Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво четете в момента

Featured Replies

Публикувано изображение

Трилърите на Форсайт са динамични и се четат бързо. И този ми хареса...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 312,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Калдата - Форуми

• Преди малко започнах :     Димитър Димов е невероятен просто. Свърших "Поручик Бенц" и веднага започнах с "Тютюн".   Любимата ми - "Осъдени души" си я оставям за финал, като десерт.От сега пре

• За мен е малък празник, когато купувам книги. След тези, които съм набелязала за купуване, избирам и от промоциите. И почти винаги съм доволна.

Публикувани изображения

"Нож"-а се отказах да я дочета....Отвратително е...Публикувано изображение

Сега мятам това:

Публикувано изображение

За военния преврат в Турция по времето на Аднан Мендерес....

Здравейте! Ето ви няколко заглавия на книги които си заслужават да бъдат прочетени,поне според мен. Обещание в смъртта-Нора Робъртс Скитница-Стефани Майър Мастилено сърце-Корнелия Функе-Филма също е много хубав Пътешественикът във времето и неговата жена-даже има и филм по книгата. Цветятя на дъждовната гора-Марго Бъруин-страниците на книгата ухаят страхотно. Дневниците на Вампира-Л.Дж.Смит-Пробуждането,Борбата,Яростта,Тъмното обединение,Свечеряване. Идеалната годеница-Джейн Фийдър Тръпка-Маги Стийвотър Безсмъртните-Алисън Ноел-Вечна,Синя луна-предстоят да излязат Страна на сенките и Тъмен пламък Анита Блейк ловецът на вампири-Лоръл К.Хамилтън-Престъпни удоволствия,Усмихнатият труп,Циркът на прокълнатите,Кафенето на лунатиците,Кървави кости,Огнено жертвоприношение Училище за вампири-П.С.Каст+Кристин Каст-Белязана,Измамена,Избрана,Непокорна Академия за вампири-Ришел Мийд-2-та е Ледено ухапване и 3-та е Целуната от сянката-предстоят да излязат още 6 книги Вампирите от Морганвил-Рейчъл Кейн-Стъклени къщи Нощен свят-Л.Дж.Смит-Таен вампир Братството на черния кинжал-Дж.Р.Уорд-Тъмна любов Видение в бяло-Нора Робъртс Империя в черно и златно-Ейдриън Чайковски-Сянката на умелите

Училище за Вампири-Преследвана Дарба-Далеч от очите,далеч от ума-Мерилин Кей

Публикувано изображение

:baby:

И? Мнения?

Наскоро пак си я купих, защото за пръв път я четох, когато бях в самото начало на тийнейжърските си години.

Бъроуз и до ден днешен ми е един от любимите автори.

Публикувано изображение

Аз в момента чета:

Седемте смъртоносни чудеса - Матю Райли

Публикувано изображение

След това искам да прочета "Шестте свещени камъка" и "Петимата велики воини" пак на Матю Райли.

:)

И? Мнения?

Да ти кажа със сигурност трябва да я прочета още веднъж! Доста по различен поглед има...Много психарска, много отнесена, но съм едва на 35 страница! Още не зацепвам защо е била забранена в доста страни, но най-ме учуди факта, че и в Америка е била забранена!Че сюжет няма е едно на ръка или аз не вдявам.....

Аз пък попаднах на "Dont touch this Book" на Ян Ван Хелсинг ... И тея дни не мога да се хвана в учене за изпитите :clap: Егати ... четейки книгата се чудя дали наистина не живеем в една огромна лъжа :down::cool: Определено я пропоръчвам на любителите на загадките и мистиката :wors:

Робърт Джордан-Окото на света

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.