Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се срещнем, момичета, какво ще кажете...

Featured Replies

Момичета, мисля че ни е време за сериозна дискусия по темата.

Трябва ни много добра организация за времето, мястото, оферти, затова моля да подходим максимално сериозно.

Пускам три хотелчета, които ми грабнаха окото, по две причини:

- до Копривщица и Карлово се стига освен с личен транспорт и автобус, но има и жп гара

- и двата града са много живописни, ще можем да се разходим, да посетим някой и друг музей (стига само да нацелим хубаво време)

Относно дата за срещата, мисля че месец и малко ще ни е предостатъчно да се организираме, затова от средата на април, мисля че е подходящо. Няма големи празници, вече ще се е изпролетяло + това всички студенти ще сме далеч (на близо месец и малко) от гадната сесия. А за работещите, които желаят да присъстват - също има достатъчно време за да могат да си издействат почивка. Така предлагам за обсъждане 17-18 април; 24-25 април; 1-2 май!

ето и трите местенца, които ми допаднаха:

http://kboliarka.hit.bg/photos.html - Копривщица (само не знам за колко души е)

http://www.fhhotel.info/ - Копривщица

http://pochivka.bg/o-3292-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D1%85%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%82 - Карлово

ето още един линк за последния: http://www.bulrest.com/karlovo/index.php?oID=2963&cID=18

Цените варират, но мисля че бихме могли да се уредим за 20 лв нощувката, което според мен е добре.

Момичета дайте своите предложения, като единственото за което моля е да се съобразите, че става въпрос за среща, която да е удобна за останалите, не зависимо от кой град/село са - не можем да пратим Варненки да пътуват на 500 км (даже ако не са и повече) до Белоградчик например.

Също така темата е за коментари и впечатления, относно предложенията на останалите - както положителни така и отрицателни.

• Отговори 215
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
И според мен средата на април е най-добрият вариант...Наистина Великден си е семеен празник и всеки ще гледа да е край софрата с роднините,а пък май месец кой абитуриент,кой по балове канен,кой в сесии и други разни шурави такива...просто ще стане доста трудно да се нацелим така,че на всички да ни е удобно,прекалено много мероприятия има...А засега по-добре да си преместим дискусията в новата темичка :cool:

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Нека и аз да си кажа, че средата на април ще да е най-добре... По празниците всеки ще е хванал пътя на някъде /ако почива де.../ Само да се разберем за датата по отрано, че да намеря кой да ме замести на работа и съм с вас... :D

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Аз гласувам за първия с двете си ръце и двата си крака! Уникално изглежда и честн казано ми изглежда най-уютен. За датите.... по-скоро съм за 24-25ти.

Аз също съм за първия, изглежда много красиво и уютно...А за датите - по ме устройват 17-18, защото заминавам на 22

• Автор

Ох момичета - хотел "Болярка", с тази градинка и стилът на сградата, едва ли са много хората, които ще останат равнодушни! И на мен най-ми харесва.

Мисля, че ще имаме единодушно одобрение за първото хотелче. Предлагам за 2 седмици да се уточним в какъв състав сме и да мислим после за другите неща.

Пете,дотук съм напълно съгласна с това което предлагаш както със датите така и със мястото.За мен е важно срещата ни състои събота и неделя,защото тогава е възможно да си взема отпуск за да мога да дойда.Хотелчетата ми харесаха особено първото,но и каквото да и изберете нямам претенции,важното е да се видим :biggrin: И благодаря,Пете, за усилията,които си положила за това,което ни предлагашhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

П.П.Мен ме пишете твърдо ЗА която и да е дата да изберете :biggrin:

Редактирано от margc (преглед на промените)

• Автор

До тук все още не съм вложила кой знае какви усилия, и като цяло съм готова да се заема с организацията - имам опит с тези неща, пък и разчитам на по-близките ми момичета да помогнат. Марги и трите дати които съм предложила са уикенди, така че и за теб няма да има проблем. ludetinka надявам се да се обединим около 17-18, за да можеш да присъстваш.

До тук все още не съм вложила кой знае какви усилия, и като цяло съм готова да се заема с организацията - имам опит с тези неща, пък и разчитам на по-близките ми момичета да помогнат.

Марги и трите дати които съм предложила са уикенди, така че и за теб няма да има проблем.

ludetinka надявам се да се обединим около 17-18, за да можеш да присъстваш.

Да,вече проверих датите и го разбрах и съм страшно доволна,че ще мога да присъствам :biggrin:

мъже не ви ли трябват хахаха

Те ако ни трябваха, щяхме да си водим нашите :biggrin: Мисля, че няма мъже, които да се съгласят 2 дена да говорят за такива книги и да ги прекарат в изцяло женска компания. Пък и на мен не ми се мисли какви забавления да му измислям докато аз си приказвам с момичетата.

Пете браво и благодаря за това,че си се постарала,на мен също ми харесва първия хотел,много е живописен,а за датите,която и да се избере все е удобна,но май 17 и 18 като че ли най-става :baby:

• Автор

Явно се завъртяхме около 17-18 април, радвам се че поне за датата няма да има спорове. Сега за местенце, аз снощи малко се увлякох с офертите, но понеже съм адски заблудено същество относно българска география (да не разказвам как съм се излагала), общо взето си мислех че Копривщица е 100-тина километра по на изток, и май за Варненки ( а и за останалите от черноморието) не е много удобно. За това ето още една много хубава оферта, по-централно от това, здраве му кажи: - Лясковец, на 10 км от Велико Търново, като си има автобусчета до там, а може и с такси да се стигне, а за цена за една нощувка, като гледам едва ли ще излезе повече от 25 лв http://www.lesopark-bg.com/gallery_bg.php Ако някой е ходил, нека сподели мнение...

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Явно се завъртяхме около 17-18 април, радвам се че поне за датата няма да има спорове.

Сега за местенце, аз снощи малко се увлякох с офертите, но понеже съм адски заблудено същество относно българска география (да не разказвам как съм се излагала), общо взето си мислех че Копривщица е 100-тина километра по на изток, и май за Варненки ( а и за останалите от черноморието) не е много удобно.

За това ето още една много хубава оферта, по-централно от това, здраве му кажи:

- село Лясковец, на 10 км от Велико Търново, като си има автобусчета до там, а може и с такси да се стигне, а за цена за една нощувка, като гледам едва ли ще излезе повече от 25 лв

http://www.lesopark-bg.com/gallery_bg.php

Ако някой е ходил, нека сподели мнение...

Мен у търнова града май ми е фърлен пъпа напоследък освен когато не са щурам из загорето. но ще се радвам ако изберете това защото знам за мястото, че е много хубаво, а и ще си видя скъпи приятели. така или иначе решавайте момичета. аз мисля, че от това по насредини и удобно няма накъде.

Първа аз, естествено, щото малко или много е съвсем близо до мен. Та - Лясковец се води град от селски тип. До него се стига и от Търново и от Горна Оряховица и с автобус, а до там може и с влак. Но това хотелче ми е направило много добро впечатление. То е почти извън града - по-близо е до с. Арбанаси. Съвсем наблизо е и Петропавловския манастир, та при добро желание може и пеша да се стигне и до двете места. До Велико Търново наистина постоянно се движат автобуси и таксита на цената на билета, който е някъде около 1,30лв. А самият хотел е съвсем приличен - чист, уютен, удобен, на тихо и спокойно място, далеч от градската шумотевица. Има си ресторант, където вечер се прави дискотека. Точно до хотелчето се намира и една хижа, така че за тези, на които 25 лв им се вижда много, нощувката в хижата пък е 15. В хижата също има механа, където може да се седне на трапеза. http://www.hija-sokol.hit.bg/index.html Но лично аз съм за хотела. А за датите - супер са избрани. Надявам се, че до тогава времето ще е чудесно.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

17/18 е идеално! "Болярка" като че ли ми допадна най-много, ама съм навита където и да реши болшинството...

Това, на което казвате хижа си изглежда съвсем хотелски, новичко и приятно.

Ей ме на, записвам се за събитието веднага. Също мисля, че 17/18.04 е добро решение за дата, тамън ще ми е минало контролното по комп. архитектури и ще има на кого да се оплача, ако съм се оплескала. Последното беше шегичка, а сега сериозно. Много ще се радвам да се съберем една солидна групичка форумки да се запознаем на живо и да го ударим на сладка приказка. Принципно нямам големи претенции за мястото, само дотолкова да е сравнително лесно за достигане и да е на по-средищно място, за да е максимално честно. Затова може би клоня към Лясковец. :P

17-18.04 е добре и за мен,ще ви оставя да избирате и мястото-хижата или хотела, а района на Търново е добре за мен.

Ох, много ми се идва и на мен, за да се запозная с вас, момичета, но в понеделник започвам вече работа и ми е невъзможно да дойда, дори и събота и неделя. До сега си стоях в къщи да гледам малката си кукла, но вече е време да започвам работа и ще се наслаждавам на вашата компания все по-рядко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Успех при организирането на срещата! Дано всичко се развие добре.

В седмицата която включва 17-18 април съм си резервирала места за 1 седмица в Баните - Карловско. С удоволствие ще се присъединя към групата,макар и за малко. И изобщо съм "за" където и да се срещнем!

Незнам дали ще мога да дойда със сигорност но по принцип на мен ми е по удобно в Лясковец и ми хареса,иначе и първото хотелче мн ми хареса но несъм сигорна дали ще дойда :)

Леле, момичета, така ми се иска да дойда и аз, но точно за предложените дати няма да мога :) Предстои ми тогава защита на дипломната работа...Но живот и здраве по-нататък ако се организира нещичко, тогава 100% съм там! Наистина искам да се запозная на живо с вас, не само виртуално ;):)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.