Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се срещнем, момичета, какво ще кажете...

Featured Replies

Бобчо, мойто мъж е от онзи ъгъл. Свекито и свекърчо са от Яново и всяка година ходим на гроздобер. Тази година си точа зъбите да ме вземат и мен с бебка, нищо че не можем да помагаме, та ако сколасам, ще ти дрънна една фонче да се видим. Его де е - 30-тина километра. :baby:

Божееее, Гане, и да не обадиш до сега http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Малиии, стискам палци да ви вземат двенките с бебка и задължително да се обадиш. Веднагически ще се изстрелям да се видим. Страхотно, направо нямам търпениеПубликувано изображение

Сънчо, Иринче, вие само се наканете да дойдете, пък останалото ще го надурдисаме.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Ох, в Мелник какви несравними механички имааааа - направо мечта неземна Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Отговори 215
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Момичета всички предложения са страхотни... и аз се разрових, ама което и да намеря беше супер сложно да се стигне до него... С този наш транспорт :eek: Трябва да се спрем на някое място, за да стигнеш до което не е нужно да смениш 2 влака и/ или 3 автобуса хихихихи :) Нямам търпение да решим къде ще е и да дойде време да се видим :hush:

Момичета всички предложения са страхотни... и аз се разрових, ама което и да намеря беше супер сложно да се стигне до него... С този наш транспорт :eek: Трябва да се спрем на някое място, за да стигнеш до което не е нужно да смениш 2 влака и/ или 3 автобуса хихихихи :) Нямам търпение да решим къде ще е и да дойде време да се видим :hush:

Значи пак опираме до район Централна България, за да може от всички краища да се стигне сравнително лесно. Давайте предложения, макар, че аз още си гледам с надежда към Цигов чарк... макар да нямам идея как се стига дотам.

Та... Габрово, Пловдив, Ловеч, Троян, Плевен, Стара загора... Казанлък... Сливен... Някъде в тоя периметър да сме.

Велико Търново? Красив град, има какво да се види, сто на сто ще има и антикварни книжарнички...

• Автор

Значи пак опираме до район Централна България, за да може от всички краища да се стигне сравнително лесно. Давайте предложения, макар, че аз още си гледам с надежда към Цигов чарк... макар да нямам идея как се стига дотам.

Та... Габрово, Пловдив, Ловеч, Троян, Плевен, Стара загора... Казанлък... Сливен... Някъде в тоя периметър да сме.

Еми като казвате Габрово - какво мислите за Боженци, доколко знам е супер близо до Габрово, значи ако се доберем до там ще имаме спасение с таксита?

Аз да си призная най-съм зарибена за Велинград, но май освен мен няма други мераклии...

Но като цяло съм съгласна с горното мнение, Велико Търново или Пловдив, май ще ни е най-лесно да се доберем до там...

Божееее, Гане, и да не обадиш до сега http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Малиии, стискам палци да ви вземат двенките с бебка и задължително да се обадиш. Веднагически ще се изстрелям да се видим. Страхотно, направо нямам търпениеПубликувано изображение

Смее ли някой да ме остави? Току съм инструктирала бебка да реве с цяло гърло, ако речат да ни "забравят" Публикувано изображениеПубликувано изображение

Еми като казвате Габрово - какво мислите за Боженци, доколко знам е супер близо до Габрово, значи ако се доберем до там ще имаме спасение с таксита?

Аз да си призная най-съм зарибена за Велинград, но май освен мен няма други мераклии...

Но като цяло съм съгласна с горното мнение, Велико Търново или Пловдив, май ще ни е най-лесно да се доберем до там...

Ако клоните към Габрово... Боженци май не е най-доброто. Ходила съм там. Старинно селце-резерват, в което колкото пъти влезеш, толкова пъти ти искат такса за посещение на входа, извън "портиерната" има няколко къщи за гости... но те едва ли ще поберат толкова хора.

Узана е местност ски-курорт край Габрово - но пак е достижима с коли само. Е, може и от града да има някакви автобуси за натам. Принципно си е ски писти и хотели... Много е красиво и то не само през зимата.

За Велико Търново, ще се въздържа да коментирам, че нали предния път пак бяхте по моя край.

Пловдив не е лоша идея също...

Ох, така скоро няма да можем да решим май. Дайте да харесаме едно място, и оттам нататък само коментари "Там съм." да пускаме и да се преброим. :blink:

Трявна е чудесна дестинация и достатъчно централна. Много приятно градче насред природата. Ходила съм няколко пъти и с удоволствие бих го посетила отново. Имам спомени от добра кухня, невероятни галерии и малки занаятчийски магазинчета. От толкова далеч не мога да кажа дали ще успея да дойда, но ще направя всичко възможно където и да изберете да се състои срещата.

Трявна е чудесна, познавам я много добре, ходила съм честичко и трябва да призная, че ми е от любимите градове. Невероятно китно градче, най-красивата парк площадка пред общината, стария град е впечатляващ, мога с часове да седя на моста и да гледам бълбукащата рекичка... Проблемът за там е като за Цигов чарк примерно - няма удобен транспорт от различните краища на България. Все пак се пада малко в балкана, та има едни завои докато се стигне дотам, пътя е почти с едно платно, трудно се разминават два автомобила из оная гора. Мисля, че има влакове за там, но пак със връзка. Трябва да разучим. Иначе наистина е страшно красиво, аз още предния път като се планираше срещата си бях харесала и Трявна. Хотелчетата са хубави, града е невероятен, единствено заради транспорта дотам не го предложих тогава... Но сега при по-добра организация, мисля, че ще успеем, ако сте навити за там и аз съм ЗА. И дайте да изберем хотел.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Както казах,няма да мого да дойда.Но,Трявна!Сърчицето ми ще се пръсне от яд.Обожавам това градче,колкото и малко да съм видяла от него./Все ходехме,да лекуваме малката./

И аз, и аз, и аз съм навита за Велинград :(

А колкото до Боженци, наистина е красиво, но си е старинно селце и колкото и да е близко до Габрово, не си е работа и с такси до там да се ходи, а май няма друг транспорт.

И аз, и аз, и аз съм навита за Велинград :)

А колкото до Боженци, наистина е красиво, но си е старинно селце и колкото и да е близко до Габрово, не си е работа и с такси до там да се ходи, а май няма друг транспорт.

И на мен ми харесва Велинград като идея :(

Като че ли и на мен Велинград ми звучи най - добре! Много ми се ходи там, а какво по - хубаво от форумска среща там...... :-))))

Оооо не! Сега пък ще се изям от яд. Страшно ми се ходи във Велинград, а май няма да мога да сколасам за срещата. Но Велинград! Като си представя, че всичките ще бъдете там без мен...Гадост.

Аз също съм за Велинград. Може би съм пристрастна, защото съм наблизо, но си мисля и друго - може би по-лесно ще се стигне до Велинград, отколкото до Цигов чарк или Трявна. Хубаво е да обиколим България и да посетим много интересни места, които друг път няма да можем да видим, но трябва да се съобразим и с това как ще се придвижваме - не става въпрос дали е далече, а дали има удобен транспорт, който няма да се налага да сменяме на всеки 10-20 км и да се прехвърляме от влак на автобус, а после и на такси. Все пак сме от цялата старана. Ако пък чак толкова държим да посетим някое такова местенце, тогава ще трябва да помислим и за вариант да си водим половинките, че докато ние си хортуваме за интересни книжки, да си имат и те компания. Така, сега остава да изберем датата - аз съм за 16 и 17.

• Автор

Момичета мисля, че Велинград се открои до тук и май на там се насочваме. Тъй като не е възможно най-централното място предлагам един град отвъд Стара Планина - да речем Троян (ако имате възражение, сега е момента) и да гласуваме, защото септември направо свърши! Така че избирайте Велинград или Троян (или друг град от Северна България, посочете кой). Дано до края на седмицата решим къде ще ходим :) П.С. Знам, че последните няколко мнения са за Велинград, но реших отново да питам, за да няма сърдити!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Аз съм за Велинград, много хубаво местенце е и мисля, че ще е прекрасен фон на тази дългоочаквана среща :)

Ако сбирката стане във Велинград и не ми мине котка път, ще накарам слънцето да ме докара за няколко часа в неделята, та да се видим Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Както казах отпреди щеше ми се на юг. Ама ся виждам че Велинград голям фаворит. Пете как не те беше срам споменеш Троян. Аз съм с три ръце за за това красиво градче а има и де да се иде - Троянския манастир музеи...аве има. Мъжо е оттам. Обаче ако решите Велинград това да е.

Аз давам едно гласче за Велинград. По принцип нямам претенции къде ще е, тъй като държа най-вече на компанията, но все пак още отначало нещо ме притегли към Родопско, та да се отчета. :weather4: Oчаквам с нетърпение новата среща, след първата не спрях да се хиля няколко дена!

Аз също нямам търпение да дойде средата на октомври и да видим Велинград.

Аз давам едно гласче за Велинград. По принцип нямам претенции къде ще е, тъй като държа най-вече на компанията, но все пак още отначало нещо ме притегли към Родопско, та да се отчета. :clap: Oчаквам с нетърпение новата среща, след първата не спрях да се хиля няколко дена!

и аз така... все ме питаха какво ми има... :lol6::lol6: нямам търпение да дойде октомври...
  • Автор

Еми момичета то време не остана, който писал - писал, оставаме за Велинград. Ето какви хотелчета ми хванаха окото: http://bghotelite.com/hotel-medeia.2188_bg http://bghotelite.com/web_main.php?id=812 http://bghotelite.com/web_main.php?id=1339 - това ми допадна http://hoteli-bg.org/apartament-name-9238 - тук е по-евтинко, но нещо не ми вдъхва доверие http://orchidea.velingrad.com/ - този много ми допадна http://www.hotel-jeri.com/price.html - този също Прегледах още доста места, някои доста по-луксозни или мизерни, но се ръководех по снимките и цените за нощувка. Цените като цяло варират, но мисля че не съм пуснала оферта за над 30 лв нанощувка, като в цената влиза и закуска. Аз като ги гледам най-много клоня към "Орхидея" или "Жери", вие какво мислите? Някой ако има други предложения, нека ни ги покаже :angry:

Тази Орхидея много ми харесва! Гласувам за нея! :rolleyes:))

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.