Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

С неповторимите си и обширни познания за компютрите и техните свойства и след дълга битка за регистрация, мисля, че може би успях. Благодарна съм от сърце за подкрепата и помощта. :cool:

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Регистрацията става изключително елементарно. Вписваш ника, с който искаш да бъдеш в тракера, после вписваш парола, повтаряш същата парола, добавяш и имейла си, натискаш бутона Sign Up... и регистрацията е готова, освен ако няма вече потребител с ника, който искаш да ползваш. Следващата стъпка е да влезеш /не се чака потвърждение на имейл, и няма нужда да си правиш регистрации, докато получиш такова/. Просто се вписваш с ника и паролата, които си избрала вече. А оттам насетне, за сваляне на торентите ти е необходим торентклиент. Тракерът препоръчва за използване и най-добра съвместимост за браузър Mozilla firefox и за торентклиенти utorrent и Azureus.

Приятно сваляне и четене!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Здравейте момичета,

Дали някоя от вас знае, къде из нета може да се намери третата книга от академия за вампири – целуната от сямката на английски. Знам, че вече е издадена и на български, но в момента съм в чужбина и не мога да си я взема. Много ви благодаря за помощта. :D

Здравейте момичета,

Дали някоя от вас знае, къде из нета може да се намери третата книга от академия за вампири – целуната от сямката на английски. Знам, че вече е издадена и на български, но в момента съм в чужбина и не мога да си я взема. Много ви благодаря за помощта. :D

Ето тук я има, мила. Заповядай :huh:

Тук

Ето тук я има, мила. Заповядай :D

Тук

Мерси много за бързия отговор, BlackRose. Веднага почвам да я чета :huh:

Момичета, бихте ли ми казали някаква програма с която да си подредя книгите на компа ми, че просто станаха ужасно много, а повечето са уърд формат и нямат резюме. Та много ще съм ви благоадрна за някаква програмка на която ще мога да слагам кориците и резюметата, защото на повечето им забравих за какво се разказва.

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Момичета, бихте ли ми казали някаква програма с която да си подредя книгите на компа ми, че просто станаха ужасно много, а повечето са уърд формат и нямат резюме. Та много ще съм ви благоадрна за някаква програмка на която ще мога да слагам кориците и резюметата, защото на повечето им забравих за какво се разказва.

Мисля, че ето това ще ти е много полезно: http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=1525

На мен ми върши доста добра работа вече 2-3 години. :yanim:

Знам и за още една такава програма: http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=3670

Но не съм я използвала и не мога да кажа много за нея.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Ако мога случайно да се направя на невинно и да помоля някой, който има третата книга на "Академия за вампири" да ми я сканира и прати, защото в Испания не я намерих на български, а в нета все още я няма понеже е прясна, прясна. Нека някой ми я прати без да я качва в тракера. Мооооляяя вииии! sad.gif

Мисля, че ето това ще ти е много полезно: http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=1525

На мен ми върши доста добра работа вече 2-3 години. ;)

Знам и за още една такава програма: http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=3670

Но не съм я използвала и не мога да кажа много за нея.

Много благодаря :(

Тъкмо днес си мислих, че трябва да си намеря такава програма... Мерси много...

Заповядайте две книжки, в които има любов, но и много други преплетени с нея неща, по които са правени страхотни сериали.

Първо, по-"олд" дамите тука вероятно помнят Ванда, отгледаното от вълчица момиче.

Детето на вълците

И следващата е незабравимата Стефани Харпър, която оцелява в битка с алигаторите, в чиято паст я бута нейният "верен и обичлив" съпруг.

Завръщане в Рая

Момичета, искам да помоля ако някой има скана на Уитни на Макнот, да ми го даде. Започнах да я чета, но се оказа, че има много пропуски по редакцията и тъй като не мога да трая реших да я оправя, но имам нужда и от скана.

Мерси предварително.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Момичета, имам проблем :angry: Може ли някоя да ми каже как се свалят картинките от този сайт jonpaulstudios.com Страшно красива са :ph34r::yanim:

Момичета, искам да помоля ако някой има скана на Уитни на Макнот, да ми го даде. Започнах да я чета, но се оказа, че има много пропуски по редакцията и тъй като не мога да трая реших да я оправя, но имам нужда и от скана.

Мерси предварително.

Аз го имам,мога да ти го пратя по скайп,ако искаш?

Момичета, имам проблем :cool: Може ли някоя да ми каже как се свалят картинките от този сайт jonpaulstudios.com Страшно красива са :yanim::angry:

Емиии доста съм се мъчила и не съм успяла, но преди много време Инка качва доста от картинките му в темата за обработените корици - 2-3 страница...така че прегледай началните страници и ще се изненадаш приятно :ph34r:

Момичета, имам проблем :angry: Може ли някоя да ми каже как се свалят картинките от този сайт jonpaulstudios.com Страшно красива са :ph34r::yanim:

Ех, де да ставаше, но творбите на илюстратора са платени, сайта е с рекламна цел, да презентира творчеството му.

Да, под някакакъв формат на слайдшоу са направени и затова не може. Принципно ползвам мозила и от инструменти, информация за страницата, медия - виждам всички изображения и имам бутон сейф ес. Така се свалят такива изображения, на които при десен бутон няма опцията. Обаче тъй като това е в swf формат и не става така. Сещам се само за това да си зумнете няколко пъти изгледа на страницата и да си направите скрийншоти, след което да си изрежете тия изображения. Естествено няма да са с оригиналното качество, но аз поне не мога да измисля друг метод засега.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Да, под някакакъв формат на слайдшоу са направени и затова не може. Принципно ползвам мозила и от инструменти, информация за страницата, медия - виждам всички изображения и имам бутон сейф ес. Така се свалят такива изображения, на които при десен бутон няма опцията. Обаче тъй като това е в swf формат и не става така. Сещам се само за това да си зумнете няколко пъти изгледа на страницата и да си направите скрийншоти, след което да си изрежете тия изображения. Естествено няма да са с оригиналното качество, но аз поне не мога да измисля друг метод засега.

И зуумването не е решение, тъй като самата галерия е .swf флаш анимация, което ще рече, че снимките не се съдържат в сайта с оригиналния си размер, а са вмъкнати във файла Gallery1.swf, който се води медия с възможност за управление от потребителя /т.е. оцията да си ги разлистваме/. Уф, че го обясних и аз ама...

Мерси все пак kiss.gif Така ще напраявя, друг начин няма, но поне ще си ги имам.

Мерси все пак kiss.gif Така ще напраявя, друг начин няма, но поне ще си ги имам.

Виж тук, доста са и все приличен размер:

http://www.facebook.com/JonPaulRomanceArt?v=photos#!/album.php?id=222997563149&aid=133957&s=0&hash=d0cd50e30ee821f34cdcf9dbb3eb150d

ОЛееееее :no-no::lol6::yanim: Нямаш пресстава колко ме зардва, благодарско, златна си kiss.gif

Мерси предварително.

Яне, историческата поредица на Макнот беше от първите дето излумках през скенера и скана не е от най-читавите. Ако се нуждаеш от нов скан, пиши ми на ЛС или на скайпа. Ще я изтипосам пак. :lol6:

Поредното историческо криминале от Японските загадки:

Суиши - Лора Джо Роуланд

Яне, историческата поредица на Макнот беше от първите дето излумках през скенера и скана не е от най-читавите. Ако се нуждаеш от нов скан, пиши ми на ЛС или на скайпа. Ще я изтипосам пак. :lol6:

Поредното историческо криминале от Японските загадки:

Суиши - Лора Джо Роуланд

Не се притеснявай, Боби. Това с редактирането вече навик ли е, изкивяване някакво ли, не знам, ама поредичката съвсем читаво отредактирана си я има в Читанка, просто аз си ги дръпнах от Фанито където найстина има още какво да се желае от редакцията и се закьорих и днес разбарах, че не е било нужно.

благодаря за книжките,започвам веднага Тъмна любов това е книжката,която обезателно ще си купя само да има в наличност,че в Пловдив се изчерпа на много места :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.