Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се срещнем, момичета, какво ще кажете...

Featured Replies

• Автор

Ох момичета, тези дати бяха само вариантни и аз ги придложих на прима виста. Вече почвам леко да се побърквам, така че моля ви пишете кога на вас ви е удобно, от всички момичета до тук писали в темата единствено Мая помоли да е преди 22 април, защото тогава заминава за чужбина, всички останали сме без претенции за дата, така че ПИШЕТЕ на вас кога ви е удобно, на края се събираме в деня за който има най-много хора - мнозинството печели, така или иначе... От сутринта съм разпратила лични съобщения по въпроса на над 30 момичета - надявам се всяка от тях да се изкаже по въпроса.

• Отговори 215
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

И на мен 17-18 април ми звучи добре и напълно разбираемо съм за Лясковец, защото съм от Варна. На 99,9% съм сигурна, че ще мога да дойда. Стига нещо на работа да не се обърка. Ще се радвам адски много да се срещна с всчка една от Вас на живо и нямам търпение!

Абсолютно за среща на живо по принцип.До сега си траех,че да проверя кои дати са ми удобни. 17-18 в Лясковец за мен е чудесно-е оставям 10% за изненади.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

• Автор

Момичета една не добра новина, преди малко разговарях със собственика на хотела в Копривщица - Болярка, който всички харесахте е ... 10 местен и директно отпада като вариант, защото до този момент 15 момичета са заявили твърдо присъствие, а има още няколко под въпрос. Ако не изкочи друга оферта, оставаме за Лясковец, защото той също се хареса от доста хора :cool:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Явно се завъртяхме около 17-18 април, радвам се че поне за датата няма да има спорове.

Сега за местенце, аз снощи малко се увлякох с офертите, но понеже съм адски заблудено същество относно българска география (да не разказвам как съм се излагала), общо взето си мислех че Копривщица е 100-тина километра по на изток, и май за Варненки ( а и за останалите от черноморието) не е много удобно.

За това ето още една много хубава оферта, по-централно от това, здраве му кажи:

- Лясковец, на 10 км от Велико Търново, като си има автобусчета до там, а може и с такси да се стигне, а за цена за една нощувка, като гледам едва ли ще излезе повече от 25 лв

http://www.lesopark-bg.com/gallery_bg.php

Ако някой е ходил, нека сподели мнение...

Пете искаш да ми докараш инфаркт. Та аз съм от Лясковец. :) Незнам за вас но аз съм 1000% процента за Лясковец, или за Велико Търново. Не ме разбирайте погрешно просто съм непълнолетна и няма как да ида по-далеч от Велико Търново, например в Копривщица или някой друг град който бяхте предложили.

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

17-18 е много добре като дати,след това което прочетох за Лясковец аз сащо сам навита за там щте ми баде много приятно да се запозная с вас.Така че на 90 процента идвам,все пак им а месец време до тогава но като цяло сам навита :whist:

• Автор

Момичета ето я и равносметката до сега - 19 момичета заявиха твърдо присъствие, 11 са под въпрос, 15 чакам все още отговор и 7 отказали, ако нещо не ни мине котка път (пу-пу) мога да кажа че доста добре върви организацията :whist: П.С. Джени, явно имаш късмет, но да знаеш държим да си превъзходен екскурзовод! :baby:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Следя темата, но ми трябваше малко време, за да помисля дали мога да се организирам (и да "разхвърлям" някои лични и служебни ангажименти) и да се включа в срещата на посочената дата (17-18.04.) и място. Вече мога да потвърдя: да, ще дойда, включвайте ме в списъка (май закръглих цифрата на 20 :biggrin: ). Лясковец (В.Търново) определено е по-удобно - от гледна точка на разстояние и транспорт - за мен (от Варна съм), въпреки че и аз страшно харесах "Болярка" - такова чудесно дворче има... Но от Варна до Копривщица, освен с кола, идея си нямам как може да се стигне, пък и като разстояние е доста, за съжаление. Хайде, дворчетата ще ги оставим за лятото! Да си призная, малко съм потресена от интериора на "Лесопарк"-а... но реших, че ще го преживея, пък и важното е да се видим! (извинявайте, че въобще го споменавам, то мойто си е професионална деформация...) Мисля да дойда от Варна до Търново с автобус, а от там с такси до "Лесопарк" (защото нямам представа автобуса от Търново до Лясковец от къде тръгва и къде спира, какво е разстоянието от спирката до хотела, и т.н.). Ако има и други от Варна, които смятат да пътуват с автобус, ще се радвам да ми пишат на л.с. - може да се организираме да пътуваме заедно.

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Следя темата, но ми трябваше малко време, за да помисля дали мога да се организирам (и да "разхвърлям" някои лични и служебни ангажименти) и да се включа в срещата на посочената дата (17-18.04.) и място.

Вече мога да потвърдя: да, ще дойда, включвайте ме в списъка (май закръглих цифрата на 20 ;) ).

Лясковец (В.Търново) определено е по-удобно - от гледна точка на разстояние и транспорт - за мен (от Варна съм), въпреки че и аз страшно харесах "Болярка" - такова чудесно дворче има... Но от Варна до Копривщица, освен с кола, идея си нямам как може да се стигне, пък и като разстояние е доста, за съжаление. Хайде, дворчетата ще ги оставим за лятото!

Да си призная, малко съм потресена от интериора на "Лесопарк"-а... но реших, че ще го преживея, пък и важното е да се видим! (извинявайте, че въобще го споменавам, то мойто си е професионална деформация...)

Мисля да дойда от Варна до Търново с автобус, а от там с такси до "Лесопарк" (защото нямам представа автобуса от Търново до Лясковец от къде тръгва и къде спира, какво е разстоянието от спирката до хотела, и т.н.).

Ако има и други от Варна, които смятат да пътуват с автобус, ще се радвам да ми пишат на л.с. - може да се организираме да пътуваме заедно.

Здравей,

аз съм от Велико Търново и също смятам даприсъствам на срещата , ако искаш пиши ми кога пристигаш и ще мина да те взема за да не пътуваш сама до Лясковец.:)

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

Така... Аз съм почти на 100%. Чаках да видя точно на коя дата ще се спрем, за да се разберем с колежката да ми вземе смените... Утре ще потвърда със абсолютна сигурност... :)

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Момичета, както обичкновено при мен въпроса е финансово-семеен. Ако мъжо ме спонсорира и пусне идвам, което ще рече, че 85% е шанса да дойда. Когато имам точна информация ще ви кажа. Между другото - който ще се занимва с организацията, Пете, предполагам си ти - питай дали няма да им се напукат петичките, ние пристигаме организирано и сме достатъчно много за да поискаме отстъпка поне в цената на нощувката.

• Автор

Между другото - който ще се занимва с организацията, Пете, предполагам си ти - питай дали няма да им се напукат петичките, ние пристигаме организирано и сме достатъчно много за да поискаме отстъпка поне в цената на нощувката.

Изчаквам и утре да мине, защото още 13 момичета не са ми отговорили на личното съобщение и утре вечер или във вторник ще звъня в хотела да се разбирам за резервации, отстъпки, капариране и такива работи.

Момичета днес Ива ме подсети за нещо, какви са ви предпочитанията да питам за стаи с по три легла или с по две, има и от двете, другото което - да питам ли за някаква вечеря, защото има ресторант или ще се ходи някъде из града на кръчмичка или нещо от сорта. :cant believe:

аз предпочитам сами да си избираме за вечеря къде ще ходим, да не се обвързваме с хотела. Относно стаите аз съм без никакви претенции.

тай тай и аз да пиша,тя петето знае че ще идвам,ама викам кат се уреди всичко и сме готови,софийските да пътуваме заедно и нещо от рода, че не ми се пътува сама

За стаите и аз нямам претенции. А за ресторанта... не съм сигурна, все пак не знаем какви заведения има в Лясковец, а трябва да предвидим и това, че като гледам над 20 човека сме, не е малко.

Здравей,

аз съм от Велико Търново и също смятам даприсъствам на срещата , ако искаш пиши ми кога пристигаш и ще мина да те взема за да не пътуваш сама до Лясковец.:down:

Благодаря много, приемам веднага! :D Засега сме две - аз и Марги - тя ми писа да пътуваме заедно, предполагам че няма да е проблем. Ще пиша за точно време на пристигане по-нататък, може би седмица преди срещата - когато си купим билетите. Иначе автогарата, на която спират автобусите от Варна за София - предполагам я знаеш...

Ресторанта в хотела може да не го ангажираме предварително, но сме доста хора, и ми се струва че там ще е по-удобно. Все пак, по-добре да преценим на място.

Жане, Тихи и аз мисля да се организираме и да пътуваме заедно софииските. И на мен никак не ми се пътува сама. Според мен за яденето най-добре на място да го решаваме. Много е ангажиращо отсега да го мисли. А Лясковец не е толкова малък. Според мен лесно ще си харесаме нещо :wors:

• Автор

Жане, Тихи и аз мисля да се организираме и да пътуваме заедно софииските. И на мен никак не ми се пътува сама. Според мен за яденето най-добре на място да го решаваме. Много е ангажиращо отсега да го мисли. А Лясковец не е толкова малък. Според мен лесно ще си харесаме нещо :)

Не се знае дали ще се съберем всички заедно да пътуваме, макар че ако стане ще е супер весело защото сме си стабилна компания, но зависи от това кой как предпочита да пътува - лично аз съм с влака, защото ми е без пари (желизничарско чедо съм :wors: ), но никой няма да ангажирам да се вози с мен, ако предпочетете автобус или с личен транспорт :cool:

Ми аз отдавна съм без личен транспорт, а като сме повече влака винаги е бил за предпочитане. и аз съм за влака.

Пете,аз съм сигурна на 80%,ще дойда дано не ми мине котка път,само не знам до Търново с влак/автобус и от там до Лясковец с какво,май казахте таксита,че има,ако не бъркам :speak: Колкото до ресторанта,май ще е по-добре някъде ние да си се организираме като пристигнем :cool: За стаите,честно не знам,аз ще бъда с една приятелка,дано това не е проблем,но и това не е сигурно,може ли да ти кажа след 2,3 дни,не знам дали няма да ти е проблем,пиши ако е така :cool: П.П.А от Пловдив има ли,може заедно с влака/автобуса,че ще е по-весело и приятно

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

значи аз четох инфо и пише: за града::Лясковец и общината са в непосредствена близост до ж.п. възел Горна Оряховица и международното летище в гр. Горна Оряховица. Градът има ж.п. гара на линията Горна Оряховица - Елена. за общината,което все пак не е града::През територията на общината минават и шосейните магистрали София - Варна (I-4, Е772), и Русе - Кърджали (Е85), както и ж.п. линията София - Варна. обаче като гледах в бдж,там не мога да намеря нищо за гарата,или тази линия а за автобусите намерих един до елена(минава през лясковец),но е в 16,30 би трябвало да има нещо а гледах във велико търново за автобуси до лясковец(все пак трябва да има)но все още нищо

Джейми,благодаря ти за труда,дано да се намери и друга информация,че града ми е много непознат,аз също търся,но засега нищо...

• Автор

Пете,аз съм сигурна на 80%,ще дойда дано не ми мине котка път,само не знам до Търново с влак/автобус и от там до Лясковец с какво,май казахте таксита,че има,ако не бъркам :speak:

Колкото до ресторанта,май ще е по-добре някъде ние да си се организираме като пристигнем :cool:

За стаите,честно не знам,аз ще бъда с една приятелка,дано това не е проблем,но и това не е сигурно,може ли да ти кажа след 2,3 дни,не знам дали няма да ти е проблем,пиши ако е така :cool:

П.П.А от Пловдив има ли,може заедно с влака/автобуса,че ще е по-весело и приятно

Добре Маги, няма проблем ще изчакам да ми кажеш бройка, а колкото до пътуването ти, засега си сама от Пловдив (е с приятелката ти).

Момичета относно организацията на пътуването, преди да започвате да го мислите нека сме сигурни, че ще сме в Лясковец все пак...

Направление: ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ОМУРТАГ: потегля 14.45 ч.

По официални данни

Превозвач: Кента АД - гр. Омуртаг, тел:

тръгва от

Велико Търново - АГ Запад 14.45

Шереметя 15.00 15.05

Лясковец 15.09 15.11

..............................

Омуртаг 17.25

пете сега видях последния ти пост,няма повече :speak:

Аз като местна пак да се обадя. Пътуването за вас би могло да бъде до Горна Оряховица, или до Велико Търново. И от двата града от автогарите пътува автобус номер 14 - той минава задължително през Лясковец. Маршрута му е такъв: Велико Търново - Лясковец - Горна Оряховица. А самите автобуси са през 20 минути. Тоест, зависи вие откъде ще пътувате. Ако слезете в Търново на автогара Юг, или на "хотел Етър" - вървите 5 минути до спирката срещу съда и оттам хващате 14. А на същата тази спирка си чакат таксита, които возят на цената на билета - с тях дори ще е по-удобно, защото директно до хотела ще ви закарат. Ако пътувате с влака до Горна Оряховица - първо градски транспорт до автогарата ви трябва, и оттам пак с 14 до Лясковец. А за кръчмите... малко съм негативно настроена към тези извън хотела и доколко ще могат да ни съберат толкова народ - пак казвам - Лясковец е малък град. Може би само механа "Бурията" /останалото са кафенета + една пицария/ - има музика на живо там... но дано да има места... без резервация не се знае... Все пак ви препоръчвам ресторанта в хотела.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.