Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Момичета ще ви помоля за мнение за няколко книжки, които си взех днес:

Необмислена постъпкаПатриша Райс

"Аристократът" - Катрин Каултър - за тази май някой беше споменавал нещо хубаво, но споменът ми е много блед...

"Девицата и звярът" - Вероника Хол

Благодаря предварително!

П.С. Благодаря на всички за новите книжки! cace2fcaf42af7a43be85edba6b6b966.gif

Мила,"Девицата и звярът" е супер,книга.Говорили сме за нея и се съмнявам,че има някой комуто не е допаднала.

Ако не си чела "Прегръдката на вълка" от Гейл Линк почни с нея,а после "Девицата...." има "повей" на връзка

на между двете./Не се заблуждавай от имената на авторките/

"Аристократът" е сладка съвременна,струва си.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Момичета, не мога да вляза в блога на Ганито:)

Има ли друг като мен?

Тъкмо щях да си правя едни справки и -ядец;)

Момичета ,скапаха ми пощата и сега някой смотльо праща от нея разни неща-уж снимки,но са вирусчета.Може би вече е късно,но все пак предупреждавам да знаете.

• Автор

Момичета, не мога да вляза в блога на Ганито;)

Има ли друг като мен?

Тъкмо щях да си правя едни справки и -ядец:sobbing:

Спокойно, работят по форума, от няколко дни вече има смущения ту в една, ту в друга област. Ще оправят всичко.

Спокойно, работят по форума, от няколко дни вече има смущения ту в една, ту в друга област. Ще оправят всичко.

Мерси.

Момичета ще ви помоля за мнение за няколко книжки, които си взех днес:

Необмислена постъпкаПатриша Райс

"Аристократът" - Катрин Каултър - за тази май някой беше споменавал нещо хубаво, но споменът ми е много блед...

"Девицата и звярът" - Вероника Хол

Благодаря предварително!

Пете, абсолютно подкрепям plqsak - "Девицата и звярът" на Вероника Хол е умопомрачително силен и разтърсващ роман kiss.gif

"Необмислена постъпка" на Патриша Райс започва със срещата на главните във влака на път за градчето, където тя е отраснала, а той отива да отмъсти на баща си, който не го е признал. Главната е една невероятно свежа сладурана, която се завръща от Европа в родния си град, за да се омъжи за брата на главния - по договорка между двете най-влиятелни семейства в градчето. Още във влака (напълно непознати) пламва искрата между главните, но с пристигането в градчето родителите на главната я натискат да обявят годежа й с брата. Главния пък подема борбата срещу "семейството" си като започва да печати вестник с разобличаващи статии за богаташите в града, нашата реши да му помага, той се дърпаше, тя му се натрисаше да го тормози, мислейки че му помага .... Ох, с две думи: книгата е интересна и се чете наеднъч dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Гале, Боби, мерси много за изчерпателната информация! Много се радвам, че всичките са попадения! :)

"Необмислена постъпка" на Патриша Райс започва със срещата на главните във влака на път за градчето, където тя е отраснала, а той отива да отмъсти на баща си, който не го е признал...dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

Боби, има ли я сканирана - нещо не мога да я намеря :rolleyes:

Сканирах една книга на Сандра Браун - Опасно Красив, но книгата е от библеотеката и на една от последните страници една от тях е малко скъсана отдолу и липстат 2-3 реда от едната и другата страна на листа. Аз съм го оцветила със сиво, защото отдолу се виждат редовете от другата страници :Д. Съжелявам 4е е така, но ако някой има книгата, ако иска да препише редовете които липсват и аз ще ги напиша направо отгоре на пдф-то :Д.

Ето я и книгата:

Сандра Браун - Опасно красив

Моля някой да я качи в тракера :yanim:

Боби, има ли я сканирана - нещо не мога да я намеря ;)

Мила, няма я все още сканирана, но живот и здраве, утре ще й видя сметката :yanim:

Огромни благодарности за всички новокачени книги, момичета kiss.gif

Сканирах една книга на Сандра Браун - Опасно Красив, но книгата е от библеотеката и на една от последните страници една от тях е малко скъсана отдолу и липстат 2-3 реда от едната и другата страна на листа. Аз съм го оцветила със сиво, защото отдолу се виждат редовете от другата страници :Д. Съжелявам 4е е така, но ако някой има книгата, ако иска да препише редовете които липсват и аз ще ги напиша направо отгоре на пдф-то :Д.

Ето я и книгата:

Сандра Браун - Опасно красив

Моля някой да я качи в тракера :P

Ето и книжката от Дженито

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6446

не можах да намеря снимка , а и нещо не можах да я екстракна , затова сложих английската

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Ето и книжката от Дженито

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6446

не можах да намеря снимка , а и нещо не можах да я екстракна , затова сложих английската

Със Съни оправихме корицата в торента, аз книгата я имам и довечера ще сканирам пак корицата, за да не е така скъсана. Но засега и тая става.

Със Съни оправихме корицата в торента, аз книгата я имам и довечера ще сканирам пак корицата, за да не е така скъсана. Но засега и тая става.

много хубава книжка, аз я имах, и помнех че е хубава, но я дадох и не ми я върнаха Благодаря за книжката, С.Браун ми е любимка

Познайте съни като видя герои Съни и Тай дали не полудя по книжката. С удоволствие ще я прочета когато любимите ни редакторки я изредактират. За сега нетърпеливо ще си чакам

а, много ти благодаря,Ели и на Съни и на нея

а, много ти благодаря,Ели и на Съни и на нея

Съни ич не ти благодари не ми стига другото ами сега и по това полудях хихихи. Блг Жане че я качи. Аз друго освен да пощурея по нея не направих.

Съни ич не ти благодари не ми стига другото ами сега и по това полудях хихихи. Блг Жане че я качи. Аз друго освен да пощурея по нея не направих.

ами и на мен ми се стори интереса и я започнах ...до 60 стр...много е готина

Обещах аз, че ще сканирам корицата за да е новичка, но няма да стане. Книгата я имам, обаче съм я дала на някого и не се знае кога точно ще ми я върнат. Ако някой друг я има, моля да снима корицата само, за да я подменим в торента.

Обещах аз, че ще сканирам корицата за да е новичка, но няма да стане. Книгата я имам, обаче съм я дала на някого и не се знае кога точно ще ми я върнат. Ако някой друг я има, моля да снима корицата само, за да я подменим в торента.

Мила, пращам ти я на скайпа...

• Автор

Дами, изправена съм пред проблем..

Както повечето от вас знаят, аз качвам книжките ни и в Читанката, след съответните редакции, форматирания и допълнителни оформления..

Поради големия брой книги, обаче, които качвам, ми беше поставено условие - На всеки 7 розови книжки, да качвам и по една от друг жанр.. Или книгите ще бъдат валидирани само доколкото се спазва това съотношение.. :) (за съжаление шефовете на Читанката не са въодушевени от нашия жанр :super: )

По тази причина отправям молба към всички сканиращи - Щраквайте от време на време и по някой друг вид книга - например приключенски, книжки за деца, трилъри, фентъзи, криминалета..

Беше ми подсказано например, че Читанката страда от липса (не точно липса, но са малко) на приключенски книжки..

Боби, твоите "Загадки" на Дохърти ще свършат идеална работа в случая де.. :cool:

Само да напомня.. Преди да сканирате нещо, задължително проверете и в основния сайт, и в Работното ателие, дали книгата, която сте си избрали, не е вече качена!

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Дами, изправена съм пред проблем..

Както повечето от вас знаят, аз качвам книжките ни и в Читанката, след съответните форматирания и допълнителни оформления..

Поради големия брой книги, обаче, които качвам, ми беше поставено условие - На всеки 7 розови книжки, да качвам и по една от друг жанр.. Или книгите ще бъдат валидирани само доколкото се спазва това съотношение.. :) (за съжаление шефовете на Читанката не са въодушевени от нашия жанр :super: )

По тази причина отправям молба към всички сканиращи - Щраквайте от време на време и по някой друг вид книга - например приключенски, книжки за деца, трилъри, фентъзи, криминалета..

Беше ми подсказано например, че Читанката страда от липса (не точно липса, но са малко) на приключенски книжки..

Боби, твоите "Загадки" на Дохърти ще свършат идеална работа в случая де.. :cool:

Само да напомня.. Преди да сканирате нещо, задължително проверете и в основния сайт, и в Работното ателие, дали книгата, която сте си избрали, не е вече качена!

Аааа, никакъв проблем 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif Те приключенски и кримки да искат!За почивните дни съм обещала да изтипосам два любовни романа: "Необмислена постъпка" на Патриша Райс и "Ангел на смъртта" на Шарлот Лъм, но ще гледам третата да е следващата от Японските загадки. А след това ще засиля "Средновековните" на Дохърти и оставащите от "Египетските" ... Ще ги надурдисаме, Xesi, ако трябва ще изтропкаме целите си библиотеки през скенерите, но се пита в задачата ще се намерят ли мераклии за редакции b87cb5a830f81317b9e1c27b53c40f43.gif

• Автор

Аааа, никакъв проблем 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif Те приключенски и кримки да искат!За почивните дни съм обещала да изтипосам два любовни романа: "Необмислена постъпка" на Патриша Райс и "Ангел на смъртта" на Шарлот Лъм, но ще гледам третата да е следващата от Японските загадки. А след това ще засиля "Средновековните" на Дохърти и оставащите от "Египетските" ... Ще ги надурдисаме, Xesi, ако трябва ще изтропкаме целите си библиотеки през скенерите, но се пита в задачата ще се намерят ли мераклии за редакции b87cb5a830f81317b9e1c27b53c40f43.gif

Ооо, има.. И то колкото искаш.. Едно от момичетата ми направо ги граби като топъл хляб, само докато качиш нещо и вече го е грабнала, а сега вече и имам дори хора за втора редакция, така че.. :)

Просто не ги пускам тук бързо, защото са трудни за редакция и стават по-бавничко, но важното е, че стават.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.