Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Операционната ти система няма ли търсачка? Опитай да намериш файла "utorrent.exe" (без кавичките) в дял C: .

Търсих вече, не намира нищо.
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Хора, нещо не мога да намеря папката в която е инсталиран uTorrent, няма я в С/Програмни файлове, нито намерих преки пътища в старт менюто, нито в "Деинсталиране или промяна на програма" я намирам. При повторно инсталиране направо си пуска програмата без да ме пита къде да бъде инсталирана и другите там въпроси. Сега за да я пусна трябва всеки път да стартирам exe.-тo :speak:

Добре, а къде се намира това exe, дето го стартираш?

Добре, а къде се намира това exe, дето го стартираш?

Свалям го от интернет, то представлява самата инсталация.

Свалям го от интернет, то представлява самата инсталация.

А, ясно. И на мен ми се е случвало.

Почисти си хубаво дял C: от всякакви остатъци от uTorrent - папки, регистри и т.н. , включително и скритите, и тогава вече ще можеш да инсталираш наново.

• 2 седмици по-късно...

Вече два дни съм сийдвал на вятъра...Учудвах се защо тракера не ми отчита нищо през тези два дни, а ето къде е бил проблема. Каквото и да се опитам да сваля, utorret ми изписва unknowsn passkey. Please redownload torrent. Обаче по този начин не става. Свалих Кометата и торента, който исках се свали без проблем. Знам, че за да се оправи, трябва да изтрия passkey, обаче не знам как. Използвам последната стабилна версия на utorrent.

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Вече два дни съм сийдвал на вятъра...Учудвах се защо тракера не ми отчита нищо през тези два дни, а ето къде е бил проблема. Каквото и да се опитам да сваля, utorret ми изписва unknowsn passkey. Please redownload torrent. Обаче по този начин не става. Свалих Кометата и торента, който исках се свали без проблем.

Знам, че за да се оправи, трябва да изтрия passkey, обаче не знам как. Използвам последната стабилна версия на utorrent.

Отпиши се от тракера, логни се наново и свали торента. Като изтриеш пас кея все едно чиитваш и може да има бан!

Отпиши се от тракера, логни се наново и свали торента. Като изтриеш пас кея все едно чиитваш и може да има бан!

Това не го знаех, понеже търсих в google и намерсих информация, където пишат че трябва да се изтрие...

Ок, обаче и това пробвах, но без резултат.

Пиши на лични кой е тракера да пробвам, аз съм с последната версия също да видя при мен какво дава.

Здравейте!Значи интересува ме първо по-добре ли е да се използва прокси сървър за Utorrent,в смисъл по-бързо ли ще свалям/качвам? Ако е по-добре как да го настроя(кой сървър да избера,порт и тип на връзката)? Мерси!

Здравейте!Значи интересува ме първо по-добре ли е да се използва прокси сървър за Utorrent,в смисъл по-бързо ли ще свалям/качвам? Ако е по-добре как да го настроя(кой сървър да избера,порт и тип на връзката)?

Мерси!

не е по-добре

Използването на прокси ще ти мени ай пи адреса,няма нищо общо със скоростта на качване или сваляне(евентуално може леко да ти натовари клиента),намираш работещо прокси,порта обикновено го пише в прокси листата от която ще го вземеш. Скоростта на свалянето и качването зависят от интернет доставчика ти, броя на сийдъри/пиъри, местоположението на сървъра.

Използването на прокси ще ти мени ай пи адреса,няма нищо общо със скоростта на качване или сваляне(евентуално може леко да ти натовари клиента),намираш работещо прокси,порта обикновено го пише в прокси листата от която ще го вземеш.

Скоростта на свалянето и качването зависят от интернет доставчика ти, броя на сийдъри/пиъри, местоположението на сървъра.

това за скоростта би било вярно само в случай че прокси сървъра разполага с огромна честотна лента и големи процесорни ресурси, на практика всеки прокси сървър ограничава честотната лена на клиентите си

Благодаря,че ми казахте,че е по-зле.Моята логика беше, че при използването на прокси за сайтове зареждането става по-бързо и за това си мислих,че и при юторента ще е така

това за скоростта би било вярно само в случай че прокси сървъра разполага с огромна честотна лента и големи процесорни ресурси, на практика всеки прокси сървър ограничава честотната лена на клиентите си

Съгласен, логиката е тази, ползвал съм няколко пъти проксита и не забелязах особена разлика, освен в натоварването на utorrent, но като се замисля не съм наблюдавал специално разликата в скоростта.

Благодаря,че ми казахте,че е по-зле.Моята логика беше, че при използването на прокси за сайтове зареждането става по-бързо и за това си мислих,че и при юторента ще е така

Е как така по - бързо зареждат през прокси,точно обратното е!

Редактирано от atamatsu (преглед на промените)

Съгласен, логиката е тази, ползвал съм няколко пъти проксита и не забелязах особена разлика, освен в натоварването на utorrent, но като се замисля не съм наблюдавал специално разликата в скоростта.

Е как така по - бързо зареждат през прокси,точно обратното е!

някои типове прокси сървъри правят кеш на съдържанието, но това е валидно за http протокола т.е ако аз посетя дадена страница и след малко вие я посетите информацията за html, и изображения ще се изтегли от кеша на проксито, а не да се генерира и достави от сайта

някои типове прокси сървъри правят кеш на съдържанието, но това е валидно за http протокола т.е ако аз посетя дадена страница и след малко вие я посетите информацията за html, и изображения ще се изтегли от кеша на проксито, а не да се генерира и достави от сайта

Предполагам,че capnemo е прав щото има логика.Иначе относно тва с проксито ползвам от днес плъгина на firefox auto proxy и чрез него забелязах разликата в зареждането на сайтовете.Най усезателна разлика открих в elit-bg.com

Привет на всички ви включили се във темата определено до сега на съм имал проблем със µTorrent дори във момента нямам но реших да се обърна към по вещи за съвет до сега на личното ми ПиСи не съм ползвал магнитно сваляне и сега реших да опитам но не става ползвам µTorrent v1.7.7 какво трябва да се напряви за да ползвам магнитно сваляне не желая да сменям версията ако няма начин със тази версия ще трябва да сложа друга програма специално за магнитно сваляне или поне мозила можеби има някви настройки да се посочи директно да отваря със µTorrent или поне добавка някой има ли няква представа ако поста ми се доблира друга тема моля за извинение
благодаря ви предварително

последната финална стабилна

мисля че е 2.2.1-нещо-си

Не става тествах ги решението ми е да ползвам друга програма само за магнит и това

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,много се извинявам ако на темата ми не и е тук мястото.Не намерих по-подходящ форум.Много се надявам някой да ми помогне.Проблемът ми е следният:От известно време имам следният бъг,при хаш проверка на свален торент ми я прави до 99.8% и се опитва да сваля.При мен файловете са непроменени и нямам проблем с гледането на филма.Обаче ъплоудвам в няколко тракера и това се отразява на евентуалните юзери.Те теглят от мен до 99.8% и повече не могат.Сканирах диска за грешки и де що срещнах из интернет като съвети,но без успех.Не съм сигурна дали се изразих правилно,за да ви обясня.Значи правя торент,качвам го някъде и както знаете се сваля и прави автоматична проверка.Но не стига до края ,а до споменатите 99.8%.Не пипам и не променям нищо по папката естественно.Проблемът се появи малко след като си инсталирах Windows 7 Ultimate.С ХР нямах такъв проблем.Стигам до извода,че е препълнена паметта за дисков кеш или поне това чета в нета.За това молбата ми е да ми помогнете с настройките на тоя кеш...или ако имате други идеи.Ще прикача шот,за да видите как са моите в момента.Използвам следното: Лаптоп Asus X50Nseries. Централен процесор (CPU): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core процесор TK-55 Физическа памет: 2 GB Твърд диск: Hitachi HTS542516K9SA00 ATA Device (149,05 GB) Видео карта: NVIDIA GeForce 7000M / Nforce 610M Windows 7 Ultimate Utorrent 2.2.0 Да уточня,че всички версии на ю торента съм изпробвала,както и повечето по-известни торент клиенти.И с тях проблемът си остава.С кабелен интернет съм,скороста е много висока.Тегля с до 17 мб,но си ограничих скороста на 1000кб.умишлено с цел да се избегнат грешки,поради бързината.Това беше,ако нещо съм забравила да упомена,казвайте.Много благодаря на отзовалите се предварително.

post-208462-0-07044100-1303029156_thumb.

Редактирано от stefany (преглед на промените)

Ако това ще ти помогне, ето мойте настройки на кеша, опитай, но аз съм с XP.

Публикувано изображение

Редактирано от atamatsu (преглед на промените)

Ако това ще ти помогне, ето мойте настройки на кеша, опитай, но аз съм с XP.

Публикувано изображение

Ще пробвам разбира се.Благодаря ти!

• 3 седмици по-късно...

Здравейте значи преди да си преинсталирах лаптопа имах същия проблем с µTorrent и сега след като го преинсталирах пак имам същия проблем с µTorrent проблоема е следния че при теглене на някои торенти ми дава някакъв ерор от сорта Data error (cyclic redundancy check) и червен Х пред торента. Ето и снимка ---> Публикувано изображение Моляви помогнете ми че много гадно немога един WoW да си дръпна. Айде Мерси ! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.