Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се срещнем, момичета, какво ще кажете...

Featured Replies

Аз като ги гледам най-много клоня към "Орхидея" или "Жери", вие какво мислите?

И аз така, двечките ми харесаха най-много, макар че и на другите нищо им.
  • Отговори 215
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

...Аз като ги гледам най-много клоня към "Орхидея" или "Жери", вие какво мислите?...

И на мен тези двете ми харесаха най-много. Друго да попитам аз- като дата 16/17 ли остана, защото на мен по друго време няма кой да ми вземе смените?

Редактирано от radysan (преглед на промените)

• Автор

И на мен тези двете ми харесаха най-много. Друго да попитам аз- като дата 16/17 ли остана, защото на мен по друго време няма кой да ми вземе смените?

Да Ради, тези дати останаха :)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Аз като ги гледам най-много клоня към "Орхидея" или "Жери", вие какво мислите?

Някой ако има други предложения, нека ни ги покаже :)

И аз съм за Орхидея, изглежда супер http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

аз пак съм за Деви минералните басейни ми се струват много приятни

Аз си харесах Жерито, но ще се съобразя с гласа на мнозинството. Общо взето и палатка ме устройва стига да се посберем, така че решавайте момичета.

• Автор

Момичета когато вече знам горе-долу какво бройка сме ще се обадя в "Орхидея" и "Жери" и ще отидем където ни направят по-изгодна оферта.

Тъй като предполагам, че повечето от вас ще пътуват с автобуси днес се порових малко и открих, че ако можете да стигнете до Пловдив след това до Велинград няма проблеми:

Пловдив - Велинград

от АГ Юг 12:30 - 14:35

от АГ Юг 13:00 - 15:30

от АГ Родопи 13:00 - 14:50

от АГ Родопи 14:10 - 15:45

от АГ Север 15:00 - 16:40

Варна - Пловдив

6:45 - 13:55 (пристига на АГ Юг)

Плевен - Пловдив

6:00 - 11:00 (пристига на АГ Север)

Русе - Пловдив

7:00 - 14:55 (пристига на АГ Север)

Ямбол - Пловдив

5:45 - 8:45 (пристига на АГ Юг)

Димитровград - Пловдив

6:45 - 8:45 (пристига на АГ Родопи)

Пазарджик - Велинград

13:20 - 14:30

13:49 - 14:50

14:49 - 15:45

15:35 - 16:40

София - Велинград

9:30 - 11:30

13:00 - 15:00

15:00 - 17:00

16:30 - 18:30

Това е което открих за автобусите, ето и малко влакчета:

Пловдив - Велинград

08:00 - 10:35 ( с прекачване на Септемри и 20 минути престой)

12:10 - 14:41 (с прекачване на Септември и 12 минути престой)

Ямбол - Велинград

05:15 - 10:35 (с прекачване на Септември и 20 минути престой)

08:31 - 14:42 (с прекачване на Септември и 54 минути престой)

12:42 - 19:43 (с прекачване на Септември и близо 2 часа престой - ужассс)

Пазарджик - Велинград

Същата работа като с горните, прикачването отново е на Септември и се пристига по същото време

София - Велинград

отново същото тръгват от София в 6:45 и 10:45 и на Септември прекачване на посочените по-горе

Димитровград - Вленград

с влак до Пловдив, който тръгва в 06:39 и пристига в 09:44 и от там на влака за Септември и от там за Велинград

Изобщо с автобус си е по-оферта :cheerleading2:

Момичета когато вече знам горе-долу какво бройка сме ще се обадя в "Орхидея" и "Жери" и ще отидем където ни направят по-изгодна оферта.

Тъй като предполагам, че повечето от вас ще пътуват с автобуси днес се порових малко и открих, че ако можете да стигнете до Пловдив след това до Велинград няма проблеми:

Нищо, че няма да идвам, мога да си мечтая.В тази връзка из онзи ден и аз преглегдах възможностите за транспорт.Майтап или не,то за варненки е по-добре да пътуват за София и оттам за Велинград. До Пловдив и после Велинград не се връзват часовете за тръгване. Има закъснения,автогарите са различни и т.н.

И аз съм за Орхидея, а относно пътуването смятам същото да направя - до София и оттам с тайфата накуп, че да не се загубя нейде.

И аз харесах Орхидея и Жери. Трудно ми е да реша кой от двата по ми допада. Но като видях къде се намирира Жери, мисля че е по-близо до центъра на Велинград /ако това има значение/, отколкото Орхидеята. Но не мога да го твърдя със сигурност. Ако искате ще попитам и ще кажа, ако все пак някой държи да сме по в центъра.

Нищо, че няма да идвам, мога да си мечтая.В тази връзка из онзи ден и аз преглегдах възможностите за транспорт.Майтап или не,то за варненки е по-добре да пътуват за София и оттам за Велинград. До Пловдив и после Велинград не се връзват часовете за тръгване. Има закъснения,автогарите са различни и т.н.

А, Гале, не се притеснявай за връзките от Пловдив до Велинград.

Първо две от автогарите, АГ Юг и АГ Родопи, са близо една до друга - на няма и 5мин. разстояние, като се минава през подлеза на гарата.

Второ, мисля си че ще е по-добре връзката да стане Пазарджик-Велинград, тала поне е по-лесно.

И трето - ти само ела до Пз, пък аз ще те закарам до Велинград с колата /за 30 мин. сме там/

И в тая връзка да кажа на момичетата от Пз, мога да взема 3-4 и да се придвижим заедно.

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

И аз съм за Орхидея, а относно пътуването смятам същото да направя - до София и оттам с тайфата накуп, че да не се загубя нейде.

Маруло знаеш че ще съм с транспорт. Ако не омотам плешивия ша набарам проекто зета така че само смей да не минеш през дома. Бебо това се отнася и за теб.

• Автор

И аз харесах Орхидея и Жери. Трудно ми е да реша кой от двата по ми допада. Но като видях къде се намирира Жери, мисля че е по-близо до центъра на Велинград /ако това има значение/, отколкото Орхидеята. Но не мога да го твърдя със сигурност. Ако искате ще попитам и ще кажа, ако все пак някой държи да сме по в центъра.

Мила можеш да провериш и според мен е по-добре да сме на центъра, хем за разходки, хем и заради първоначалното добиране до хотела :cool: .

Маруло знаеш че ще съм с транспорт. Ако не омотам плешивия ша набарам проекто зета така че само смей да не минеш през дома. Бебо това се отнася и за теб.

А, и аз си правя сметката да съм с транспорт, макар да ми казаха, че нема да стане, но понеже има още почти месец... та си мисля, че ще успея да го омая, че да дойде.

Ох, трябва да призная, че и Жери ми хареса също много. Сега го разгледах по-обстойно. Има тераси, което ме привлича още повече. Орхидея не видях да има. А обичам гледките от тераса. Момичета, който изберете. Оставям на вас.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Ихааааа, аз вече склоних милия да ме докара в неделята (не че ми отне много усилия - просто го попитах Публикувано изображение). Така че се моля да не ми мине котка път и да се видим.

И да се похваля - бях за няколко дена на село и се видяхме с Боби (bobych). Предстои ми още един поне десетдневен тур на село и се надявам да успеем да се видим поне още веднъж. Единственото гадно нещо е, че там нямам нет :computer2: , но ще наваксам като се прибера :rolleyes:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор

Момичета днес най-накрая се видях във време и свърших работа. Звънях в "Орхидея" и "Жери". За "Жери" отпада (жалко, той ми изглеждаше най-добре) ще има сватба точно на 16 и всичко им е заето. В "Орхидея" няма проблеми. Имат места, даже управителката като разбра че сме повечко хора предлага да ни организират вечеря в хотела, с меню и куверти. Та това ми е първият въпрос искате в хотела ли да вечеряме или навън. Вторият ми въпрос е има ли някоя от вас притеснения относно спането, защото ме попитаха за това - проблеми ли е да ни дадат апартаменти и тройни стаи? Относно цената - когато й кажа точната бройка, ще сметнем колко стаи ни трябват и съответно сумата (ако в нея се включва и куверта за вечерта). Но за нощувка+закуска плащаме 25 лв, като за резервацията трябва да изпратим 50% от цялата сума. Толкова по организацията, сега в най-кратък срок искам точна бройка на присъстващите. За всеки случай ще пусна още един коментар и в общата тема, нямам нерви да пиша отново на всеки на лични (при условие, че половината дори не си направиха труда да ми отговорят). П.С. Гане много се радвам, че ще успееш да дойдеш.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Пете, мен си ме знаеш, че съм сигурна бройка, нямам претенции за стаите. Иначе съм навита за вечерята, но да кажат и останалите. :white flag:

Пете, обещах да ти отговоря до края на месеца. За съжаление, огромно при това, не ме брой. Физически не мога да присъствам, защото ще съм абонирана за баба ми. Няма как всички останали, които биха ме заместили ще са извън страната. Но духом ще съм вас и ще очаквам отзивите ви. Наистина безкрайно ме е яд. Но такъв е живота. Трябва да се правят компромиси.

Ох, на мене ми се реве направо. Голямото ми желание за тази среща и твърдата ми убеденост, че ще присъствам, бяха разбити на парчета от нашите видни политици. Причината за гадното ми настроение е чисто финансова. За да тръгна до Велинград ще ми трябват поне едни 70-100 лв в мен за пътуване и нощувката. Да, но няма откъде. Защото през юли се прокара един закон за изменение на държавния бюджет, който намали субсидията, от която ми се плаща заплата, с 10%. А нашата страхотна община, реши че ще я намали и със задна дата, през която ми е превеждана друга сума, от която вече ми е изплащана заплата... Много объркано го написах, а може да се каже и с прости думи - тоя месец пари няма да ми се превеждат с обяснението, че са ми превеждани проценти от тях през досегашните месеци и този месец правели уравняване за деветмесечието. От което следва, че аз през септември оставам без заплата, на фотосинтеза. А следващата заплата ще е в края на октомври. С голямо неудоволствие пиша това, защото толкова много се бях пренавила за страхотното изкарване... Въпреки, че аз няма да мога да дойда, пожелавам на останалите приятно изкарване и после да пуснете снимки и да разказвате, за да ме е яд още повече.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

П.С. Гане много се радвам, че ще успееш да дойдеш.

Засега сме свободни, но дано не закъснее гроздобера, че тогава лошо. Ама силно се надявам да мога да дойда в неделята поне за няколко часа, за да се видим. Публикувано изображение

Мен си ме знаете-аз съм от несигурните. Няма да идвам и причини най-различни.Детето,мъжлето,но най-вече си се пазя,че чакаме второ:rolleyes:(чак през декември,ама да не вземе да подрани).

ауууууууууууууу, честитоооооооооооооооооооооо Публикувано изображение да мине всичко нормално Публикувано изображение

Мерси,Гане.Дано да мине,че третото мъжа ще го ражда.:ph34r:

Мале, ти направо си се прекарала. Аз още в началото на бременността се уговорих с мъжо да се редуваме. Така че на второто той мама, а аз... :baby::)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.