Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Мъхъм, "Дамски пасианс" на Боби Смит беше много вкусна, лесна за преглъщане и останах мнооого доволна. Сега тъй като съм на вълна Боби, ще взема да прочета и "Дамата измамница" стискайте палци да е хубава :)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Мъхъм, "Дамски пасианс" на Боби Смит беше много вкусна, лесна за преглъщане и останах мнооого доволна. Сега тъй като съм на вълна Боби, ще взема да прочета и "Дамата измамница" стискайте палци да е хубава :speak:

Аз ги харесвам много и двете :yanim:

Абсолютно страхотна е книжката.Нея и "Изкушение" на Катрин Харт съм ги признала като най-сладурските комарджийски истории;)

А аз онази вечер голямо чудене се чудих какво да почна и се хванах за "С дъх на скандал"

на Сандра Браун.И бях всмукана в историята,не оставих книгата до 3ч сутринта ,за да я прочета.

Много ,много отдавна не бях чела толкова увлекателна и изпълнена с емоции книга.

Минах през цялата гама от гняв,ярост,предателство,безпомощност,отмъщение,романтика,любов и още и ощееее.

Потресена бях на доста моменти/главната е изнасилена в последната година в гимназията от трима нейни познати,след което забременява и си ражда син,главния -намира жена си и 6месечния си син задушени от камината/.

Борбата и на двамата да продължат живота си-тя с цел да отмъсти ,а той носещ се по течението.

Тази книга ме разтърси доста здраво и чак днес имам сили да почна нещо друго.

Два дни я преживявах отново и отново-така че силно я препоръчвам на всички;)

Наистина "С дъх на скандал" е уникална и емоционална книга във всяко отношение.Наистина имаше много гадни моменти в книгата,но ми хареса как главната се справи със трудности и както и тези които и причиниха болка си получиха заслуженото накрая.Харесами и постепенното сближаването на главните бяха много сладки..С две думи страхотна книга.Спомням,че когато я прочетох книгата бе на моя приятелка и толкова много ми хареса,че немирясах докато не си я намерих :speak:

Мъхъм, "Дамски пасианс" на Боби Смит беше много вкусна, лесна за преглъщане и останах мнооого доволна. Сега тъй като съм на вълна Боби, ще взема да прочета и "Дамата измамница" стискайте палци да е хубава :yanim:

Аз съм я чела доста отдавна,но имам хубави спомени от нея :) Мисля,че по едно време главната се правеше на монахиня :speak:

Редактирано от margc (преглед на промените)

ЗАпочнах "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз

Мога само да кажа страхотна книга и ти завиждам,ако я четеш за първи път :)

Мога само да кажа страхотна книга и ти завиждам,ако я четеш за първи път :cool:

Ами..чела съм я преди около 6-7 години и грам не помня.Препрочитам си разни книги от библиотеката,които не помня.Иначе имам спомени,че е хубава,но наистина дори не помня дали този за когото се омъжва се оказва любимият и или нещо става после...май първото но наиситна нямам спомен :ph34r:

В момента чета "На ръба" на Линда Хауърд. Главния Брет е изпратен от шефа си в една от фирмите им да разследва кражбата на голяма сума пари. Във фирмата е известен като Секирата защото е студен, безмилостен и от където мине хора си губят работата. Една от заподозрените за кражбата е Теса. Тя е красавицата на фирмата, сладка кокетка която всички обичат, тя е най-добра приятелка на висчки, първо нея канят ако има купон, всички мъже са влюбени в нея. При инцидент в асансьор където един мъж залита и я удря с лакът в лицето тя се запознава с Брет, той я води в офиса си и слад като й дава лед за нараненото я кани на вечеря. Двамата излизат заедно, като той е решен да измъкне информация за служителите от нея и да я вкара в леглото си. През трите срещи които имат той методично и безмилостно я съблазнява, той е силен, арогантен и Теса се влюбва в него. Досега има два развалени годежа, но осъзнава, че икога не е обичала годениците си, за да им отдаде тялото и душата си, но в Брет се влюбва лудо, и му се отдава изцяло. На следващата сутрин обаче Брет получава неуспорими доказателства, че именно Теса е откраднала парите и с много болка, чувстайки се предаден той я предава на полицията. Тук бяха много мъчителни странички, защото Теса имаше нужда от помощта му, но разбирайки, че именно той е дал доказателстата за вината й целия й свят се срутва. Но Брет не може да преживее тя да отиде в затвора, защото я обича и иска да се ожени за нея, затова предлага тя да се признае за виновна, да върне парите, а ако се наложи и той ще даде от своите пари за да възстанови сумата, но Теса отказва защото е невинна и Брет разбира каква ужасна грешка е направил. Оттегля обвиненията и сега му предстои да спечели отново довеието и любовта на Теса и да разбере кой е откраднала парите натопявайки Теса за това. Книжката е много яка. Главната е сладка, миличка и любвеобилна, главния е грамаден силен мъжага, който е страшно властен и преави всичко със замах. Много яка двойка са, като огън и вода :clap: :clap: :clap:

Аз изневерявам на жанра с Чайлд и неговите 61 часа

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

В момента чета "На ръба" на Линда Хауърд........

Ох,тя нама лоша книга-всичките ги обожавам и препрочитам с огромно удоволствие:clap:

А сега понеже не ми се чете нещо ново си препрочитам на Лайза Клейпас "Захарче" и "Синеокия дявол",

после ще метна на Марлис Мелтън поредицата за тюлените/да оплакна окото дет се вика с истински мъже:clap:/

Ох,тя нама лоша книга-всичките ги обожавам и препрочитам с огромно удоволствие:speak:

А сега понеже не ми се чете нещо ново си препрочитам на Лайза Клейпас "Захарче" и "Синеокия дявол",

после ще метна на Марлис Мелтън поредицата за тюлените/да оплакна окото дет се вика с истински мъже:)/

Тези на Марлис Мелтън поредицата за тюлените,отнякъде могат ли да се дръпнат?

Ох,тя нама лоша книга-всичките ги обожавам и препрочитам с огромно удоволствие:)

после ще метна на Марлис Мелтън поредицата за тюлените/да оплакна окото дет се вика с истински мъже;)/

Даааам и аз се убедих в това. Прочетох я, много ми ареса, сега ще чета "Карибски романс" на Нора :):speak:

Е,аз къде спах,че не ги видях :speak::) Обикновено питам след като проверя.

Това не е важно.

Мятай ги да се порадваш на готини мъжаги и също толкова прекрасни жени.

Абсолютно ми допадат героините ,защото не са някакви безхарактерни гърли,а истински

силни и упорити.Преследващи целите си без да се помотват и да разчитат на някой друг.

Всяка една от тях е просто чудесна и пълна с изненади.

А страстта и в четирите книги е мале-малееее-без коментар;)

Пак се отплеснах,но това ми е една от фаворитните поредици:P

PS.В този ред на мисли и аз писах до "Хермес"с въпросче,кога да чакаме следващата книга.

Сега чакам отговор.

В сайта на Марлис пише ,че книга

№5 Don't Let Go /Publisher: Forever (April 1, 2008)/,

№6 Too Far Gone /Publisher: Forever (October 28, 2008/,

№7 Show No Fear /Publisher: Grand Central Forever (August 25, 2009/

Тая надежда/искрено и лично:)/,че поне книгите издадени 2008 ще се достигнат до нас тази година.

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

аз съм на вълна Арлекинчета,хем са кратички,хем интересни и доста добре разпускам с тях :cool:

• Автор

Да се отчета и аз, в петък по нощите подкарах "Тъмна любов" и не мирясах докато не прочетох последното изречение. Направо я глътнах за няколко часа. Страхотна книга, имах големи очаквания и се оправдаха на 100 %. Да почна отдалече - докато четях имах чувството, че се намирам в миксер, в който са забъркани "Матрицата", "Блейд", "Здрач" и някой много любим роман. И въпреки, че звучи страшно, комбинацията е убийствена в добрия смисъл. Чак сега разбирам защо причисляват "Здрач" - поредицата към детските книги, "Тъмна любов" си е 16+ - малко вулгаризми, секс - нормална доза като за нашите романи, малко агресия - аз нямам проблеми с нея, важното е злодеите да си получават един як пердах накрая и съм доволна.

За сюжета няма да разказвам, че тепърва Йори и Тихи ще я четат и са ми позволени са коментари от типа - "хубаво", "много хубаво" и "турбо мега яко хубаво" - е момичета последното важи в случая.

Какво да кажа за братството - всичките членове ми взеха акъла, но определено Рейдж ми е любимеца, след Рот разбира се Публикувано изображение

Главната - абсолютна класика, но и нейния образ много ми допадна.

Майчице голям огън, голяма страст, голямо нещо беше между главните - направо ми напълниха душата, все съм чела за скоростно привличане, ама това тяхното направо ме разби Публикувано изображение

Така мога да редя доста хвалебствия, но наистина не искам да разкривам нещо по-специално от романа, но който е забелязал сходство във читателските ни вкусове да хуква към книжарницата - няма да съжалява!

А днес си отморявам с още една вампирящина, която съм преполовила - "След полунощ" на Тереза Медейрос. След всяка нейна книга, която прочитам все по-силно се убеждавам, че авторката е същински талант и мога само да съжалявам, че повечето й книги не са преведени.

Книжлето е много свежо - главната Каролайн заминава за Лондон с по-малката си сестра Порция, където другата им сестра Вивиан си е харесала мъж и те трябва да се запознаят. Въпросния мъж - Кейн е главният, носят се слухове, че май е вампир и сега Каролайн се заема да го "проучи" дали става за сестра, ама взе че хлътна, пък и той по нея - много са сладки...знам какво става нататък, но все пак нямам търпение за развръзката...

Публикувано изображение

Да се отчета и аз, в петък по нощите подкарах "Тъмна любов" и не мирясах докато не прочетох последното изречение. Направо я глътнах за няколко часа. Страхотна книга, имах големи очаквания и се оправдаха на 100 %. Да почна отдалече - докато четях имах чувството, че се намирам в миксер, в който са забъркани "Матрицата", "Блейд", "Здрач" и някой много любим роман. И въпреки, че звучи страшно, комбинацията е убийствена в добрия смисъл. Чак сега разбирам защо причисляват "Здрач" - поредицата към детските книги, "Тъмна любов" си е 16+ - малко вулгаризми, секс - нормална доза като за нашите романи, малко агресия - аз нямам проблеми с нея, важното е злодеите да си получават един як пердах накрая и съм доволна.

За сюжета няма да разказвам, че тепърва Йори и Тихи ще я четат и са ми позволени са коментари от типа - "хубаво", "много хубаво" и "турбо мега яко хубаво" - е момичета последното важи в случая.

Какво да кажа за братството - всичките членове ми взеха акъла, но определено Рейдж ми е любимеца, след Рот разбира се Публикувано изображение

Майчице голям огън, голяма страст, голямо нещо беше между главните - направо ми напълниха душата, все съм чела за скоростно привличане, ама това тяхното направо ме разби Публикувано изображение

Така мога да редя доста хвалебствия, но наистина не искам да разкривам нещо по-специално от романа, но който е забелязал сходство във читателските ни вкусове да хуква към книжарницата - няма да съжалява!

Думи нямам вече да ги хваля братятя..... Страаааааааааааааахотни сааааа.... и всеки следващ е по-голям сладур от предишния.... ;) само чакайте да видите следващите книги :blink::wors::) само това ще кажа :)

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Думи нямам вече да ги хваля братятя..... Страаааааааааааааахотни сааааа.... и всеки следващ е по-голям сладур от предишния.... ;) само чакайте да видите следващите книги :blink::wors::) само това ще кажа :)

И аз така ;);):wow: не миа нямах дикато не я прочетох, след това и препрочетох някои моменти. То бива мъже , бива чудо ама тия са самото съвършенство. Нямам търпение за останалите книжки.Дано по-скоро излеле следващата за да и се радваме :)

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

А днес си отморявам с още една вампирящина, която съм преполовила - "След полунощ" на Тереза Медейрос. След всяка нейна книга, която прочитам все по-силно се убеждавам, че авторката е същински талант и мога само да съжалявам, че повечето й книги не са преведени.

Книжлето е много свежо - главната Каролайн заминава за Лондон с по-малката си сестра Порция, където другата им сестра Вивиан си е харесала мъж и те трябва да се запознаят. Въпросния мъж - Кейн е главният, носят се слухове, че май е вампир и сега Каролайн се заема да го "проучи" дали става за сестра, ама взе че хлътна, пък и той по нея - много са сладки...знам какво става нататък, но все пак нямам търпение за развръзката...

Хей Пете добре дошла във клуба. И аз точно това си мислех, че "Здраче" е като детска книжка с картинки пред "Тъмна любов", чието истинско заглавие е "Тъмен любовник" ама айде няма да предирам. Аз също обооооооооооожавам Рейдж, нищо чудно, че едва ще додрапам до началото на Август за да чета неговата книга, която се казва "Вечен любовник" ама е преиначена на "Вечна любов". Но да си призная най-интересно ще ми е когато чета книжката за Зейдист, защото го описват толкова изстрадал и брутален, че за да спечели някоя жена сърцето му, или той нейното, ще е голяма борба. Също без да издавам, ще ми е много интересно какво ще стане с бащата на Бет :blink: Абе поредица убиец си е :)

Аз сегакато съм яхнала Нора и спиране няма. От поредицата Макгрегър отметнах "Зовът на сърцето" Много сладка книжка и ми беше страшно драго да се срещна пак с клана Макгрегър. Остава ми само да хапна "Слънчевата Кембъл" за да завърша поредицата. Но тъй като я нямам в книжен вариант, тя ще почака. Сега отново с поредица на Нора, но този път със Станисласки, с много радост гушвам "Нежно откритие" :wors:

Аз съм все още на "класиците" в жанра...сега подхващам Принцеса Алесандра, след това ще започвам Венчило с дявола. За Брачна авантюра, която приключих не мисля, че ще кажа нещо, което не е казано, просто книжката влиза в почетната десятка на личните ми топ 100 :)

Хей Пете добре дошла във клуба. И аз точно това си мислех, че "Здраче" е като детска книжка с картинки пред "Тъмна любов", чието истинско заглавие е "Тъмен любовник" ама айде няма да предирам. Аз също обооооооооооожавам Рейдж, нищо чудно, че едва ще додрапам до началото на Август за да чета неговата книга, която се казва "Вечен любовник" ама е преиначена на "Вечна любов". Но да си призная най-интересно ще ми е когато чета книжката за Зейдист, защото го описват толкова изстрадал и брутален, че за да спечели някоя жена сърцето му, или той нейното, ще е голяма борба. Също без да издавам, ще ми е много интересно какво ще стане с бащата на Бет :clap: Абе поредица убиец си е ;)

оооооооооооо книжката за Зи е бонбонннннннн..... толкова е .... :blink:

Аз тъкмо чета последната бащата.... :hush:

ама ще си трая да не подгони някой с тояга.... :beat:

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Думи нямам вече да ги хваля братятя..... Страаааааааааааааахотни сааааа.... и всеки следващ е по-голям сладур от предишния.... :hush: само чакайте да видите следващите книги :blink::clap::beat: само това ще кажа ;)

От това и всички други коментари в тоя дух и на мен ми потекоха лигите, а портфейла започна да надава жални стонове, тъй като си привиших лимита са книги. Някой писа че Август ще излязе втората, така че няма да му се разминат 2 броя книжки ( ако устискам до тогова).

оооооооооооо книжката за Зи е бонбонннннннн..... толкова е .... :)

Аз тъкмо чета последната бащата.... :)

ама ще си трая да не подгони някой с тояга.... :)

Уфффф,к`ви сте лоши,ама много;)

Сега съм в такава финансова яма,че не е истина просто,

ама за тази поредицая ще се отделат парички някак.

Сега сън няма да ме лови от чакане:)

оооооооооооо книжката за Зи е бонбонннннннн..... толкова е .... :P

Аз тъкмо чета последната бащата.... :cool:

ама ще си трая да не подгони някой с тояга.... :yanim:

Уф уг много искам да я прочета, той Джон някой си ли е. Моля те пиши едно ЛС да кажеш Бет разбира ли кой е и той дали си спомня нещо :yanim:
  • Автор

Аз си дочетох "След полунощ" и затвърдих вчерашното си мнение - романа е меко казано разкошен и съм болна, че втората книга не е издадена, направо е грехота :P Историята е уникала, разказана по невероятен начин - а главния ми влиза в личния топ 10 за любими герои - просто неустоим Публикувано изображение

Все още ме държи историческата вълна и подхванах "Нежният звяр" на Колийн Шанън, и след 100-тина странички хич и не съжалявам. Главната е доста цапната в главата и в устата - упорита като магаре, комарджийка, супер нахакана - пък под красивата външност е доста по-крехка. А Главния - ммм разкошен - млад, богат и скандално известен - винаги ходи маскиран, никой не знае кой е в действителност и безумно желае да съсипе семейството на главната. До тук се виждат за четвърти път и за втори се награбват като невидели Публикувано изображение - голямо привличане, голямо нещо. Силно се надявам да стане някаква врътка и да се оженят скоро, скоро :huh: Иначе сблъсъците между двамцата - ммм наслада за сетивата, имат страхотни остри езици, и двамата едни упорити - демек уникална комбинация. Нямам търпение да осъзнаят, че се обичкат Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.