Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Линукс, обща дискусия

Featured Replies

Греак не се занимавай с Слакуера.Слакуера е само за напреднали потребители ,които пишат команди само.На моя Слакуер 14.0 е само команди

Обещах на tux да го пробвам, и ще го направя !!! И мнението ти е безполезно, по твоето и моето сега е спам...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 147,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ок.Щом казваш .Подкарай го без графична среда и команди само пиши или напиши ако искаш startx за графична среда.Тукс при мен неможа да тръгне изписа паник ядро

Пробвай със алт+ф1 алт+ф2 да мръднеш на друга конзола логни се като root паролата е slackware Това е сигурно от autologin-a

Редактирано от tux (преглед на промените)

Пробвай със алт+ф1 алт+ф2 да мръднеш на друга конзола логни се като root паролата е slackware

Това е сигурно от autologin-a

Пробвах, затова се забавих малко, :( :( :( пак не става, не реагира, зацепва и до тук...

ctrl+alt+f1 или f2

Ок.Щом казваш .Подкарай го без графична среда и команди само пиши или напиши ако искаш startx за графична среда.Тукс при мен неможа да тръгне изписа паник ядро

Дай снимчица или ми напиши ТОЧНАТА грешка

Странна работа досега няколко мой приятели я пробваха и им тръгна от раз,но все пак съмненията ми са за autologin-а

защото се стартира на tty2

Странна работа я пробвай и това преди да се бутне натисни таб и добави това runlevel=1 после ще те пита за root парола напише я.После mount -n -o remount,rw / после nano /etc/inittab сложи # това пред това c3:235:respawn:/sbin/agetty -n -l /usr/local/sbin/autologin 38400 tty3 linux и махни # пред това c2:12345:respawn:/sbin/agetty 38400 tty2 linux,запамети файла,напиши init 3 и може да се логнеш Ако нестава така ще ъплоудна версията без autologin-a

Странна работа я пробвай и това преди да се бутне натисни таб и добави това runlevel=1

после ще те пита за root парола напише я.После mount -n -o remount,rw /

после nano /etc/inittab сложи # това пред това c3:235:respawn:/sbin/agetty -n -l /usr/local/sbin/autologin 38400 tty3 linux

и махни # пред това c2:12345:respawn:/sbin/agetty 38400 tty2 linux,запамети файла,напиши init 3 и може да се логнеш

Ако нестава така ще ъплоудна версията без autologin-a

Ще изчакам версията без autologin-a. :):D

След 20-мин ще я ъплоудна а предния shit с каква скорост го тегли?

След 20-мин ще я ъплоудна а предния shit с каква скорост го тегли?

Не помня, мисля, че с 100 кб ама не съм сигурен.

Някой знае ли за вариант на обръщане от jpeg на pdf?

Ъ пак същата грешка ли ти дава?

Извинявам се, че отговарям бавно, форума ми играе шегички, та мисля, че да, защото аз го оставих да зарежда и след това отидох да си взема душ... И след като се върнах екрана беше черен и не реагираше на нищо и се наложи с принудително гасене....

Редактирано от Greak (преглед на промените)

А не пробва ли със ентър,при мен също се случва да изгасва монитора и с мишката нищо не става само с клавиатурата. Извинявай ако те пришпорвам да я пробваш ама ми е интересно защо се получава така при теб. Айде за първата ясно ама сега дали ти дава тази грешка?

А не пробва ли със ентър,при мен също се случва да изгасва монитора и с мишката нищо не става само с клавиатурата.

Извинявай ако те пришпорвам да я пробваш ама ми е интересно защо се получава така при теб.

Айде за първата ясно ама сега дали ти дава тази грешка?

Не ме пришпорваш. :) И пробвах и с мишката и с клавиатурата... Нищо.......

Тръгва да зарежда и до къде стига?

Тръгва да зарежда и до къде стига?

До тук:

Публикувано изображение

Както вчера, но когато се върнах от душа се загледах в екрана преди да изгася компютъра и пак пишеше същото, да не би грешката да е в unetbootin ?

Аз нямам записвачка на лаптопа..

Това последното което ъплоуднах.и със него ти дава тази грешка така ли? Не unetbootin просто инсталира syslinux и mbr.bin

Това последното което ъплоуднах.и със него ти дава тази грешка така ли?

Да.

Някой знае ли за вариант на обръщане от jpeg на pdf?

Export to other formats с GIMP :)

Да.

Ако имаш нерви пробвай го на виртуална машина.

Ето го на моя комп снимано с отвратителния ми телефон :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.