Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се срещнем, момичета, какво ще кажете...

Featured Replies

А за кръчмите... малко съм негативно настроена към тези извън хотела и доколко ще могат да ни съберат толкова народ - пак казвам - Лясковец е малък град. Може би само механа "Бурията" /останалото са кафенета + една пицария/ - има музика на живо там... но дано да има места... без резервация не се знае... Все пак ви препоръчвам ресторанта в хотела.

аз за кръчмите се научих с времето много да ти вярвам и каквото решите момичета ама където ма заведе ечо там ша въря! Горчив опит кво да правя?!

• Отговори 215
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

в Лясковец Бурията наистина е най-подходяща, но ще трябва да се резервира и т.н. Според мен е по хубаво да си е в хотела, защото там е най-спокойно.

• Автор

Момичета току що говорих с хотела на който се спряхме и ето какво научих: - разполагат с 25 стаи с по две легла като се заплаща 50 лв за нощувка т.е. по 25 лв на човек - 8 стаи с по 3 легла, нощувката е 60 лв т.е по 20 лв на човек - в цената на нощувката май-май влиза и закуска, но точно като ми обясняваше госпожата телефона ми изпращя зловещо и не чух със сигурност, та това ще го доуточня като звъня отново да правя резервация - не ни е нужна резервация за ресторанта, защото от хотела си запазват свободни места, на брой колкото са отседналите в хотела, така че може и там да вечеряме, може и навън, но за навън аз също мисля че ще ни трябва резервация - все пак става въпрос ца събота вечер, в тази част от организацията вече съм пас и за това ще помоля Ели, Гери или Джени да се включат. - капаро се внася две седмици преди самата нощувка (в нашия случай даже може и по-рано) и е в размер на 30% от цялата сума. - поразпитах как им е сезона през този период, дали е много натоварено, нищо конкретно не ми казаха, но ако в последствие се появят още желаещи могат да отседнат в намиращата се наблизо база Това е момичета, мисля че дискусията около дата и място на срещата приключи. Остава ни да съберем паричките за капаро и да направим резервацията. Аз предлагам да си запазваме тройните стаи, излиза ни по-евтино спането. До края на март, най-късно!!! Трябва да съберем по 8 лв(сложи и пощенските разходи – значи грубо 9лв) от всяка девойка за да капарираме, като вариантите са 2: 1) Тъй като от София сме най-много хора, ще си изберем отговорник, той ще ни събере паричките и на този човек и останалите ще пратят нужната сума, а отговорника от своя страна по банков път към хотела 2) Тука вече зависи дали Ели или Гери ще са съгласни (Джени теб не те пиша, сама каза че си непълнолетна, за това няма да те ангажирам да се занимаваш с тези неща, да не си помислиш, че нещо те пренебрегвам), та ако едната от вас се навие може да ни дадете един адрес – на лични разбира се и на вас да изпратим сумата и вие директно в хотела да си я внесете. И за този вариант предлагам ако сте поне две от един град момичета пратете парите си заедно, за да си избегнете пощенски разправии и такси (те не че са милион, ама все пак…) Така, тъй като не знам кой следи темата и не, затова общо взето всяка която ми е обещала присъствие ще получи лично съобщение, както и тези които си ги отбелязах под въпрос…

• Автор

Броите ме и мен за събирането ;)

Добре дошла в бойната ни група :yanim:

П.С. Аксаково е близо до Варна ( ако разбира се бедните ми географски познания не ме подвеждат), е значи ще имаш с кого да пътуваш, няма да ти е скучно ;)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Мъка,мъка,но без мен момичета.Неочаквано,но категорично.

Пете,аз съм сигурна на 80%,ще дойда дано не ми мине котка път,само не знам до Търново с влак/автобус и от там до Лясковец с какво,май казахте таксита,че има,ако не бъркам :biggrin:

Колкото до ресторанта,май ще е по-добре някъде ние да си се организираме като пристигнем :blink:

За стаите,честно не знам,аз ще бъда с една приятелка,дано това не е проблем,но и това не е сигурно,може ли да ти кажа след 2,3 дни,не знам дали няма да ти е проблем,пиши ако е така :cool:

П.П.А от Пловдив има ли,може заедно с влака/автобуса,че ще е по-весело и приятно

Аз съм от пловдив и може би ще съм с кола но ще ми бъде и приятно да пътуваме заедно и с автобус или влак за мен няма значение най добре ще е да се видим някъде на кафе и да се разберем ако искаш пиши ми на личнo

Пете, много държа да разбера нет имат ли у тоз хотел, да знам да си взимам ли лапатопата :ph34r:

Пете, много държа да разбера нет имат ли у тоз хотел, да знам да си взимам ли лапатопата :ph34r:

Имат. Гарантирам. Ходила съм там на разни конферентни срещи, където е бил необходим и е имало. А не беше отдавна, така че не вярвам да са го спрели.

ммм, добре, значи може и да го помъкна. А да не ти обяснявам как мразя междуселските/междуградските рейсове. Аз софийски Гтранспорт не понасят, та за стигането до Лясковец направо не знам...

• 3 седмици по-късно...

За съжаление се оказа, че няма кой да ме смени на работа за 24ти и 25ти (бях си уредила за 17ти и 18ти), така че мен не ме бройте на сбирката :eek: Надявам се поне да има следващ път.

• 4 месеца по-късно...
  • Автор

Момичета след изключително хубавата ни среща преди няколко месеца, реших че ни е време за нова.

Оставям следващия месец и половина за организация, а и за да може желаещите, които работят евентуално да се опитат да изкопчат почивка.

За дата предлагам два уикенда - 16-17 и 23-24 октомври, семестрите ще са започнали (за студентите), минали са поправки и такива щуротии, пък и ще сме в началото, за да не ни стяга примката. Освен това времето по това време на годината е идеално, нито много топло, нито много студено - перфектно!

Относно място, търси се такова, което да е с удобен транспорт и прилична цена. Дайте предложенията си ;)

Моето предложение е Цигов Чарк, пълно е с къщи и хотели, допаднаха ми тези двете, но пък да си призная не съм ходила там:

http://hoteli-bg.org/vila-name-5124

http://hoteli-bg.org/kyshta-za-gosti-name-20196

Мисля, че следващите седмици ще са достатъчни, за да се организираме и единодушно да изберем мястото за следващата ни среща :)

Момичета след изключително хубавата ни среща преди няколко месеца, реших че ни е време за нова.

Оставям следващия месец и половина за организация, а и за да може желаещите, които работят евентуално да се опитат да изкопчат почивка.

За дата предлагам два уикенда - 16-17 и 23-24 октомври, семестрите ще са започнали (за студентите), минали са поправки и такива щуротии, пък и ще сме в началото, за да не ни стяга примката. Освен това времето по това време на годината е идеално, нито много топло, нито много студено - перфектно!

Относно място, търси се такова, което да е с удобен транспорт и прилична цена. Дайте предложенията си ;)

Моето предложение е Цигов Чарк, пълно е с къщи и хотели, допаднаха ми тези двете, но пък да си призная не съм ходила там:

http://hoteli-bg.org/vila-name-5124

http://hoteli-bg.org/kyshta-za-gosti-name-20196

Мисля, че следващите седмици ще са достатъчни, за да се организираме и единодушно да изберем мястото за следващата ни среща :)

[/quote

Страхотна идея Пете! Аз съм с две ръце ЗА, особено след като пропуснах предишната среща!

Нямам претенции къде да бъде.....стига да сме всички заедно!

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Цигов чарк е идеалното място. Двете ти предложения са много добри, Пете, особено тази втората къщурка ме граба адски ;)

Мисля, че не е нужно да казвам, че съм с две ръце и два крака ЗА втора мащабна форум среща, но все пак да се отчета с глас! Честно казано нямам кой знае какви претенции за място, интересуваме най-вече компанията, а тя определено ще е приятна. :cool: Ходила съм в Цигов Чарк, но преди години, през една люта зима, когато бях 8-ми клас, та сигурно са се попроменили нещата и няма да е лошо да видя мястото от друг ъгъл. ;) Ако се сетя за някое друго подходящо място, ще пиша пак.

Оууууууууууууууууууу, ако е на Цигов чарк, може и да се позамисля как да омая мъжо, та да ни грабне с бебка и да ни хвърли поне в неделята. Имам месец и половина на разположение... :computer2:

Супер... нямам търпение ;) Мястото хубаво, хижите също... /особено втората/ Дано този път се съберем повече хора, ще е още по- весело!!!

Аз съм с две ръце ЗА срещата :cool: И двете места изглеждат старахотни и няма значения кое ще изберете.Важното е да можем да се съберем и се надявам този път да не пропусна срещата :blink:

От сега да кажа,пак без мен.Училището е почнало,а мъжа го няма да наглежда малкото,което е всъщност луд пубер.

макар че не присъствах на предната среща (за което много съжалявам) смятам че тази няма да я пропусна и че ще се забавляваме много  :ph34r:

Аз съм ЗА !!! Нямам претенции къде - знам че ще изберете някое готино местенце.

С двете ръце гласувам ЗА!!! Мястото е прекрасно и ако срещата се уреди съм сигерна, че ще си прекараме супер :)

Моят сайт Момичета както казах,не мога да дойда,но мога да предложа това,мястото е много хубаво,макар да съм ходила преди време,а и е по-близо за дамите от моя регион.Голямо е,и да се реши някой в последния момент,няма да е проблем,цената на легло пада до 18лв./дали нямаше нещо не съвсем така.../

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

• Автор

Моят сайт Момичета както казах,не мога да дойда,но мога да предложа това,мястото е много хубаво,макар да съм ходила преди време,а и е по-близо за дамите от моя регион.Голямо е,и да се реши някой в последния момент,няма да е проблем,цената на легло пада до 18лв./дали нямаше нещо не съвсем така.../

Гале, много приятно изглежда...ама къде се намира - аз лично не можах да се ориентирам, освен че е в Стара Планина друго не разбрах, освен това стои въпросът с транспорта...

Момичета нещо не ми изглеждате особено активни, надявам се че причината се дължи на факта, че не всички са влезли в темата, за да видят за какво става въпрос, за това ще процедирам както и за предната среща и ще разпратя лични съобщения на всички.

П.С. Голяма съм шматка, логично беше да предположа,че щом хотела се казва "Дряново", явно и там се намира...нещо инженерната мисъл ми убягна :mad:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.