Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Линда Хауърд - На ръба

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5287

Извинявам се за качеството на скана,но книжката е здраво зашита посредата,поради което на някои места в края не се чете добре.

Благодаря, благодаря, благодаря! Сутринта си свалих от Дамский клуб книгата за Ченс Макензи.Началото и е невероятно готино. Смятам да си заформя Линда Хауард-уикенд.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Благодаря за новите книжки! Май и аз си заформих уикенд с Линда Хауърд, макар че днес бях на изпит ;) ;) :P

Много благодаря за всички книжки.Много сте бързи.

Благодаря за книжките момичета :wors:

Аз имам едно въпросче за две книжки на Джейн Ан Кренц, с които се сдобих днес. Става въпрос за "Сънят" и "Споделен сън", видях че става въпрос за едни и същи главни герои, и предполагам че е поредица, и моля някой ако ги е чел да сподели мнение, че ми е много любопитно :)

аууууу, страхотно, мерси Боби, за това попълнение, по което точа лиги откак го цитира в играта :)

Благодаря, ама много благодаря за новата книга, просто обичам Катрин Харт и нямам търпение да започна романа!

Благодаря за книжките момичета :wors:

Аз имам едно въпросче за две книжки на Джейн Ан Кренц, с които се сдобих днес. Става въпрос за "Сънят" и "Споделен сън", видях че става въпрос за едни и същи главни герои, и предполагам че е поредица, и моля някой ако ги е чел да сподели мнение, че ми е много любопитно :biggrin:

Мило, значи общо взето в "Сънят", главнияте се запознават и вклюбват. В историята заляга легендата за един мъж и една жена. Не помня как точно беше, но мъжа беше оковал жената в една пещера, там тя бе умряла, заедно с нероденото им дете и го беше прокълнала де не намери покой, докато в пещерата не бъде заченато и родено дете. Главните Колби и Даяна, са спохождани от един и същ сън, свързан с легендата. В крайна сметка в края на книгата след една любовна нощ в пещерата Даяна забременява. В "Споделен сън" двамата се готвят за раждането, и за това да заживеят заедно. намесва се един злодей и отново сънища свързващи главните със случилото се преди векове в пещерата. На тях се пада честта да развалят проклятието. Тъй като вече са изпълнели едната част от завета, в пещерата да бъде заченато дете. Много яки книжки, четат се на един дъх. :clap:

Благодарности за новокачените книжки kiss.gif

Още едно ново попълнение :cool:

"Нежна грубост", Катрин Харт

Браво мило :P :P :yanim: Благодарение на теб, много хора ще могат да се насладят на прекрасната книжка.

Мило, значи общо взето в "Сънят", главнияте се запознават и вклюбват. В историята заляга легендата за един мъж и една жена. Не помня как точно беше, но мъжа беше оковал жената в една пещера, там тя бе умряла, заедно с нероденото им дете и го беше прокълнала де не намери покой, докато в пещерата не бъде заченато и родено дете. Главните Колби и Даяна, са спохождани от един и същ сън, свързан с легендата. В крайна сметка в края на книгата след една любовна нощ в пещерата Даяна забременява. В "Споделен сън" двамата се готвят за раждането, и за това да заживеят заедно. намесва се един злодей и отново сънища свързващи главните със случилото се преди векове в пещерата. На тях се пада честта да развалят проклятието. Тъй като вече са изпълнели едната част от завета, в пещерата да бъде заченато дете. Много яки книжки, четат се на един дъх. :P

Инче много ти благодаря за инфото :biggrin: , зарибих се да ги прочета!

П.С. Боби, благодаря за книжката :P

Благодаря за книжката,Боби :rolleyes:

Елизабет Лоуъл - Където е сърцето

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5291

Тази е първата книга на авторката, която прочетох. Хубаво книжле, в което доста добре е описана нуждата човек да си има дом.

Благодарноти и от мен за всички нови книги! :rolleyes:

Момичета имам проблем с линка.Отваря се фаагорията,но като цъкнеш "свали торент" ми излизат букви и символи.

Момичета имам проблем с линка.Отваря се фаагорията,но като цъкнеш "свали торент" ми излизат букви и символи.

да и на мен

да и на мен

Май със всички торенти е така, че аз тръгнах да свалям друга книга и пак същото :rolleyes:

Май със всички торенти е така, че аз тръгнах да свалям друга книга и пак същото :rolleyes:

ами аз нежна грубост я изтеглих когато боби я качи,ама сега и двете последни ми се показват йероглифите,иначе по-предишните мяма такова нещо

п.с.оправи се след 2 мин

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Май се оправи.

да,оправи се опитвайте и ще стане

Торентите са в изправност. :)

П.П.

Все пак да предупредупредя, че в следващите часове може да има смущения по тракера. Работи се по системата.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Както си поръчахте Елизабет Лоуъл Истинска любов :) Утре ще гледам да пусна и някоя от другите поръчани :)

Благодаря много за книгата!

Пропуснала си странички 158, 159. Би ли ги сканирала и прикачила тук.

Предварително ти благодаря.

:)

Благодаря за книжките, момичета! Страхотни сте!

И, да торентът работи, сваля се без проблем.

Дами, публикувам отново списъка на абсолютно невъзможните за обработка книги. Ако някоя от вас има дадена книжка и може да я сканира.. :wink12: Джейн Ан Кренц - Пиратът

Джейн Ан Кренц - Радост

Дженифър Грийн - Шеметен танц

Лидия Джойс - Нощта на изкусителя

Пат Далтън - Близо до изгрева

Тифани Уайт - Не си го помисляй дори

Пете, ти си ми обещала: Хедър Греъм - Постеля от рози, а peppinka - Джейн Ан Кренц - Кристален пламък :P

Здравей Hesi, аз имам "Пиратът", "Радост", и "Не си го помисляй дори", може би и някоя от другите три, но за тях не съм сигурна - ще трябва утре да проверя ("Нощта на изкусителя" ми звучи познато...). Само че нямам никакво време за сканиране, съжалявам, поне не в близко време... Ако има кой да сканира, мога да ги дам временно. Не съм много наясно как би могло да стане, но предполагам сте измислили начин.

Имам доста богата колекция от любовни романи (и "малко":) подбрана фантастика)- започнах да ги купувам преди 17 години... така че ако имате нужда от нещо, пишете.

Още съм съвсем нова тук, както и съвсем "зелена" по отношение на четене/теглене/качване, както и на цялата терминология, свързана с торенти и т.н.(но се опитвам да се информирам), така че предварително се извинявам, ако съм некоректна в нещо.

Интересувам се от две непреведени книги на Джен Ан кренц - Amaryllis (1996) и Orchid (1998).

Zinnia (1997) Кръстопът на чувствата - ми е една от любимите, и отдавна мечтая да прочета и другите две от поредицата...

IvaIgnatova,ако искаш може да ми дадеш книжките на мен да ги сканирам и после ще ти ги върна.Виждам, че и ти си от Варна , ще е по-лесно да се видим.Ако искаш пиши ми на лични.Добре дошла при нас.

... Още съм съвсем нова тук, както и съвсем "зелена" по отношение на четене/теглене/качване, както и на цялата терминология, свързана с торенти и т.н.(но се опитвам да се информирам)...

Интересувам се от две непреведени книги на Джен Ан кренц - Amaryllis (1996) и Orchid (1998).

Zinnia (1997) Кръстопът на чувствата - ми е една от любимите, и отдавна мечтая да прочета и другите две от поредицата...

Добре дошла и от мене! :P

А колкото до това, че си "зелена" по отношение на качване/теглене, то няма проблеми...

Никой не се е родил научен, и ще помагаме, кой с каквото може.

А тези книжки на Джейн Ан Кренц ми звучат много обещаващо, особено с тези имена на цветя... Така че ще ги чакам с нетърпение. :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.