Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

не ти знам набора приятел ама явно си още хлапе!!!Гот е,давай смело!!!И .....не се притеснявай-минава,като грипа е! cool.gif

Аха ха ха Точно така! Най-важното в случая е да не се забравят презервативите. Другото няма значение, въобще.

• Отговори 948
  • Прегледи 160,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Аха ха ха Точно така! Най-важното в случая е да не се забравят презервативите. Другото няма значение, въобще.

аз пък не разбирам защо влюбването се бърка със секс !

а и никъде не прочетох автора да иска съвети как да се предпазва !

Влюбване или не, ама човек трябва да мисли, особено на тази възраст. angry.gif:P

хората мислят за напред макар че и то не е далеч :P

хората пишат и говорят какво ли не....за да се намират на приказки

момчето споделя един психологически, по скоро емоционален проблем,

а не търси съвети какви превервативи да ползва.........това е разликата

Все още ни си казал на каква възраст си...наистина зависи от възрастта, ако очакваш съвет!

За какво са ти съвети...нормално е да се влюбиш на всички се случва!

Просто се пускаш по течението...

БЕЗ СЪЛЗИ

Колко е лесно да бъдеш влюбен

на двадесет години.

И колко е лесно

да бъдеш разлюбен...

Прегръщах ветрища.

Целувах дъждове.

Търкалях се в ливадите от влажна нежност.

И когато ме блъсваха

в бездънното “сбогом”,

мислех си, че умирам.

Но ме спасяваха онези мрежи

от млади слънчеви лъчи.

Подскачах върху тях,

тъй както

децата скачат по пружинени легла.

И смееше се моето лице,

студено от изсъхнали сълзи.

Момичета

като магии

се виеха около мен.

И свободата съм я чувствал най-добре

след болка от раздялата.

А колко е страшно да бъдеш влюбен

на четиридесет години.

И колко е страшно

да бъдеш разлюбен.

Без “сбогом”.

Без магии.

Без сълзи.

Раздялата не носи свобода.

И мисля си, че не умирам.

ЛЮБОМИР ЛЕВЧЕВ

И аз съм на същото мнение!

Влюбих се в момиче от класа ми!!!Но не знам дали тя ме харесва преди сякаш се опитваше д ме сваля а сега не!!! Помощ!!!

Както ти казаха и другите, трябва да действаш или да оставиш нещата както са и да се случат отсамосебе си-което е малко вероятно да се получи! Защото нещата винаги става, като ги побутнеш малко сякаш насила, но не точно! Иначе, ако чакаш сама да се сети надали ще стане! Или и го кажи направо или го покажи по начин по който тя да го разбере!

А това, че се е опитвала да ти се хареса нищо не означава, всички жени искат да бъдат харесвани, както и мъжете! Това няма нищо общо с другото, а то е дали е влюбена в теб или не-това не го знаем, значи трябва да го разберем! Всъщтност това е най-сложното! Ама няма начин щом си се родил ще си патиш и от влюбвания и от разочерования и от радост от споделеното влюбване! Всъщност влюбването е хубаво нещо, но последствията след него не са много приятни-поне за мен! Пък сигурно и за другите, щом повечето над 25 не искат обвързване не и сериозно! :)

Успех и пиши, чакаме! :magnifier:

И аз съм на същото мнение!

Както ти казаха и другите, трябва да действаш или да оставиш нещата както са и да се случат отсамосебе си-което е малко вероятно да се получи! Защото нещата винаги става, като ги побутнеш малко сякаш насила, но не точно! Иначе, ако чакаш сама да се сети надали ще стане! Или и го кажи направо или го покажи по начин по който тя да го разбере!

А това, че се е опитвала да ти се хареса нищо не означава, всички жени искат да бъдат харесвани, както и мъжете! Това няма нищо общо с другото, а то е дали е влюбена в теб или не-това не го знаем, значи трябва да го разберем! Всъщтност това е най-сложното! Ама няма начин щом си се родил ще си патиш и от влюбвания и от разочерования и от радост от споделеното влюбване! Всъщност влюбването е хубаво нещо, но последствията след него не са много приятни-поне за мен! Пък сигурно и за другите, щом повечето над 25 не искат обвързване не и сериозно! ;)

Успех и пиши, чакаме! :)

кажи и го така ще ти олекне

отначало ще се надува

кое моиче не иска да е

обичано

слушай дядо си

успех cool.gif

Бе, вчера (днес) регистриран и веднага "влюбен", при това без грешно заглавие, грешен раздел или писане на латиница cool.gif Сезона на партенките пак започва biggrin.gif Ама щом ви харесва забавлявайте се :)

Да не се окажеш някой баш ревнивчо, ей!

:)

Влюбих се в момиче от класа ми!!!Но не знам дали тя ме харесва преди сякаш се опитваше д ме сваля а сега не!!! Помощ!!!

Според зависи от това на колко е години ,зависи според мен и дали чувствата му са истински... Поне според мен де ...

Иначе , ако наистина си влюбен, по-добре действай направо ... Може да те отбласне , но поне ще знаеш със сигорност какво изпитва тя , а няма да се измъчваш ден след ден. Пък и в най-лошият случай , има следваща ...

Поздрави и успех дано да станат нещата с момиченцето .... и пиши какво е станало ... :)cool.gif

Бе, вчера (днес) регистриран и веднага "влюбен", при това без грешно заглавие, грешен раздел или писане на латиница cool.gif Сезона на партенките пак започва biggrin.gif Ама щом ви харесва забавлявайте се :)

Явно си прав, щом никой не се интересува от темата си, а иначе посещава форума! ;)

Днес се срещнахме в близкия супермаркет и беше с най-добрия ми приятел.Мислех си че ме харесва ,но... уви.Е нищо ще пробвам с друга!!! cool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

Днес се срещнахме в близкия супермаркет и беше с най-добрия ми приятел.Мислех си че ме харесва ,но... уви.Е нищо ще пробвам с друга!!! cool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

тука вече се обърна камиона с канарчетата :P

Защо не обедините всички теми тип "Влюбих се, и сега?" в една обща тема. Иначе никога не трябва да се влюбваш-ще бъдеш наранен рано или късно. Аз харесвах едно момиче, казвах й, че я обичам-не бе така, накрая ме заряза. Ако се бях влюбил бихте познали какво щеше да е настроението в лагера... :rolleyes:

тука вече се обърна камиона с канарчетата :rolleyes:

Да съгласен съм с теб!!!Но нищо!!! cool.gif

днес сутринта прочетох нещо съвсем друго (интересно къде изчезна този твой пост)

не знам защо искате помощи и съвети, вместо да си решавате проблемите сами.

форумите не са кош за боклук !

Важното е, че момчето е оптимистично настроено - все пак наближава Свети Валентин. biggrin.gif

Ха-ха-ха, смях се от сърце, по принцип не гледам телевизия, ама това си е направо сценка от латино сериал biggrin.gif Сега ще излезе че бащата на приятеля и майката на момичето са близначки разделени в бебешка възраст, ама едната си е направила операция за смяна на пола biggrin.gif Както и да е, важното е да има забавление cool.gif

днес сутринта прочетох нещо съвсем друго (интересно къде изчезна този твой пост)

не знам защо искате помощи и съвети, вместо да си решавате проблемите сами.

форумите не са кош за боклук !

И аз прочетох нещо друго, от типа на тя ми се обади да ми каже, че някакъв я безпокои и аз се срещнах с него и му казах да не я закача или ще има бой! laugh.gif

Ама, че глупости!

тука вече се обърна камиона с канарчетата :P

Явно има доста свидетели на поредната лъжа в тоя форум! ;)

Да не се казва Кауфланд?! :rolleyes:

Че кво по-хубаво от това да обичаш, да си влюбен?!

Любовта дава смисъл, дава сили, дава кураж!

Честито бих казала...

Да не е последното момиче на земята я...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.