Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вулканът в Исландия e началото на Апокалипсиса

Featured Replies

Нямам нищо против хората да са весели, но имам много против, хората които не вярват!

Нямам нищо против вярващите, стига да не ми натрапват вярата си и да oспорват моята липса на такава.

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

• Отговори 105
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Откакто СССР се "демократизира" с името Русия, в него започнаха да се проявяват псевдоучени а.к.а техните хАмерикански колеги, чиито бъртвежи биха били гордост за всеки новоизлюпен пророк-месия-измамн

• Онова което е написано в Библията, ще се случи.

• Кога да се гълта "апокалипсис" - преди или след ядене?

Бях забравила каква е забава в Религия :clap:

Направо си го кажи, не е нужно да лъжеш.

Аз поне си го казвам, докато ти се опитваш да прикриеш, че мразиш вярващите.

По този начин мразиш и БОГ, което е много по-лошо, отколкото да мразиш само нас.

Редактирано от BXER (преглед на промените)

Нямам нищо против хората да са весели, но имам много против, хората които не вярват!

Мадам фанатик след като си против нас, които не вярваме, какво, ще ни избиеш ли? В

Талибан махала, в Иракската пустиня има място и за такива като теб, а също и в Гуантамо.

Опс, то писало че си от мъжки пол, ама кой да чете?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Направо си го кажи, не е нужно да лъжеш.

Аз поне си го казвам, докато ти се опитваш да прикриеш, че мразиш вярващите.

По този начин мразиш и БОГ, което е много по-лошо, отколко да мразиш само нас.

Не мразя вярващите, защото вярата е избор, и не съм аз тази, която ще оспорва нечии избор.

Мразя вярващите, които непрекъснато натриват вярата си. Пример: мормони.

Не мразя бог, защото спрях да вярвам в неговото съществуване, когато достигнах възраст, в която развих логично мислене (около 9-10 годишна).

После като поотраснах дълго време се интересувах от различните религии и тяхната история. Но след дългият списък от смърт, манипулации, измъчвания, изнасилвания, престъпления срещу личността и човечеството и още други красиви харектеристики обграждащи религията, прецених за себе си, че религията, не е за мен.

Който иска - да си я изповядва, стига да не ми се налага да водя подобни дискусии - нямам нищо против.

Черпя

Мадам фанатик след като си против нас, които не вярваме, какво, ще ни избиеш ли? В

Талибан махала, в Иракската пустиня има място и за такива като теб, а също и в Гуантамо.

Опс, то писало че си от мъжки пол, ама кой да чете?

Нарича се Религиозен Фанатизъм и е много по-добре от шизофренията, която показваш.

Не мразя вярващите, защото вярата е избор, и не съм аз тази, която ще оспорва нечии избор.

Мразя вярващите, които непрекъснато натриват вярата си. Пример: мормони.

Не мразя бог, защото спрях да вярвам в неговото съществуване, когато достигнах възраст, в която развих логично мислене (около 9-10 годишна).

После като поотраснах дълго време се интересувах от различните религии и тяхната история. Но след дългият списък от смърт, манипулации, измъчвания, изнасилвания, престъпления срещу личността и човечеството и още други красиви харектеристики обграждащи религията, прецених за себе си, че религията, не е за мен.

Който иска - да си я изповядва, стига да не ми се налага да водя подобни дискусии - нямам нищо против.

Черпя

Мненията ти говорят, сами за себе си. Не е нужно да лъжеш.

Пак казвам, няма кой да ти повярва.

Истината ще ни направи свободни (Йоан 8:32 – б.К.З.)

Вие, които не вярвате, обичате да лъжете, целия ви живот е една голяма лъжа!

Казано на наш си език... Планетата се побърка... И наистина си е така. Световните сили трябва да се съберат и да обмислят това което се случва и да измислят нещо.

Айде спирайте се, че ще се наложи почистване.

Аз не виждам някаква лоша поличба в това един вулкан да изригне.Просто всеки действащ вулкан го прави,а такива на земята има много.Щях да си помисля за наближаващ Апокалипсис ако всички вулкани на земята бяха изригнали едновременно.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Планетата се побърка... И наистина си е така.

Отдавна й е лошо на планетата от нас

sad.gif

Save the planet.

Kill yourself.

Хахахахахахахахха ;)

Или другият ми любим слоугън: The planet is not going anywhere - we are! :biggrin:

beijing_pollution.jpg

Имало технологии... не си ли наясно, че единственото нещо което човек чисти са собствените му л****. Все едно да похваля кучето си след като си е свършило работата в хола, защото е придърпало килима отгоре, само дето от хората вече прелива през прозорците.

Тъкмо от теб не очаквах да проявяваш наивност в корпоративните интереси лицемерно прикрити с парадирани спешни мерки за опазване на нещо което вече е унищожено.

Не останаха гори, не остана фауна, не остана чист въздох... единственото нещо което човек спасява е себе си.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Гледайте Седемте пророчества на маите

PROFECIAS-MAYAS.jpg

С проблемите, пред които се изправяме всекидневно,разбираме, че не живеем в хармония.

Много религии са създали предсказания относно това.

Библията казва, че когато всичко това стане в едно и също време, наближава времето

на Апокалипсиса.

Маите са знаели, че това ще се случи точно в тези времена

и са ни оставили напътствия, така че всеки от нас индивидуално да спомогне

за навлизането на човечеството в Галактическото зазоряване,

в една нова ера, в която няма да има хаос и разрушения.

Оставили са ни седем пророчества, в които описват своите виждания

за бъдещето - нашето настояще.

Те са базирани върху техните научни и религиозни изследвания,

върху функционирането на Вселената.

Първото пророчество говори за края на страха.

Казва, че нашият свят, основан върху омраза и материализъм,

ще завърши в събота, 22-ри декември, 2012 г.

До този ден човечеството трябва да избере -

да изчезне като мислещ вид, заплашващ да разруши планетата си,

или да еволюира към хармонично интегриране с цялата Вселена,

разбирайки, че всичко е живо и съзнателно, че сме част от това всичко

и че можем да съществуваме в една Нова ера на светлината.

######

• Автор

Имало,мда - с тази разлика че от 1992 до 2012 година е Времето на Безвремието,Нощта на Слънцето.

Имало,мда - с тази разлика че от 1992 до 2012 година е Времето на Безвремието,Нощта на Слънцето.

Аха само трябва да минат катаклизмите

• Автор

Аха само трябва да минат катаклизмите

А катаклизмите можем да предотвратим само и единствено ние -

с поведението си -

към Земята,към хората до нас.

На 11 август 1999 година имаше Слънчево затъмнение.

Тогава всички планети са се подредили в Космически Кръст -

за който говори и свети Йоан в Библията - четиримата.

А катаклизмите можем да предотвратим само и единствено ние -

с поведението си -

към Земята,към хората до нас.

На 11 август 1999 година имаше Слънчево затъмнение.

Тогава всички планети са се подредили в Космически Кръст -

за който говори и свети Йоан в Библията - четиримата.

Нещо доста се повтаряш?!

Айде сега последно. Кога ще идва краят на света, че го чакам от осемдесетте години на миналия век. Не че ми трябва де. Аз досега не знам нито едно пророчество да се е сбъднало. Явно е лъжепророчество. Сега вече стана 2030-2050 година. Я камилата, я камиларя. Така и така ще се мре. Какво значение има кога? Абе живейте си живота, радвайте се на това, което имате в момента и не съжалявайте нито за миналото, нито за бъдещето!

Айде сега последно. Кога ще идва краят на света, че го чакам от осемдесетте години на миналия век. Не че ми трябва де. Аз досега не знам нито едно пророчество да се е сбъднало. Явно е лъжепророчество. Сега вече стана 2030-2050 година. Я камилата, я камиларя. Така и така ще се мре. Какво значение има кога? Абе живейте си живота, радвайте се на това, което имате в момента и не съжалявайте нито за миналото, нито за бъдещето!

Ахам и аз така мисля. Даже, скоро гледах нов епизод по Visiat History за Нострадамус. Повече от стиховете му нямат нищо общо със събитията, които са случвали до сега. Дори предсказанието за 11.09, за двете кули не е вярно, а се пропагаднираше точно обратното. Но вече има доказателства ... Почти всички пророчества са грешни ... Нищо от тях не се е случило всъщност. :ph34r: А тези, които уж са предсказани съм сигурна, че са чисти съвпадения. Гледах, четох и разбрах .. достатъчно доказателства, че повечето неща са били плод на въображението на хората. Нали знаете колко е лошо, когато човек си повярва? :blink:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Ахам и аз така мисля. Даже, скоро гледах нов епизод по Visiat History за Нострадамус. Повече от стиховете му нямат нищо общо със събитията, които са случвали до сега. Дори предсказанието за 11.09, за двете кули не е вярно, а се пропагаднираше точно обратното. Но вече има доказателства ... Почти всички пророчества са грешни ... Нищо от тях не се е случило всъщност. :cool: А тези, които уж са предсказани съм сигурна, че са чисти съвпадения. Гледах, четох и разбрах .. достатъчно доказателства, че повечето неща са били плод на въображението на хората. Нали знаете колко е лошо, когато човек си повярва? ;)

Наистина е много лошо - в психиатрията се нарича налудност :yanim:

Наистина е много лошо - в психиатрията се нарича налудност ;)

:yanim:

тц.

Идеята, че идва апокалипсиса заради някаквъ вулкан на другия край на света е налудност, да, съгласен съмм

Но пък твърдата вяра в собствената си непогрешимост е "свръхценност" на идеите и е характерно за параноята ( като изолирано нарушение, или част от шизофренията) :cool:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

:cool:

тц.

Идеята, че идва апокалипсиса заради някаквъ вулкан на другия край на света е налудност, да, съгласен съмм

Но пък твърдата вяра в собствената си непогрешимост е "свръхценност" на идеите и е характерно за параноята ( като изолирано нарушение, или част от шизофренията) ;)

Съвършено съгласен! :wors:

--------------------------

И все пак, АЗ ли съм по велик, или не`къф си пръдлиф вулкан из исландиите?! :wub:

- във връзка с моето психично здраве :offtopic_s::yanim:

:yanim:

тц.

Но пък твърдата вяра в собствената си непогрешимост е "свръхценност" на идеите и е характерно за параноята ( като изолирано нарушение, или част от шизофренията) :cool:

Такива са били повечето "медиуми" ;)

• 4 седмици по-късно...

Вие хубаво споменавате шизофренията и лудостта,но,дори Пророците няма как да знаят всичко.За справка Библията-там Иисус Христос казва,че Съдния ден никой не го знае,а само Бог.А и май пропускаме "свободния избор" на хората,и,че,дори да отказват да избират-пак го правят,па макар,и несъзнателно,и това малко,или много рефлектира на реалността. ;)

haidupikaso,какво е това време на безвремие и след това какво правиме?! :) Намасте. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.