Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Момичета, имам от розовите Нови любовни романи на "Хермес" от 1 до 30, както и No:33. Някои от тях вече са сканирани, а аз мисля да сканирам останалите, с които разполагам.

Прегледах списъците за сканиране и не видях някой да ги е поел, но за всеки случай реших да ви попитам, та да не се дублираме. ;)

И благодаря за новокачените книжки.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

8. Сребърни чудеса - Фейрене Престън-тази мисля че е сканирана вече.

Гане, излязла е книга на Линда Хауърд "Онази нощ", издадена от Плеяда. Като мине срока за неприкосновеност (защото в началото на 2010 г е излязла, а доколкото помня, давахме на книгите 6 месеца или повече, преди да се сканират, та просто да не се изгуби като заглавие) :) А до колкото виждам, в нашия форум има бая почитателки на Линда :)

Дам, чакам дружката да ми я донесе, за да й се насладя и аз. А иначе вече е вписана в блога. ;)

Момичета, имам от розовите Нови любовни романи на "Хермес" от 1 до 30, както и No:33. Някои от тях вече са сканирани, а аз мисля да сканирам останалите, с които разполагам.

Прегледах списъците за сканиране и не видях някой да ги е поел, но за всеки случай реших да ви попитам, та да не се дублираме. ;)

И благодаря за новокачените книжки.

Сканирани са следните книги от тази поредица:

=Издателство Хермес=

Нови любовни романи

02.Маската - Хелън Митермайър

06.Момичето на Дани - Сандра Честън

08.Сребърни чудеса - Фейрене Престън

09.Смарагдов огън - Нанси Холдър

10.Има такава любов - Били Грийн

11.Любов край езерото - Джоан Домнинг

12.Корабът на мечтите - Гейл Дъглас

13.Последната от рода Брейди - Барара Бозуел

14.Любов завинаги - Дороти Гарлок

15.Нощи в бяла коприна - Линда Кейджо

17.Накажи ме с целувка - Джоун Брамш

28.Дамата е малък дявол - Гейл Дъглас

34.На следващата сутрин - Сандра Частън

41.Цвете на пустинята - Мери Потърфийлд

Гане, излязла е книга на Линда Хауърд "Онази нощ", издадена от Плеяда. Като мине срока за неприкосновеност (защото в началото на 2010 г е излязла, а доколкото помня, давахме на книгите 6 месеца или повече, преди да се сканират, та просто да не се изгуби като заглавие) ;) А до колкото виждам, в нашия форум има бая почитателки на Линда ;)

Срокът е една година. Поне последно за толкова говорихме.

Дам, чакам дружката да ми я донесе, за да й се насладя и аз. А иначе вече е вписана в блога. :)

Хи хи, Гане, завиждам ти благородно ;) Сподели си мнението за нея, не че се съмнявам - Линдито пише страхотни романи - ама май напоследък съм станала мазохист :) Надявам се и аз скоро да я намеря и да я прочета...Като отида на работа, дано колегите да са я включили в списъка за комплектуване :) Ама много силно се надявам, иначе лошо им се пише ;):)

Срокът е една година. Поне последно за толкова говорихме.

Ами честно казано, Тихи, знам, че имаше определен срок - ама като тръгнах да го търся в разбъркания ми мозък, нещо не успях да открия инфото :) Мерси, че опресни паметта ми ;)

Пожарът на кръвта-Лесли Уолън-http://dox.bg/files/dw?a=d1726a9c7a-ако някой има желание да го качи въе fanagoria

ето книжката във фанагориа

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6006

Момичета, знаете ли за кого е третата книга от поредицата Травис на Лайза Клейпман - Smooth-talking Stranger (2009)?

Момичета, знаете ли за кого е третата книга от поредицата Травис на Лайза Клейпман - Smooth-talking Stranger (2009)?

Не знам дали това ще те ориентира, но все пак...

"Jack Travis is a macho Houston businessman - rich, tough and always in control. So when a beautiful young woman approaches his office carrying a baby that she claims is his, he's shaken more than he would ever let on. Stunned, Jack listens to Ella Varner as she explains that her sister recently gave birth and then abandoned her baby boy - and that enquiries have brought Ella to Jack's door. He virtually has a seizure when she asks him to do a paternity test. But ultimately, will a paternity test set things right? If Jack is the father, will he be the one to care for the baby? Would Ella be prepared to let him go? And if not? Ella can't bear to think of an answer..."

Пете, ориентирах се . Благодаря! :huh:

Моля, пак заповядай :)

Сега е мой ред да помоля за услуга, някой да ми подскаже нещо за "Сълзи от злато" на Катлийн Удиуиз, сигурна съм че съм я чела, но нищо не помня освен един момент - главната беше във ваната и се къпеше и в един момент й светна, че може да е бременна от главния...е кажете ми как може само това да си спомням...

А не си ли спомняш моментите със студената вода, или с магарешките бодили... ТОва е една от най-забавните книги на Катлийн Удиуиз. Нищо повече няма да ти кажа, освен едно - време е за препрочитане.

А не си ли спомняш моментите със студената вода, или с магарешките бодили... ТОва е една от най-забавните книги на Катлийн Удиуиз. Нищо повече няма да ти кажа, освен едно - време е за препрочитане.

За водата като каза, май проби някакъв спомен на повърхността - тя го заля докато спеше...май :eek: бога ми, за пръв път ми се случва толкова да не мога да се сетя за някоя книжле...

Както и да е, ще се възползвам от съвета ти и ще я попрелистя, защото на този етап не мога да я пиша в класация...

Значи да се хвана и аз да я прочета. Досега не съм чела нищо на Катлийн, така че моля за помощ с предложения. :yanim:

Значи да се хвана и аз да я прочета. Досега не съм чела нищо на Катлийн, така че моля за помощ с предложения. :yanim:

Мятай се директно на "Роза през зимата" или "Пламъкът и цветето", за мен това си е класика в жанра, вярвам че и другите ще се съгласят!

Не знам дали това ще те ориентира, но все пак...

"Jack Travis is a macho Houston businessman - rich, tough and always in control. So when a beautiful young woman approaches his office carrying a baby that she claims is his, he's shaken more than he would ever let on. Stunned, Jack listens to Ella Varner as she explains that her sister recently gave birth and then abandoned her baby boy - and that enquiries have brought Ella to Jack's door. He virtually has a seizure when she asks him to do a paternity test. But ultimately, will a paternity test set things right? If Jack is the father, will he be the one to care for the baby? Would Ella be prepared to let him go? And if not? Ella can't bear to think of an answer..."

Сега почвам да тая надежди да я преведат и пуснат и у нас.

Имам адски приятно усещане за Джак.

Сега почвам да тая надежди да я преведат и пуснат и у нас.

Имам адски приятно усещане за Джак.

Направо си го представям как сменя каките една през друга и изведнаж прас с бебе :cool::(

:lol6: :lol6: :lol6: Нямам тъпрение да я пуснат...

Мятай се директно на "Роза през зимата" или "Пламъкът и цветето", за мен това си е класика в жанра, вярвам че и другите ще се съгласят!

Благодаря ти много за предложените книги, Пете! :whist: Още тази вечер ги подхващам.

О да, съгласна съм с казаното от тебе, Пете. Подкрепям с две ръце! :):P

8. Сребърни чудеса - Фейрене Престън-тази мисля че е сканирана вече.

Сканирани са следните книги от тази поредица:

=Издателство Хермес=

Нови любовни романи

02.Маската - Хелън Митермайър

06.Момичето на Дани - Сандра Честън

08.Сребърни чудеса - Фейрене Престън

09.Смарагдов огън - Нанси Холдър

10.Има такава любов - Били Грийн

11.Любов край езерото - Джоан Домнинг

12.Корабът на мечтите - Гейл Дъглас

13.Последната от рода Брейди - Барара Бозуел

14.Любов завинаги - Дороти Гарлок

15.Нощи в бяла коприна - Линда Кейджо

17.Накажи ме с целувка - Джоун Брамш

28.Дамата е малък дявол - Гейл Дъглас

34.На следващата сутрин - Сандра Частън

41.Цвете на пустинята - Мери Потърфийлд

ОК, тогава без 8. Сребърни чудеса

А ето и първите две:

1. Джоун Елиът Пикарт - Мечтата на Пейсли http://dox.bg/files/dw?a=9f415dd32a

3. Пеги Уеб - Двойствен живот http://dox.bg/files/dw?a=d73d64f5f7

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

За водата като каза, май проби някакъв спомен на повърхността - тя го заля докато спеше...май :rolleyes: бога ми, за пръв път ми се случва толкова да не мога да се сетя за някоя книжле...

Както и да е, ще се възползвам от съвета ти и ще я попрелистя, защото на този етап не мога да я пиша в класация...

Е, тука ме застреляхте, тези моменти с водата и бодлите хич не ги помня, а принципно ми е любима книга /естествено четена преди почти десетилетие/. Най-ярките ми спомени са от началото, като я отвличат /тука е мъгливо/, когато тя му казва, че е бременна и после когато се разбира, че е внучка на една от придворните дами на кралицата, а и края естествено. Май и на мен ми е време за препрочитане, но когааааа sad.gif

А ето и първите две:

1. Джоун Елиът Пикарт - Мечтата на Пейсли http://dox.bg/files/dw?a=9f415dd32a

3. Пеги Уеб - Двойствен живот http://dox.bg/files/dw?a=d73d64f5f7

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6019 - Едната си я качила във фанагория... А другата? Чакаме я.

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6019 - Едната си я качила във фанагория... А другата? Чакаме я.

Опитвам се да кача и нея, ама нещо зациклих и не става.Отиде в неактивните.

Ако може някой да ми помогне та да тръгне, иначе ще се опитам наново да я кача, ама не знам дали може така.

Явно някой от вас ми е ангел-хранител, защото без да знам как е тръгнала да се сийдва. Благодаря на този от вас, който ми помогна.

Ето го и линка:

Пеги Уеб - Двойствен живот http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6020

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

:) някой може ли да ми каже къде мога да намеря третата книга от поредицата Травис на Лайза Клейпман - Smooth-talking Stranger (2009)на английски или на руски :) Така съм се закрастила на тази книга, че не е истина!!! Днес цял ден я търся по всевъзможни торенти и форуми ама нищо... :) Такъв мерак имам да я прочета дори и с моя измъчен английски...

:help: някой може ли да ми каже къде мога да намеря третата книга от поредицата Травис на Лайза Клейпман - Smooth-talking Stranger (2009)на английски или на руски :angel19: Така съм се закрастила на тази книга, че не е истина!!! Днес цял ден я търся по всевъзможни торенти и форуми ама нищо... :( Такъв мерак имам да я прочета дори и с моя измъчен английски...

Ради, рускините в момента й правят фен-превод, а и предстои тепърва да се издава в Русия...колкото за екземпляр на английски и аз не знам къде да търся, дано някой ти я изкопае :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.