Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се срещнем, момичета, какво ще кажете...

Featured Replies

• Автор

Мен си ме знаете-аз съм от несигурните.

Няма да идвам и причини най-различни.Детето,мъжлето,но най-вече си се пазя,че чакаме второ:baby:(чак през декември,ама да не вземе да подрани).

Честито Пепи, пожелавам ти леко бременеене :ph34r:
  • Отговори 215
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз засега съм заета - баща ми има рожден ден на 15-ти, и майка иска да ни събира семейно със сестра ми, но още не е на 100%сигурно, може и да го отложи за по-нататък... Така че, засега не ме бройте, пък ако в последния момент се освободя - ще се оправя - града е пълен с хотели...

Няма да идвам и причини най-различни.Детето,мъжлето,но най-вече си се пазя,че чакаме второ:help:(чак през декември,ама да не вземе да подрани).

Честито, миличка!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Желая ти здраве и добро настроение, и всичко да е наред!

Бройте ме и мен, за вечерята нямам претенции и вън, и вътре, все ще е хубаво, но може би клоня по-скоро за хотела.

Пепи, честито! Желая ти лека бременност.

Благодаря, момичета,то повечето мина така или иначе. Макар ,че съм близо за мой срам до Велинград съм ходила 1-2 през съзнателния си живот,така че чакам отзиви.Приятно изкарване.

Бройте ме и мен!!! Там съм и нямам претенции за стоите! В момента съм без интернет, но до ден два ще ми го пуснат и ще се разберем допълнително! Нямам търпение да дойде 16-ти!!!! :clap:

Бройте ме и мене - нямам търпение да ви видя.:clap: :clap: :clap: Пепинка честито мила - много се радвам за теб и ти пожелавам да сте много здрави всичките и да ти е лека бремеността.:clap: :clap: :clap:

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Браво, Пепи, браво, дано всичко мине идеално при теб! Колкото до срещата, хлип, то се е видяло,че няма да мога, хлип. И то точно за Велинград, не мога да повярвам. А така ми се ходииии! Даже маршрутът изглежда лесен- рейс до София,после още един до Велинград. Ех, дано следващия път тогава!

Поздравления и от мен! А по темата,за съжаление няма да мога,тъй като нещата вкъщи,а пък и тук, не са мн розови и колкото и странно да звучи,поне за мен,няма да мога да отделя време и пари за едно,макар и кратко, пътуване.Така че ще се надявам за понататък - може би догодина - да се видим пак.

• 2 седмици по-късно...

Пожелавам ви приятно прекарване на срещата момичета. Времето предполага повече стоене на топло с чаша в ръка , но съм сигурна, че ще се забавлявате. :gift::angry: И дано имате късмет слънцето да се усмихне.

Пожелавам ви приятно прекарване на срещата момичета. Времето предполага повече стоене на топло с чаша в ръка , но съм сигурна, че ще се забавлявате. :cool:;) И дано имате късмет слънцето да се усмихне.

Е, че ние най-вероятно ще си стоим на топло с чаша в ръка... върпоса е какво ще има в чашата. :) Мерси за пожеланията ;)

Е, че ние най-вероятно ще си стоим на топло с чаша в ръка... върпоса е какво ще има в чашата. :cool: Мерси за пожеланията :)

Абе важното е, че няма да сме с празни ръце!!! До утре момичета!!! :clap: Само сняг да не ни завали!

В никакъв случай с празни ръце - вземете поне един лаптоп. Гледах пак в сайта, че в хотела има безжичен нет, поне на видеовръзка с вас да бъда за малко. Толкова ме е яд още, че няма да мога да съм и аз там, но поне да си ви видя накуп ако може.

• 1 месец по-късно...

Няма да идвам и причини най-различни.Детето,мъжлето,но най-вече си се пазя,че чакаме второ:)(чак през декември,ама да не вземе да подрани).

Поздравления и от мен!

Пожелавам ти леко раждане,явно не остана много до него :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Момичета, организирам нова форумна среща. Този път в гр. Пловдив на 19.02 (събота). Не го плануваме с преспиване, общо взето, който е наблизо до Пловдив и има желанието да се присъедини за няколкочасово кафе може да заповяда, за да се видим и побъбрим на любимите теми. А ако се съберем повечко хора ще можем и да обсъдим бъдещата по-мащабна среща през пролетта. Който мисли, че ще успее да се присъедини и разбира се има желанието, нека пише тук или на лични.

Момичета, организирам нова форумна среща. Този път в гр. Пловдив на 19.02 (събота). Не го плануваме с преспиване, общо взето, който е наблизо до Пловдив и има желанието да се присъедини за няколкочасово кафе може да заповяда, за да се видим и побъбрим на любимите теми. А ако се съберем повечко хора ще можем и да обсъдим бъдещата по-мащабна среща през пролетта.

Който мисли, че ще успее да се присъедини и разбира се има желанието, нека пише тук или на лични.

Аз съм ЗА, много ще се радвам да се видя с всички. :)

Уф,евентуално през пролетта,че идея си нямам как ще оставя мъжЪт с двете деца(едното се кърми).Иначе Пловдив ми е повече от удобно,нооо.....

Бройте ме и мен. При всички положения и аз съм там :rolleyes:

А Дара да я броим ли, че някои лелички искат да си го нагушкат и нацелуват това сладурче?

Ъвкорс, зимам я тоя път с мен, щото предния имаше разочаровани и ша ме бият вече :ass::speak::)

Ъвкорс, зимам я тоя път с мен, щото предния имаше разочаровани и ша ме бият вече :ass::speak::)

Аболютно, кой ще гушкаме и мачкаме иначе :lock:

Уф,евентуално през пролетта,че идея си нямам как ще оставя мъжЪт с двете деца(едното се кърми).Иначе Пловдив ми е повече от удобно,нооо.....

Пепинка и аз съм така ( моя малкия е на 3 месеца) и затова предлагам да ги вземем и с по едно одеалце на рамото да ги кърмим там :sobbing:, предполагам че няма да бъде много запушено.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.