Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Да и Foxit го блокира а не Комодо...

Има видео да гледат че Комодо мълчи :clap:

Това че Mozilla Firefox блакира определена зловредна страница преди NORTON, означавали че NORTON спи?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 92,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

На какво основание ще блокирам Foxit че Комодо и за Paint пита и драйверите ми и за още две три лигитимни програми и кое ще ме убеди че трябва да блокирам тая заявка ?

Ти не блокираш Foxit, а само заявката му към cmd.exe !

Аз затова споменах че е кофти тази препоръка,но тя е кофти за мен за теб и за повечето редовно участващи тук,но не и за ламера,например или някой който е като кон с капаци! Но така или иначе ще последват още въпроси и тогава вече трябва "червената лампа" да е светнала!

Човек трябва да се замисли ,защо пита Comodo дали да разреши специфично (понеже е такова иначе няма да пита) действие на безопасна програма!

PS. Продължавайте без мен

То май и аз съм на път да взема твоя пример,понеже тук вече не се чете !

ОК. Може и извън земен да стане

ОК... това ми е достатъчно....offtopic

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ти не блокираш Foxit, а само заявката му към cmd.exe !

То май и аз съм на път да взема твоя пример,понеже тук вече не се чете !

Да клиповете са някак по истински -питай монтажиста ми :clap:

ОК... това ми е достатъчно....offtopic

С теб, без теб нищо не се променя.

Дори и да се излъже потребителя в началото, после ще последва канкретен въпрос от COMODO.

Умишлено не ми отговаряш на

COMODO позволи ли на Foxit да стартира CMD.EXE?

ДА или НЕ

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

С теб, без теб нищо не се променя.

.

Умишлено не ми отговаряш на

COMODO позволи ли на Foxit да стартира CMD.EXE?

ДА или НЕ

Опаа май не четеш-не ползвам Comodo...a с мен и без мен е друг въпрос-айде не ми преиначавай думите(:

ПП. обърках минуса тоя път

Опаа май не четеш-не ползвам Comodo...a с мен и без мен е друг въпрос-айде не ми преиначавай думите(:

ПП. обърках минуса тоя път

ОК, тогава не ме цитирай избирателно.

не ползвам Comodo

Хората са ти дали снимка

Очаквам кратък отговор

Дали са ми я((:...с препоръка да се изпълни(: ПП ти пък кой си та да очакваш кратък отговор?!?

Е как с препоръка, след като Comodo е разрешил? За десети път може би COMODO позволи ли на Foxit да стартира CMD.EXE? Отговорими само на това и може и без теб за на пред.

(: бе колко пъти да казвам че Comodo не ползвам много ясно че без мен може тук(: ...copy&paste(:....комплексар PS. Докладвай....(:

Ама вие верно сте слънчасали :temperature: Може ли да ми метнете файла,че да пробвам и аз :wink12: пп. Току виж съм добил тен от жегата после.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Михнев снощи може и да съм бил сънен ама изгледай това и ми кажи -къде е червената аларма че и този път дажи не се и обади ... Пробив на 100 процента си е това и тука Адобе вижда нещо нередно и аз дадох да изпълни файла и Комодо пак си спеше и си включих калкулатора ама иначе ми блокира KM Player-a когато го пуснах да се насладя на видеото -няма място за оправдания вече http://dox.bg/files/dw?a=571c19c9c1 Категорично Комодо разрешава изпълнението на файла без дори да се обади ...

Михнев снощи може и да съм бил сънен ама изгледай това и ми кажи -къде е червената аларма че и този път дажи не се и обади ... Пробив на 100 процента си е това и тука Адобе вижда нещо нередно и аз дадох да изпълни файла и Комодо пак си спеше и си включих калкулатора ама иначе ми блокира KM Player-a когато го пуснах да се насладя на видеото -няма място за оправдания вече http://dox.bg/files/dw?a=571c19c9c1 Категорично Комодо разрешава изпълнението на файла без дори да се обади ...

Говорим за различни неща! Казах ти, прочети малко по назад коментарите,но кой да види!

Аз коментирах Foxit и заявката му към cmd :hush: ,че има запитване от страна на Comodo,дали да разреши тази заявка!

Аз друго не коментирах и нямам никакви претенции сега за каквото и да е било!

Май бях прав за снощи,че ти и nicicom не четете ами се дъвчите като малки деца! Ако бяхте отделили малко повече време за четене и осмисляне на коментарите и не бързахте "като муле пред майка си" , можеше да не се стига до толкова излишно напрежение!

P.s. Когато сложа Comodo довечера на виртуалката,тогава ще взема отношение по твоя въпрос!

Аз също бях написал нещо че за мен това си е пропуск на Комодо -но се изказаха мнения че трябвало да се продължи докрай и Комодо щял да блокира достъпа до cmd.exe е да ама не ...Повече не ми се занимава-то се вижда на клипа...

Аз също бях написал нещо че за мен това си е пропуск на Комодо -но се изказаха мнения че трябвало да се продължи докрай и Комодо щял да блокира достъпа до cmd.exe е да ама не ...Повече не ми се занимава-то се вижда на клипа...

Ето нагледно за това говоря и това коментирах,къде видя че Comodo разрешава достъпа до cmd.exe ,не виждаш ли че има запитване!? Това е моя снимка от темата с подпомагането!

Публикувано изображение

Ето нагледно за това говоря и това коментирах,къде видя че Comodo разрешава достъпа до cmd.exe ,не виждаш ли че има запитване!?

Публикувано изображение

Пробвай с Адобе и ще видиш...

Пламен76

Осерлакитос , като не познаваш начина на защита и кога какви съобщения показва Комодо защо се излагаш ? На клипа се вижда че е включена опцията стартиране на неразпознати файлове в безопасна среда.Изключи тази опция и пак стартирай въпросния файл та да видим дали няма да има съобщения от Defense +gl

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

Така проблема според Мухи бил в отметката на сандъка -е да ама не гледайте внимателно и помислете след този клип колко Мухи разбира от Комодо ... И нещо което искам да си изясни веднъж за винаги правилата му за Комодо далеч не са най сигурни -използвах платената версия и помолих от съпорта да ми я настроят ами разликата е голяма... Е кой не разбира от Комодо а Мухи ? http://dox.bg/files/dw?a=46588c9d30 Просто някой хора да слезнат на земята и да не се излагат повече ...

Така проблема според Мухи бил в отметката на сандъка -е да ама не гледайте внимателно и помислете след този клип колко Мухи разбира от Комодо ... И нещо което искам да си изясни веднъж за винаги правилата му за Комодо далеч не са най сигурни -използвах платената версия и помолих от съпорта да ми я настроят ами разликата е голяма... Е кой не разбира от Комодо а Мухи ? http://dox.bg/files/dw?a=46588c9d30 Просто някой хора да слезнат на земята и да не се излагат повече ...

Качи го във VBOX и го прасни тука. Нека се вижда каква е разликата.

Толкова тупане в гърдите,но да ти кажа Клони е в пъти по напред от него :)

пп. Интереси:Wing Chun - интересуваш се от бойни изкуства,а практикуваш ли ги?

nikssi

Представям на Вашето внимание един тест на тандема KAV 2011 и Comodo 4.1

http-~~-//www.vbox7.com/play:1dd5f28f&start=4

От клипа се вижда ясно,че конфликт между двете програми няма.

Това че в случая Комодо реагира не означава че може да осигури максимална защита. Защото когато Комодо бъде инсталиран след Касперски  не прави всички захвати към SSDT които са му нужни за да следи за всякакъв тип промени по ОС. Ако защитата на ОС се свеждаше до контрол на регистрите matousec нямаше да правят 148 различни теста на HIPS програмите.

Пак ти казвам когато Комодо бъде инсталиран след Касперски не може да осигури максимална защита , въпроса не опира само до това дали има или няма видими конфликти между програми със сходни модули за защита  :)

Качи го във VBOX и го прасни тука. Нека се вижда каква е разликата.

Толкова тупане в гърдите,но да ти кажа Клони е в пъти по напред от него :)

пп. Интереси:Wing Chun - интересуваш се от бойни изкуства,а практикуваш ли ги?

Ще го качна що пък не... Пиши ми на лични за другите неща :)

Това че в случая Комодо реагира не означава че може да осигури максимална защита. Защото когато Комодо бъде инсталиран след Касперски  не прави всички захвати към SSDT които са му нужни за да следи за всякакъв тип промени по ОС. Ако защитата на ОС се свеждаше до контрол на регистрите matousec нямаше да правят 148 различни теста на HIPS програмите.

Пак ти казвам когато Комодо бъде инсталиран след Касперски не може да осигури максимална защита , въпроса не опира само до това дали има или няма видими конфликти между програми със сходни модули за защита  :)

Мухи,мухи когато се убедя,че не работи както трябва сам ще напиша каквото е установено. Ти например писа и за DW2.56 че не работи със KAV WKS че има проблеми и прочие празни приказки без да е подкрепено с нито един факт.

Какво желаеш - да пиша на съпорта и на двете компании и да ти наприя носа ли?

"Балонът се надува,надуваааа се момчетаааа,ще стане на парчета...Пуккккк"

Е къде е тоя файл?Търся го от 10 минути, егати.:))Дай го, да видим какво не му е наред...или обратното.:))
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.