдели от останалите звуци. б) преобразуване от глас към текст в) превод, че и смислен при това (почти невъзможно - дори човек не може да го направи, ако не гледа филма) и с правилен тайминг. г) преобразуване от текст към глас. (при това няма да има интонация - представям си в някой хорър главната героиня казва с мъжки безизразен глас "Помощ" :) д) И цялото това в реално време.......

Редактирано от flare (преглед на промените)

Няма как да стане. Ако имаше такива ямаше да гледаме филми със субтитри, а преводачите щяха да са без работа...

• 3 месеца по-късно...

Използвам BS.Player PRO version 2.62 и K-Lite Mega Codec Pack 8.9.5 на 64 битов Win 7 Ultimate. Лаптопа ми е Acer Aspire 5750G с следните параметри:

Intel Core i5-2450M ( 2.40/3 GHz , 3M Cache)

NVIDIA GeForce GT 540M DDR3 с 1GB собствена памет

4GB (1x4096) DDR 3 1333MHz

15.6 инчов (39.62 см) WXGA (1366 x768) HD Ready (16:9) Гланцов дисплей

Въпросът ми е, когато превъртам филм дали е нормално да отнема известно време докато го пусне от съответния момент и понякога макар и за кратко да прибърза картината веднага след превъртането?

За да добиете по-добра представа направих кратък запис, моля изгледайте го целият, за да разберете какво съм имал в предвид по-горе. Благодаря за отделеното време и внимание.

http://imageshack.us...es/337/gaf.mp4/

x

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Не знам защо, но видео записът не се отваря! :(

С какъв браузър го отваряте? Аз го отварям през Firefox 10 без никакви проблеми.

x

И при мен се отваря без проблем с мозилата. Друг е въпроса, че аз нищо нередно не виждам. Като гледам файлът е и блурей HD рип. Все пак си трябва малко време за да се обработи потока.

В такъв случай проблема, който не е проблем, е решен и темата може да бъде заключена или изтрита. Благодаря за отделеното време и внимание. x

Замисли се, че щом това е лаптоп, то дискът му може би не е особено бърз, заради което и се получава подобно "задъхване" с файл с голям битрейт.

Хард-диска ми е 640GB, 5400 об./мин., SATA. Имаш право, но първоначално въобще не се замислих, че може причината да е хардуерна, в смисъл, че наистина отнема някакво минимално време за обработка. Радвам се, че има хора като вас, които да просветлите неуките като мен.

x

• 2 седмици по-късно...

Наскоро си преинсталирах компютъра и го направих да ми чете кирилица.Навсякъде ми излиза както трябва само на BS player субтитрите ми излизат като маймуница и така и немога да го оправя колкото и да се мъча.

post-298178-0-75213600-1341820136_thumb.

От картинката, става ясно, че не е довършена настройката на регионалните настройки, освен това и този флекс не е на място...

Ако са направени всички регионални настройки, трябва да смениш шрифт/font от Western на Cyrilic в настройките.

В опциите/ за субтитрите плеъра изберете кирилица. Пиша на изуст защото нямам сега инсталиран плеъра. Има доста теми във форума така че разгледайте и тях. И разкарайте този Флекс Тайп, който скапва кирилизацията! Windows си има Language bar,който върши перфектна работа Ако Ви трябва допълнително фонетика за Language bar, може да се инсталира допълнително.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.