Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Ей ги..... 

Публикувано изображение

Виждаш ли...някакви смешни 5.9% сте....и намалявате.... :ph34r:

Това са ползватели а не харесващи и нехаресващи :wink12:  Платена програма е все пак,не е като без пари.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153k
  • Създадено
  • Последен отговор

Точно така съпоставката на платен и безплатен софт пак е забавно всеки иска за без пари....

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Това са ползватели а не харесващи и нехаресващи :wink12:  Платена програма е все пак,не е като без пари.

NOD-а също е платена, Нортон-също. Това първо. Второ- западняците не са чак такива муфтаджии, както сме ние, там хората най-вероятно е да си купят продукта, ако той им харесва.

Аз мисля, че има три основни причини за нехаресването на Касперски:

• 1. Затормозяване на системата (никой не може да го отрече)
  • 2. Прекалена информативност в съобщенията
  • 3. Участие на потребителя в работата на програмата

NOD-а също е платена, Нортон-също. Това първо. Второ- западняците не са чак такива муфтаджии, както сме ние, там хората най-вероятно е да си купят продукта, ако той им харесва.

Аз мисля, че има три основни причини за нехаресването на Касперски:

• 1. Затормозяване на системата (никой не може да го отрече)
  • 2. Прекалена информативност в съобщенията
  • 3. Участие на потребителя в работата на програмата

За НОД- клю..ве под път и над път.Нортон е постоянно в промо а и цената му е 40-50 левчета.Каспа не е от евтините а и ключе..та бързо заминават :ph34r:

Той снощи тръгна да ми прави сечено, и аз го попитах- ако е почнал, да го почвам и аз.....

:D  Знаеш ли колко ми дреме за твоето мнение?  

Затормозяване? Няма такова при мене. Виж си счупеният дарак  :)

За НОД- клю..ве под път и над път.Нортон е постоянно в промо а и цената му е 40-50 левчета.Каспа не е от евтините а и ключе..та бързо заминават :ph34r:

Дам ... имаше черен четвъртък. Но това не ме притеснява,аз съм с бетата на пюрето и се питам какво ли ще е ако проектанта я сложи  :D

..................... и се питам какво ли ще е ако проектанта я сложи  :D

Ще си изкриви представите за антивирусна програма :ph34r:

Експресен тест на Доктора, на 20 стари линка (от периода 2-10 декември), много от които съвпадат с линковете от последния мой общ тест, дава, че Доктора е средняшка програма с резултат 65% (13/20)! Все пак не мога да не отбележа, че се представи по-добре от моите очаквания!

Минуси:

• програмата е леко тегава, бавна като инициализация
  • кофти интерфейс- доста е архаичен
  • бавно сканиране на архив с нищожни размери (4 мин и 55 сек !!!)

Това са ми първите експресни впечатления. Не е моята програма!

А ще ни споделиш ли коя все пак е твоята програма?

А щях ли да питам. И при положение, че не съм впечатлен от абсолютно никой антивирус...

А щях ли да питам. И при положение, че не съм впечатлен от абсолютно никой антивирус...

Една компилация от БитДефендер, Авира и Аваст, би давала във всеки тест 100%.

Най-доброто за мен е- Нортон, БитДефендер, Аваст и Авира.

• От Нортон бих взел- автоматизма, облака, репутацията, бързината, интерфейса (версия 2012), информацията за произхода на всеки файл
  • От Битдефендер бих взел- високата детекция, автоматизма
  • От Аваст бих взел- изключителната бързината и лекота, детекцията, оригиналният санъдък, интерфейса (версия 7)  ;
  • От Авира бих взел- високата детекция

Една компилация от БитДефендер, Авира и Аваст, би давала във всеки тест 100%.

Най-доброто за мен е- Нортон, БитДефендер, Аваст и Авира.

• От Нортон бих взел- автоматизма, облака, репутацията, бързината, интерфейса (версия 2012), информацията за произхода на всеки файл
  • От Битдефендер бих взел- високата детекция, автоматизма
  • От Аваст бих взел- изключителната бързината и лекота, детекцията, оригиналният санъдък, интерфейса (версия 7)  ;
  • От Авира бих взел- високата детекция

В хардуера един потребител с Аваст САС му намери 306 зарази.

вЕрно, ли? Я пак ги преброй, че може и 310 да са, и да не излезе статистиката.... :rolleyes:

Експресен тест на Доктора, на 20 стари линка (от периода 2-10 декември), много от които съвпадат с линковете от последния мой общ тест, дава, че Доктора е средняшка програма с резултат 65% (13/20)! Все пак не мога да не отбележа, че се представи по-добре от моите очаквания!

Минуси:

• програмата е леко тегава, бавна като инициализация
  • кофти интерфейс- доста е архаичен
  • бавно сканиране на архив с нищожни размери (4 мин и 55 сек !!!)

Това са ми първите експресни впечатления. Не е моята програма!

Къде виждаш бавно сканиране Dr.Web and fast scan ? Единствено Avira и Twister сканират по-бързо от Доктора , а ако пусна бозавия Нортън на същия архив , нужното му време за справяне ще е повече от преинсталация на ХР ( като включвам обновяването на ОС ) плюс инсталацията на 15-20 програми   :giggle1:  като има вероятност Нортън въобще да не се задейства щото видиш ли вирусите са извадени от архив с парола :lol6:

Единствено Avira и.....сканират по-бързо от Доктора

Глупости на търкалета...даже на квадрат! Авира е една от най-тегаво потеглящите програми- и като инициализация на основният екран и като започване на сканиране. А това, че докторчето сканира едно вредно архивче за 4 мин и 55 секунди, е факт!

Аваст проверява за рууткит при старт на системата, няма начин това да се случи! Най добрите винаги са оплювани, а знаеш ли го този потребител какво му е нивото на хигиена? и изобщо поддържа ли такова. . .

Спрял е защитата защото е искал да си кракне някоя игрица и после кой е виновен? Тези са ми ясни.

Аваст проверява за рууткит при старт на системата, няма начин това да се случи! Най добрите винаги са оплювани, а знаеш ли го този потребител какво му е нивото на хигиена? и изобщо поддържа ли такова. . .

Спрял е защитата защото е искал да си кракне някоя игрица и после кой е виновен? Тези са ми ясни.

Абе и ти си прав, но и няма и съвършена програма...Дори Norton бе прегазен от ZeroAccess тук.

Абе и ти си прав, но и няма и съвършена програма...Дори Norton бе прегазен от ZeroAccess тук.

Чак "дори" в форума им ще стане ежедневие :ph34r:

Интересно как се е заразил с тоя зероасес след като Нортона го лови по деф. и би трябвало да го прибере още преди да успее да се зарази.

Интересно как се е заразил с тоя зероасес след като Нортона го лови по деф. и би трябвало да го прибере още преди да успее да се зарази.

Те повечето го ловят по дефиниции, но повечето не го спират да си свърши работата...

Те повечето го ловят по дефиниции, но повечето не го спират да си свърши работата...

А кои антивирусни успяват да го спират ?

HIPS програмите...или тези които имат HIPS възможности.

Кои антивирусни имат HIPS възможности освен комодо?

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.