Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Еми щом си честен постъпи прагматично.Например:

Защо трябва да се измъчваш постоянно и да се луташ в неизвестното?Сядате двамата,говорите си като приятели,казваш и кво искаш да се случи и го обсъждате...

1)вариант 1 - тя ти отказва - бъди сигурен че е усетила още преди този разговор и дори си те е представяла като твое гадже и по всяка вероятност има някакво становище и надали ще чакаш много дълго отговорът й

2)вариант 2 - тя приема(обмислила го е преди,защото казах вече че сигурно си те е представяла като гадже поне няколко пъти и приема,което е атестат,че е искрена и може да станете мн хубава двойка)

3)вариант 3 - някои хора понякога в стремежа си да не разочароват приятел,приемат и по този начин те хвърля в заблуда(това е може би най-лошият вариант)

Успех и късмет cool.gif

• Отговори 948
  • Прегледи 160,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Относно изневярата има 2 типа хора може би,така мисля:

1)такива,които пак биха го направили

2)такива,които биха осъзнали сериозността на това нещо и трудно биха го повторили

разбери твоя човек към кой тип спада и прецени!

Предполагам не ти се чака много нали?Мислиш ли че ако изчакаш малко тя да го забрави,тя ще забрави и теб?Щото аз го мисля.

Аз кво бих направил:трябва да си много убедителен - точно и кажи какво искаш да стане между вас(има един финт с маааалко провокация,но е неизбежно ако искаш да я спечелиш.Влез в някаква роля и бъди супер убедителен,мн помага)

Но не лъжи!

Спазвай едно правило - никога не обсъждайте предишните си връзки(sometimes it hurts a lot )

Също се съгласявам че и започването на нова връзка непосредствено след края на старата е една смесица от странни чувства - тази рязка смяна е малко объркваща,но ако има такт може лека полека да тръгнат нещата

днес като говорих в коридора с едно момиче,той минаваше по край мен и ми се усмихваше и ми праише знаци , като си доближи птръста до устата и вика шшшшшшшш тихичко ама някакво ухилено... :speak:

Еми щом си честен постъпи прагматично.Например:

Защо трябва да се измъчваш постоянно и да се луташ в неизвестното?Сядате двамата,говорите си като приятели,казваш и кво искаш да се случи и го обсъждате...

1)вариант 1 - тя ти отказва - бъди сигурен че е усетила още преди този разговор и дори си те е представяла като твое гадже и по всяка вероятност има някакво становище и надали ще чакаш много дълго отговорът й

2)вариант 2 - тя приема(обмислила го е преди,защото казах вече че сигурно си те е представяла като гадже поне няколко пъти и приема,което е атестат,че е искрена и може да станете мн хубава двойка)

3)вариант 3 - някои хора понякога в стремежа си да не разочароват приятел,приемат и по този начин те хвърля в заблуда(това е може би най-лошият вариант)

Успех и късмет cool.gif

Да,аз вече се опитвам да и го покажа,тя май го забелязва!Просто времето ще покаже!

Редактирано от ogcho (преглед на промените)

Ми аз съм горе-долу на години колкото теб, по принцип много добре познавам кво си мислят хората - кой харесват, кой - не.Има един блясък в очите, но просто трябва да усетиш дали наистина те харесва или се усмихва по принцип.Много е гадно така да се чудиш - казваш си или си въобразявам глупости или пропускам хубави момнти...Успех!

Добре де ,не схванах само какъв ти е проблема , просто го покани да излезете или ще стане нещо или не, какво има да го осуквате като латино сериал 5м....... (не метра).

А това че го харесваш от 2г не значи че го обичаш, както и е явно че ако те иска ще те има.......лесната плячка е интересна само за емоционалните мародери, замисли се по темата.

Трябва да имаш диалог с един човек общи допирни точки , не просто да минаваш покрай него защото и връзката ти после ще бъде подобна...

днес като говорих в коридора с едно момиче,той минаваше по край мен и ми се усмихваше и ми праише знаци , като си доближи птръста до устата и вика шшшшшшшш тихичко ама някакво ухилено... ;)

Харесвате,но не иска да си признае...явно го е срам.

А пък и сравнениетъо с пуяка не е....наи мве разбираш.Ако му каеш ,,Ти си пуяк'' надали ще ти обърне внимание.

Прави се на модерна,бъди добра с него и той ще ти отвърне...

Любовта от пръв поглед не е нещо,което всеки прирежава

Добре де ,не схванах само какъв ти е проблема , просто го покани да излезете или ще стане нещо или не, какво има да го осуквате като латино сериал 5м....... (не метра).

А това че го харесваш от 2г не значи че го обичаш, както и е явно че ако те иска ще те има.......лесната плячка е интересна само за емоционалните мародери, замисли се по темата.

Трябва да имаш диалог с един човек общи допирни точки , не просто да минаваш покрай него защото и връзката ти после ще бъде подобна...

Има и извратени дето жените им са ,,за една нощ'',внмавай,бъди сигурна че те обича!

Редактирано от V2007 (преглед на промените)

Това ,че са им за 1 нощ не значи ,че са извратени :) ... бъркаш понятията ... а и на тия години рядко любовта остава за дъгло ... година 2 и айде шута ... (има си и изключения) .Живей за мига :clap: , много ме изкефи Жоро от сървайвър - чук и бек - това е ,а дългите връзки остави за после има време и за тях . Естествено ,ако пък човека ти харесва можеш и да бъдеш по-дълго с него не е задължително да се придържаш към тоя девиз ;) ... но все пак трябва да прецениш той/тя дали не е точно на него :clap: .

А по темата : Какво става между вас , послуша ли някой от съветите или действаш според ситуацията ? Дай ни малко повече инфо за нещата :clap: .

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Това ,че са им за 1 нощ не значи ,че са извратени ... бъркаш понятията ... а и на тия години рядко любовта остава за дъгло ... година 2 и айде шута ... (има си и изключения) .Живей за мига ;) , много ме изкефи Жоро от сървайвър - чук и бек - това е ,а дългите връзки остави за после има време и за тях . Естествено ,ако пък човека ти харесва можеш и да бъдеш по-дълго с него не е задължително да се придържаш към тоя девиз :) ... но все пак трябва да прецениш човека срещу теб дали не е точно на него ;) .

А по темата : Какво става между вас , послуша ли някой от съветите или действаш според ситуацията ? Дай ни малко повече инфо за нещата :) .

Всичко върви чудесно послушах ви разбира се, почнах да забелязвам онзи блясък в очите му,е радвам се и то супер много срещнахме се лице в лице и честно аз се уплаших,защото бях до машинката за кафе и се изправям и той срещу мен говореше по телефона и беше сам ! и честно казано аз го погелднах и той мен и видях че ме гледа топло а не студено и се стресирах усмихнах се и се качих по най бързият начин в класната стая... :speak:

много съм щастлива ,разбира се но не смея да го моля втори път да говорим за това му написъх писмо което не изпратих макар че половината ми клас се разрева на думите които бях написъла...

много съм щастлива ,разбира се но не смея да го моля втори път да говорим за това му написъх писмо което не изпратих макар че половината ми клас се разрева на думите които бях написъла...

Абе, момиче, действай, за да не съжаляваш един ден...

Много е лесно да се каже "действай". Мене, ако питаш ти самата само го харесваш. Някъде в началото се говореше за чувства !?!? Заблуждаваш се, ако имаше чувства към него щеше да го познаваш добре, ако го познаваш добре, нямаше да питаш нас дали те харесва ... Извини ме, но аз съм на мнение, че ... с тази възраст момчета не се действа, защото може да станеш за смях /почти съм сигурна/, защото те не са пораснали достатъчно, поне не колкото момичетата на същата възраст. Моят съвет е просто се пусни по течението, ако те харесва достатъчно... ще разбереш, ако не направи нищо, значи не те харесва и не си заслужава да се бориш за него... айдеееееее пак се отплеснах ;)

Айде сега стига с тия клишираните работи ,че момчетата не били дорасли толкова ,колкото момичетата на тази възраст (puke) , всеки човек си е различен и не трябва да поставяме общ знаменател на всички ... тъпо е ... познавам 1 момче от 9ти клас още си играе с колички и се гони по коридорите и друг пак от 9ти клас ,който 12-класничките го питат как аджеба ще е само 9ти клас...

Само 1 бих посъветвал Тедито - да не му казва в писмо ... с различната интонация може да се прочетат различни неща и може да излезе даже ,все 1 му се подиграваш , аз лично съм фен на правият текст очи в очи :) (защото съм си патил от тия писма)

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Значи правилното решение е следното:

1. Извиняваш се на бившата ти съученичка че си сбъркал и я разкарваш да ходи да утешава други мъже които са малко пообъркани след раздяла или развод. Тя тебе точно така те е прикоткала.

2. Събираш се с новата ти ИСТИНСКАТА любов и заживявате щастливи.

п.п.

по-дърт съм на годинки и това можеш да го броиш за професионално мнения с много голяма вероятност да съм познал.

Абсолютно съм съгласна, аз бих постъпила точно така. И другото което може да вземеш впредвид е, че винаги първата връзка след раздяла е несполучлива...

Нео, голям проблем бате. Докато си на 30 е много лесно да започваш връзки след няколко скандала да ги прекратяваш и ти да си добре. Нищо лично, но не мислиш ли, че имаш проблем... явно бързо ти минава меракът. Какво ще правиш на 50 години след 20 връзки ?!?!?!?!? На тридесет с три сериозни :wors: може би трябва да се замислиш, ако откриеш причината ще ти е по-лесно да взимаш подобни решения. Поговори със сегашната, кажи и какви претенции имаш към нея, може пък да направи опит да се промени до колкото може, а може да се окаже, че ти трябва да се промениш, а!? Има ли проблеми има и скандали, а има ли скандали има и сдобрявания те са мнооооого приятни, има ли грешка има и прошка. Просто говори... :)

Миналата година един мой приятел ъпгрейднал Гадже 1.0 до Жена 1.0 и забеляза, че тя заема много памет и оставя много малко системни ресурси за другите приложения. А съвсем скоро той забеляза, че Жена 1.0 още пуска и разни дъщерни процеси, които също отнемат ценни ресурси. Нито в рекламите, нито в документацията към този продукт, този феномен не бе описан, макар, че имам информация, получена от другите потребители, това е нормално явление, обуславящо се на природата на даденото приложение.

На всичкото отгоре, Жена 1.0 се инсталира по такъв начин че винаги се стартира при инициализация на системата и следи за процеса на работа. Моят приятел, забелязал, че някои приложения, в това число Футбол 10.3, Биричка 1.5 и Риболов 7.0 изобщо престанали да работят в неговата система. Те предизвиквали аварийно спиране, при опит да бъдат стартирани (преди инсталацията тези проблеми не съществували). Инсталацията на Жена 1.0 няма режим Custom и без да дава право на избор, инсталира и други недоброжелателни добавки - например Тъща 55.8 и beta-release Шурей. Изгражда се впечатлението, че производителността на системата пада с всеки следващ ден.

В следващата версия Жена 2.0 бихме искали да видим следните възможности: бутон "Не ми напомняй повече"; бутон minimize; опция в Uninstall, позволяваща такава инсталация на Жена 2.0, така, че всеки момент да може да бъде изтрита без загуба на cash и други системни ресурси; опция, позволяваща пускането мрежа в режим на неустойчивост или неразборчивост. Лично аз реших да избегна всичките описани по-горе проблеми, свързани с Жена 1.0 и продължих да използвам Гадже 2.0. Но и с нея ми възникнаха проблеми.

Оказа се, че е невъзможно да се инсталира Гадже 2.0 върху система с Гадже 1.0: първо трябва да се премахне Гадже 1.0. Другите потребители казват, че това е много стара грешка и би трябвало да съм я знаел. Казват, че различните версии на Гадже , встъпват в конфликт, поради съвместното използване на входно-изходния порт. Мисля, че отдавна трябва да оправят тази глупава грешка. Освен това Uninstallera -a на Гадже 1.0 работи нестабилно и понякога оставя в системата следи от работата на приложението. Още един неприятен момент : Всички версии на Гадже постоянно извеждат кратки и досадни съобщения за необходимост от ъпгрейд до Жена 1.0.

Предупреждения за открити грешки :

Жена 1.0 има недокументирана грешка. Ако се опитаме да инсталираме Любовница 1.1, без деинсталацията на Жена 1.0, то Жена 1.0 ще изтрие файловете на MS Money а после и сама се изтрива. След това Любовница 1.1 прекъсва инсталацията си, заявявайки за недостатъчност на системните ресурси.

Как да избегнем грешката :

За да избегнете описаната по-горе грешка, опитайте се да инсталирате Любовница 1.1 на друга система, но никога не стартирайте програми за прехвърляне на данни от рода на Laplink 6.0. Също така се пазете от аналогични Shareware приложения, способни да пренесат вируси и заразят Жена 1.0.

Още едно решение - да работите с Любовница 1.0 анонимно чрез провайдер. Но и тук трябва да внимавате да не изтеглите по UseNet вирус и да се наложи да привършите ресурсите MS Money.

Източник: някъде в Интернет(Боже, ама как попаднах тук? 0,500ml Black&White ще да е причината... хлъц)

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Хм направо по същество ще карам.Значи от 2-3 седмици излизам с едно момиче от моя клас,което харесвам страшно много.В един клас сме от 2 години,но едва преди 3 месеца се опознахме по-добре и се харесахме(чувството определено беше взаимно).И бехме на диско ии аз бех на градус и я целунах тя не се дръпна и работата стана :)и оттогава ходим по кафета насам натам шматкаме се двамата общо взето и ни е много хубаво,абе всичко както трябва,обаче има едно голямо НО.Мисля че започвам да се влюбвам в нея и денонощно се опитвам да измисля как да и го кажа и да не би случайно да я изплаша(обикновенно момичетата са тези които избързват в ситуации като тази :lighter: но в случея не е така),а аз определено не искам да я изплаша,но от друга страна вече искам да имам сериозна връзка(естествено сериозна доколкото позволява възрастта ни),а не само едномесечни неиндифицирани излизания с момичета,и след като се опрайм 2-3 пъти да си бием шута,знаете как е.

Просто искам да знам дали да действам направо като и кажа,че съм влюбен в нея или да изчакам и ако трябва да чакам докога да чакам .. Някой в момента си задават въпроса кво прайш че още не си и казал ?! и аз веднага бих му отговорил,че досега не съм изпитвал такива чувства към др момичета с които съм излизал и поради този факт немога да преценя кога точно да и кажа,че всъщност съм влюбен в нея,сериозен съм и искам да съм с нея,ами ако тя постъпи както аз съм постъпвал с предишните момичета с които съм излизал за кратко време ?! а именно когато усети че съм сериозен да избяга .. просто е нещо ново за мен е такова ... и нз кво точно да правя ..

Ииии помагайте тука женската мъжката аудиторя щото това си е риал шит ю ноу уат ай мийн ;)

Feel Me ?!

За теб много ли е важно да й кажеш-че си влюбен :)

Я не бързай да приказваш-има време

:lighter:

... но от друга страна вече искам да имам сериозна връзка(естествено сериозна доколкото позволява възрастта ни),а не само едномесечни неиндифицирани излизания с момичета,и след като се опрайм 2-3 пъти да си бием шута,знаете как е...

Много ми допадна подчертаната фраза, затова и се намесих в темата ти. Та на колко години си всъщност? Не отговаряй, а сам се замисли какво разбираш под сериозна връзка (изключвам края на цитата) и дали е време за такава. После сподели вижданията си.

Казвам това, защото могат да се очакват куп взаимно противоречащи си становища, но преди да ги пресееш и да си извлечеш екстракта от тях помисли какво точно търсиш, време ли е и дали въпросната мома е тази, която търсиш, т.е. тя може ли да ти даде това, което според теб е сериозна връзка.

За теб много ли е важно да й кажеш-че си влюбен :)

Я не бързай да приказваш-има време

:lighter:

И аз така те съветвам , момичето и без да му се обясняваш ще разбере какво ти е отношението ,че бързата кучка нали знаеш какви ги ражда .

Успех .

Мисля че започвам да се влюбвам в нея и денонощно се опитвам да измисля как да и го кажа и да не би случайно да я изплаша...

Значи няма нужда да й го казваш директно, ами почваш от далече полеко полеко да й обясняваш в какви моменти мислиш за нея и как ти се е искало тя да е до теб ама не е било възможно. После й обясняваш когато сте заедно че се чувстваш добре и ти е приятно да я СЛУШАШ когато тя си споделя лични неща с теб. Обясняваш й че всичко свързано с нея те вълнува. Опитай се да й говориш за отношението ти с твоите родители като говориш позитивно с цел да предизвикаш тя също да ти се довери как се разбира с тяхните. После почвай да се интересуваш от нейните близки хора, как са какво правят и т.н. Абе държиш се като че ли вече сте женени и нейните роднини са ти важни.

Значи хватката е да успееш да направиш така че тя да свикне с твоето присъствие, да й станеш част от живота и да не може без тебе. Може даже и да я глезиш ако искаш, като й изпълняваш прищявките без да показваш че ти е досадно. Трябва да си внимателин грижовен и предвидлив, да знаеш предварително от какво има нужда и да си готов с решение. Ще е добре и да се опиташ да имитираш поведението на по-възрастните момчета като й говориш за твоите виждания за това как си представяш ти съвместен живот с дама, когато ще сте на възраст и двамата за това. Почвай от сега когато сте двамата и видиш дете или още по-добре ако е бебе да го гледаш с интерес и да му се радваш като чели си намерил 100 лева на улицита. Гледай на жените как им се разтопява сърцето като видят бебе в количка или малко детенце и имитирай подобно поведение. Направо ще й обереш точките с тая техника на подсъзнателна манипулация. Тя ще види в тебе бъдещия грижовен татко на нейните деца и ще се привърже още повече към теб.

После питай тука в определени ситуации как да постъпваш, ще те напътстваме.

Гледай само тя да не чете тоя сайт че ще стане грешка ако ми прочете другите мнения. Ако не е глупава ще се усети че съм запознат с тия нещица и може да не й хареса че някой ти дава акъл а не идва от теб самия поведението ти.

Щом като я обичаш имаш право да я манипулираш за нейно добро.

Не е твоя вината че не си по-възрастен с достатъчно житейски опит за да се сетиш сам как да завъртиш главата на момичето така че й тя със сигурност да се влюби в теб.

Ако имаш познати жени на поне 25 години питай ги и тях как да постъпваш и какво очакават жените от мъжете. Може да са братовчедки, съседки и всякакви други, стига да са съгласни да те слушат и да ти кажат тяхното мнение.

Успех, и да черпиш като стане работата както ти искаш.

Значи няма нужда да й го казваш директно, ами почваш от далече полеко полеко да й обясняваш в какви моменти мислиш за нея и как ти се е искало тя да е до теб ама не е било възможно. После й обясняваш когато сте заедно че се чувстваш добре и ти е приятно да я СЛУШАШ когато тя си споделя лични неща с теб. Обясняваш й че всичко свързано с нея те вълнува. Опитай се да й говориш за отношението ти с твоите родители като говориш позитивно с цел да предизвикаш тя също да ти се довери как се разбира с тяхните. После почвай да се интересуваш от нейните близки хора, как са какво правят и т.н. Абе държиш се като че ли вече сте женени и нейните роднини са ти важни.

Значи хватката е да успееш да направиш така че тя да свикне с твоето присъствие, да й станеш част от живота и да не може без тебе. Може даже и да я глезиш ако искаш, като й изпълняваш прищявките без да показваш че ти е досадно. Трябва да си внимателин грижовен и предвидлив, да знаеш предварително от какво има нужда и да си готов с решение. Ще е добре и да се опиташ да имитираш поведението на по-възрастните момчета като й говориш за твоите виждания за това как си представяш ти съвместен живот с дама, когато ще сте на възраст и двамата за това. Почвай от сега когато сте двамата и видиш дете или още по-добре ако е бебе да го гледаш с интерес и да му се радваш като чели си намерил 100 лева на улицита. Гледай на жените как им се разтопява сърцето като видят бебе в количка или малко детенце и имитирай подобно поведение. Направо ще й обереш точките с тая техника на подсъзнателна манипулация. Тя ще види в тебе бъдещия грижовен татко на нейните деца и ще се привърже още повече към теб.

Гледай само тя да не чете тоя сайт че ще стане грешка ако ми прочете другите мнения. Ако не е глупава ще се усети че съм запознат с тия нещица и може да не й хареса че някой ти дава акъл а не идва от теб самия поведението ти.

Не е твоя вината че не си по-възрастен с достатъчно житейски опит за да се сетиш сам как да завъртиш главата на момичето така че й тя със сигурност да се влюби в теб.

Ако имаш познати жени на поне 25 години питай ги и тях как да постъпваш и какво очакават жените от мъжете. Може да са братовчедки, съседки и всякакви други, стига да са съгласни да те слушат и да ти кажат тяхното мнение.

Е с това определено не съм съгласен ,по добре бъди себе си и ги заеби тия глупости .

Направо ми идва да се издрайфам докато го чета това .

Къде да прочета повече по въпроса? ;)

Хм направо по същество ще карам.Значи от 2-3 седмици излизам с едно момиче от моя клас,което харесвам страшно много.В един клас сме от 2 години,но едва преди 3 месеца се опознахме по-добре и се харесахме(чувството определено беше взаимно).И бехме на диско ии аз бех на градус и я целунах тя не се дръпна и работата стана :)и оттогава ходим по кафета насам натам шматкаме се двамата общо взето и ни е много хубаво,абе всичко както трябва,обаче има едно голямо НО.Мисля че започвам да се влюбвам в нея и денонощно се опитвам да измисля как да и го кажа и да не би случайно да я изплаша(обикновенно момичетата са тези които избързват в ситуации като тази :) но в случея не е така),а аз определено не искам да я изплаша,но от друга страна вече искам да имам сериозна връзка(естествено сериозна доколкото позволява възрастта ни),а не само едномесечни неиндифицирани излизания с момичета,и след като се опрайм 2-3 пъти да си бием шута,знаете как е.

Просто искам да знам дали да действам направо като и кажа,че съм влюбен в нея или да изчакам и ако трябва да чакам докога да чакам .. Някой в момента си задават въпроса кво прайш че още не си и казал ?! и аз веднага бих му отговорил,че досега не съм изпитвал такива чувства към др момичета с които съм излизал и поради този факт немога да преценя кога точно да и кажа,че всъщност съм влюбен в нея,сериозен съм и искам да съм с нея,ами ако тя постъпи както аз съм постъпвал с предишните момичета с които съм излизал за кратко време ?! а именно когато усети че съм сериозен да избяга .. просто е нещо ново за мен е такова ... и нз кво точно да правя ..

Ииии помагайте тука женската мъжката аудиторя щото това си е риал шит ю ноу уат ай мийн :)

Feel Me ?!

Ако си влюбен, не бързай...има време да разбереш дали обичаш или е само влюбване ;)

Оставяй се на течението и без излишни обяснения, едно нещо като работи не го подобрявай .

:) От време на време като чета подобни изповеди и на мене ми идва да напиша как последната ами приятелка ме заряза на нова година, ама аз съвети не искам, отдавна съм почнал да ги приемам за нормално подобни неща и винаги си казвам че е било за добро.

Чета, чета и се чудя къде ти е проблема...

Кво значи "трябва" да й кажа...приказките са излишни просто й го показвай и тя ще те разбере повече от всякакви обяснения и подбони дрънкотини...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.