Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се срещнем, момичета, какво ще кажете...

Featured Replies

Бързо си вдянала,Пете.Може би наистина трябва леко пояснение.В града си има "хотел Дряново",това е бивш Военно-почивен дом,сега хубав хотел и предпочитана спортна база/разни отбори ходят по лагер-сборове/.Наблизо до града е, и се ползва градския транспорт /по спомени/

• Отговори 215
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Момичета нищо не сте писали, след предложението на Галя...харесахте предложенията ми за Цигов Чарк, но да си призная изобщо не съм наясно как стоят нещата с транспорта за там...на 7 км от Батак и Ракитово. И доколкото успях да се ориентирам автобуси от София за Батак има един единствен, който се движи в петък и понеделник (само), от Варна и Пловдив изобщо няма - и тук идва логичният ми въпрос - аз ли съм страхотен тъпанар и не мога да се оправя с автобусните разписания или ще се окаже че Цигов Чарк е достъпен само за хора с лични автомобили.

И тъй като реших, че второто също е твърде възможно се поразрових малко и открих още нещо, което ми грабна вниманието - Велинград - например този хотел

http://bghotelite.com/hotel-preslav.3589_bg

Правих проверки на автобусни и влакови разписания - за момичетата от Варна, Русе, Плевен и всички други градове в северна България пак няма да е удобно...

Друг вариант, мислех си за Трявна или Боженци(до Габрово), но пак отиваме в региона в който бяхме на първата среща...

Момичета мислете варианти, аз започвам да разпращам лични съобщения и тъй като за дата пак нищо не казахте ще пиша 16 и 17.

Пишете ме и мене. Все ще се измъкна за октомври месец и то средата. Има време. Честно си признавам, че за мен мястото няма значение, макар, че по-лесно ми е да стигна до Дряново, отколкото до другото място. Но, където и да решите ще дойда. :salad: Хм... може би ще трябва да направя консултация и със шофьора си, :eek: ако изберете Цигов чарк :rolleyes: но и там ще гледам да се появя. :cool: Ама то лошо няма да сме пак близо до предишния регион, но все пак да не е същия - стъпка по стъпка, и среща след среща ще обиколим България така. :P

Редактирано от NELG (преглед на промените)

• Автор

Пишете ме и мене. Все ще се измъкна за октомври месец и то средата. Има време. Честно си признавам, че за мен мястото няма значение, макар, че по-лесно ми е да стигна до Дряново, отколкото до другото място. Но, където и да решите ще дойда. :salad:

Хм... може би ще трябва да направя консултация и със шофьора си, :P ако изберете Цигов чарк :rolleyes: но и там ще гледам да се появя. :eek:

Ама то лошо няма да сме пак близо до предишния регион, но все пак да не е същия - стъпка по стъпка, и среща след среща ще обиколим България така. :P

Супер си Ели, благодаря за бързия отговор :cool:
:) Хееейй...аз мисля,че бих могла да дойда.16-17 октомври ме устройва...И на мен нещо Цигов чарк ми е тъмна Индия.А хотелчето в Дряново изглежда симпатично.А пък Трявна-обожавма го това място и е свързано с много мили спомени,така че ако решим за там съм готова :) Само не знам как ще се отърва от "морланото влияние" -т.е. мъжа,който ще иска да дойде :yanim:

Аз имам огромно желание да дойда, но ми е невъзможно да потвърдя от сега - просто в последно време работата ми е на режим "пожарна команда" - т.е. дори да си направя планове, ако излезе нещо важно трябва да съм на линия! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И на мен ми харесва Цигов чарк, но понятие нямям как бих дошла (за транспорта говоря) - ама ако ми се отвори дупка (т.е. ако съм свободна) - все ще измисля как! Предполагам с автобус до Пловдив, и от там някак до горе... Ако някой знае по-вече за възможен транспорт до там, да пише!

Същото се отнася и за Велинград, дори там ми се вижда още по-дълъг пътя за нас, ама пък ако има в удобно време автобус от Пловдив до там, че да направим връзка, може да се окаже по-удачно ... иначе мястото изглежда добре.

Лично аз мисля че има и по-сполучливи места из централна България от Дряново, ако опрем отново до събиране около центъра на страната... но можем поне да опитаме да излезем от централната идея, пък да видим как ще се получи. Не е необходимо (а и не е възможно) всеки път на всички да им е еднакво близко и удобно. Следващия път ще се компенсират нещата.

А си е вярно, че почти на всички хубави места се стига май само с кола (поне на финалната права)! И аз все за такива се сещам...

Ха, а ако искате да ви завъртя на 180 градуса - елате във Варна: преди три дни по лични причини търсих и открих страхотно място (до Варна всички могат да стигнат - с влак, или автобус - а мястото е достижимо от жп и автогара с градски транспорт, близо е до морето, не е прекалено луксозно - разбирайте скъпо - и има доста пространство - хотел, ресторант, барбекю на открито - но с покрив, къщички и бунгала, и полянки около тях...), само трябва да проверя дали ще работи по това време - а като се има пред вид, че при нас есента е топла и мека, май идеята не е толкова лоша! Ще взема да проверя и ще пиша пак с по-вече инфо след няколко дни...

А сега е време да спирам с писанията, че за утре имам да правя идеен проект на цял апартамент - нищо че е неделя, предпразнично, аз нали съм от пожарната команда - бачкам без почивка...

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Истината е, че аз в Дряново съм ходила много пъти и го познавам добре, макар да ми е близко и удобно също предпочитам място, което да не съм виждала. Велинград звучеше добре, макар и там да съм ходила. Из Родопите има много хубави местенца. Ако беше зима веднага щях да ви предложа Пампорово, но е рано още за зимата. Сандански примерно е хубав край също... Хисаря... Места много, дайте насока по кой точно край искате да бъдем. Аз като гледам това от Цигов чарк все повече ми харесва, но нека видим идеи. Пък ако изберете такова място, дето да се стига с коли, ще вземем и мъжете... и ще ги елиминираме на друг лагер да си приказват :yanim: докато ние си обсъждаме книжките.

момичета, искам да предложа за едно хотелче...Намира се в Преслав, проверих има как да се стигне от София и от другите градове. Ето и линка... http://www.naplanina.com/index.php?REQ=view&id=737&page=&cat=1&subcat=0&subsubcat=0

Хубаво е в Преслав, не знам защо обаче мене ме влече по южния край. Я метнете един поглед на това: http://www.hotelsantana.eu/ Поразгледайте описание, снимчици, цени... :yanim: На мене ми хвана окото. :)

Хубаво е в Преслав, не знам защо обаче мене ме влече по южния край.

Я метнете един поглед на това:

http://www.hotelsantana.eu/

Поразгледайте описание, снимчици, цени... :P На мене ми хвана окото. ;)

Ох, Ели - още малко и сме в Гърция! Ще има да пътуваме два дни от Варна... :eek:

Момичета, искрено се надявам времето през октомври да ни зарадва със слънчеви дни. А не като сега - студ и дъжд. За Трявна мога да кажа - има удобен автобус,който тръгва след обед от София и пристига към 8 часа вечерта. Градът е малък, няма да има нужда от таксита за да се доберем до хотелчето, което ще си изберем. Има какво да се види, да обиколим старата част, не са за пропускане и музеите. Който не е ходил скоро там, ще остане очарован от чистотата, подредбата и съхранения стар дух на Трявна. Ако решим да се ориентираме натам, ще можем да ползваме хотелчетата, които наистина са страхотни. Но си мисля и друго - октомври си е октомври - дали пък да не отидем по на юг - все пак там времето ще е по-топло и по-приятно? Велинград е добро предложение, Сандански - също. Ох, момичета от Варва - забравих за вас - верно си е 2 дни път с камили - това си е прекосяване на цяла България. Хасковските минерални бани също не са за пренебрегване - има страхотни нови комплекси. Старозагорските минерални бани - също. Не говоря за баните - просто новите комплекси, които са построени там са на ниво. Ще помисля малко и пак ще пиша. Може да се сетя и още нещо. Да ви кажа, приятели ходиха в един комплекс в Родопите - до Девин - построен в стар родопски стил - невероятно красиво. http://vbox7.com/play:437221b4 http://www.naplanina.com/index.php?REQ=view&id=1287&page=&cat=58&subcat=0&subsubcat=0

Дами,как ви се струва вместо 16-17 датите да са 30-31 октомври? Все пак тогава е Хелоуин и можем да си спретнем двоен повод за празнуване и едно среднощно парти с тикви и свещи Публикувано изображение. Предлагам го просто като идея, не държа да е тогава, за мен също датите не са значение, само в работата да няма проблеми. Относно мястото, аз се захласнах по всички ваши предложения, защото знам,че където и да отидеме има какво да видим, а и компанията ще е повече от приятна, но според мен, за да подберем подходящото място е най-добре първо да проучим върпоса с транспорта, защото както се оказва май това ще е най-големият ни проблем. В крайна сметка не всеки има кола на разположение и това допълнително усложнава нещата. Мисля, че не е важно в коя част на България сме, а колко лесно можем да стигнем дотам, защото както се оказва, макар и да съм на половин час път от Цигов чарк, ще ми е много по-лесно да стигна до Варна Публикувано изображение.
  • Автор

Дами,как ви се струва вместо 16-17 датите да са 30-31 октомври? Все пак тогава е Хелоуин и можем да си спретнем двоен повод за празнуване и едно среднощно парти с тикви и свещи Публикувано изображение. Предлагам го просто като идея, не държа да е тогава, за мен също датите не са значение, само в работата да няма проблеми. Относно мястото, аз се захласнах по всички ваши предложения, защото знам,че където и да отидеме има какво да видим, а и компанията ще е повече от приятна, но според мен, за да подберем подходящото място е най-добре първо да проучим върпоса с транспорта, защото както се оказва май това ще е най-големият ни проблем. В крайна сметка не всеки има кола на разположение и това допълнително усложнава нещата. Мисля, че не е важно в коя част на България сме, а колко лесно можем да стигнем дотам, защото както се оказва, макар и да съм на половин час път от Цигов чарк, ще ми е много по-лесно да стигна до Варна Публикувано изображение.

Аз нямам претенции за датата, навита съм и за 30-31, пък и сега видях в горния пост на Ина че май се притеснява малко от времето, съмнявам се че ще има големи минусови изненади...може и да оцелим дъжд, но какво пък цял ден ще се крием в хотела и ще бърборим :)

Всички предложения до тук са страхотни.За мен също няма значение датата и мястото на срещата,защото където и да бъдем,знам,че ще си изкараме страхотно.Вчера се рових и търсих подходящи места,натъкна се на много приятни хотелчета,които мисля,че ви допаднат,но транспорта до тях е много труден http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз ще кажа въобще дали ще дойда най-късно до края на другата седмица. На мен ми харесва Цигов чарк. Можем да попитаме собствениците как можем да стигнем до хотела и без собствен транспорт. Сигурно има някакви автобуси.

Ох, всички местенца дет сте предложили изглеждат страхотни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ужасно много ми се идва, но в зависимост от мястото на срещата, което ще се избере, не знам дали ще успея да се дотрътлям http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ако случайно избора наклони за Сандански, ще отскоча да погледна лично хотелчето "Сантана", дето Ели предложи. Мисля, че е близо до великолепния им парк. Пък може и до Мелник да отскочим или до Рупите - и на двете места има многооо красоти и излъчването им е за невероятно спокойствие и умиротвореност Публикувано изображение

Ох, всички местенца дет сте предложили изглеждат страхотни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ужасно много ми се идва, но в зависимост от мястото на срещата, което ще се избере, не знам дали ще успея да се дотрътлям http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ако случайно избора наклони за Сандански, ще отскоча да погледна лично хотелчето "Сантана", дето Ели предложи. Мисля, че е близо до великолепния им парк. Пък може и до Мелник да отскочим или до Рупите - и на двете места има многооо красоти и излъчването им е за невероятно спокойствие и умиротвореност Публикувано изображение

Мен също ми се ходи по на топличко и макар да съзнавам, че за момичетата от Варна това ще си е бая път и проблем клоня към тази дестинация. Да не говорим, че най сетне ша са увидя и с теб, което инак може пак се окаже само пожелание за бъдещи срещи. Но пък е важно се сберем повечко момичета така че каквото решите. Аз на теб мога реша и да ти се цопна некой уикенд ей така без предупреждение хихи.

Мен също ми се ходи по на топличко и макар да съзнавам, че за момичетата от Варна това ще си е бая път и проблем клоня към тази дестинация. Да не говорим, че най сетне ша са увидя и с теб, което инак може пак се окаже само пожелание за бъдещи срещи. Но пък е важно се сберем повечко момичета така че каквото решите. Аз на теб мога реша и да ти се цопна некой уикенд ей така без предупреждение хихи.

Мамоооо, Сънчооо, откога го чакам тоз момент Публикувано изображение От две години време така ме е завъртяла шайбата, че до София не мога да отскоча, не пък до по-далечко. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif И отпуските са ми толкоз кратичкиии, че лятото само за Бялото моренце едва стигат Публикувано изображение Така че, мила, страхотно ще се радвам на такваз изненада. Публикувано изображение

Всъщност, момичета, ако някоя от вас пътува за Гръчко през Кулата или за Македония през Златарево и има желание да се видим, страхотно ще се радвам да ми се обади. Задължително ще скокна до границата да пием по едно (кафенце или нещо по-завъртяно, според зависи :wink12: )

Eeeeх, момичета, това би било чудесно! Благодаря на Петето, че ми писа иначе щях да изтърва. Принципно съм много ЗА, ама като знам какво ме чака в даскало и не искам да казвам дали ще мога. А колкото до Петричо-Санданския регион, Сънчо, приемаш ли още едни 100 кила жив багаж да видя и аз Бобчо?

Eeeeх, момичета, това би било чудесно! Благодаря на Петето, че ми писа иначе щях да изтърва. Принципно съм много ЗА, ама като знам какво ме чака в даскало и не искам да казвам дали ще мога. А колкото до Петричо-Санданския регион, Сънчо, приемаш ли още едни 100 кила жив багаж да видя и аз Бобчо?

Нцъ категорично. Под сто и двайсе не взимам. Ей дан та заболи глава, че си ми и наблизичко хихи.

Нцъ категорично. Под сто и двайсе не взимам. Ей дан та заболи глава, че си ми и наблизичко хихи.

Немаш грижи, ще натоваря и една раница с 20 кила бира ;)

Немаш грижи, ще натоваря и една раница с 20 кила бира ;)

Ахаха да си дойдем на думата хихи

Ахаха да си дойдем на думата хихи

E че къ' иначе я мисуиш ти тая ра'ота!

Всъщност, момичета, ако някоя от вас пътува за Гръчко през Кулата или за Македония през Златарево и има желание да се видим, страхотно ще се радвам да ми се обади. Задължително ще скокна до границата да пием по едно (кафенце или нещо по-завъртяно, според зависи ;) )

Бобчо, мойто мъж е от онзи ъгъл. Свекито и свекърчо са от Яново и всяка година ходим на гроздобер. Тази година си точа зъбите да ме вземат и мен с бебка, нищо че не можем да помагаме, та ако сколасам, ще ти дрънна една фонче да се видим. Его де е - 30-тина километра. :ph34r:
;) Както се очертава и на тази среща няма да мога да дойда! А така ми се искаше да се видя с вас... сигурна съм, че ще си прекарате чудесно! Но, надеждата умирала последна и аз затова до последно ще си се надявам, че някак ЕВЕНТУАЛНО бих могла да се измъкна. Ако ли не, Ви пожелавам весело изкрване и да пиете по една бира вместо мен!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.