Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се срещнем, момичета, какво ще кажете...

Featured Replies

• Автор

Пепинка и аз съм така ( моя малкия е на 3 месеца) и затова предлагам да ги вземем и с по едно одеалце на рамото да ги кърмим там ;), предполагам че няма да бъде много запушено.

Щом сте с бебоците тържествено обещавам да не пуша в този ден, и ще си харесаме заведение за непушачи! (между другото тази забрана в повечето заведения определено влия на статуса ми на пушач, демек в последните няколко дни рязко намалих цигарите, просто няма къде да ги пуша).

Днес ми писа и Стефи, тя също се присъединява към нас :sobbing:

• Отговори 215
  • Прегледи 24k
  • Създадено
  • Последен отговор

за съжаление това събитие съвпада със сериозното /бре да не повярваш/ бракуване на моя милост от преди двайсе лета. Е малко по към сент Валънтайн е ама ша са празнува /знам ли кво - сигур, че съм жива/ тогаз та ви пожелавам приятна сгляда и много весел ден заедно.

за съжаление това събитие съвпада със сериозното /бре да не повярваш/ бракуване на моя милост от преди двайсе лета. Е малко по към сент Валънтайн е ама ша са празнува /знам ли кво - сигур, че съм жива/ тогаз та ви пожелавам приятна сгляда и много весел ден заедно.

Не знаеш ли какво се празнува!?!? Аз ще ти кажа - и аз го минах това преди 2 години - та се празнува, връчването на Нобеловата ти награда.Пък ти сама ще си прецениш точно за какво ще ти я връчат?!?!

Не знаеш ли какво се празнува!?!? Аз ще ти кажа - и аз го минах това преди 2 години - та се празнува, връчването на Нобеловата ти награда.Пък ти сама ще си прецениш точно за какво ще ти я връчат?!?!

Аве я нобелова награда я тиквен медал ама купон да става.

На 23.01 от 16.00 ч., в новото кафе на Червения, ще се събираме варненската групичка. Виждам, че имаме новички попълнения от Варна, хайде момичета.

Благодаря за поканата,но на 23-ти варненското попълнени е извън града.Приятно прекарване(изкрване??)

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Момичета другата събота е 19.02 и тогава ще се състои срещата в Пловдив. Събираме се 13:00 пред джамията, която е на центъра.

Йеййййййййй, там съм с още един малък човек. Дано да е хубаво времето :cheers:

Срещата беше страхотна, момичета!Неповторима компания сте!Много ми беше приятно и се надявам за вбъдеще все по-често да се организираме!

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

• Автор

Срещата беше страхотна, момичета!Неповторима компания сте!Много ми беше приятно и се надявам за вбъдеще все по-често да се организираме!

Абсолютно съгласна, беше много весело, но с един косур - доста кратко, имаше още доста неща, които да си кажем. Но следващия път повече :baby:

Дам, и на нас ни хареса много и очакваме с нетърпение следващата среща ;)

• Автор

Дам, и на нас ни хареса много и очакваме с нетърпение следващата среща ;)

Като каза "нас" и се сетих за Дара, още веднъж ти благодаря, че я доведе ...момичета няма толкова сладко бебе, същинско сладурче! Гане да ти е жива и здрава и много да те радва!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Абсолютно съгласна, беше много весело, но с един косур - доста кратко, имаше още доста неща, които да си кажем. Но следващия път повече ;)

И аз да се разпиша. Беше ми много приятно да се запознаем и надявам се в най-скоро време пак да се видим и да дооправим косура ;)

Като каза "нас" и се сетих за Дара, още веднъж ти благодаря, че я доведе ...момичета няма толкова сладко бебе, същинско сладурче! Гане да ти е жива и здрава и много да те радва!

моля, моля и благодаря за пожеланията.

Определено бяхме страхотна групичка, а прекарването - суууупер. :instant hit:

Наистина беше много хубаво, ама другия път поне два дни, то вчера ми беше малкоооо!

• 2 месеца по-късно...

Здр момичета.На всички които ме помнят привет.Наскоро се върнах и съжалявам че съм изпуснала всичко.Да се надяваме че ще имам възможност да си наваксам. :)

Здр момичета.На всички които ме помнят привет.Наскоро се върнах и съжалявам че съм изпуснала всичко.Да се надяваме че ще имам възможност да си наваксам. :)

Здравей,радвам се,че отново си сред нас :) Тъкмо на последната среша на варнненки се чудехме къде си се изгубила.Ще се радвам да се видим на следващото ни събиране :cool:

Добре си се завърнала, ами не сме се свиждали, но съм слушала за теб. А Варна сме заплюли 29.05 за следваща среща, тъй че планирай си свободен следобед.

Ееее, Варна, при 4 почивни дни тази седмица, вие решихте другата. Вижте 24ти какъв хубав празник е, дайте да го отпразнуваме. А и нашия Капитан Иванил Верапамил вече си е у Варнътъ и ша тряа едно официалише представяне да й направим. Аз така или иначе ще се видя с нея, така че ако някой има желание и възможност да се присъедини към нас да свирка. П.П. Иначе на 29ти не се знае дали ще мога да се измъкна от работа и ще стане среща номер 101, на която не съм могла да дойда.

Редактирано от mariet13 (преглед на промените)

Ами може и да се видим и на 24 май, Мариетка. Само, че Ивето със сигурност няма да дойде, защото има абитуриентка. Гале, Марги, хайде казвайте и вие.

на 24 добре, ама може ли маааалко по-рано от 16ч, че към 20 трябва да съм си у нас. И къде,щото в Класикото на Червения има абитурентски На часовника среща-има кафенета бол

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Еми значи супер! Само казвате колко часа и съм там. А другите варненки защо мълчат, зная, че има още 1-2, с които още не сме се срещали?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.